Valinnan aika

      Kommentit pois päältä artikkelissa Valinnan aika


Valinnan aika

Sanat Kumara, 7. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen tullut luoksenne jälleen Lähettilääni kautta. Olen tullut nopeasti välittämään teille kiireellisen Viestin  koskien planeettaanne, joka on kulkemassa läpi vaikeiden aikojen. Kuuletko minua?

MINÄ OLEN Sanat Kumara, se, jonka tunnet Päivien Muinaisena (The Ancient of Days,), se, joka tuli planeetallenne sen pimeimmällä tunnilla eikä ole jättänyt sitä edes nykyisenä päivänä.

MINÄ olen se, joka on huolehtivin isä teille. Ja koska olen isänne, olen tullut antamaan teille Viestin koskien aikaa, jota olette juuri elämässä.

Kaikki te olette tietoisuuden muutoksen tilassa korkeammalle tasolle. Kaikkien teidän on suoritettava muutos tietoisuudessanne. Teidän joukossanne on kuitenkin sellaisia, jotka eivät halua seurata evoluutiopolkua. Hidastatte evoluutioprosessia, ja siksi aika, josta olemme varoittaneet, on tulossa teille.

Kaikki muutokset planeetalla ovat mahdollisia vain, jos ne ovat tämän Maailmankaikkeuden ylimmän ohjaavan ja koordinoivan elimen hyväksymiä. Ja niin minä olen tullut antamaan teille selityksen, joka on juuri saatu ja koskee planeetta Maata ja sen evoluutioita. 

Tämän vuoden lopulla niitä, jotka eivät onnistu voittamaan niitä ominaisuuksia itsessään, jotka estävät heitä etenemästä Polulla, tullaan erityisesti ja voimallisesti työntämään eteenpäin heidän kehityksessään. 

Valitettavasti ne teistä, joiden tarvitsee  saada minun Viestini aivan ensimmäiseksi tuskin lukevat meidän Sanelumme, jotka välitämme meidän Lähettiläämme kautta. Hienovaraisessa tasossa saatte kuitenkin tämän varoituksen niiden tietoisuuden kautta, jotka lukevat meidän Viestejämme.

Varoituksemme on lausuttu teidän fyysisessä maailmassa; siten jokainen fyysisessä maailmassa voi ja täytyy kuulla se, riippumatta siitä, havaitaanko sanamme ulkoisessa tietoisuudessa vai ei. Sisäisillä tasolla tulette saamaan meidän Viestimme. Ja tulette valinnan eteen,  seuraatteko evoluutiota vai jatkatteko egonne hemmottelua ja hauskanpitoa illuusiossa.

Teidän joukossanne on niitä ihmisiä, joille termi kosminen mahdollisuus ei ole vielä tullut. Ja teillä on vielä jonkin aikaa, jotta voitte jatkaa kehitystänne. Kuitenkin on niitä, jotka ovat ohittaneet kaikki annetut määräajat, heitä varten annan tämän Viestin tänään.

Tiedätte sen itsessänne, joihin tämä Viesti viittaa. Te menetätte yhden kosmisen tilaisuuden toisensa jälkeen. Luulette, ettei ole mitään rajoja teille poiketa ennalta määrätyltä kehityspolulta. No, on tullut aika, että teidät työnnetään erittäin voimakkaasti eteenpäin tekemään lopullinen päätös ja valita: joko jatkokehitys tai luopuen menetettävä teidän jatkokehityksenne.

Jumala on erittäin armollinen. Hän vain jättää vain ne, jotka eivät halua noudattaa tässä Universumissa annettua Lakia. Ne evoluutiokehityksen umpikujahaarat, joita voit nähdä joillakin valtamerten saarilla, missä he jatkavat istumistaan tulen ääreillä ja syövät lihapalojaan, ovat myös aiemmin tehneet valintansa – valinnan, joka nyt on edessäsi.

Uuden armolahjan mukaisesti tulette tekemään tämän valinnan tietoisesti. Tiedätte ulkoisessa tietoisuudessanne tekemänne lopullisen valinnan. Ja me jätämme teidät rauhaan. Kehitys tulee loppumaan teille ja tulette vierimään alaspäin portaita taaksepäin monia vuosituhansia. 

Jo tämän elämän lopussa tulette katsomaan teidän omien valintanne hedelmiä.

Te kaikki kuulutte evoluution kehityksen eri vaiheisiin.

Teidän joukossanne on Kolmannen, Neljännen, Viidennen ja jo Kuudennen juuri rodun  edustajia. Nyt valinnan aika on tullut niille, joiden on siirryttävä seuraavaan vaiheeseen, mutta eivät voi tehdä sitä laiskuutensa ja laiminlyöntinsä takia. Puhun niistä viidennen juuri rodun edustajista, jotka eivät halua seurata ylöspäin suuntautuvia portaita ja jatkavat elämistään ikään kuin mitään ei olisi tapahtumassa  maailmassa, ikään kuin aika ei olisi muuttunut eikä kaikki prosessit olisi kiihtyneet.

Sinun on syytä tutkia itseäsi ennen tämän vuoden loppua ymmärtääksesi kuinka aiot jatkaa olemassaoloasi.

Aikanne on tullut, ei niin, että olisitte jääneet kehityksestänne jälkeen. Älynne on kunnossa, mutta olette jääneet jälkeen sielunne kehityksen tuloksissa.  Valinnat, joita teette, työntävät teitä yhä kauemmaksi evoluution kehityspolulta ja saavat teidät liukumaan pahan polulle, lihallisen mielenne kehityspolulle. Tässä tapauksessa älynne ei palvele teitä parhaalla tavalla. Yritätte ratkaista hienostuneita Jumalallisia tehtäviä mielenne kannalta. Mutta Jumalalliset ratkaisut tulevat vain, jos hylkäätte maallisen ihmisen logiikan ja omistatte kokonaan itsellenne, koko olemuksenne, palvelemaan Ylintä Lakia.

Joten olen tänään tullut yhdellä uutisella, joka ei ole kovin iloinen. Tasataksesi energioiden tasapainoa tietoisuudessanne, haluan antaa toisen, iloisemman palan informaatiota.

Niille teistä, jotka ovat valinneet evoluutiokehityksen polun ja jotka seuraavat tätä polkua kaikista vaikeuksistakin huolimatta, joita kohtaavat elämässä, olen tuonut palan uutisia liittyen uuteen mahdollisuuteen ja uuteen armolahjaan. Mahdollisuus tietoisuutenne nopeutettuun kehitykseen avautuu teille. Jo tämän vuoden loppuun mennessä monet teistä huomaavat kuinka nopeasti tietoisuutenne muuttuu, ja nämä tietoisuutenne muutokset tulevat vetämään niitä ihmisiä, teitä kohdan jotka ovat kulkemassa samaan suuntaan kanssanne.  Voitte tunnistaa toisenne silmissä palavan liekin avulla, sydämenne lyönneistä, tai suurenmoisesta ja anteliaasta itsenne antamisesta kaiken Elämän palvelemiseen. 

Voitte tulla kykeneviksi yhdistymään uusissa periaatteissa ja järjestämään elämänne perustuen Lakeihin, jotka ovat olemassa Taivaassa. 

Valmistelemme teille  projekteja Yhteisöisämme hienovaraisessa tasossa. Yhdistymällä fyysisessä tasossa pystytte edustamaan uusia siirtokuntien prototyyppejä, uusia yhteisöjä ja uusia kaupunkeja.

Olen iloinen voidessani lopettaa tämänpäiväisen Viestin tähän iloiseen huomautukseen!

Aina, kaikkina aikoina, oli olemassa mahdollisuus tehdä valinta. Jotkut ihmiset valitsivat yhden polun; toiset pitivät parempana toista vaihtoehtoa.

Juuri tätä prosessia kuvataan Raamatussa prosessina, jolla jyvät erotetaan akanoista.

Aika on yksinkertaisesti muuttunut, ja tämä prosessi, joka aiemmin vei monia elämiä, voit nyt katsoa sitä sinun yhdessä nykyisessä elämässä.

Toivon, että teet elämässäsi vain oikeita valintoja  ja seuraat evoluution kehityspolkua.

Jumalan siunauksella!

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina