Opetus Ristiinnaulitsemisen Vihkimyksestä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Ristiinnaulitsemisen Vihkimyksestä

Opetus Ristiinnaulitsemisen Vihkimyksestä

Rakastettu Zarathustra, 23. kesäkuuta 2007

MINÄ OLEN Zarathustra, joka on tullut luoksenne taas!

Olen tullut tänä päivänä ja olen onnellinen, että tämä tilaisuus, Jumalallinen tilaisuus, yhteydenpito kanssanne tämän Lähettäjän kautta, on jatkunut. Luultavasti ette tiedä sitä, jotta työmme voisi jatkua, on oltava todiste fyysisessä tasossa, että ihmiset ovat valmiita jatkamaan työtä. Toisaalta tällaisen todistuksen on Venäjän kansa osoittanut, maan, jossa Lähettiläämme toimii. Ihmiset läpäisivät tämän kokeen. Emme voi sanoa, että kaikki meni sujuvasti, mutta näemme, että Opetuksemme on löytänyt tukea monien ihmisten sydämissä Venäjällä. Monet sydämet syttyivät tulella ja me, Ylösnousseet Mestarit, näemme tämän tulen. Koska liekki, sydämenne tuli, on näkyvissä meille omalla tasollamme. Näemme jokaisen Liekin jokaisen ihmisen sydämessä riippumatta siitä, missä hän sijaitsee. Tämän liekin avulla, näiden Liekkien avulla, arvioimme valmiutenne ja teemme päätöksen tulevasta työstä.

Toisaalta Lähettiläämme oli samanaikaisesti käymässä läpi hyvin vaikeaa koetta, jota kutsumme Ristiinnaulitsemiseksi. Jokainen, joka saavuttaa tietyn tason tietoisuudessaan, käy läpi tämän kokeen. Tämä koe on sisäisesti osa Polkua. Haluan kertoa teille hieman tästä kokeesta, koska jokainen teistä tulee käymään sen läpi, ellei tässä elämässä, niin sitten jossain tulevassa elämässä.

Tämä on erottamaton osa Polkua. Jokainen, joka on saavuttanut tämän kohdan, jätetään yksin kokeiden ja koettelemusten kanssa, joita rakastettu Jeesus kävi läpi, kun Hän kantoi ristinsä Golgatalle ja sitten kävi läpi ristiinnaulitsemisen ristille. Haluaisin kertoa teille tästä koettelemuksesta. Joka kerta kun saavut tämän kohdan Polulla, sinut jätetään yksin tämän kokeen kanssa. Sinun on edettävä eteenpäin sellaisissa olosuhteissa, joissa kukaan ei ymmärrä sinua. Massa tietoisuuden alaiset ihmiset eivät yksinkertaisesti kykene ymmärtämään mitä tapahtuu.

Seuraavaa tapahtuu: Ristiinnaulitsemisen Vihkimyksen saavuttavan henkilön värähtelyt nousevat niin korkealle suhteellisesti, että vastakkaiset voimat alkavat toimia jokaisen kautta, joka ympäröi tätä henkilöä. Saattaa näyttää siltä, että koko maailma on tullut kovaksi sydämessään tai on järjetön. Tietenkin, Jeesuksen aikaan, tämä koe suoritettiin fyysisellä tasolla. Kaikki kidutus, väärinkäytökset ja vaikeudet ilmestyivät fyysisessä tasossa. Nyt teidän valaistuneella aikakaudella kaikki testit ovat siirtyneet psykologiseen tasoon. Tietenkin ihmiset suorittavat tekoja, jotka pahentavat kokeen olosuhteita, mutta tärkein koe suoritetaan hienovaraisemmalla tasolla. Se luo vaikutelman todellisesta Ristiinnaulitsemisesta aineen ristillä. 

Tätä sinun on vaikeata kuvitella, mutta tämä testi on kaikista vaikein. Sinulla ei ole mahdollisuutta rentoutua edes minuuttia päivän tai yön aikana. Jokainen mahdollinen ja mahdoton tilanne nousee eteesi fyysisessä tasossa sekä henkisessä ja astraalisessa tasossa.

Olet jatkuvasti voimien painostama, jotka suojelevat illuusiota. Voimat, jotka tukevat sinua meidän tietoisuuden tasoltamme tulevat eristetyiksi. Emme voi antaa apua. Emme voi puhdistaa haavoja, jotka on tehty sinun hienoimpiin kehoihin, emmekä suojata sinua. Kaikki kehot haavoittuvat ja vuotavat Valoa,  Jumalallista energiaa, joka houkuttelee erilaisia astraalitasojen olentoja, jotka tulevat kiduttamaan ja saamaan osansa Valosta.

Sama pätee ihmisiin. He tulevat ja ottavat Valon, joka hallitsemattomasti vuotaa haavoittuneesta aurasta. Vain harvat pystyvät ymmärtämään, mitä tapahtuu. Loput eivät näe ollenkaan sitä merkitystä, mikä on tapahtumassa. Jos henkilö ei kestä tätä koetta, joko alkamalla vastustamaan tai tulemalla epätoivoiseksi ja menettämällä Uskon ja Rakkauden, hänen katsotaan epäonnistuneen Ristiinnaulitsemisen Vihkimyksessä.

Muista Jeesusta ja hänen sanojaan: Isä, anna heille anteeksi, koska he eivät tiedä, mitä he tekevät. Se on aidosti totta, koska ihmiset eivät pysty ymmärtämään sitä, mitä tapahtuu heidän ulkoisessa tietoisuudessaan. Jokainen heistä täyttää roolinsa – jotkut sanovat panettelevat sanat, jotkut vasaroivat naulat yksilön käsiin ja jaloihin, jotkut suorittavat petoksen ja toiset auttavat kantamaan ristiä.

Suuri teatterimainen näytös esitetään aineellisella tasolla. Yhdelläkään Ylösnousseista Mestareista ei ole oikeutta puuttua. Henkilö jätetään yksin ulkomaailman olosuhteiden ja  Korkeamman itsensä osan kanssa.  Ei ole mitään mahdollisuutta vahvistaa voimaa tai saada hyvyyden nektaria Korkeammasta maailmasta. Kokeen kaikista vaikeimmissa hetkissä yksilön yhteys hänen Korkeampaan Itseensä on myös vääristynyt. Se on samanlainen kuin kamala, Hengen pimeä yö.

Tämä on kauhea testi. Tämä testi on kuitenkin väistämätön Polulla, koska on mahdotonta jatkaa Polulla, ilman että täysin jättää hyvästit egon jäänteille ja fyysisen maailmaan kiintymyksille. 

Vain hyvin harvat ihmiset Maapallolla ovat valmiita käymään läpi tämän testin  ja onnistuvat  läpikäymään sen. Yksi näistä ihmisistä on meidän Lähettiläämme.

En kuitenkaan kerro tätä sinulle, että alkaisit turhan juorun ja skolastiikan. Kerron tämän sinulle, että olet valmis myös läpikäymään oman Ristiinnaulitsemisen aineessa ja täysin luopumaan kaikista kiintymyksistäsi.

Tarkotuksemme ei ole pelotella sinua testien ankaruudella. Varoitamme vain, että se on erottamaton osa Polkua. Jokainen teistä, jotka seuraavat Ylösnousseiden Mestareiden polkua, tulevat ennemmin tai myöhemmin käymään läpi oman Ristiinnaulitsemisen aineessa ja sitten nousette Hengen Korkeuteen.

Ennen kuin Jumala luottaa tärkeimmän työn sinulle, Hänen on oltava varma siitä, että olet valmis tähän työhön ja ettei mikään fyysisen maailman kiintymyksistä tule esteeksi suorittamaan työtäsi Jumalalle. 

Älä yritä kuvitella itseäsi läpikäymässä tätä koetta. Muista, mitä olen sanonut: Vain muutama ihminen Maapallolla on nyt valmis käymään läpi tämän kokeen. Muille ihmisille haasteet liittyvät tavallisesti heidän oman karmansa palautumiseen. Ristiinnaulitsemisen koe liittyy planetaarisen karman suorittamiseen. Jotta teille uskottaisiin ristin kantaminen, teidän on tehtävä paljon enemmän työtä itsenne ja epätäydellisyyksienne, aineellisten kiintymyksien ja tapojenne kanssa.  

Ihmisille on tyypillistä yliarvioida saavutuksiaan henkisellä Polulla. Kuitenkin heti, kun on tilaisuus, unohdatte viestimme ja kuvitteelliset saavutuksenne ja sukellatte illuusion vesiin ja massa tietoisuuden jätteisiin ilolla ja voimalla.

Siksi, ennen kuin sovitat yllesi Kristuksen vaatteita, sinun pitäisi olla rehellinen itsellenne ja analysoitava huolellisesti elämäntapaasi, kiintymyksiäsi ja tapojasi. En sano, että sinun pitäisi luopua kaikista puutteistasi ja tottumuksistasi heti. Se on todennäköisesti mahdotonta sinulle. Kuitenkin, oikean suunnan valinta ja pyrkimys noudattaa sitä elämässä on mahdollista monille teistä, jotka lukevat Viestejämme.

Haluan muistuttaa teitä, että Viestimme ovat kuin pelastusköysi illuusion vesiin tällä hetkellä. Hyväksykää  tämä Taivaan lahja kaikella vakavuudella ja huolellisuudella, jota pystytte osoittamaan. 

Ja nyt olen jättämässä teidät. Olin iloinen voidessani antaa teille toisen kätketyn Opetuksistamme – Ristiinnaulitsemisen Opetuksen.

MINÄ OLEN Zarathustra.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina