Opetus parantamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus parantamisesta

jeesus2
Opetus parantamisesta
Rakastettu Jeesus, kesäkuu 8, 2005

MINÄ OLEN Jesus, olen tullut uudelleen.

Vuosittaisen perinteen mukaan, tulen antamaan Opetuksen. Tänään meidän opetuksemme aiheena on parantaminen. Tiedätte, että tuolloin minun inkarnaationi aikana 2000 vuotta sitten menestyksekkäästi paransin ihmisiä monta kertaa. Maine ihmeistäni juoksi edelläni. Minne vain menin, oli aina ihmisiä, jotka uskoivat, että minä voisin parantaa heidät ja oli ihmisiä, jotka eivät uskoneet parantumisen ihmeeseen.

Sen vuoksi minä aina kysyin henkilöltä uskoiko hän, että hän voisi parantua. Minä myös kysyin halusiko ihminen parantua.  Ensi näkemältä nämä kaksi lähtökohtaa saattavat tuntua sinusta merkityksettömiltä ja vain kliseiltä. Kuitenkin, täsmälleen juuri näissä kahdessa kohdassa on parantumisen avain piilotettu.

Sinun tietoisuutesi täytyy olla valmis hyväksymään parantuminen. Jos jostain syystä tietoisuutesi ei voi uskoa, että voit parantua, ei edes Jumala ei voi auttaa sinua.

Ja toisessa keskipisteessä sinun täytyy haluta parantua ja sinun täytyy pyytää paranemista. Jos et pyydä paranemista, ei edes Jumala ei voi auttaa sinua, sillä vapaan tahdon loukkaamaton laki vallitsee tässä maailmankaikkeudessa.

On paljon syitä, miksi et halua parantua. Yksi syistä on se, että sielusi on vapaaehtoisesti  ottanut itselleen sairauden taakaksi voidakseen purkaa maailman karmaa tai sinun oman mennesyytesi  raskasta  karmaa. On paljon valo sieluja, jotka tullessaan maan päälle  ottavat  päälleen julmia sairauksia tai synnynnäisiä epämuodostumia siten uhrautuakseen maailman syntien edestä näiden kärsimyksien kautta. Heidän ulkoisessa tietoisuudessaan he eivät ymmärrä kuormaa, johon ovat sitoutuneet, mutta pääsääntöisesti, tällaiset sielut eivät halua parantua ja eivätkä pyydä sitä. Ja ainoa tapa auttaa tällaisia sieluja on, jos heidän läheistensä ja rakkaansa rukoilevat heille parannusta, koska heille heidän rakkaansa kärsimys on kestämätön taakka.

Siten, henkilön on uskottava parantumiseen ja pyydettävä parantumista. Ainoastaan jos nämä kaksi olosuhdetta ovat läsnä, on mahdollista alkaa parantaminen. Joka kerta ennen henkilön parantamista on tarpeellista selvittää hänen sairautensa syyt.  Ylin laki voi sallia sinun parantaa ihmisen tai se ei salli sitä.

Tietysti, jotta voisit parantaa sinulla tulisi olla parantajan asema, joka mahdollistaa sinun parantaa Jumalallisen Armon ja Jumalallisen Energian avulla.

Kaikki muun lajin parantamiset ovat vääriä toimintatapoja, kun nerokkaan manipuloinnin avulla parantaja siirtää negatiivisen energian, joka on syy sairauteen, toiseen paikkaan tai vain tilapäisesti pysäyttää tämän energian toimimasta

Parantamisen asiat ovat hyvin herkkiä ja vakavia. Siksi katson huolestuneena vastikään hiljattain esiin nousseita parantajia, jotka kokeilevat Jumalallisella Energialla toisinaan edes ilman että ovat läpäisseet alustavia vihkimyksiä, jotka antavat oikeuden työskennellä Jumalaisella Energialla, joka on paranemisen lähde.

Useilla niin kutsutuilla parantajilla ei ole pääsyä Jumalallisen Energian lähteeseen ollenkaan ja kaikki heidän manipulointinsa, vaikka jos he tuovatkin tilapäisen helpotuksen, itse asiassa tekevät sairaan ihmisen tilan vakavammaksi.

Anna minun selittää.

Syynä sinun sairauksiin on negatiivinen energia, joka kerääntyy auraasi väärän toiminnan, ajatuksien ja tunteiden seurauksena, joita olet suorittanut tässä tai edellisissä elämissä. Puhun nyt siitä, mitkä ovat ihmisten enemmistön sairauksien syinä, en niistä tapauksista, joissa henkilö on tarkoituksellisesti ottanut päälleen sairauden rasitteena.

Tämä sinun negatiivinen energia on todellinen syy sinun sairauteen ja joka on muodostunut seurauksena vääristä toimistasi ja joka pitää vetää ulos aurastasi. Tämän jälkeen sinä tulet parantumaan.

Jumalallinen Armo, joka on tarpeen sinun parantumiseesi, voidaan joko osoittaa sinulle tai ei. Kaikki riippuu karmasi raskaudesta, joka on todellinen syy sairauteesi.

Tästä syystä, parantamisen valtuutus täytyy olla saatu korkeudesta. Pääsääntöisesti, ihmisillä, jotka väittävät olevansa parantajia, ei ole vihkimysten oikeaa riittävää tasoa, joka sallisi heidän tietää Jumalan tahdon, koskien jokaista ihmistä, jota he yrittävät parantaa.

Kuitenkin heidän toiveensa tehdä rahaa innostaa heitä korvaamaan negatiivinen energia käyttämällä tiettyjä manipulaatioita, väliaikaisesti lievittää henkilön tilaa. Jotkut manipuloinnit joita käytetään tällaisten parantamisten prosessissa luo karmaa, joka tulee olemaan liian suuri rasitus tällaiselle parantajalle. Taitavimmat parantajat voivat jopa välttää karman, jota he luovat tällaisella toiminnalla, mutta näin he tekevät heidän potilaittensa karman paljon vakavammaksi.

Kun Korkein Laki valtuuttaa todellista parantajaa parantamaan ihmisen, päätös perustuu, säännöllisesti, hyvään karmaan tässä ihmisessä, joka voidaan käyttää hänen parantamiseensa.  Joko tämä ihminen itse tai hänen sielunsa täytyy täydellisesti ymmärtää tekojensa vääryys, joka tuotti sairauden kehittymisen ja hänen täytyy vakavasti päättää ulkoisessa tietoisuudessaan olla koskaan toistamatta vastaavia tekoja tulevaisuudessa.

Tämän vuoksi parantamiseni jälkeen minulla oli tapana sanoa: ”Mene, äläkä enää syntiä tee”.

Tosi parantaja saa selville sairauden syyt erittäin hyvin ja näkee kenet hän voi ja ketä hän ei voi auttaa. Jumalallista Energiaa käytetään parantamiseen. Todellinen parantaja vetää potilaan negatiivisen energian ja täyttää hänen auransa puhtaalla Jumalallisella Energialla. Tämä prosessi voidaan suorittaa joko mentaalisesti  tai suoralla käsien potilaan päälle asettamisella.

Parantamisen ydin on energioiden vaihdolla parantajan ja potilaan välillä.  Negatiivinen energia virtaa parantajaan ja Jumalallinen Energia virtaa potilaaseen.  Tätä energian vaihto prosessia säätelee Korkein Laki.  Tässä tapauksessa karmaa ei luoda ja todellista apua annetaan sairaalle. 

Koska ihminen, jolla on parantaja asema, on läpikäynyt suuret vihkimykset ennen kuin hänelle suodaan tällainen asema,  negatiivinen energia, jonka hän ottaa päälleen ei voi vahingoittaa häntä pääsääntöisesti. Parantajan chakrat  muuntavat  ja polttavat kuolleeksi kaikenlaisen negatiivisen energian. Oikeastaan negatiivisen energian tuhoamisprosessi, kun se otetaan potilaalta, on analoginen sen prosessin kanssa, joka tapahtuu kun henkisesti kehittynyt ihminen muuntaan maailman karmaa, jonka on ottanut työstääkseen.,

Mitä korkeammalla tasolla parantajan henkiset hyveet ovat, sitä nopeampaa on negatiivisen energian muuntaminen hänen aurassaan.

On sanomattakin selvää, että jos henkilö, sen jälkeen kun on parantunut, jatkaa silti toimintaa, joka oli syynä hänen sairauteensa, tauti palautuu muodossa tai toisessa.

Siten ihmisen parantuminen voi tapahtua vain hänen omalla avulla ja  hänen tajuntansa avulla. Mitä korkeampi on ihmisen tietoisuuden taso, sitä helpompaa on auttaa häntä. Parantaminen on läheisesty yhteydessä henkilön tietoisuuden tasoon.

Tajunnan taso ei tarkoita älykkyyden, puheen ja lihallisen mielen kehitystä. Monet yksinkertaiset ihmiset, jotka eivät ole saaneet hyvää koulutusta omaavat paljon korkeamman tajunnan tason kuin ihmiset, jotka saivat ensimmäisen luokan koulutuksen ja joilla on korkeat asemat.

Jokainen teistä on ehkä kohdannut välttämättömyyden hakea apua parantajilta ja meediolta. Ja olet ehkä vielä käyttänyt näitä parantajia. Ehkä olet jopa saanut joitakin parannusta omiin vaivoihisi. Mutta silti, kannattaa olla melko varovainen käyttäessä eri parantajia ja meedioita, koska monet heistä, eivät omista hengellisiä ansioita, joka antaa heille valtuutuksen parantaa Jumalan nimessä ja Jumalaisen Energian avulla.

Mutta jos henkisten ansioittesi taso on huomattavasti suurempi kuin parantajan, täysin päinvastainen prosessi tapahtuu niin sanotun parantamisen aikana. Se ei ole parantaja, joka ottaa päällensä sinun negatiivisen energian, mutta se olet sinä, joka otat auraasi negatiivisen energian sellaisen parantajan aurasta. Ja olet onnekas, jos otat päällesi vain tämän parantajan  negatiivisen energian, etkä kaikkien hänen potilaittensa, joita hän on parantunut viime aikoina.

Voit arvioida epäsuorasti parantaja totuudellisuutta kahden asian avulla. Ensinnäkin todellinen parantaja parantaa sielusi, mutta ei kehoasi; toisin sanoen, hän auttaa sinua paljastamalla syyt, jotka aiheuttivat sairastumisesi. Hän näyttää sinulle sinun puutteellisuuksiasi, jotka itse asiassa olivat syynä tautiin.

Ja toiseksi, koska parantamisen lahja on Jumalan antama lahja, todellinen parantaja ei koskaan ota rahaa sinun parantamisesta. Hän sai lahjansa ilmaiseksi ja hänen on myös annettava se ilmaiseksi. Mutta sinun ei pitäisi koskaan unohtaa, että sinun on maksettava takaisin parantumisesi, jonka sait tavalla tai toisella. Ja muista aina, että se on itse asiassa Jumala, joka parantaa. Ihmis-parantaja vain antaa itsensä Korkeampien Voimien käytettäväksi, palvellakseen elämään ja lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä

Tänään meillä on ollut hyvin tärkeä puhe parantamisesta. Uskon, että jokainen teistä on saanut  tarpeellista hyötyä itselleen tästä puheesta..

MINÄ OLEN Jeesus, sielujenne parantaja

© Viestintuoja Tatyana Mickushina