Opetus vastuusta planeetta Maan evoluutiota kohtaan.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus vastuusta planeetta Maan evoluutiota kohtaan.Opetus vastuusta planeetta Maan evoluutiota kohtaan.

Lord Surya, 22. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Surya, olet tullut luoksenne tänään Suuresta Keskus-Auringosta. Joka kerta kun tulen,  yritän tuoda osan aurinkoenergiaa planeetallesi. Sinä ja planeettanne tarvitsette aurinkoenergiaa, enemmän kuin koskaan ennen, erityisesti tällä hetkellä.

Olen tullut tänään antaakseni seuraavan viestin Maan ihmisille. Minä iloitsen viestintuojamme ystävällisyydestä. Hän ystävällisesti kutsui minua käyttämään kaikkia hänen kykyjään, niin että voisin antaa teille viestin. 

Niinpä heti, kun tulette aikuisiksi kiireisen työpäivän tarpeisiin, unohdatte lapsuutenne leikit. Mutta joskus koette nostalgiaa lapsuudestanne ja huolettomista päivistä, jotka vietitte leikkien. Ja arkipäivän hyörinnässä unohdatte tärkeimmän asian: miksi olette inkarnoituneet planeetalla, joka ei ole kaikista viehättävin. Auringon kaipuunne näinä päivinä yhdistyy teidän kaipuuseenne meidän maailmaan, jonka sielunne muistaa.

Tietenkin, olemassaolonne maapallolla on tilapäistä ja ohikiitävää. Ja Luojan näkökulmasta olisi kohtuutonta rajoittaa olemassaoloanne yhteen elämään ja yhteen planeettaan.

Myöhemmin muistatte todellisen maailman, josta sielunne ovat tulleet. Ja yksi minun tehtävistäni tänään on muistuttaa teitä siitä.

Olen tullut vuoden pimeimpänä aikana pohjoisella pallon puoliskolla, jossa huomattava osa maapallon väestöstä elää. Olen tullut Karmillisen Neuvoston istunnon aikana ja olen tullut ennen 23 päivää,  päivänä, jolle on annettu Jumalainen tilaisuus muuttaa seuraavan kuukauden karmaa.

Näette, ettei tuloni ole satunnaista; Olen valmistautunut perusteellisesti tulemiseeni tänään, koska nyt minun täytyy kertoa teille uudesta Jumalallisesta mahdollisuudesta ja antaa teille toivoa kirkkaasta huomisesta.

Me täysin ymmärrämme, että karma, jonka ihmiskunta on luonut, ei anna teille mahdollisuutta tuntea täyttä autuutta olla Elossa. Olette unohtanut autuuden. Olette uppotuneet materiaalin maailmaan.

Olen tullut antamaan teille tilaisuuden tehostaa menneen karmanne muuntamista. Ne teistä, jotka haluavat tehdä sen, voivat pyytää minua ja kääntyen minun puoleeni henkilökohtaisesti seuraavalla kutsulla:

“Oi rakas Lord Surya! Olen väsynyt elämään ilman Aurinkoa. Olen väsynyt tämän maailman surullisuuteen. Haluaisin palata kirkkaisiin ja iloisiin maailmoihin aikaisemmin. Minä kaipaan  planeetta Maan muuttamisen Maailmankaikkeuden kauneimmaksi planeetaksi. Pyydän sinua auttamaan minua ja planeettaamme! “

Kun kerään 10 000 vilpitöntä kutsua,  minä lupaan teille, että niin pian kun pääsen takaisin Suureen Keskus-Aurinkoon, tulen hankkimaan uusia armoja planeetta Maalle.

Pyyntönne aikana, sinun täytyy toivoa hyvää koti planeetallesi niin paljon ettei tuona hetkenä sinulle ole mitään tärkeämpää kuin planeetta Maan muuttaminen uuteen tietoisuudentasoon. Kymmenen tuhatta vilpitöntä kutsua ovat tarpeeksi minulle muuttamaan planeetta Maan tilannetta välittömästi. 

Harkitse ehdostani. Eikö siellä ole 10 000 omistautunutta ja vilpitöntä sydäntä?

Olen tullut ilmoittamaan tästä tilaisuudesta. Käytä sitä, ja näemme mitä tapahtuu.

Suosittelisin myös, että osallistut huomiseen meditaatioon “Maa, minä Rakastan sinua!” Sinun osallistuminen tuohon meditaatioon vahvistaa entisestään impulssia samanlaisissa innokkaissa sydämissä, ja toivomme, että vapautunut energia riittää maapallolle siirtymään laadullisesti uudelle tasolle minimaalisilla tappioilla.

Näette, että maapallon tilanne on muuttumassa. Näette sen fyysisin silmin, ja kuulette sen radiosta ja tv-uutisista.

Ei ole helppoa pysyä polulle muuttaen planeettaa ja samaan aikaan tasapainottaa kaikkia erilaisia ihmisten kollektiivisen tietoisuuden tuottamia energioita. Tilanne on sellainen, että kirjaimellisesti riippuu jokaisesta teistä, miten muutos tapahtuu. Maa ja jokainen teistä ovat nyt hyvin vaikeassa tilanteessa. Maa kokee hirvittävää ylikuormitusta, joka liittyy sinun ns. Sivilisaation vaikutukseen. Kuvittele, miten maapallo ja elementaalit, jotka ylläpitävät järjestystä maapallolla ja huolehtivat maapallosta, tuntevat itsensä kaiken väkivallan alla, joka teidän maailmassanne kohdistetaan luontoon.

Ainoastaan kaiuttimen vaikutus, joka on suurella äänenvoimakkuudella ja levittää epäsäännöllistä rock-musiikkia, on riittävä järkyttämään tuhansia elementaaleja ja sen sijaan, että he voisivat täyttää tehtävänsä (velvollisuutensa), jotka liittyvät järjestyksen ylläpitämiseen planeetalla, he tulevat sairaiksi tai jopa kuolevat.

Sinun ei pitäisi ajatella vain itseäsi. Sinun velvollisuutesi on huolehtia maapallon asukkaista, jotka kehittyvät hienommilla olemisen tasoilla. Ajattele esimerkkiä, jonka näytät nuoremmille veljillesi, puhumattakaan siitä, että sinun pitäisi ajatella syvästi esimerkkiä, jota osoitat omille lapsillesi. Mikään tekosi ja sanasi ei haihdu ilman jättämättä jälkiä.

Sinun toimintasi, sanat, ajatukset ja tunteet ovat olemassa hienovaraisessa maailmassa kuten  astraalisina kliseinä. Ja planeetan puhdistamiseksi sen hienotasoisempiin kerrostumiin kertyneestä ihmisten luomasta jätteestä tarvitaan koko enkelien, elementaalien ja muiden maailmojen vapaaehtoisten armeija sekä ihmisten parhaimmat edustajat, jotka käyttävät unensa aikana nämä pitkät yöt osallistuen koti-planeetansa puhdistukseen. Aamuisin he heräävät uupuneina, niin kuin eivät olisi yhtään nukkuneet. Itse asiassa heidän hienoimmissa kehoissaan nämä vapaaehtoiset ovat tehneet kovaa työtä puhdistamalla maapallon herkkiä tasoja ihmisten (ajatus ja tunne) jätteestä ja ovat auttaneet sairaita elementaaleja.

Tänä päivänä olen vähän paljastanut teille Valon Olentojen toimintaa, puhdistaessaan planeetallasi ihmisten ajatusten ja tunteiden roskista. Jos tämä työ pysäytettiin jopa vain yhdeksi päiväksi, mitään ei jäisi maapallosta jäljelle. Se lakkaisi olemassa olemasta, kuten monet muutkin planeetat, jotka ovat kadonneet ei-Jumalallisten sivilisaatioiden vaikutuksesta.

Siksi tulen luoksesi yhä uudestaan ja kehotan teitä tulemaan järkiinne ja että lopettaisitte sellaisen käyttäytymisen kuten ihmiset, jotka eivät halua kuulla mitään Jumalasta ja Jumalan Lain olemassaolosta tässä Universumissa.

Ajan kuluttua kaikki saavat sen, minkä ovat ansainneet. Ja Taivaan armo on todella ääretöntä.

Olen vieraillut luonnanne  tänään muistuttaen teitä teidän vastuustanne  Maa planeetan  evoluutioita kohtaan ja itse Elämää kohtaan.

MINÄ OLEN Surya, ja olen ollut kanssasi tänään.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina