Opetus karmasta vapautumiseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus karmasta vapautumiseen


Opetus karmasta vapautumiseen

Rakas Kuthumi, 7. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Kuthumi, joka on tullut opastamaan sielujanne. Olen tullut tänään antamaan pienen Opetuksen, joka toivottavasti on teille erittäin hyödyllinen ja johtaa teitä paremmin ymmärtämään monia asioita. Pidän täydellistä käsitystä jokaisesta teistä. Tämän ansiosta minun on helppoa puhua kanssanne ja nähdä kuinka suhtautumiseni teihin vaikuttaa elämäänne.

Oletteko koskaan huomanneet, millainen vaikutus teillä on muihin ihmisiin, niihin, jotka tunnette ( ystävät, sukulaiset ja lapset ) tai tuntemattomiin.  Oletteko koskaan tarkkailleet itseänne ikään kuin ulkopuolelta?

Nyt, et ole hyvällä tuulella. Sinua ympäröi epäily ja vihamielisyys. Luulet, että kaikki harhauttavat sinua ja kohtelevat sinua huonosti. Loppujen lopuksi olette kokeneet sellaisia (mielen)tiloja elämässä, eikö niin? Nyt analysoikaamme huolellisesti, kuinka tämä (mielen)tilasi vaikuttaa kaikkeen, mikä ympäröi sinua.

Joten, kun tulet työpaikalle ja alat siirtämään tätä tilaa ihmisiin ympärilläsi. Et ajattele kovin hyviä asioita heistä.  Vähitellen ihmiset automaattisesti lukevat värähtelysi ja kääntävät sen puolen sinulle, jonka näet heissä.
Tiedättekö, mitä tarkoitan tällä? Aluksi sisälläsi on matala-laatuista energiaa, joka johtaa sinut huonoon sisäiseen mielentilaan. Mentaalinen ja emotionaalinen kehosi alkavat värähdellä taajuudella, joka vastaa tuota matalaa energiaa, joka on aktivoitunut sisälläsi tuona hetkenä.

Tiedät, että energiakehosi sisältävät kaikki aiemmin suorittamiesi tekojen tallenteet. Sitten tulee hetki, kun tämä tai tuo karmallinen muisto aktivoituu. Siten, huomaat joutuneen  tietoisuuden tilaan, jonka olet  luonnut omilla väärillä valinnoilla menneisyydessäsi.

Joten, taas tulee hetki, kun kohtaat sen heikkolaatuisen energian, jonka olet itse luonut ja joka elää energia kehoissasi. Nyt riippuu vain sinusta, pystytkö työstämään pois tämän energian, tasapainottamaan ja neutraloimaan sen, vai huononnatko karmallista tilannettasi.

Kun teillä on tietoa Karman Lain toiminnasta, voitte oppia vangitsemaan kaikki heikot tietoisuuden tilat, jotka alkavat ilmentyä sisällänne. Hallitsette vähitellen taidon tarkkailla, kuinka tietty huono tila syntyy, aktivoituu ja tunkeutuu henkisiin ja emotionaalisiin kehoihinne. Sitten, kun tiedätte vihollisenne, voitte voittaa sen.

Jos tiedät sairautesi, voit ottaa lääkkeen ajoissa, ja hyökkäys tulee estymään. Hienovaraiset kehosi ovat myös sairaita ja sisältävät haavoja aikaisemmista vääristä teoista; ja sinun on vain löydettävä vastalääke tai parannuslääke alhaisia tietoisuuden tilojasi vastaan. Sinun tulisi oppia vangitsemaan se hetki, jolloin huonompi tietoisuuden tila on vasta alkamassa tarttua sinuun. Sinun on oltava valpas, ja juuri tuona hetkenä sinun on pysäytettävä mikä tahansa menneisyyden negatiivisten energioiden manifestaatio. 

Jos yrität selviytyä alhaisesta tilasta tahdonvoimalla tai käyttämällä joitain psykologisia tekniikoita, se epätodennäköisesti ei ne tuskin autaa sinua. Sinun on ymmärrettävä, että loit itse tämän tilan menneisyydessä, ja nyt aijot päästä eroon tästä epätäydellisyydestä ja annat sen mennä.

Kun onnistut tulemaan korkeampaan tietoisuuden tilaan ja kääntämään Jumalallisen energiavirtauksen sisälläsi oikeaan suuntaan, pystyt neutraloimaan menneisyyden negatiiviset karmalliset tallenteet.

Koko mekanismi sisäisten epätäydellisyyksien korjaamiseksi on sisälläsi. Sinun on vain tunnistettava, että nämä puutteet ovat sisälläsi ja haluat vapautua niistä.

Kaikki riippuu karmasi vakavuudesta ja  negatiivisen energian voimakkuudesta, joka on asettunut sisääsi. Jos olet tekemisissä pienen karmallisen ongelman kanssa, riittää, että siirrät huomiosi tähän ongelmaan kerran ja se jäättää sinut.

Jos kohtaat suuren karmallisen ongelman, laadun tai luonteenpiirteen, jota olet tullut inkarnaatioon työstämään pois, sinun on toistettava kokemuksesi uudestaan ja uudestaan, joskus jopa useita vuosia.

Ei ole olemassa sellaista negatiivista ominaisuutta tai virhettä, jota ei voitaisi voittaa Jumalan avulla.

Jumala antaa sinulle aina mahdollisuuden selviytyä mistä tahansa  virheistäsi itsenäisesti.

Kun tunnet, että antamani suositukset toimivat virheetömästi, tulet pääsemään vähitellen eroon kaikista puutteistasi.

Päivä tulee ja et enää loukkaannu, jos aikaisemmin kauna oli luonnollisempaa sinulle.

Päivä tulee ja et enää tule olemaan kateellinen, jos olisit kateellinen.

Päivä tulee ja et enää tule olemaan mustasukkainen, jos mustasukkaisuus oli sinulle luontaista.

Samoin voit päästä eroon masennuksesta, ärtyneisyydestä, kiukusta, vihasta ja monista muista ei-Jumalallisista ominaisuuksista.

Sitten, kun pystyt osoittamaan vain Jumalallisia ominaisuuksia, koko maailma tulee  kääntämään Jumalallisen puolensa sinulle.

Jokaisen teistä tarvitsee työskennellä vain itsenne kanssa, vain oman sisäisen tilanne kanssa ja ympäröivä maailma muuttuu itsestään.

Olin vähän ovela, kun annoin teille tämän Opetuksen. Itse asiassa te kaikki olette yhteydessä toisiinne maailmassanne. On olemassa erittäin vahvat karmalliset siteet, jotka sitovat sinut perheeseesi, maahasi ja koko planeettaan. Siksi samanaikaisesti itsesi puhdistamisen prosessissa karman taakoista ja kerrostumista sinun tulisi osoittaa huolenpitoa muista ihmisistä, jotta he voivat myös tulla tietoisiksi Karman Laista ja kuinka työstää pois karmaansa.

Kun Karman Lain tuntemus ja Karman pois-työskentelyn menetelmät tunkeutuvat Maa ihmisten tietoisuuden kriittiseen prosenttiosuuteen, planeetan tilanne alkaa muuttua heti silmienne edessä.

Tietämättömyytenne ja laiskuutenne usein estää teitä. Kaikki menetelmät ja kaikki tieto annettiin teille kauan sitten, sekä Saneluissa, jotka annamme tämän Lähettilään kautta, että monien muiden ihmisten kautta, jotka ovat palvelleet meitä Lähettiläinämme eri aikoina.

Nyt on tullut aika erota. Se on sääli.

Odotan ilolla meidän uusia tapaamisiamme tulevaisuudessa.

MINÄ OLEN Kuthumi, teidän sielunne ohjaaja.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina