Uusi Jumalallinen armo

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Jumalallinen armo


Uusi Jumalallinen armo

Lord Surya, 30. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Surya. Olen juuri saapunut Suuresta Keskus Auringosta ja pyydän anteeksi rakkaalta Lord Maitreyalta, koska hän joutui keskeyttämään puheensa teille.

Olen tullut kertomaan teille iloisia uutisia!

Kosmisen Lain mukaisesti teidän tulisi tietää, ettette voi sokeasti seurata omia teitänne vaeltaen pimeässä enää. Olen tullut valaisemaan teille Polun. Kosminen tilaisuus alkaa tänään ja jatkuu koko seuraavan vuoden niille, jotka pyrkivät. Olen tullut virittämään tietoisuutenne yhdenmukaisuuteen  Suurin Keskus Auringon kanssa. Hengellisissä harjoituksissanne, kun kutsutte Mestareita, Jumalaa tai teidän MINÄ OLEN- läsnäoloanne, muistakaa aina tämä uusi armolahja, joka on juuri myönnetty teille ja joka toimii seuraavan vuoden ajan.

Tämä on armolahja yhdenmukaisuudesta Suuren Keskus Auringon kanssa. Asetan ja kiinnitän jokaisen teidän sydämeenne, jotka nyt lukevat tätä Minun Sanomaani, yhteyden langan Suuren Keskus Auringon kanssa. Minä kiinnitän tämän  näkymätön langan fyysisiin silmiinne, ja jopa hienommassa maailmassa se näyttää samalta kuin hyvin ohut viiva, hopea lanka, kristallinen ketju. Ja kun olette omistautuneet rukoukseen tai harjoitatte meditaatiota, tämä lanka soi sydämessänne ja tulee sallimaan sinun virittäytyä Korkeampiin maailmoihin. 

Tämä on suuri  tilaisuus, tarpeellinen sielunne etenemiselle. Tietysti ulkoinen tietoisuus saattaa asettaa esteitä ja haittoja tämän armolahjan toteuttamisen tielle. Siksi sinun pitäisi estää ulkopuolinen tietoisuus, lihallinen mieli. Vain silloin, kun teistä tulee pieniä lapsia ja uskotte maailmaanne tuleviin ihmeisiin, vain silloin nämä ihmeet ilmestyvät fyysiseen tasoonne ja elämäänne.

On aina pioneereja, jotka alkavat vaikean ja tärkeän asian. Useimmat ihmiset seisovat syrjässä ja katsovat innokkaasti nähdäkseen miten asia päättyy. 

Kaikki  tulee päättymään hyvin planeetallasi! Maa tulee elämään  ja menestyy!

Sinun tarvitsee vain uskoa meihin, Ylösnousseihin Mestareihin ja pyrkiä ylöspäin kaukaisiin maailmoihin, Suureen Keskus Aurinkoon, sen  sijaan että keskityt maallisen elämän  pimeisiin aspekteihin ja haitallisiin tottumuksiin.

Sinä tulet sellaiseksi mihin pyrit. Älä unohda tätä yksinkertaista Totuutta. Maailmasi on heijastusten maailma ja se kuuliaisesti peilaa tietoisuuttasi. 

Siksi kaikki mitä sinun tarvitsee  tehdä on heittää ja ravistaa pois kaikki negatiiviset ajatukset, tunteet ja masennustilat. Tee tilaa ilolle, joka tulee maailmaanne sydämenne kautta pitämällä ja ylläpitämällä yhteyttä Korkeampien maailmojen kanssa. 

Olen iloinen, että tulin luoksenne tänä päivänä tuomaan teille nämä iloiset uutiset ja kertomaan teille uudesta kristalli langan armolahjasta, joka yhdistää sydämenne Suureen Keskus Aurinkoon!

MINÄ OLEN Surya, ja olen ollut kanssanne.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina