Sinun on opittava olla kantamatta kaunaa vihollisiasi kohtaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun on opittava olla kantamatta kaunaa vihollisiasi kohtaan

Sinun on opittava olla kantamatta kaunaa vihollisiasi kohtaan
Rakastettu Jeesus, kesäkuu 05, 2005

MINÄ OLEN Jeesus ja olen tullut tänään. Olitko odottamassa minua? Haluatko meidän jatkavan opetuksia ja saarnaa? Maailmassasi on monia kiusauksia ja niiden runsauden keskellä on hyvin vaikeaa tehdä eroa todellisten värähtelyiden, jotka ovat luonnollisia meidän maailmallemme ja alempien värähtelyiden välillä, jotka kuuluvat astraali- ja mentaalitasoille. Mutta sinun tulisi tehdä (näiden välillä*) jyrkkä ero, sillä sinulla ei ole selkeää kuvaa suunnasta, mitä seurata tietoisuudessasi, ja tämä viivästyttää edistymistäsi Polulla.

Tämän vuoksi kysymys, joka nousee jokaisen henkilön eteen, joka lukee näitä sanelja on kysymys näiden viestien aitoudesta. Olen täysin tietoinen siitä vaikeudesta, jonka kohtaat. Kuinka sinä voit todella tehdä sellaisen erottelun?

Aivan ensiksi sinun tulisi kiinnittää huomiosi viestien informatiiviseen komponenttiin. Sisältääkö informatiivinen osa mitään sellaista, joka on ristiriidassa sinun sisäisten ohjelinjauksien kanssa? Niin kauan kuin lihallinen mieli monissa teissä on hyvin vahva, sinulle on helpointa ensimmäiseksi tarkasti analysoida informatiivistä komponenttia. Ja jos et löydä mitään epätäydellistä tai kuilua sisäisten perusperiaatteittesi kanssa, voit edetä analysoimaan seuraavaa komponenttia näissä saneluissa.

Onko näissä saneluissa mitään, joka pystyy lannistamaan omaa vapaata tahtoasi? Onko näissä opetuksessa mitään, joita annamme tämän viestintuojan kautta, joka pakottaa toimimaan jollain tietyllä tavalla? Onko mitään, mikä saa teidät toimimaan ristiriitaisesti teidän etujenne vastaisesti? Ole hyvä, älä sekoita sinun polulla seisovan oppilaan etuja sinun egosi etujen kanssa. Sinun egosi interessit ovat diametrisesti vastakkaisia sinun Korkeamman osan intressien kanssa. Seurauksena tästä juuri sinun sisäinen vastutus on se, josta tulee kaikista itsepintaisin este näiden sanelujen ymmärtämiselle.

Alatte epäillä ja yritätte löytää vahvistusta aitoudelle tai näiden sanelujen lähteen vääryydelle tuttujesi ja ystäväpiirisi keskuudessa. Mutta tehdessäsi näin unohdat, että kaikki riippuu siitä, mikä on voimakkainta sinussa. Jos sinun egosi ja lihallinen mieli hallitsee sinussa, sinä tulet nopeammin etsimään ja löytämään vahvistusta mielipiteellesi, että näiden sanelujen lähde on ei-jumalallinen ja ettei kannata piitata niiden sisältämästä informaatiosta. Sinun lihallinen mieli on hyvin kekseliäs ja ketterä, kun sen määräävää asemaa olemuksessanne vähennetään. Se tekee suuria ponnistuksia löytääkseen todisteita vahvistamaan, ettei näitä saneluja pitäisi lukea ollenkaan, koska lihalliselle mielelle tämä informaatio ja erityisesti sanelujen sisältämät energiat ovat kirjaimellisesti Kuolettavia.

Vain silloin, kun olet lähellä voittoasi egosi yli, sinä etsit ja löydät todisteita näiden sanelujen aitoudesta. Lopulta näiden saneluja tehtävä, jos ne luetaan järjestelmällisesti, on erottaa kaikki se, mikä on todellista siitä, mikä on väärää sisälläsi. Ja kun pääset perille kysymyksestä näiden viestien aitoudesta tai valheellisuudesta, sinä todella joko joudut ristiriitaan egosi kanssa, tai , päinvastaisesti, hemmottelet sitä.

Kuitenkin tiedätte, että tärkein erottava vihje jokaisen aidon Opetuksen suhteen on se, että se juuri saavuttaa tavoitteen, kun se erottaa todellisen väärästä sisällänne ja erottaa jyvät rikkaruohoista sielussanne. Vaikka siis nämä sanelut ovat ärsyttäviä ja kyseenalaisia sinulle, ei ole epäilystäkään siitä, ettei niiden lukeminen olisi hyväksi sielullesi. Se on toinen asia, että epätodellinen osasi sinussa yrittää ja jatkaa yrittämistä tapella vastaan sanelujen lähteen kanssa ja tunnet oikeutettua vihaa sisälläsi ja teet parhaasi panettelemalla sekä viestintuojaa ja hänen yhteyttään meidän maailmaamme. Tällöin saat tietyn merkin, joka ilmenee fyysisellä tasolla ajatuksien, tunteiden ja toiminnan muodossa, joka osoittaa sinulle paremmin kuin yksikään meidän sanamme ja puheemme, että sinussa on jotain vikaa ja tarvitset kiireellistä apua.

Jokainen vihamielisyys ja voimakkaat tunteet, jotka syntyvät lukiessanne näitä saneluja ovat merkki – sinulle ensinnäkin – että tarvitset kiireellistä työtä itsesi kanssa. Näin ollen, kun olet analysoinut sanelujen informatiivisen osan ja ymmärrät ulkoisen tietoisuutesi kautta, että ne eivät sisällä mitään mikä ei olisi hyväksyttävää sinulle. Mutta jos samaan aikaan tunnet negatiivisia reaktioita lukiessasi niitä, tämä on todiste siitä tosiasiasta, että konflikti on alkanut sinun sisälläsi – erottaen todellisen epätodesta sinussa. Tämä tarkoittaa, että sanelujen tavoite on saavutettu. Sinun tarvitsee vain löytää rohkeutta ja voimaa ja yrittää nousta tämän tilanteen yläpuolelle niin, että voit analysoida objektiivisesti, nostettuasi tietoisuuttasi ja tulemalla kuuroksi egollesi ainakin lyhyeksi aikaa.

Ne henkilöt, jotka, analysoituaan informatiivisen sanelujen osan ja tarkaltuaan reaktioitaan luettuaan niitä, eivät löytäneet mitään negatiivista tai sellaista mikä aiheuttaisi negatiivisen reaktion, ovat melko valmiita etenemään eteenpäin opetuslapsieuden polulle. He ovat jo joko meidän oppilaitamme tai melko valmiita astumaan Ylösnousseiden Mestarien opetuslapsien riveihin. Siten, meillä on tilaisuus löytää meidän oppilaamme, muodostaa yhteys heidän kanssaan näiden sanelujen avulla ja työskennellä oppilaittemme kanssa, jotka ovat nyt ruumistuksessa. Yksi vähäisinkin meidän antama vihje saneluissa tarkkanäköiselle ja herkälle sydämelle mahdollistaa muuttaa näkökulmaa ja paljastaa heidän uteliaalle silmälle ja vilpittömälle hengelle asioita, jotka olivat aikaisemmin piilossa verhon takana.

Siten nykyään, aivan kuten oli 2000 vuotta sitten, olemme heittäneet verkot kauas ja laajalle ja meillä on mahdollisuus saada kiinni sieluja, jotka ovat valmiita seuraamaan Polkuamme. Meidän oppilaamme pystyvät tekemään eron astraalitason värähtelyiden ja Korkeamman Oktaavin värähtelyiden välillä. Oppilaamme pystyvät tekemään eron kurin vaatimuksien, jotka ovat välttämättömia heille, väärien viestintuojien ja väärien opettajien tahtoon alistumisen välillä. Oppilaamme pystyvät erottamaan saavatko he energiaa lukiessaan saneluja tai menettävätkö sitä. Minun tulisi kertoa sinulle, että kun tunnet negatiivisia tunteita lukiessasi näitä saneluja, sinä tahtomattasi annat energiaasi pimeyden voimille.

Siksi kaikista ensimmäiseksi sinulta vaaditaan, että analysoit tarkasti kaikkea mitä tapahtuu sekä sisälläsi ja ulkopuolellasi siitä ajankohdasta alkaen, kun luet näitä saneluja. Saat koulutusta, saat tietoa näiden sanelujen kautta, ja sinä muutat tietoisuuttasi vain lukemalla niitä säännöllisesti ja seuraamalla niitä ohjeita, mitä niissä annetaan. Tämän kaiken lisäksi, lukiessasi näitä saneluja sinä saat valtavan määrän Valoa, ja tämä Valo, kun se tulee osaksi sinua, se voidaan asettaa pimeyden voimia vastaan ympäristössäsi.

Jokainen Valon lähde kiinteässä maailmassasi ärsyttää ja provosoi pimeyden voimia ryhtymään aktiiviseen toimiin tällaista Valon lähdettä vastaan. Ja kun pimeät voimat alkavat hyökkätä sinua kohden kaikkialta, muista se Opetus, jonka annoin 2000 vuotta sitten ja käyttä vain kaikkien kansojen ja kaikkien aikojen mahtavinta asetta – “joku lyö sinua vasemmalla poskelle, käännä hänelle myös toinenkin”.

Sinun tulisi rakastaa vihollisiasi. Sinun tulisi siunata vihollisiasi. Vihollisesi antavat sinulle mahdollisuuden päästä eroon karmallisista veloista. Sinun vihollisesi antavat sinulle mahdollisuuden oppia läksysi ja läpäistä testisi. Ymmärrän, että monissa tilanteissa sinulle tulee olemaan vaikeaa hyväksyä nöyryydellä ja kiitollisuudella kaikkia hyökkäyksiä ja uhkauksia, jotka kohdistuvat sinuun. Mutta sinun täytyy oppia ottamaan kaikki mikä tulee kohdallesi nöyryydellä ja kuuliaisuudella vastaan. Sinä ja vain sinä päätät, kuinka sinä voit suojella itseäsi viranomiaisten ja niiden rakenteiden avulla, joihin turvaudutaan, kun ratkaistaan riitoja konfliktitilanteissa. Mutta sinun täytyy oppia olemaan kantamatta kaunaa vihollisiasi kohtaan. Ihmiset, joka hykkäävät, loukkaavat ja syyttävät ja nöyryyttävät sinua ovat onnettomia sisimmässään. Ihminen, jonka sydämessä Jumala asuu, ei koskaan salli itsensä vahingoittaa toista ihmistä.

Näin ollen, kaikki mitä voit tehdä, kun vihollisesi hyökkäävät, on antaa heille anteeksi ja rukoilla heidän puolestaan, sillä he eivät tiedä mitä tekevät. Heidän tietoisuutensa on sumentunut ja joskus täysin pimeyden voimien armoilla, jolloin he eivät todellakaan ole tietoisia teoistaan. Ainoastaan sellainen henkilö, joka on tietämättömyyden sumentama, voi antaa pimeille voimille mahdollisuuden suorittaa pahoja tekoja hänen kauttaan ja vahingoittaa siunauttuja viattomia ihmisiä.

Joskus tapahtuu niin, että Jumala valitsee sinut vetämään puoleesi tulta ja tulet pimeyden voimien kohteeksi, jotka toimivat muiden ihmisten kautta ja käyttävät heitä hyökkäyksiin. Jumala valitsee sinut asettaakseen sinut kokeeseen ja samanaikaiseti hän myötävaikuttaa voimiin sellaisissa tilanteissa niin, että he riisuvat tekopyhän lakan ja hurskauden naamion paljastaen heidän petomaisen virheen.

Anna itsesi Jumalan huomaan. Jumala huolehtii kaikista Hänen lampaistaan. Ole valmis uhraamaan ruumiisi pelastaaksesi sielusi. Totuus on aina paikoissa, missä kaikista ylevimmät tunteet ovat rinta rinnan tämän maailman pahuuden kanssa. Muista, että olet vastuussa vain itsestäsi ja sinun omista reaktioistasi. Huolimatta miten epäoikeudenmukainen muiden ihmisten kohtelu voi olla sinua kohtaan, anna heille anteeksi. Rakasta vihollisisiasi, koska vain rakkauttesi ja esirukouksesi voi ajoittain pelastaa näiden sielujen elämän, jotka ovat tietämättämyyden vallassa ja eivät tiedä mitä he tekevät. Joskus rukouksesi vihollisiesi puolesta sallii Jumalallisen oikeuden ehkäisyn ja antaa näille sieluille vielä yhden mahdollisuuden jatkaa Elämää.

Olin iloinen, että sain antaa sinulle tämän oppitunnin jälleen kerran. Ja olen valmis kumartamaan syvään monien teidän sielujenne edessä, koska kärsimyksenne, ongelmanne ja vastoinkäymisenne ajoittain ylittävät ylivoimaisesti minun Kärsimykseni, jonka kärsin Ristillä.

MINÄ OLEN Jeesus. (* suom. lisäys)