Opetus värähtelyjen noususta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus värähtelyjen noususta


Opetus värähtelyjen noususta

Rakastettu Zarathustra, 6. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Zarathustra, joka on tullut taas luoksenne.

Olen tullut tänä päivänä antamaan teille opastusta ja uudistamaan ymmärrystä meidän Opetuksien niistä käsityksistä, jotka olette ehkä unohtaneet.

Joten olen tullut antamaan teille Opetuksen, joka on yhtä vanha kuin tämä maailma.  Annoin tuon Opetuksen inkarnaationi aikana Maan päällä. Nyt käytän tilaisuutta antaakseni opetusta teille, valistuneelle yleisölle. Ymmärrän, että tällä nykyhetkellä monet sielut voivat lukea Viestini. Heidän joukossaan on niitä, jotka kykenevät ymmärtämään jokaisen sanani, ja on niitä, joille Viestini on vain uusi, toinen viihde heidän elämässään. He tulevat ohittamaan sanani ikään kuin eilisen päivän julisteen, joka mainostaa toista viihdetapahtumaa. Tämä päättää heidän muinaisen Opetuksiensa oppimisen.

No, me odotamme kärsivällisesti, kunnes oppimiskykynne kehittyy ja tulette kykeneviksi erottamaan totuuden valheesta, todellisuuden illuusiosta.

Olette nyt materiaalisuuden alimmassa pisteessä. Siksi ette pysty ymmärtämään monia Totuuksia, koska ympäröivän maailman kiinteys on liian suuri. Maailmanne värähtelee alimmalla taajuudella, mikä sallitaan tässä Universumissa. Jotta voitte liittyä Universumissa tapahtuviin prosesseihin, teidän tulisi hieman nostaa värähtelynne taajuutta. Minun on mainittava teille, että jos ympäröivän maailman värähtelytaajuus nousee edes vähän, merkityksettömästi, teidän fyysiset kehonne kanavat eivät välttämättä kestäisi sellaista painetta.

Siksi monet, elleivät kaikki, uskonnot puhuvat fyysisen kanavanne puhdistamisesta ja hienostuneemmista kanavista, jotka sisältävät teidän eteerinen, astraalisen ja mentaalisen kehonne.

Siksi teille muistetaan jatkuvasti, että teidän on noudatettava paastoa ja ylläpidettävä puhtaita ajatuksia ja tunteita.

Niin pian kuin Maa kohottaa värähtelytasoaan hiemankin, on epätodennäköistä, että niiden joukossa, jotka lukevat Viestiäni nyt, tulee olemaan edes muutamia satoja ihmisiä, jotka kykenisivät kestämään näitä planeetan uusia värähtelyitä.

Siksi tulen luoksenne ja annan teille tämän Opetuksen siitä, kuinka säilytätte kanavanne Maan värähtelyjen muutoksen aikana.

Aivan ensimmäiseksi teidän tulisi välittää fyysisestä kehostanne. Tämä kehonne tulee kärsimään eniten, koska sen värähtelyjen taajuus on alhaisin. Tämän vuoksi tarvitsette jo nyt kevyempää ruokavaliota.

Teidän tulisi välttää kaikkia lihatuotteiden, siipikarjan ja jopa kalan syömistä. En edes mainitse alkoholia, tupakkaa, huumeita ja monista muita haitallisista aineista luopumista, joiden käyttämistä jatkatte itsepäisesti kaikista vakuutuksistamme ja varoituksistamme huolimatta.

Teidän tulisi kiinnittää huomiota laadultaan kaikkeen, mikä ympäröi teitä – ilma, vesi, ruoka. Ruoka, jota suurin osa teistä kuluttaa, ei sovellu ruuaksi tulevaisuudessa. Ruokanne täytyy koostua pääasiassa jyvistä, mehuista, mineraali lähde vedestä ja joistain luonnollisista tuotteista (kuten hunaja, hedelmät ja vihannekset). Välttäkää kemiallisesti jalostettuja elintarvikkeita, sekä säilöntäaineita.

Älkää kuluttako tuotteita, jotka ovat kaupallisesti jalostettuja. Sen lisäksi, että nämä tuotteet on rikastettu haitallisilla ja syöpää aiheuttavilla aineilla, nämä tuotteet  ovat myös rikastettu paljolla negatiivisella energialla ollessaan varastoituina varastoissa, tuotantolaitoksissa ja etenkin kauppojen hyllyillä.

Jos noudatatte neuvojamme, pian syömänne ruokamäärä tulee pienenemään, ja pystytte kasvattamaan itsellenne ja perheellesi tarvittavat tuotteet itse tontteillanne isojen kaupunkien ulkopuolella.

Syömänne liiallinen määrä ruokaa liittyy siihen, että energiakeskuksenne, chakranne ovat tukossa. Siksi ette pysty vastaanottamaan kattavaa energia-ravintoa chakrojenne kautta.

Todellisuudessa ruokanne tärkeimmän energiakomponentin pitäisi tulla teille Jumalallisesta maailmasta chakrajärjestelmänne kautta.

Fyysisen kehonne ylläpitämiseksi tarvitsette yksinkertaisesti tietyn määrän mineraaleja, proteiineja, vitamiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja, joita on riittävästi kasviperäisissä elintarvikkeissa, joita kasvatetaan saasteettomilla alueilla ilman myrkyllisten kemikaalien käyttöä.

Teidän ei tarvitse kuluttaa ruokamäärää, jota olette tottuneet syömään. Kehojenne on tultava kevyeimmiksi maksimaalisesti, värähtelläksenne korkeammilla taajuuksilla.

Muuten tulette olemaa sairas ja pahoinvoiva. Teidän täytyy lopulta seurata neuvojani, mutta paljon aikaa tulee kulumaan, joten ehdotan, että aloitatte valmistautumisen nyt.

Opetus hienovaraisten kehoidenne puhdistamisesta on annettu teille runsain määrin aikaisemmissa Viesteissämme, enkä halua tuhlata aikaa toistamaan, mikä on jo käsitelty.

Erityisesti suosittelen, että tutustutte rakkaan Kuthumin Saneluihin [1], joissa hän osoittaa teille elävästi, kuinka luopua matala laatuisista ajatuksistanne ja tunteistanne.

Kun olette oppineet säätelemään kehonne aineenvaihduntaprosesseja uudella energia-alueella, kehonne saavat erityisen hienostuneisuuden. Pian tämän jälkeen tulee vaihe, jolloin ette enää tarvitse fyysisiä kehojanne tulevaa evoluutiotanne varten. Samalla tavalla kuten me, jatkamme evoluutiotamme ilman fyysisiä kehoja.

Minun on kerrottava teille, että asianmukaisella ravinnolla ja oikealla elämäntavalla on varmasti merkittävä rooli kehityksessänne, mutta ensisijaisen tärkeätä on tietoisuutenne laajentaminen, kyky vastaanottaa laajentavia asioita ja ylittää perinteiset kehykset ja dogmit.

Me, Ylösnousseet Mestarit, olemme aina pitäneet välttämättömänä edellytyksenä, että hän, joka pyrkii, täytyy omistaa koko elämänsä palvellakseen Maan evoluutiota astumalla maallisen Hierarkkian tasoille hänen kehityksensä tietyssä vaiheessa. Olemme antaneet Opetuksen vihkimyksen Polusta myös useita kertoja, enkä tule puhumaan yksityiskohtaisesti siitä nyt.

Kuten näette, edessänne on paljon työtä tehtävänä itsessänne, omassa tietoisuudessanne ja läheistenne auttamisessa.

Siksi älkää valittako meille, että teillä ei ole mitään tekemistä ja ette tiedä mitä tehdä.

Voitte yksinkertaisesti lukea tämän minun Saneluni ja muiden Mestareiden Sanelut, joita annamme Lähettiläämme kautta. Tehkää arvio erityisistä suosituksista, joita Mestarit antavat teille elämässänne. Ottakaa kynä ja pala paperia ja uudelleen kirjoittakaa kaikki suositukset ja neuvot ylös.

Tämän jälkeen, kirjoittakaa plus merkkki niihin asioihin, jotka olette täyttänyt tai olette alkaneet täyttämään. 

Olen varma, että tämän yksinkertaisen toiminnan jälkeen pääsette itse tekemään asianmukaiset johtopäätökset.

Tulin tänään antamaan teille ohjeita.

MINÄ OLEN Zarathustra.

[1] Tässä on luettelo joistakin Saneluista, jotka Rakastettu Kuthumi on antanut Lähettiläs T. N. Mickushinan kautta: Sinun täytyy pyrkiä hallitsemaan ajatuksiasi ja tunteitasi, 24. maaliskuuta 2005 .; Yritä ylläpitää sisäista rauhan ja harmonian tilaan suurimmaki osaksi päivää, 19. toukokuuta 2005 .; Opetus Karmasta, 31. toukokuuta 2005 .; Opetus hyvästä karmasta, 6. kesäkuuta 2005 .; Opetus passiivisuuden karmasta, 24. kesäkuuta 2005 .; Oletko valmis astumaan Polulle? 29. kesäkuuta 2005 .; Karman Lain ymmärtämisen laajentaminen, 6. heinäkuuta 2006 .; Sinun on analysoitava jatkuvasti toimintasi seurauksia ja lopetettava opettaminen niissä paikoissa, joissa Opetus vedetään välittömästi lokaan, 26. joulukuuta 2006 .; Opetus sielullesi, 6. tammikuuta 2007 .; Ohjeet joka päiväksi, 26. kesäkuuta 2007 .; Opetus tarpeesta pitää kehonne puhtaina, 4. heinäkuuta 2007 .; Katso Viisaussanat, 1. ja 2. osa, saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina