Opetus Omistautumisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Omistautumisesta


Opetus Omistautumisesta

Rakastettu El Morya,10. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN El Morya, joka on tullut luoksesi tänä päivänä!

Olen tullut ilmoittamaan nykyisen viestijakson päättymisestä, jonka olemme antaneet meidän Lähettiläämme kautta.

Jakso on ohi. Me todella toivomme, että pyrkimyksemme ja energiamme, jotka käytimme meidän Viestiemme välittämiseen ja upotimme Viestien varsinaiseen tekstiin, eivät mene hukkaan. Me toivomme, että luette viestejämme uudelleen, ja mitä ette ymmärrä ensimmäisen kerran, pystytte ymmärtämään, kun olette lukeneet Viestit toisen, kolmannen tai neljännen kerran.

On monia ilmeisiä Totuuksia, jotka eivät edes kiinnitä huomiotanne, koska luulette, että olette kuullut ne monta kertaa ja tunnette ne hyvin. Usko minua; jos tarkastelet niitä eri näkökulmasta, niin ne alkavat kantaa uutta merkitystä jonkin ajan kuluttua, koska olet elänyt läpi nämä Totuuden hetket elämässäsi. Kyllä, on suuri ero sen välillä, kuinka havaitset Totuudet, kun että luet niitä ja kun elät niitä elämäsi aikana. Ero on siinä, että kun avaat Jumalallisen Totuuden itsellesi sydämessäsi sen sijaan, että vain skannaat sen lyhyesti tekstissä, silloin Totuus ei koskaan jätä sinua. Sinusta tulee tuon Totuuden kantaja.

Tuo Totuus tulee synnynnäiseksi osaksi teitä, kuin olennaisena osana olemustanne. Tämä on tietoisuutenne tila, jonka yritämme saada teitä hankkimaan. Teidän ei pitäisi uudelleen kertoa vanhoja Totuuksia, vaan tulla Totuuden kantajiksi,  meidän Sanamme kantajiksi ja niiksi, jotka tuovat Opetuksemme elämään.

Valitettavasti sellaisia ihmisiä on vähän. Vain muutamat teistä voivat omistaa elämänsä kokonaan täyttämään meidän sopimuksiamme, palvella epäitsekkäästi, muuttamalla koko elämänne palveluksi.

Me tiedämme teistä. Tiedämme jokaisen teistä, jotka kykenevät suorittamaan tehtävänsä ja tekemään työtä fyysisellä tasolla.

Jokainen teistä on tiukassa kontrolissamme ja valvonnassamme. Monet teistä, saatuaan kaiken luottamuksemme ja valtakirjamme eivät edelleenkään löydä voimaa jatkaa aloittamaansa työtä ja astuvat pois Polulta.

Joka kerta kun otatte yhteyttä meihin ja saatte luottamuksemme, älkää ajattele, että se on sattumaa. Monilla inkarnaatioilla olette ansainneet oikeuden edes vain ottaa yhteyttä meihin ja suorittaa velvollisuudet, jotka olette ottaneet ennen inkarnaatiotanne.

Kaikkein säälittävin tilanne on, kun voitat luottamuksemme ja vastaanottat valtakirjeet, mutta sitten, hiljennät vauhtia suorittaa velvollisuutesi. Mielesi tarjoaa aina mielellään monia loogisia todisteita siitä, että olet oikeassa. Silti sydämesi ei koskaan valehtele sinulle. Tämän inkarnaation loppuun saakka tunnet aina sydämessäsi raskautta, täyttämättä jääneen velvollisuuden raskautta.

En haluaisi olla paikallasi. Sillä maailmassa ei ole mitään tuskallisempaa, ei yhtäkään tekoa, jonka voisit tehdä ja joka olisi yhtä vakava kuin pyhän työsi pettäminen Maa Elämän nimissä.

Olen myös tullut tänään luoksesi muistuttamaan sinua velvollisuuksista, joita olet hyväksynyt. Jos muutat päätöstäsi ennen tämän vuoden loppua ja palaat velvoitteidesi täyttämiseen – velvollisuutesi, jonka olet hyväksynyt – puolustamme sinua Karmallisen Neuvoston edessä ja yritämme lievittää menneisyyden väärien valintojen karmallisia seurauksia.

Todellisia palvelijoita on hyvin vähän, jotka ovat nyt inkarnoituneina. On kestämätöntä katsoa, kuinka he yksi toisensa jälkeen, kieltäytyvät täyttämästä velvollisuutensa ja jahtaavat maailman illuusioiden perään.

Usko minua, maailmassasi ei ole mitään sellaista, jota voitaisiin edes karkeasti verrata palvelun iloon, tyytyväisyyteen, jonka saa täyttäessään velvollisuutensa, työnsä loppuun saattamisessa. Kun poistut fyysisestä tasosta ja palaat eteerisiin Valon oktaaveihin, miljoonat Valon olennot koko maailmankaikkeudesta ryntävät osoittamaan sinulle heidän kunnioituksensa ja kiittävät sinua omistautuneesta työstäsi inkarnaatiosi aikana Maassa.

Älä ota malliksi niitä, jotka ovat huomiota herättäviä. Monet omistautuneista palvelijoistamme odottavat koko elämänsä näytelläkseen pieniä roolejaan. Ne näennäisesti pienet roolit voivat toisinaan muuttaa tilannetta koko Maassa ja joskus jopa koko maailmassa.

Sen vuoksi,  kuuntele sydäntäsi tarkkaan. Onko jo aika osoittaa palvelusi Elämälle?

Me annamme mielellämme kaiken tarvittavan avun. Me löydämme tavan päästä ulkoisen tietoisuutesi ohi tehtävään, joka nyt pitäisi suorittaa. Kuitenkin, kun sinun aika tulee toimia, älä valita tai sano, kuinka vaikeaa se on sinulle ja että vanhat haavasi ovat kipeät ja että sinulla ei ole tarpeeksi ruokaa varattuna.

Mikään maailmassasi ei voisi estää todellisia yhteistyökumppaneita suorittamasta heidän elämäntehtäväänsä.

Siksi yrittäkää aina ylläpitää omistautumistanne ja valmiuttanne. Harjoitelkaa itseänne jatkuvasti. Harjoitelkaa niitä sisäisiä lihaksia, joiden avulla voitte toimia, kun teistä tuntuu, ettei enää ole energiaa tai kapasiteettia.

Elämässänne on aina tilaa sankaruudelle. Ihmisten ulkoinen tietoisuus ei tule arvostamaan teidän sankariuuttanne,  mutta sankaruutta tullaan arvostamaan Taivaassa,  sillä vain täällä he tietävät inkarnaatiossa tekemänne sankarillisten tekojenne arvon, kun ylläpidätte omistautumisenne toisinaan sietämättömissä olosuhteissa, jotka ympäröivät teitä fyysisessä tasossa.

Olin iloinen siitä, että sain antaa teille tämän lyhyen Opetuksen omistautumisesta. Olen vieläkin iloisempi siitä, että pystyin antamaan tämän Opetuksen tämän syklin viimeisessä Sanelussa, jonka annoimme Lähettiläämme kautta.

Olen iloinen, jos mahdollisuudet tulevat olemaan tulevaisuudessa meidän eduksemme, ja voimme jatkaa Opetuksiemme antamista Lähettiläämme kautta.

Haluan kiittää Tatjanaa hänen palveluksestaan.

MINÄ OLEN El Morya, Uskon ja Toivon kanssa sinuun ja Rakkaudella sinulle. 

© Lähettiläs Tatyana Mickushina