Sinun täytyy seurata Korkeampaa Polkua

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun täytyy seurata Korkeampaa PolkuaSinun täytyy seurata Korkeampaa Polkua,


Gautama Buddha, kesäkuu 22, 2005


Minä olen Gautama, joka on tullut luoksenne kesänpäivän seisauksena.

Jokainen päivä, joka liittyy planeettojen merkittävään sijaintiin, on itsessään tärkeä.

Eräänä päivänä maapallon ihmiskunta voi palata tiedon ymmärtämiseen, joka ei ole nyt sen saavutettavissa, mutta, joka tunnettiin muinaisissa sivilisaatioissa, jotka olivat olemassa maapallolla monia kymmeniä ja satoja tuhansia vuosia sitten.

Tämän salaisuus on hyvin yksinkertainen. Jos tiedät mitä tähdet kertovat sinulle ja et noudata niiden ohjausta, tämä tieto vedetään sinulta pois.

Juuri samalla tavalla, kun annamme teille tietoa näiden Sanelujen kautta ja ette käytä sitä, eivätkä ne ohjaa teidän jokapäiväistä elämäänne, tämä tieto otetaan teiltä pois.

Teille annetaan tilaisuus, Jumalainen tilaisuus, jonka olette ansainneet monen elämien aikana, erityisesti marttyyriutenne ja valonkantajien marttyyrikuolemien kautta. Teille annetaan tilaisuus saada tämä puhdas lähde Jumalallista Totuutta ja Jumalallista inspiraatiota.

Ja jos te ette käytä tätä tietoa, käskyjä ja Opetuksia, jotka sisältyvät näihin Saneluihin, menetätte tilaisuuden tehdä läpimurron tietoisuudessanne. Voitte menettää mahdollisuuden nousta seuraavalle huipulle teidän ylösnousemusprosessissanne Jumalalliseen tietoisuuteen.

Sitä vastoin, jos ihmisten määrä, joka kykenevät näkemään ja käyttämään tätä Sanomista saatua tietoa, kasvaa ja saavuttaa tietyn kriittisen massan, Jumalallisen tiedon virtausta lisätään ja tehostetaan. Tietoa ei tulla antamaan pelkästään tämän Lähettilään vaan myös kymmenien ja satojen muiden Lähettiläiden kautta, jotka läpäisevät vihkimyksensä, kaikkien niiden valonkantajien keskinäisten ponnistusten myötävaikutuksella, joiden elämää opastaa näiden Sanelujen tieto ja kehotukset. Jokainen seuraava henkilö, joka läpäisee asianmukaisesti vihkimykset ja hankkii tilaisuuden puhua puolestamme, tarvitsee paljon vähemmän vaivaa kehittääkseen kykyjään.

Jokaisen teistä pitäisi muistaa että, kun tietoisuudessanne liitytte kollektiiviseen virtaukseen ja osallistutte tiedon ja informaation levittämiseen, jopa silloin kun yksinkertaisesti ohjaatte elämäänne meiltä saatujen kehotusten avulla, luotte mahdollisuuden voimakkaampaan kanssakäymiseen oktaaviemme välillä ja edistätte maailmojemme lähentymistä.

Ihmisen tietoisuuden kasvu prosessi on kollektiivinen prosessi. Jumala on aina lähettänyt Viestintuojia ja profeettoja, ja joka kerta ihmiskunnalle on annettu mahdollisuus. Mutta tätä tilaisuutta harvoin hyödynnettiin Viestintuojiemme elinaikana. Kuitenkin tällaisen Lähettilään tietoisuuden tuoma impulssi maapallon fyysiselle tasolle pystyi herättämään niiden ihmisten tietoisuuden, jotka olivat valmiit ja siten läpimurto tapahtui ihmiskunnan tietoisuudessa. On erittäin tärkeää tuoda impulssi maapallon fyysiselle tasolle, mutta ei ole vähemmän tärkeää löytää ihmisiä, jotka pystyvät ottamaan tämän impulssin käyttöön ja hyödyntämään sitä jokapäiväisissä toimissaan.

Energia on annettu luomista varten. Energia on annettu tietoisuutenne laajentamiseksi. Ja miten käytätte tätä energiaa, kirjaimellisesti tulee määrittämään tulevaisuuden historian kulun.

Valontuojan tietoisuus on valmis syttymään niinkuin soihtu Jumalallisen energian vaikutuksen alla. Mutta tämän sohduin kuljettaminen on paljon tärkeämpää, samoin kuin liekin ylläpitäminen ja säilyttäminen pitkän ajanjakson kuluessa. Älä ajattele, että liekin ylläpitäminen on ainoastaan rukousten ja voimasanojen lausuminen. Elämäsi jokaisella sekunnilla Maan päällä sinua tulisi ohjata meidän opastuksemme ja sinun tulisi seurata Korkeampaa Polkua väistelemättä, kaikissa elämäntilanteissa.

Älä koskaan unohda, että olet tullut maailmaan saadaksesi kokemusta. Ja jokaisella Maan päällisen elämäsi hetkellä voit valita, mihin ohjaat sinulle annettua energiaa.

Jumalallisen sydämen lyönnin säilyttäminen ja samanaikaisesti olemalla elämän keskellä, on se asia, joka vaaditaan nyt. Omassa tietoisuudessasi sinun pitäisi jatkuvasti pysytellä vuoristonhuipuilla, mutta kuitenkin olemalla vakaasti jalat maassa. Samalla tavalla kuin sinua ohjaa maan voimassa oleva lainsäädäntö, jossa asut, Jumalallinen Laki tulisi jatkuvasti hallita sinua elämässäsi.

On aina mahdollisuus seurata Korkeampaa Polkua, ja on aina mahdollisuus tulla suruun.

Kun teet valinnan vaikeassa elämäntilanteessa, muista aina, että olet paljon suurempi kuin fyysinen ruumiisi. Sinun luontosi on Jumalallinen ja sinä olet kuolematon. Siksi, kun teet valinnan, anna niiden tekijöiden ohjata sinua, jotka ovat arvokkaita sielullesi.

Jos laistat totuudesta pitääksesi työsi ja imartelet pomoasi ja kutistat hänen korvaansa, pidä aina huoli sielustasi. Sielusi tietää aina, miten toimia oikein missä tahansa tilanteessa. Ja vaikka toimesi ovat vastoin enemmistön ja lähimmäistesi, lähelläsi olevien ihmisten mielipidettä, sinun tulisi aina toimia siten, mitä sinun Korkeampi osasi pitää oikeana.

Pidä aina mielessäsi kuva Jeesuksesta. Hän olisi voinut paeta marttyyri kuolemaa. Hän olisi voinut vaikuttaa kaikkeen ja jopa tulla kuninkaaksi. Jokainen hänen opetuslapsistaan oli valmis uhraamaan elämänsä, käydä taisteluun ja puolustaa opettajaansa, hänet kuitenkin ristiinnaulittiin. Jokainen teistä tulisi hallita elämäänne esimerkillä, joka teille osoitettiin. Ja jos olet kysymyksen edessä, joko kumota periaatteesi ja myydä kunniasi pitääksesi työpaikkasi tai pitääksesi jotakin arvokasta itselläsi, älä koskaan unohda, että elämässäsi on jotain tärkeämpää kuin fyysisten tarpeittesi yksinkertainen tyydytys.

Sinun tulisi seurata Korkeampaa Polkua ja valita aina Korkeampi Polku.

Minä olin prinssi, ja minulla oli kaikki. Minulla oli nuori vaimo ja vastasyntynyt lapsi. Minulla oli kaikki, mitä ihminen voi unelmoida maan päällä. Silti tiesin, että on jotain tärkeämpää, minkä vuoksi me tulemme Maahan. Ja jätin kaiken ja lähdin.

Monia vuosia kului ennen kuin löysin Polkuni. Ja tämä Polku ei ollut yhteydessä rikkauteen tai kotiin ja perheeseen.

On olemassa Korkeampi Polku, jota te kaikki seuraatte ennemmin tai myöhemmin.

Tämä ei tarkoita sitä, että kutsun sinut jättämään perheesi ja vetäytymään erakoksi. Elämäsi tarjoaa sinulle paljon enemmän mahdollisuuksia käydä läpi vihkimyksiäsi.

Sinä nouset tietoisuudessasi ja teet päätöksiä, jotka auttavat tietoisuutesi kasvua. Teet valintoja, joita hallitsee Korkeampi Laki. Ja jos onnistut läpäisemään vihkimykset ja saavuttamaan Kristuksen tai Buddhan Tietoisuuden tason jättämättä tavanomaista elämääsi, tämä on juuri se asia, jota sinulta odotetaan ihmiskunnan nykyisessä kehitysvaiheessa.

Lisäksi sinun ei pidä koskaan unohtaa, että heti kun teet läpimurron tietoisuudessasi, ympäristösi muuttuu. Ihmiset, jotka eivät voi hyväksyä tietoisuutesi tasoa, jättävät sinut, ja ihmiset, joiden värähtely on samanlaisia kuin sinun, tulevat luoksesi. Älkää unohtako myöskään sitä tosiasiaa, että kun yksi henkilö tekee läpimurron tietoisuudessaan, hän vaikuttaa kaikkiin ihmisiin, joiden kanssa hänellä on karmallinen yhteys tässä elämässä. Ja monet sielut, jotka ovat saaneet tarpeellisen impulssin tämän henkilön kautta, kykenevät avaamaan tietoisuutensa ja tekemään samanlaisen läpimurron.

Muistakaa aina, että te kaikki olette läheisessä yhteydessä korkeammassa tasossa ja yhden ihmisen voitto johtaa monien ihmisten tietoisuuden nousuun.

Jokainen teistä on arvokas omalla paikallaan, ja jokainen teistä on kykenevä tekemään työtä, jonka vuoksi olette tulleet inkarnaatioon jättämättä paikkaa, missä olette syntynyt ja jossa asutte nyt.

On aina mahdollisuus suorittaa urotekoja elämässä, epäitsekästä omistautumista ja sankarillisuutta, koska monille ihmisille tietoisuuden muutos tarkoittaa kirjaimellisesti muutosta kaikessa heidän elämässään. On mahdotonta enää tuhlata lukemattomia tunteja pöydän kunnioittamiseen. Et enää tule kestämään rock-musiikin värähtelyitä. Teidän täytyy luopua kaikesta ympärillänne, joka ei vastaa Jumalallisia värähtelyitä. Ja monille teistä tämä toiminta on verrattavissa tekoon, jonka tein kun lähdin isäni palatsista.

Ja kun valitset tappion ja päätät olla taistelematta kilpailijoidesi kanssa, kun menetät kaiken ja sallit vihollisesi ristiinnaulita itsesi, tulet suorittamaan tahdon teon, jonka Jeesuksen suoritti 2000 vuotta sitten.

Uskokaa minua, jokaisella teistä on hetkiä elämässä, kun teillä on tilaisuus suorittaa teko, joka vastaa henkisyydessä täysin tekoja, joita pyhimykset suorittivat kaikkina aikoina.

Jos et näe, mitä sinun pitäisi tehdä ja miten toimia, älä johda itseäsi harhaan. Sielusi aina tietää Korkeamman Polun. Sinun itseluottamuksen puute, itse sääli ja ikävystyminen ovat todiste siitä tosiasiasta, että et tee mitään ja et halua suorittaa tehtävää, jonka vuoksi sielusi on tullut inkarnaatioon.

Valontuojat, jotka täyttävät velvollisuutensa ja toteuttavat tehtävänsä, ovat innokkaita kuljettamaan Valoaan maailmaan. Ne valonkantajat, jotka täyttävät velvollisuutensa ja tehtävänsä,  kuljettavat valonsa maailmaan ilman lepoa tai nukkumista. 

Olette heränneet. Voiko olla totta, että asettaudutte uudelleen makuupaikkaan vain kääntymällä toiselle kyljelle?

MINÄ OLEN Gautama Buddha.