Opetus köyhyyden ja vaurauden karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus köyhyyden ja vaurauden karmasta

 
Opetus köyhyyden ja vaurauden karmasta

Lord Surya, 26 toukokuu 2005


MINÄ OLEN Surya, olen tullut jälleen Suuresta Keskus Auringosta tavatakseni teidät tämän Viestintuojan  kautta.

Olen tullut informoimaan tärkeästä opetuksesta liittyen Karmaan ja sen muuttamiseen.

Jos katsot Maata Suurten Valon Olentojen näkökulmasta, jotka asuvat ikuisuudessa, näet, että koko planeetta ja kaikki mikä ympäröi teitä, samoin kuin neljä alempaa kehoanne, eivät edusta mitään muuta kuin karmaa. 

Jumalallinen energia – jota inkarnoituneet ihmiset käyttävät, eläen tämän Universumin alemmilla kiinteillä tasoilla meneillään olevan Kosmisen syklin aikana – kiinteytyy ja luo materiaalisen maailman inkarnaatioissa olevien yksilöiden tietoisuuden kautta, ja ympäröi heitä.

Tämä maailma vähitellen ilmentää itsensä ei-ilmenneestä tilasta ja luo jättiläismäisen näyttömön sinulle. Tulet tähän näyttämölle inkarnaatiosta inkarnaatioon esittäen omat roolisi.

Tästä syystä, tässä suhteessa voidaan sanoa, että koko ympäröivä maailma edustaa karmaa eli on sinun väärien tekojesi, ajatustesi ja tunteittesi kiinteytynyttä energiaa.

Kuitenkin, jopa kokemuksistasi, joita sinulla on ollut nykyisessä elämässäsi, voit ymmärtää, että on tuskin mahdollista oppia jotain, jos et itse asiassa tee mitään elämässäsi. Ollessasi inkarnaatiossa, opit jatkuvasti ja saavutat jatkuvasti elämänkokemusta. On mahdotonta ettette tekisi näin, sillä olette aineellisessa maailmassa tarkalleen, jotta voisitte käydä läpi koulutusta ja saada tarvittavaa kokemusta.

Kun tietoisuutesi saavuttaa vaaditun tason, se auttaa sinua hallitsemaan ympärilläsi olevaa maailmaa. Voit muuttaa ympäröivän maailman suodattamalla Jumalallisen  energian olemuksesi kautta. Niin kauan kuin tietoisuutenne on riittävän korkealla tasolla, myös sinun värähtelysi tulevat olemaan riittävän korkeat. Asettelemalla värähtelysi ympäröivän maailmaan pystyt muuttamaan fyysisen maailman ja lähentämään sitä Jumalalliseen malliin yhä enemmän ja enemmän.

Valtava lila (1) on kätkettynä tässä Jumalan pelissä. Ollen läsnä jokaisessa teistä, Jumala luo,  ensin luoden ja sitten supistaen vetäen sen kasaan. Tätä voidaan verrata lapseen, joka pystyttää hiekkalinnan, ja sitten tuhoaa sen ja rakentaa toisen, vielä täydellisemmän. Jokaisella yrityksellään Hänen luomuksestaan tulee täydellisempi ja lähemmäksi likimääräistä täydellisyyttä, ja joka kerta ylittäen aikaisemman luomuksen täydellisyydessään.

Olette kuin jumalia, ja samalla lailla kuin jumalille, sinulla on mahdollisuus luoda ja tehdä täydellisiä kuvia elämässäsi.

Jotkut yksilöt haluavat seurata omaa polkuaan. He järjestävät elämänsä ja ympäröivän todellisuutensa vaatimustensa mukaisesti, jotka ovat kaukana täydellisyydestä. Jumala sallii sinun kokeilla. Ennemmin tai myöhemmin pystyt varmistumaan siitä, mikä luomuksessasi on kaunista ja harmonista ja säilyttää täydelliset standardit ja mikä taas on halpaa ja rumaa, ja mikä täytyy muuttaa.

Siksi, jos haluat, että elämääsi ohjaa alhaiset standardit ja ei-jumalallinen opastus,  sinun sallitaan tehdä niin.

Te olette maailmassa vain opettelemassa tekemään eroa Jumalallisten kuvioiden ja niiden rumien jäljitelmien välillä. Sinun pitäisi oppia tekemään tämä ero kaikilla elämänalueilla. Kaksinaismaailman olosuhteiden vallitessa kaikki näyttää olevan kaksinaista, joten mikä näyttää olevan hyvää ensisilmäyksellä, voi osoittautua olevankin pahaa, mutta mikä näyttää pahalta, saattaakin antaa arvokasta apua sielusi kehittymiselle.

Siksi ei ole suositeltavaa koskaan arvioida lihallisen mielesi avulla. Huonoin kerjäläinen (tietoisuutenne normien mukaan) saattaa osoittautua olevan hengellisesti rikas mies, jolla on kausaali-ruumiissaan todella korvaamattomia aarteita. Tämä yksilö on tullut inkarnaatioon tarkoituksellisesti saadakseen kokemuksen köyhästä olemassaolosta, koska hänen entinen kuninkaallinen inkarnaationsa menneisyydessä ei antanut hänelle mahdollisuutta saada tällaista kokemusta. Hyväksyä kerjäläisen olemassaolo ja antautua sille tietoisuutesi sisällä on erittäin korkea hengellinen saavutus. Tullessaan inkarnaatioon, monet hyvin kehittyneet sielut ymmärsivät  tällaisen kokemuksen arvon ja päättivät luopua omasta omaisuudestaan ja sosiaalisesta asemastaan ja tulla omasta vapaasta tahdosta kerjäläisiksi. Saatat tuntea monia esimerkkejä kirjallisesta historiasta. Mainitsen vain Fransiskus Assisilaisen ja Gautama Buddhan. 

Jos satut kohtaamaan Gautaman, istuen metsässä koettelemustensa aikana,  luultavasti pitäisit häntä vähäpätöisenä kerjäläisenä, joka ei ansaitse huomiotasi. Ja tekisit virheen ja menettäisit mahdollisuuden saada henkilökohtaisen yhteyden suurimman ja ikiaikaisen hengen kanssa.

Tämän vuoksi  erottamiskyvyn lahja on niin tarpeellinen sinulle.

On toinen esimerkki. Tiedät, että joillakin ihmisillä ovat suuria rikkauksia. Mutta tiedätkö, että monille näistä ihmisistä heidän rikkautensa ovat heidän suurin koettelemukseksensa? Tiedätkö, kuinka vaikeaa heidän on kantaa heidän rikkauksiensa taakkaa?

Voin vakuuttaa sinulle, että hyvin rikkaiden ja erittäin köyhien keskuudessa on korkeasti kehittyneitä sieluja ja on sieluja, jotka ovat pitkän ajan kuluessa kääntyneet pois Jumalalliselta polulta, joka on ennalta määrätty jokaiselle sielulle.

Maailmassasi kontrastit ja rikkaita ja köyhiä erottava kuilu ovat osoitus maailmasi epätasapainoisesta karmasta. Samaan aikaa tämä luo erittäin hyvät edellytykset sielusi kehittymiselle.

Kyllä, rakastettu, karmasi – vaikka tämä lausunto saattaa tuntua oudolta – luo erittäin hyvät edellytykset sielusi evoluutiolle.

Karmasi on eräänlainen valmentaja sinulle, joka asettaa jatkuvasti uusia paineita sinulle ja ei salli sinun rentoutua. Siten, olet jatkuvasti hyvässä kunnossa ja olet valmis voittamaan itsesi hellittämättä ja kehittämään Jumalallisia ominaisuuksia itsessäsi.

Sekä suuret rikkaudet että vakava köyhyys ovat seurausta suuresta karmasta. Mutta on tapauksia, joissa henkilö tekee tämän karman itse, ja on olemassa tapauksia, joissa yksilö ottaa tämän karma itselleen vapaaehtoisesti, jotta hän työstää sitä pois tässä inkarnaatiossa  ja siten tehden ihmiskunnan karman vähemmän rasittavaksi..

On tarpeellista tehdä eroja.

Kaikista kohtuullisin asenne rikkauteen ja köyhyyteen pitäisi olla yhtäläisen tasapuolinen ja viileä asenne sekä rikkauteen että köyhyyteen.

Perusasia on mielentilasi. Jos hyväksyt sekä köyhyyden että rikkauden, se on osoitus kiintymättömyydestä ulkoisiin ilmentymiin. Sinun on kehitettävä itsessäsi puolueetonta asennetta ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Ei rikkaus eikä köyhyys ole todiste sielun kehityksestä. Sinun asenteesi rikkauteen ja kurjuuteen on todiste hengellisten saavutuksiesi tasosta.

Kun enemmistö ihmisistä tietoisuudessaan kohtelee oikein vaurautta ja kurjuuden asiaa, tämä tulee osoittamaan, että ihmiskunta on työskennellyt pois tämänkaltaisen maailman karman. Ja Maassa ei enää  pitempään tule olemaan köyhiä eikä rikkaita.

Sen vuoksi, totuus on se, että joidenkin ihmisten rikkaus ja joidenkin köyhyys ovat vain yksi epätäydellisen tietoisuuden seurauksista. Kun olet voittanut tämän epätäydellisyyden tietoisuudessasi, et enää kohtaa yhtä suurta kohtuutonta köyhyyttä tai liiallista rikkautta elämässäsi.

Niinpä taistelussa sekä rikkaiden ja köyhien kanssa ei sisällä mitään järkeä.

Taistelusi on epätäydellisen tietoisuutesi kanssa, joka kieltää köyhyyden ja pyrkii rikkauteen, on se, missä on järkeä.

Ei tule olemaan köyhiä eikä rikkaita ihmisiä, kun ihmisten enemmistön tietoisuus kehittää oikean suhtautumisen rikkauteen ja köyhyyteen.

Köyhyyden ja vaurauden juuret ovat karmassa liiallisesta kiintymyksestä tämän maailman asioihin. Voit joko vapaaehtoisesti ottaa tämän karman itse työstääksesi sen pois,  eli tämän karman jossa käytit Jumalallista energiaa väärin edellisissä elämissäsi.

Kaikki ympärilläsi on seurausta karmastasi ja ihmiskunnan karmasta – mikä tahansa laatu, mikä tahansa tämän maailman ilmentymä, kaikki tunteet ja ajatukset. Mutta kaikki tämä luo taustan ja näyttämön, jonka avulla sielusi voi läpäistä kvalitatiivisen koulutuksen ja kehittyä.

Elämäsi voi tuntua korjaamattomalta sinulle. Mutta se voi todennäköisesti olla sinulle suuri lohdutus, jos sanon, että monet Valon Olennot kadehtivat sinua, sillä sinulla on niin hyvät edellytykset sielusi kehittymiselle. Monet heistä haluaisivat mielellään muuttaa asuinsijansa kanssasi, jos Jumalallinen Laki sen sallisi.

Siten, tehtäväsi on siis kehittää laajempi näkemys sielusi kehityksestä ja kokonaisuutena koko ihmiskunnan ja koko maailmankaikkeuden kehityksestä.

Olen iloinen, jos puheeni tänään edistää tietoisuutesi muuttumista oikeaan suuntaan.

MINÄ OLEN Surya, ja lähetän sinulle terveiseni Suuresta Keskus Auringosta.

(1) Lila tai leela on hindulainen käsite, joka tarkoittaa kirjaimellisesti harrastusta, urheilua tai leikkiä. Se on yhteistä sekä monistisille että dualistisille filosofisille kouluille, mutta sillä on selvästi erilainen merkitys jokaisessa. Monismissa lila on tapa kuvata kaikkea todellisuutta, mukaan lukien Kosmosta, kuten Jumalallisen absoluutin (Brahman) luovan pelin tuloksena. Dualistisissa kouluissa lila viittaa Jumalan ja hänelle omistautuneiden toimintoihin.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina