Opetus vuoden lopulla laskeutuvasta Karmasta – sitaatit

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus vuoden lopulla laskeutuvasta Karmasta – sitaatit

Opetus vuoden lopulla laskeutuvasta Karmasta

Monien tärkeiden Opetusten joukossa, joita Mestarit ovat antaneet, on erityinen Opetus Karmasta, joka laskeutuu vuoden lopussa. Joitain kohtia tästä opetuksesta voidaan löytää Mestarien viestien lainauksissa alla:

kuthumi

Rakastettu Kuthumi,
 joulukuu 19, 2005 

…Kun vuosittainen kierto on miltei lopuillaan sinä tulet hieman erilaiseen tilanteeseen. Saattaa olla, että karma, joka on palannut sinulle vuoden aikana Kosmisen Lain mukaisesti ei ole työstetty kokonaan pois  taholtasi, niin paljon kuin Laki edellyttää. Ja kuvitellaan, että tämän tietyn yhden vuoden syklin aikana on myös muita ihmisiä, jotka eivät kyenneet työstämään pois heidän karmaansa, tekemällä viisaita valintoja, rukoilemalla ja tekemällä hyviä tekoja. Tässä tapauksessa vuoden lopulla lisäksi kerääntynyt karma tapahtuu. Tämä karma on ihmiskunnan yllä ja on valmis laskeutumaan sen päälle erilaisina tiloina  – tauteina, masennuksina, nälänhätänä, erilaisina luonnon mullistuksina ja katastrofeina … Tämän vuoksi on niin tärkeää ylläpitää voimistettua kuria tietoisuudessasi vuoden loppua kohden. Tässä tapauksessa on hyvin auttavaa, jos tietoisesti asetat määrättyjä rajoituksia itsellesi, sellaisia kuiten paastoaminen, pidättäytyminen puhumisesta, antaumuksellisien rukouksien lausumisena ja köyhien ja puuteenalaisten auttamisena, joita sinä voit tarjota uhrina palveluksen alttarilla.

Näin tehden sinä luot lisää hyvää kermaa, jota voidaan käyttää tilanteen tasapainottamisen tarkoitukseen koko planeetalla pahimmassa ääritapauksessa. Jos  tietoisuutesi ei ole valmis sen laatuiseen palvelukseen, on melko todennäköistä, että sinä erehdyt meidän pyyntömme suhteen ikäänkuin vääränlaisena pelotteluna. Mutta miettikäämme yhdessä tätä. Onko olemssa mitään vaihtoehtoa?

Onko jotain muuta keinoa poistaa valtavat määrät negativista energiaa, joka on kerääntynyt planeetalla? Ajatteletko, että on olemassa jokin maaginen temppu ja kaikki sinun energia, jota et ole kyennyt muuttamaan tietyn yhden vuoden periodin aikana vain tulisi haihtumaan ilmaan jonkin ihmeen kautta? Kaikki tämän kaltaiset ihmeet, jopa jos ne tapahtuisivatkin mennesyydessä, aina vaativat suuren määrän lisäenergiaa. Tämä energia annettiin sinun planeetallesi kosmisista varastoista tai joidenkin Ylösnousseiden Mestarien kausaali ruumiista.

Nyt kuvittele yritystä, jonka tuotto osoittaa tappiota vuosi vuodelta. Yrityksen omistaja lainaa rahaa markkinoilta , rahaa toisista yrityksistä, menestyneiltä ja paikkaa tappiota. Sellainen asioiden tila voi jatkua jonkin aikaa. Mutta tulee hetki kun omistaja ymmärtää, että tappio on niin epämääräisesti jatkuva ilmiö, mutta yhteydessä yrityksen työntekijöiden väärinkäytöksiin tässä yrityksessä. Joten hyvä suunnittelija voi joko saada hänen työntekijänsä työskentelemään paremmin tai hän sulkee yrityksen.   Ja keinot jotka on otettu käyttöön Ylösnousseiden Mestarien taholta nyt, on pyrkiä antamaan parhaille ihmiskunnan edustajille sysäys työskennelle paremmin.

Tahdotko sinä menettää työpaikkasi – planeettasi, käyttääksemme analogiaa, jonka juuri lainasimme , tahdotko? … Kun karma laskeutuu päällesi, hyvin tavallisesti sinä et kykyene assosioimaan syy- seuraus yhteyttä  toimiesi ja niiden seuraamusten kanssa, jotka laskeutuvat sinulle erilaisina, vaikeuksien ja tautien muodossa.

Ja sinä huuhdahdat, “ Minkä vuoksi, Herra?!”, sen sijaan, että hyväksyisit nöyrästi kaiken minkä Jumala lähettää sinulle. Usko minua, Jumala on hyvin armollinen. Ja karma, joka lasketuu sinun yllä palaa sinulle kaikista lievennetyimmällä tavalla. Jos sinulla olisi mahdollisuus ymmärtää mitkä sinun teoistasi, jotka sinun painaa tässä tai tuossa karmallisessa vastuullisuudessa, sinä kiittäisit Jumalaa sallien sinun niin armollisesti työstää pois, sen mitä sinä itse suoritit menneisyydessä. On useita tapoja työstää pois karmaasi. Ensimmäinen tapa on, ettei luo karmaa ollenkaan. Toinen tapa on työstää pois karmaasi tekemällä oikeita valintoja. Kolmas tapa työstää karmaasi pois on hyväksyä nöyrästi, mikä tahansa tilanne, johon sinä joudut. Ja lopulta sinä voit lieventää karmallista taakkaasi rukoilemalla ja todellisella katumuksella. Tämä on se, mitä me pyydämme sinua tekemään voimakkaasti sen jäljellä oleman ajanjakson ajan tämän vuoden loppuun…
kumara

Sanat Kumara,
 kesäkuu 01, 2010 

…Kun ihmiskunta on kykenevä ymmärtämään koko täyden vastuunsa kaikesta mikä tapahtuu Maan päällä, me voimme hengähtää helpotuksesta, koska koko tämän ajan kun ihmiskunnan  tietoisuuden aste vastaa lapsen tietoisuuden tasoa, olemme pakotettuja huolehtimaan siitä ja katsomaan, että maan lapset heidän ajattelemattomuutensa vuoksi eivät tee sekasoron mittakaavasta sellaista, jolloin elämä planeetalla tulee mahdottomaksi… Ne ihmiset, jotka ovat ajattelevaisia ja taipuvaisia analysoimaan, voivat huomata, että planeetan tilanteet tulevat  vaikeammaksi joka päivä. Ja käytännössä lakkaamattomat maanjäristykset ja vulkaaniset tulivuorenpurkaukset, sotilaalliset konfliktit ja terroriteot, sosiaaliset räjähdykset ja vallankaappauset, jotka tapahtuvat siellä täällä maapalolla ovat signaali tilanteesta planeetalla.

Sinulle saattaa näyttää, että se on luonnollista ja ettei ole mitään epätavallista siinä, toden totta, kaikki nuo ihmistietoisuuden ei- kehittyneet piirteet ovat olleet olemassa ennenkin. Ne olivat olemassa sata vuotta ja muutamia satoja vuosia sitten. Mutta niiden toistuvuus, ja näiden negatiivisten ilmiöiden skaala ja näiden negatiivisten voimien skaala, jotka ovat näiden ihmiöiden takana, ei ole koskaan ollut näin suuri. Ja minä kerron tämän sinulle. Minun muistini on paljon parempi kuin nykyisin Maassa inkarnoituneiden ihmisten muisti. Ja minulla on tilaisuus katsoa akaasan aikakirjoihin ja verrata sinun tilannetta mihin tahansa tilanteeseen, mikä on koskaan ollut olemassa Maassa. Ja tämän vertailun tulos ei ole tämän nykyisen tilanteen eduksi. Me, Ylösnouseiden valtakunnassa , tarvitsemme enemmän ja enemmän energiaa pitääksemme planeetan tilanteen aisoissa, niin ettemme salli kaikista kamalimman tapahtua ihmiskunnalle, niin että itse sen fyysinen alusta tuhoutuisi…
gautama

Gautama Buddha,
joulukuu 25, 2006 

…Tämä aika on hyvin vaikea ja vuoden vaihde on erityisen tärkeä ja komplisoitunut aika. Se on aurinkosyklin muutoksen aika, jolloin me tulemme ja annamme teille meidän ohjauksemme, koska kaikki mitä me kylvämme kasvavassa auringossa tulee itämään keväällä ja kesällä kun seuraava solarinen sykli tulee, ja jotka ovat päivät kevätpäivän tasauksen ja päivä kesäpäivän seisauksen välillä. Vanha lähenee loppuaan ja uusi alkaa näkyä …Monet ihmiset kokevat raskautta ja hyvin monet juhlivat heidän Joulun ja Uuden vuoden juhlapäiviä alhaisessa värähtely-tasossa, juoden alkoholia ja harrastaen soimaavia toimia. Kaikki nämä asiat luovat lisäosan planetaariseen karma an, ja jotka voivat tuoda korjaamattomia tuhoja joillekin mantereille. Tämän vuoksi minä käännyn puoleesi kuten aina vuoden loppua kohden pyynnöllä, että pitäisit tasapainon kaikista ensimmäisenä itsessäsi ja omistat (aikaa) niin paljon kuin mahdollista tasapainottamaan planetaarista karmaa ja sinun maasi karmaa. Jos sinulla on sellainen sisäinen tarve, sinä voit omistaa joka päivä jäljellä olevaa aikaa tämän kuluvan vuoden loppua kohden sinun rukous-harjoitukselle. Älä epäröi jopa ottaa lomaa, jotta voisit työkennellä maaplaneetan hyväksi kotona yksityisesti tai samoin ajattelevan ryhmän kanssa. Lue rosareita, lue muita rukouksia ja harjoita meditaatiota. Lähetä ulos sinun rakkautesi Maalle ja niille elementaaleille, jotka ylläpitävät ihmis-evoluutiota Maassa…