Palautteita Armon tunnista – Marian ihmeet

      Kommentit pois päältä artikkelissa Palautteita Armon tunnista – Marian ihmeet


ÄITI MARIAN IHMEET – Palautteita Armon tunnista

Ohessa uutiskirjeessä puhuimme Äiti Marian Armon tunnista, joka vietetään joka vuosi 8. joulukuuta kello 12.00-13.00 paikallista aikaa. Uutiskirjeessä annettiin tarvittavat edellytykset osallistua tähän merkittävään tapahtumaan.  Jatkamalla Äiti Marian ihmeiden teemaa kutsumme teidät tutustumaan vertaukseen kaikkein pyhimmästä Jumalansynnyttäjästä ja tässä artikkelissa alempana on ihmisten kokemuksia Armon Tunnista vuosien varrella ja Äiti Marian ihmeistä.

Siniset tikkaat

Eräänä päivänä Apostoli Pietari tuli Herran luo, joka oli antanut hänelle Paratiisin Porttien avaimet, ja suuressa ahdistuksessa ja hämmennyksessä hän sanoi: ”Herra, anna vihasi ohittaa minut. Huomaan, että Paratiisissa on ihmisiä, joille en ole antanut pääsyä Paratiisin Porttien kautta. Miten he ovat päässeet tänne?”
He menivät granaattiomenapensaikkoon ja näkivät siunatun Neitsyt Marian kukkivien ruusujen pensaan takana. Hän seisoi jyrkällä jyrkänteellä ja katsoi alas Maan päälle.
Taivaan Kuningatar piti käsissään ohuita sinisiä tikapuita, jotka Hän laski alas.

Ja maasta näiden hämähäkinseittitikkaiden yli kärsivät, uupuneet ihmiset, itkien, huokaillen ja kiihkeästi anoen, kiipesivät ylös ja juoksivat ilon kyyneleet silmissä taivaallisiin ilmestysmajoihin.
Jokaisen pelastuneen kohdalla Neitsyt nosti kauniit kätensä ylös ja rukoili:

”Herrani ja Jumalani! Sinä näet, kuulet ja tiedät kaiken. Sanomattomassa armossasi anna minulle anteeksi, että olen rikkonut valovoimaisimman Paratiisisi viisaita määräyksiä. Mutta minä olen elänyt maan päällä, ja olen itsekin äiti. Voinko kieltäytyä poikansa puolesta anelevalta äidiltä? Enkö minä ole kaikkien heikkojen, kärsivien ihmisten äiti? Päästä Minut synnistäni!”
Silloin Kaikkivaltias Herra pani kätensä järkyttyneen Apostoli Pietarin olkapäälle ja sanoi: ”Lähdetään täältä hitaasti. Sinulla ja minulla ei ole täällä mitään tekemistä.”
Vertauksessa jopa Herra itse kumarsi päätään Pyhimmän Jumalansynnyttäjän ystävällisyyden ja anteliaisuuden edessä.

Äiti Maria todella tekee ihmeitä kärsiville sieluille, niille, jotka pyytävät Häneltä apua ja uskovat ihmeeseen. Tämän todistavat elävästi lukijoidemme kertomukset, jotka osallistuvat Äiti Marian Armon tuntiin joka vuosi. Ohessa joitakin arvioita:  

IHMISTEN KOKEMUKSIA ÄITI MARIAN ARMOSTA 

Natalia. Ontario, Kanada  :

“Äiti Maria avasi sydänchakrani, ja nyt tunnen olevani vastuussa koko ihmiskunnasta.”

Elämässäni on tapahtunut useita ihmeitä, jotka liittyvät Äiti Mariaan.
Eräänä päivänä olin keittiössä laittamassa ruokaa, ja kuuma öljy roiskui käteeni aiheuttaen sietämätöntä kipua. Peitin palaneen käteni toisella kädelläni, painoin sen sydäntäni vasten ja aloin rukoilla, pyytäen apua. Vähitellen kipu alkoi laantua, ja noin kymmenen minuutin kuluttua katsoin kättäni – siinä ei ollut jälkeäkään palamisesta. Äiti Maria oli parantanut sen välittömästi.

Eräänä talvena, kun asuin Torontossa, minun piti mennä töihin bussilla. Matka kesti yli tunnin, ja aloin lukea Äiti Marian rukouksia, kun minulla oli siihen mahdollisuus bussissa istuessani. Niinä päivinä, jolloin luin niitä, saavuin töihin 10-15 minuuttia aikaisemmin. Tämä on yllättävää, koska liikenne kulkee täällä tiukassa aikataulussa. Ilmeisesti Äiti Maria voi pysäyttää ajan.

Kylmänä joulukuun iltana sähköt katkesivat monista kaupungin osista hirvittävien sääolosuhteiden vuoksi. Kahvila, jossa työskentelin, oli ainoa kirkkaasti valaistu paikka pimeällä alueella. Miten tämä on mahdollista? Äiti Maria suojeli tilaa, koska kuuntelin usein hänen Roseri rukouksiaan töissä hiljaisina hetkinä.

Kaikki nämä tapaukset tuntuvat kuulostavan normaaleilta, mutta joka kerta, kun ne tapahtuivat, olin hämmästynyt ja iloinen ja lähetin kiitokset Äiti Marialle.

Ja nyt tulen tärkeimpään ihmeeseen. Vuonna 2013, muutama päivä ennen Äiti Marian Armon tuntia, näin näyn. Näin Äiti Marian kauniissa puutarhassa. Hän käveli polkua pitkin ruusujen keskellä, ja minä kävelin Hänen vierellään. Olimme menossa kohti murattipuun peittämää lehtimajaa, mutta emme astuneet sisään siihen, vaan Äiti Maria johdatti minua eteenpäin. Edessämme avautui suuri aukio, joka oli täynnä ihmisiä. Se oli valtava harmaa joukko äreitä ihmisiä. Katsoin Neitsyttä kysyvästi ja kuulin hiljaisia sanoja: “Nämä ihmiset tarvitsevat apua. En voi mennä sinne. Sinun pitäisi auttaa heitä.”

Hän kosketti kämmenellään rintaani, ja tunsin lämpimän energian virtaavan minuun. Menin väkijoukkoon, ihmiset alkoivat raivata tietä. Siellä missä kuljin, ihmiset muuttuivat, valo ilmestyi heidän ylleen, harmaus väistyi, heidän kasvonsa muuttuivat, he alkoivat hymyillä …

En heti ymmärtänyt tämän näyn merkitystä. Kolme kuukautta myöhemmin Ukrainassa järjestettiin niin sanottu “Maidan”. Silloin tajusin, että näkyni oli merkki tuosta tapahtumasta.

Tähän päivään asti olen meditaatioissani tuonut Äiti Marian Jumalallista energiaa ihmisille yhä uudestaan ja uudestaan ja vuodattanut sitä Valoa, joka tuli minulle ylhäältä päin. Äiti Maria avasi sydänchakrani, ja nyt tunnen olevani vastuussa koko ihmiskunnasta.

Stefan,  Uusi Seelanti :

Minulle Armon Tunti (muiden Siriuksen verkkosivulla olevien käytäntöjen ohella) on kuin “vierailisi” ja kommunikoisi vanhemman sukulaisen (tai vanhempien sukulaisten) kanssa, jolla on elinikäinen kokemus, jota rakastat ja kunnioitat ja joka rakastaa sinua. Kun tämä tunti on ohi, olen tietoinen elämässäni eteeni tulevista tehtävistä, olen tietoinen seuraavista askeleista, jotka minun on otettava, ja minulla on energiaa ottaa ne.

Vuosien mittaan tämä on johtanut negatiivisten käyttäytymismallien korvaamiseen terveellisemmillä rakentavilla malleilla, ja tämä on jo itsessään ihme. On todellinen lahja saada mahdollisuus ymmärtää, miten elämä toimii, mitä muutoksia on tehtävä ja saada tukea näiden muutosten tekemiseen.
Tämän lisäksi Armon Tunti on kuitenkin opettanut minulle, että elämän haastavina hetkinä en ole yksin, vaan on olemassa “vanhempia sukulaisia”, jotka rakastavat ja välittävät sinusta enemmän kuin osaat ymmärtää ja jotka ovat enemmän kuin halukkaita auttamaan sinua – sinun tarvitsee vain kääntyä heidän puoleensa. Mielestäni se, että tiedämme tästä viestinnästä ja että meillä on mahdollisuus käyttää sitä, on ihme, ja se on yksi asia josta minä olen ikuisesti kiitollinen.

Sue, Chicago, IL, USA  :

Rukousnauhan rukoileminen Äiti Marialle antaa minulle lohtua ja rauhaa. Armon Tunti 8. joulukuuta on aika olla yhteydessä Äiti Mariaan erityisemmällä tavalla. Joka vuosi vietettyäni aikaa mietiskellen ja rukoillen Äiti Mariaa Armon Tunnin aikana tunnen itseni rauhalliseksi ja iloiseksi siitä, että pidin tauon hektisestä elämänrytmistä ollakseni yhteydessä Äiti Äiti Marian energiaan ja Armoon.

Mariika Dimitrova. Plovdiv, Bulgaria :

Monien vuosien ajan Äiti Marian Armon Tunnin aikana tärkein asia minulle oli oivallus siitä, että kaikkien valonkantajien yhdistyminen muodostaisi oven laajentuneeseen tietoisuuteen, Ikuisen ja Katoamattoman tunteen saavuttamisesta. Tämä vahvistaisi yhteistyötä Hierarkian ja Ylösnousseiden Mestareiden kanssa ja antaisi soinnin ilolle, rakkaudelle, kauneudelle, rauhalle ja harmonialle, sisäisen rauhan löytämiselle sydämissämme, jota seuraisi uusi värähtelytaso, joka vastaa planeetan evoluutiokehityksen nykyistä hetkeä.

Joka vuosi Armon Tunti auttaa minua tuntemaan rakkautta ja ykseyttä jokaisen Elämän hiukkasen ja tämän maailmankaikkeuden Luojan kanssa. Tämä antaa minulle mahdollisuuden ottaa vastuuta planeetan tilasta, jolloin voin olla tietoinen ja kontroloida kaikkia tekojani, ajatuksiani ja tuntemuksiani. Tämä antaa minulle mahdollisuuden etsiä Jumalallisia malleja ja soveltaa niitä kaikilla elämänalueilla, jotta voin avata sydämeni Jumalalliselle logiikalle ja parantaa tietoisuuteni laatua ja täydellisyyttä Jumalassa.

Työskentele itsesi ja puutteidesi parissa löytääksesi keinoja tuoda ihmiskunta uudelle tietoisuustasolle, joka auttaa planeetta Maata nostamaan sen värähtelyjä.
Kuten Lordi Sanat Kumara sanoo: “Rakkaat, teidän tulisi hieman muuttaa katselukulmaanne, jotta näkisitte uuden maailman versoja, uuden tietoisuuden ja uusien suhteiden versoja kaikkien niiden negatiivisten ilmentymien takana, jotka täyttävät maailmaanne liikaa”. (14. kesäkuuta, 2011)
Ilmaisen suuren kiitollisuuteni Ylösnousseille Mestareille, jotka opastavat meitä evoluution tiellä.
Ilmaisen suuren kiitollisuuteni Tatyana Mickushinalle tämän korvaamattoman arvokkaan opetuksen välittämisestä.
Jumalan kanssa kaikki on mahdollista! Ehdottomasti kaikki!

Irina, Kiova, Ukraina :

“…en vain minä muutu, vaan myös läheiseni”

Kun sain tietää hankkeesta “Äiti Marian Armon Tunti”, aluksi oli hämmennystä: mitä voin kertoa? Näyttää siltä, että minulle ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Mutta myöhemmin tuli oivallus Jumalallisen Ihmeen läsnäolosta elämässäni. Ja tämä Projekti juuri auttoi minua ymmärtämään tämän erityisen näkökohdan selvästi.
Jokainen meistä, jolle on suotu Armo koskettaa Jumalallista Viisautta, lukea Ylösnousseiden Mestareiden Viestejä, osoitti Äiti Marian Armon Tunnilla rukouksensa Äiti Marialle kaikkein intiimeimpien pyyntöjensä, toiveidensa ja pyrkimystensä kanssa ja toivoi vilpittömästi, että ne toteutuisivat, että tapahtuisi Jumalallinen Ihme.
Nyt, kun katson taaksepäin kulunutta vuotta, voin sanoa täydellä luottamuksella, että minulle tapahtuu ihmeitä koko ajan. Se, että ne eivät ole ääneen lausuttuja ihmeitä, ei tee niistä yhtään vähemmän arvokkaita. Ja Jumalan lahjojen ja armojen olennaisin osa on muutos tietoisuudessani, joka ilmenee aiempien tapojen ja elämäntavan katkaisemisena, kommunikaatiopiirin, kiinnostuksen kohteiden, pyrkimysten, luonteen ja reaktiomuotojen muuttumisena ympäröivän maailman tapahtumiin. Ja mikä on hyvin tärkeää, vain minä en muutu, vaan myös ne ihmiset, jotka ovat lähellä minua.

Ymmärrys ja tunne siitä, että et ole yksin, että meitä on monia, että olemme yhtä, syntyy ja voimistuu! Ja että teitä myös tuetaan, suojellaan, lohdutetaan, opetetaan, parannetaan ja ennen kaikkea ympäröidään sellaisella ehdottomalla Rakkaudella, että tämän tajutessaan sielu alkaa laulaa ja täyttyy ilosta ja onnesta! Ja myös suurella Kiitollisuudella ja Rakkaudella Jumalalle, Äiti-Jumalalle, Ylösnousseille Mestareille, kaikille Maailman Olennoille! Ja pelko katoaa samalla kun pyrkimys vahvistuu! Sillä välin usko kasvaa yhä enemmän siihen, että kestämme kaikki näiden pimeiden aikojen koettelemukset kunniakkaasti ja että KAIKKI TULEE OLEMAAN HYVIN!

Ja kaiken tämän oivaltaminen itsessään on myös suurin Ihme!

Valentina, Saksa :

Minulta kesti kauan luoda sydämeeni läheinen yhteys Pyhimpään Äitiin. Entisessä Neuvostoliitossa vain isoäitini puhui minulle satunnaisesti Jumalasta. Muistan seuranneeni häntä joskus kirkkoon. Minulla oli myös epämiellyttävä kokemus, joka viivästytti syvemmän suhteen kehittymistä Jumalaan. Oli kesä, ja minä, silloin kymmenvuotias, odotin isoäitiäni kirkon edessä ilman huivia. Yhtäkkiä eräs ohikulkeva iäkäs nainen torui minua töykeästi, koska olin kirkon lähellä ilman huivia ja lyhythihaisissa vaatteissa.

Seuraava kohtaaminen Jumalallisen uskon kanssa tapahtui opiskeluaikana. Kävimme joskus ystävieni kanssa vanhassa ja tuolloin lähes tyhjässä kirkossa. Omistin nämä vierailut kulttuuritarkoituksiin ja tarkkailin ja uteliaana tarkkailin ja tunsin  kaikkea ympärilläni.
Kului toiset kymmenen vuotta, tulin raskaaksi kolmannella lapsellani, ja sillä hetkellä suhde aviomieheeni oli hajonnut. Tuskassani ja epätoivossani löysin sisäistä tukea säännöllisistä rukouksista Pyhimmälle Äidille. Omistin tyttäreni Hänelle ja nimesin hänet Hänen mukaansa. Tuohon aikaan harjoitin Sarovin Serafimin rukoussääntöä.
Seuraava askel matkalla kohti ykseyttä Äiti-Jumalan kanssa kymmenen vuotta myöhemmin oli tutustua Tatjana Mickushinan saamiin Viesteihin ja harjoitella päivittäin näiden suositusten mukaisesti. Säännöllisten yhteisten rukousten ja itsenäisen hengellisen työn kautta Roserit toivat elämääni hiljaisen sisäisen ilon tunteen ja ykseyden Jumalallisen kanssa

Olohuoneestamme on panoraamanäkymä kahdelle kirkolle, joista toinen on omistettu Äiti Marialle. Nyt, aina kun ajattelen Äiti Mariaa tai katson ikkunasta Hänen kirkkonsa tornia, tunnen Hänen läsnäolonsa. Omistan tämän yhteyden Korkeimpaan Hyvään kaikille ja kaikelle joka päivä ja olen kiitollinen siitä, että Siunattu Äiti, Ylösnousseet Mestarit, Tatjana Mickushina ja Yhteisö tekevät tämän mahdolliseksi meille kaikille.
Osallistuin Äiti Marian Armon tuntiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Rukoilimme rauhan ja tilanteen vakauttamisen puolesta kaikkialla maailmassa, nuorten ja nuorison koulutuksen puolesta. Nämä teemat kulkevat aina yhteisenä lankana rukouksissani. Kun rukoilen lasten puolesta, pyydän aina viisautta ja arvostelukykyä, hyviä opettajia ja mentoreita sekä hyviä ystäviä. Ei ollut helppoa antaa hyvää kasvatusta lapsille. Joskus kädet tulivat alas, mutta sitä täydensi aina lämmin ja tehokas tuki. Vielä nytkin, koulu- ja yliopistokoulutuksen jälkeen, on tarvetta ammatilliselle kehittymiselle.

Rakkaat ihmiset, käyttäkää Äiti Marian antamat mahdollisuudet kaikkien korkeimmaksi hyväksi.

Marianne. Ontario, Kanada :

Äiti Maria … Kuinka lempeät ovatkaan Hänen värähtelynsä ja läsnäolonsa! Tunnen oloni niin turvalliseksi, kun tiedän Hänen olevan vierelläni. Hänen seurassaan en pelkää, vaikka kohtaisin myrskyisiä tieolosuhteita, elämän ongelmia tai vaikeita maailman tapahtumia. Hänen kuvansa ja Roserit ovat läsnä kaikkialla talossani, autossani ja sydämessäni! Minulle henkilökohtaisesti Hänestä tuli yksi läheisimmistä Ylösnousseista Mestareista. Kun tunnen yhteyden Häneen, olen harmoniassa ja rakkaudessa, ikään kuin siivet avautuisivat ja haluaisin lentää onnesta. Kun tunnen roikkumistilan, ymmärrän, että olen uppoutunut liikaa arkeen ja menettänyt yhteyden langan Häneen. Silloin lähetän Hänelle rakkauden säteen, ja Hän vastaa välittömästi rakkauteeni. Äiti Maria on minulle valoni, toivoni ja suojelukseni.

Natalia, Kazakstan :

Tyttövauva Marian ihmeellinen syntymä

Hei rakkaat ystävät!
Haluan kertoa teille Ihmeestä, joka tapahtui minulle 8. joulukuuta 2008. Tänä päivänä ja kohtalon tahdosta minulla oli onni olla ensimmäistä kertaa mukana tässä tärkeässä tapahtumassa, joka muutti elämäni monin tavoin.

Rehellisesti sanottuna mieleni ymmärsi vain vähän siitä, mitä olin tekemässä, ja alistuin ainoastaan sisäisiin tuntemuksiin siitä, mitä ympärilläni tapahtui. Muutamaa kuukautta aiemmin setäni esitteli minulle opetuksen, joka välitettiin Taivaan Lähettilään, Tatjana Mickushinan, kautta. Hän myös kehotti minua etten unohda ottaa osaa Äiti Marian Armon Tunnille omistettuihin tilaisuuksiin. Tuohon aikaan hengelliset matkatavarani koostuivat Isä meidän -rukouksesta ja kahdesta tai kolmesta muusta rukouksesta, jotka isoäitini ja kummitäti olivat opettaneet minulle.
Jotta tapahtumien myöhempi kulku tulisi teille selväksi, sallinette minun poiketa hieman.
Hieman yli kaksi vuotta aiemmin jouduimme perheeni kanssa hirvittävään auto-onnettomuuteen. Olin 20 viikolla raskaana kaksosille, ja törmäyksen voima aiheutti spontaanin keskenmenon.

Näin tuhoisan tapahtuman jälkeen etsin ulkoisia vihollisia, kunnes eräänä päivänä kuulin setäni lausuman lauseen: “Jos haluat nähdä tärkeimmän vihollisesi, mene peilin eteen, niin näet hänet.” Tästä lauseesta tuli minulle käännekohta …
Ja sitten koitti aamu 8. joulukuuta, sinä päivänä olosuhteet muuttuivat niin, että kello 12:een mennessä olin yksin kotona. Sammutin kaikki puhelimet, laitoin ajastimen päälle ja katosin täysin jonkinlaiseen mysteeriin. Minulla ei ollut erityistä suunnitelmaa, olin lukenut kolme kertaa Daavidin 50. psalmin ja Äiti Marian Sanomat, jotka siihen mennessä olin laulanut hymneinä, jotka oli omistettu Puhtaimmalle Neitsyelle. Muistan hyvin, kuinka kyyneleet yksinkertaisesti virtasivat silmistäni loputtomana virtana, muistan tietynlaisen autuuden, ilon ja onnellisuuden tilan. Pyysin kiihkeästi ja vilpittömästi läheisteni jatkuvaa erinomaista terveyttä ja pyysin myös vanhemmuuden lahjaa joillekin kollegoille, jotka todella halusivat saada lapsia, mutta raskaudet joko päättyivät epäonnistumiseen tai niitä ei tapahtunut lainkaan.

Tietenkin halusin todella tulla äidiksi, mutta en pyytänyt lasta itselleni, koska kerran kuultuani lauseen “älä kerjää lapsia Jumalalta”, olin täysin samaa mieltä hänen kanssaan.
Sovitun tunnin lopussa sisäiselle katseelleni ilmestyi Pyhimmän Jumalansynnyttäjän kuva, jolla oli lapsi ojennetuissa käsissään. Vauva oli vastasyntynyt tyttö, jolla oli aivan hiilen musta tukka. Pyhä Neitsyt ei sanonut mitään, mutta nimi Maria kaiverrettiin selvästi mieleeni.

Ihmettelylläni ja ilollani ei ollut mitään rajaa, en odottanut sitä henkilökohtaisesti, koska en pyytänyt sitä itselleni. Seuraavana päivänä kysyin kollegoiltani, oliko Marian vauvoja myös heidän rakkaidensa joukossa, mihin he kaikki vastasivat “ei”. Olkapäitään kohauttamalla hän ei enää muistanut tätä tapahtumaa ja piti niitä kuvitelmina eikä kertonut siitä kenellekään.
Aika kului, seuraavan vuoden aikana yritimme mieheni kanssa tulla raskaaksi monta kertaa tuloksetta.

Syksyyn mennessä suhteemme oli pysähtynyt, ja perheemme laiva oli puhkeamassa saumoista ja vajoamassa pohjaan. Olimme kaksi suurta egoistia, jotka alun perin halusivat luoda oikean perheen, mutta sen sijaan niitimme kylvämiemme negatiivisten siementen karmaa.
Emme olleet olleet avioliitossa moneen kuukauteen ja nukkuimme erillisissä huoneissa, kumpikin uppoutuneena omiin ajatuksiinsa.

Joulukuun 8. päivänä 2009 olin töissä kello 12:sta kello 13:een, pyysin henkisesti anteeksi kaikkein pyhimmältä Jumalansynnyttäjältä, etten voinut osallistua Hänen Armon Tunnilleen, ja saman päivän iltana sain tietää, että olin raskaana. En voinut uskoa sitä, kun näytin raskaustestin miehelleni. Katsoimme toisiamme kysyvästi: “Milloin tämä tapahtui?” Emme olleet olleet yhdynnässä moneen kuukauteen, mutta jotenkin tietty voima toi mieheni luokseni sillä hetkellä, kun eräänä varhaisena aamuna nukuin ja näin uneni läpi Jumalanäidin ja itseni raskaana.
Raskauteni eteni hyvin, odotimme tyttöä, mutta en osannut keksiä nimeä tulevalle tyttärelleni. Ajattelin monia nimiä, mutta mikään ei sopinut. Sitten eräänä päivänä isoäitini kertoi minulle, että paras nimi tytölle on Maria. Näiden sanojen jälkeen sain sähköiskun kuin sähkövirta! Maria! Palasin yhä uudelleen menneen joulukuun tapahtumiin. Se on siis se! Tämä on siis Totuus! Tämä on siis ilmiö minulle!
Sovittuna hetkenä syntyi tyttö, hänellä oli kaunis tumma musta syntyessään, ja me nimesimme hänet Mariaksi!

Äiti täytti niidenkin pyynnöt, joiden puolesta pyysin rukouksissani: joku synnytti turvallisesti seuraavana vuonna ja joku monta vuotta myöhemmin (kuljettuaan pitkän tien vanhemmuuteen, kokeiltuaan paljon, myös IVF hoitoa, mutta yhdessä hienossa hetkessä hedelmöittyen luonnollisesti ja antaen turvallisesti maailmalle terveitä vauvoja).
Kertomusteni lopuksi haluan ilmaista sydämellisen kiitollisuuteni Jumalalle, Rakkaille Mestareille, koko Valon Hierarkialle, kaikille ihmiskunnan Opettajille, rakkaalle Tatjana Mickushinalle ja teille kaikille, rakkaat ystävät! Rajattomasta työstä yhteisen hyvän hyväksi, elämänesimerkeistä, jotka inspiroivat Valon voittoon, kumarran matalasti…

Venera. Kirgisia :

Kerran eräänä ihanana päivänä tunsin Äiti Marian kuvan, enkä voinut olla ajattelematta, mistä lukea siitä ja mitä se tarkoittaa.
Päätin katsoa ensin kirjoistani, ja samana päivänä löysin selityksen Tatjana Mickushinan kirjoista. Olin välittömästi riemuissani – sieluni ilolle ei ollut mitään rajaa.
Aloin lukea yhden Roserin päivässä, ja heti sieluuni tuli täyttymyksen ja rauhan tunne. Tuli tunne, että se oli tärkeää tällä elämän hetkellä, ja sen oivaltaminen tuli hetken kuluttua. Rukousnauhojen lukeminen kiehtoi minua niin paljon, että luen niitä vielä tänäkin päivänä, enkä voi kuvitella elämääni ilman Viisauden Mestareiden opetusta.
Tästä kirjasta sain tietää joulukuun 8. päivän armolahjasta. Tämä Armo lahja on Taivaan suurta armoa!
Ensimmäisen Armon Tunnin aikana minuun tuli tunne Äiti Marian läsnäolosta ja ilon tunne… Ja kaikki elämässä alkoi vähitellen muuttua parempaan suuntaan…
Sitten kuulin Sirius-sivustosta ja sain vahvistuksen siitä, että ihmiskunnan henkisiä Opettajia, jotka ovat ohjanneet evoluutiotamme vuosisatojen ajan, on olemassa.

Ja monia ihmeitä tapahtui elämässäni Valon Opetuksen ja Äiti Marian ilmestymisen myötä…
Nämä olosuhteiden muutokset avautuivat seuraamalla suosituksia, joita Mestarit olivat antaneet meille:
– elämällä sopusoinnussa luonnon kanssa,
– tietoisuuden muutos,
– elämäntapa oikeaan suuntaan,
– asteittainen irrottautuminen kaikesta, mikä ei ole Jumalasta, itsensä, muiden ja planeetan auttaminen…
Kiitän vilpittömästi Jumalaa, rakasta Äiti Mariaa, aikakausien Viisauden Opettajia, Lähettilään korvaamattomasta työstä, jonka ansiosta löysin Todellisen Tien Jumalan luo!
Kiitän kaikkia Armolahjaan osallistuneita ja samanhenkisiä ihmisiä heidän elämäntarinoistaan. Se yhdistää, vahvistaa uskoa ja tukee henkisesti.

Valentina. Montreal, Kanada :

“…erikoisalani työpaikka löysi minut itsestään”

Jo varhaislapsuudestani lähtien minua kiehtoi Äiti Marian kuva kirkossa näkemissäni ikoneissa. Tämä näkymä tuntui niin lämpimältä, täynnä rakkautta ja myötätuntoa, mutta samalla se heijasti poikkeuksellista surua ja murhetta, jonka syitä en tuolloin ymmärtänyt. Kun katsoin Äiti Mariaa silmiin, tunsin itseni täysin turvalliseksi, niin kuin lapsi tuntee, kun hän pitää  äitiään kädestä, joka rakastaa häntä enemmän kuin kukaan muu maailmassa ja suojelee häntä aina kaikilta vastoinkäymisiltä.
Noin 10 vuotta sitten sain tietää Äiti Marian Armon Tunnista. Armosta, joka laskeutuu ihmiskunnan ylle joka vuosi 8. joulukuuta, syntymäpäivänäni. Pulma ratkesi – ymmärsin, miksi lapsuudessa tunsin niin suurta yhteyttä suojelijattareeni Neitsyt Mariaan. Siitä hetkestä lähtien vietän joka vuosi tämän tunnin sydämellisessä keskustelussa Hänen kanssaan. Niin monet pyynnöt on täytetty ja niin paljon armoa on vuodatettu. Äiti Maria ratkaisi monia vaikeita tilanteita ihmeellisellä tavalla.

Muutama vuosi sitten kävin läpi vaikean jakson elämässäni. Olin melko masentunut epävarmuudesta, joka liittyi työpaikan löytämiseen omalla erikoisalallani ja pysyvän oleskeluluvan saamiseen toisessa maassa. Paljon vaivaa ja rahaa oli mennyt yrityksiin saavuttaa pysyvä asema, saavuttaa taloudellinen riippumattomuus ja itsensä toteuttaminen. En tietenkään voinut jättää kaikkea puolitiehen, vaikka aloin jo menettää toivoa suotuisasta lopputuloksesta. Olin tottunut saavuttamaan tavoitteeni, mutta tässä tilanteessa myönteinen päätös tapauksessani ei näyttänyt ilmeiseltä, aika oli käymässä vähiin, ja viimeinen toivoni oli vain Äiti Marian apu. Armon tunnin aikana rukoilin vilpittömästi, ja muutaman kuukauden kuluttua asemani hyväksyttiin kuin ihmeen kaupalla, ja erikoisalani työpaikka löytyi itsestään. Yhtäkkiä ystäväni, jonka kanssa en ollut ollut ollut yhteydessä useaan vuoteen, soitti ja tarjoutui järjestämään minulle haastattelun yrityksessä, jossa hän työskenteli. Olin ainoa ehdokas, koska he etsivät kiireellisesti työntekijää. Niinpä sain työpaikan yhdessä maailman kilpailuhenkisimmistä kaupungeista, kun Äiti Maria itse puuttui asiaan ja ratkaisi tämän vaikean tilanteen.
Joka vuosi Äiti Marian läsnäolo tulee yhä konkreettisemmaksi. Sydämeni avautuu ja pehmenee, ja Hän astuu siihen sisään parantaen haavoja ja antaen voimaa voittaa kaikki koettelemukset.
Sen jälkeen, kun Opetus ja Äiti Maria tulivat elämääni, lakkasin odottamasta lahjoja syntymäpäivänäni, koska löysin tärkeimmän lahjani. Tiedän, että Vieraani tulee ja että elämäni Uusi Vuosi tulee valaistumaan jälleen Hänen johdatuksellaan ja ehdottomalla rakkaudellaan. Olen äärettömän kiitollinen Äiti Marialle, Ylösnousseille Mestareille ja Lähettiläälle heidän tuestaan ja avustaan tänä maapallon ja ihmiskunnan evoluution kannalta ratkaisevana aikana.

Galina. Kiova, Ukraina :

Parantumisen ihme ja apu helpossa siirtymässä
Haluan jakaa tarinani osallistuttuani Äiti Marian Armon Tuntiin. Olen osallistunut tähän Armahdukseen monta vuotta.
Syyskuussa 2020 äitini sairastui. Hän oli 91-vuotias. Hän asui nuoremman sisareni kanssa. Hän pystyi huolehtimaan itsestään, mutta hän ei enää käynyt ulkona. Hänen elämänsä ei ollut helppoa. Äitimme on ollut koko elämänsä ajan työnarkomaani.

Vuonna 2013 hän selvisi syövästä – alahuulen syövästä. Hänelle tehtiin sädehoito, ja äiti parani. Mutta syksyllä 2020 hän sai uusiutumisen. 90-vuotiaana lääkärit eivät enää halunneet ottaa vastuuta, emmekä edes ajatelleet lähettää äitiäni sairaalaan. Siskollani ja minulla, varsinkin minulla, oli hyvin läheinen suhde vanhempiimme.
Päätimme hoitaa äitiäni kotona viimeiseen asti. Hoitava perhelääkäri ei koskaan käynyt katsomassa äitiäni, vaan määräsi vain kipulääkkeitä. Mutta ajan myötä kipu voimistui. En sano, miten vaikeaa on katsoa läheisintä ja rakkainta ihmistä, hänen kärsimyksiään, eikä häntä voi auttaa millään muulla kuin pillereillä. Paitsi antaa rakkautta, myötätuntoa, huolenpitoa ja vilpitöntä rukousta kivusta eroon pääsemiseksi.
Se oli joulukuun 8. päivä. Kiovan Sirius-keskuksessa me, samanmieliset ihmiset, kokoonnuimme Äiti Marian Armon Tunnilla. Ensimmäistä kertaa päätin kirjoittaa kirjeen Äiti Marialle ja pyytää apua äidilleni, jotta Kaikkein Pyhin Jumalansynnyttäjä tulisi apuun ja lievittäisi hänen kärsimyksiään. Pyysin Pyhää Arkkienkeli Mikaelia lähettämään kirjeen perille ja poltin kirjeen.
Joulukuun 31. päivänä pyysin jälleen apua kirjeessä Suurelle Karmikunnalle, jotta kipu vähenisi. Tein sitoumuksen.
Äidin tila paheni. Hän pystyi tuskin nousemaan sängystä. Ja sitten siskoni sairastui covidiin kaikkien näiden ongelmien keskellä. Ja kun hän alkoi toipua, minäkin sairastuin. Äidillä oli kipuja, hän ei nukkunut, ja sairaudesta huolimatta me vuorotellen nousimme yöllä ylös ja annoimme kipulääkkeitä kolmen tunnin välein. Melkein joka ilta luin rukouksia Äiti Marialle ja pyysin kivunlievitystä.

Ja, voi luoja, KIITOS, ihme oli tulossa! Joulun jälkeen äidin huuli alkoi parantua, kipu vähitellen väheni. Annoimme yhä vähemmän pillereitä, huuli oli parantunut kokonaan. Äiti täytti 91 vuotta. Helmikuuhun mennessä syöpä oli hävinnyt. Äiti ei enää noussut ylös, sairaus uuvutti hänet ja hän alkoi hiljalleen sammua kuin kynttilä. Hän lakkasi syömästä. Me kysyimme häneltä: “Mikä sinuun sattuu?” Vastaus oli, ettei mikään satu, että hänen aikansa on tullut. Kiitin ja rukoilin nyt Äiti Mariaa, että äitini lähtisi helposti muihin maailmoihin. Äitimme siirtyminen oli helppoa, hän vain makasi siellä ilman kipuja, tyttäriensä rakkaudessa ja sielunsa pelastuksen puolesta rukoillen.
Olen hyvin kiitollinen Kaikkein Pyhimmälle Jumalansynnyttäjälle, Isä-Jumalalle, Hänen avustaan äitini parantamisessa. Tämä on todella Taivaan myöntämä ihme. Tiedän, että apua tulee aina, jos sitä pyytää vilpittömästi rakkaudella ja uskolla.

Ludmila, Moskova, Venäjä :

Armon tunti on sielun juhla, jonka Jumala ja Äiti Maria ovat antaneet meille ja jonka Lähettiläs on välittänyt huolellisesti.
Alan valmistautua siihen etukäteen, luen uudelleen Äiti Marian Viestejä, tähän päivään liittyvää aineistoa, katson ja kuuntelen videofilmejä, jotka on rakkaudella valmisteltu meille Armon Tuntia varten; talossa kuuluu jatkuvasti Hänen Rosereita, Hänelle omistettua musiikkia. Sielu ryntää erityisellä tavalla Hänen kuvansa luo, vapisee koko ajan…..
Teen aina suunnitelman tätä hetkeä varten. Käytän Tatjana Mickushinan ehdottamia materiaaleja, ja siinä järjestyksessä, joka on minulle sillä hetkellä harmonisin. Kauan odotetulla Tunnilla kaikki ei kuitenkaan aina mene suunnitelmani mukaan, vaan tärkeää on se, mikä liikuttaa sydäntäni.

Loppujen lopuksi on mahdotonta valmistautua ihmeeseen, siihen onneen, jonka tämä erityinen läheisyys kaikkein pyhimmän Neitsyt Marian kanssa antaa. Se ylittää kaikki mittasuhteet, kaikki odotukset…
Mikä ilo, kun joulukuun 8. päivä on vapaapäivä! Mutta työpäivinä Taivaan Voimat antavat apua: puhelin lakkaa soimasta aivan kuten koputus ovelle; ulkoinen tilanne ei estä hiljaisuutta vallitsemasta sydämessä, keskittymästä Korkeampaan, näkemästä sisäisellä näöllä Äiti Marian kaunista kuvaa. Kiitos kaikista ihmeistä ja Jumalallisista ilmentymistä. Tänä päivänä ja hetkenä ne ovat kirkkaampia.
Kuvittelen meidät kaikki yhdistyneinä rukoukseen, yleviin ajatuksiin ja siihen, kuinka osa jokaisesta virtaa tähän parantavaan valovirtaan, joka nostaa ympäröivän maailman värähtelyjä.

Tunnen sanoinkuvaamatonta läheisyyden tunnetta Äiti Marian kanssa, kuvittelen, kuinka Hänen korkeat energiansa samanaikaisesti kyllästävät koko planeetan, kuinka Hän hellästi syleilee meitä kaikkia, kaikkia, jotka olemme täynnä uskoa, rakkautta ja pyrkimystä. Mitä ihania hyvyyden ja puhtauden hetkiä! Mieli hiljenee. Sydän… Tunnen olevani kimaltavan valon ympäröimä. Minulle annettiin lahja haistaa kukkia… Ei ilman onnen ja kiintymyksen kyyneleitä; kaikki tunteet paljastuvat; tämä on hieno hetki puhua Äiti Marialle.
Rukoukseni Hänelle koskevat yleensä Venäjää ja rakasta planeettaani. Rakkaan Äiti Marian rakkauden energiat auttavat meitä elämään kauniilla planeetallamme, suojelemaan kotimaatamme.
Älkää olko ahneita, olkaa erityisen kiitollisia tällä hetkellä Äiti Marian ilmentymistä, Hänen suuresta palvelustaan, Hänen rakkaudestaan, herkkyydestään, huolenpidostaan kaikkia kohtaan, meille annetusta tilaisuudesta sielun kasvuun – Armon Tunnista.
Kiitos hengellisistä suosioista ja siunauksista, toivosta, joka syntyy uudelleen Armon tunnilla ja joka valtaa sydämen.

Rakkaudella, kiitollisuudella ja hellyydellä rakastavalle ja armolliselle Äidillemme.

Elena, Kazakstan :

Avustaminen lapsen syntymässä

Olen käyttänyt tätä ainutlaatuista Jumalallista tilaisuutta joka vuosi vuodesta 2012 lähtien: Tervehdin joulukuun 8. päivää ilolla ja kunnioituksella ja vietän laupeuden tunnin rukoillen Äiti Mariaa. Ja joka vuosi, jokaisen Armon Tunnin jälkeen, Äiti Maria vastaa pyyntöihini ja avunpyyntöihini. Ja ihmeitä tulee elämääni Jumalan ja Äiti Marian armosta…

Elämässäni on tapahtunut monia ihania tapahtumia Armon Tunnin jälkeen. Olen jo aiemmin kirjoittanut, että käännyttyäni Äiti Marian puoleen suhteeni isääni parani (pyysin sitä kahdesti laupeuden tunneilla). Onnistuin myös antamaan anteeksi ja päästämään irti eräästä minulle läheisestä ihmisestä, joka oli loukannut minua pahasti. Muut pyyntöni koskivat kielteisten luonteenpiirteideni voittamista ja sukulaisten auttamista ratkaisemaan ristiriitojaan ja riitojaan. Se on hyvin henkilökohtaista.

Kerron teille yhdestä ensimmäisestä pyynnöstäni, jonka jälkeen uskoni siihen, että Äiti Maria kuulee meitä ja auttaa aina, lopulta vahvistui.
Vuosi 2013 oli päättymässä. Muutama päivä ennen Armon Tuntia puhuin tästä työntekijäni Almiran kanssa. Hän oli haaveillut lapsesta jo monta vuotta, mutta Jumala ei ollut vielä antanut hänelle lasta. Kutsuin hänet rukoilemaan tunnin ajan Äiti Mariaa 8. joulukuuta ja selitin yksityiskohtaisesti, miten kaikki pitäisi tehdä oikein. Työntekijä sanoi, ettei hän oikeastaan usko tähän kaikkeen eikä osaa rukoilla, ja kieltäytyi kohteliaasti. Mutta samalla hän pyysi minua rukoilemaan hänen puolestaan Neitsyt Marialle mahdollisuudesta saada lapsi. Tuona vuonna pyysin sitä Äiti Marialta, ja sitten unohdin sen. Vuoden 2014 lopussa sain kuulla Almiralta, että hän oli jäämässä äitiyslomalle. Kuinka suuri olikaan iloni! Muistin heti pyyntöni ja kiitin henkisesti Äiti Mariaa!

Vuotta myöhemmin tapasin sattumalta Almiran kadulla hänen pieni poikansa sylissään. Sydämeni oli täynnä tunteita ja iloa: Almira hehkui onnesta! Aloimme jutella, ja kerroin hänelle, että hänen poikansa syntymä oli ihme, jonka Äiti Maria oli luonut! Hymyillen Almira sanoi minulle: “Kiitä Äiti Mariaa puolestani, ole kiltti!” Vastasin, että hän voisi tehdä sen helposti itse, sanomalla sydämensä pohjasta kaiken, mitä hän haluaisi sanoa Hänelle. Eikä välttämättä ääneen. Jopa henkisesti, kun puhumme sydämemme hiljaisuudessa, Äiti Maria kuulee meidät… ja auttaa. Aina.
Olkoon maailmassa kaikki hyvin!
Matalalla kumarruksella ja äärettömällä kiitollisuudella Ylösnousseille Opettajille ja Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettiläälle Tatjana Mickushinalle tästä korvaamattomasta taivaan Armosta!

Nina, Minsk, Valko-Venäjä

Ihme yhteydenpidosta Äiti Marian kanssa temppelissä
“Joillakin ikoneillani on ihmeitä tekevä vaikutus. Ja joskus riittää, että vain visualisoit yhden ikonin saadaksesi tukeni säteen. “(Äiti Marian Viesti 4. tammikuuta 2009.)

Oman kokemukseni perusteella vakuuttuin Äiti Marian ikonin  ihmeellisestä vaikutuksesta.
Huomioni on jo pitkään kiinnittynyt yhteen Venäjällä sijaitsevaan Vladimirin Jumalanäidin kunnioitetuimpaan ikoniin, joka mainitaan historiassa 1200-luvun alussa. Se tunnetaan monista ihmeistä…
Joulukuusta 1999 lähtien alkuperäinen ikoni on ollut Moskovan valtion Tretjakovin galleriassa sijaitsevassa Tolmachin Pyhän Nikolauksen kirkkomuseossa. Jumalanpalveluksia pidetään kirkossa klo 12 asti ja sen jälkeen museon salissa.

Jumalan armosta minulla oli onni tulla 8. joulukuuta 2019 Moskovaan ja vierailla tässä kirkossa. Tunsin Vladimirin Jumalanäidin kuvan energiat jumalanpalveluksen aikana ja ARMON TUNNILLA klo 12:00 – 13:00. ARMON TUNNILLA pyysin suojelusenkeleitä luomaan rauhallisen ja tyynen ilmapiirin … Ja voi ihme! Kaikki ympärilläni oli olemassa ja samaan aikaan ei ollut. Mikään ei häirinnyt minua sisäisestä kommunikaatiostani Äiti Marian kanssa. Se oli sydämestä sydämeen käyty keskustelu. Hienovarainen sanoinkuvaamaton yhteys ja tunne äidillisestä huomiosta ja mittaamattomasta Rakkaudesta. Kyyneleet virtasivat tunteiden tulvasta …
Seuraava vuosi oli täynnä vaikeita haasteita. Palasin henkisesti siihen tilaan, jonka tunsin Armon tunnilla Vladimirin Jumalanäidin ikonin äärellä. Tunsin itse tuen säteen ja voiman virtauksen, joka auttoi minua selviytymään. Pieni kuva tästä ikonista on nyt ikuisesti mukanani…
Kiitos Ylösnousseille Mestareille ja Äiti Marialle tästä mahdollisuudesta!

Natalia. Tšekin tasavalta

“Haluni täyttyi tuoda elämäntapani mahdollisimman lähelle Jumalallista mallia”

Opin Äiti Marian Armon Tunnista vuonna 2014 suuresti arvostetun Tatjana Mickushinan kautta.
Sen jälkeen en ole jättänyt yhtäkään laupeuden tuntia väliin.
Tunteeni tällä Tunnilla ovat aina olleet aivan maagisia, ylimaallisia, lapsellisia, tämä Jumalallisen Suojeluksen tunne… Näin maaginen joulukuuni alkaa, ja tämän päivittäisen maagisen tunteen ylläpitäminen antaa iloa ja voimaa koko vuodeksi, pandemiasta riippumatta.

Armon Tunneilla yritän keskittyä täysin Äiti Marian kuvaan, energiani epäitsekkääseen antamiseen Hänelle, kaikkien planeetan valonkantajien yhdistämiseen, tunteiden ja ajatusten kontroloimiseksi suojaukseksi  vahingossa ilmenevältä negatiivisuudelta.
Joskus en ymmärtänyt, mihin aikaan oli mahdollista pyytää henkilökohtaisten pyyntöjeni ja toiveideni täyttymistä, ja aivan viime hetkellä ehdin tuskin muistaa pyyntöjäni. Ja on aina niin hankalaa pyytää jotakin henkilökohtaisesti itselleen, koska tämä on työtä Jumalan hyväksi, maailman hyväksi, kaikkien ihmisten kehityksen vauhdittamiseksi, siis ennen kaikkea pyyntöjä Yhteisen Hyvän puolesta.
Ja kun pyysin henkilökohtaisia asioita, nämä pyynnöt täytettiin: Pidän henkilökohtaisena Jumalallisena ihmeenäni esimerkiksi sitä, että Kaikkein Pyhin Theotokos auttoi minua myymään vanhan asuntoni, isoäidiltäni perityn hätäaputalon, juuri ruplan romahduksen aattona 2014-2015 Venäjällä, ja nämä rahat riittivät vanhaan tšekkiläiseen hirsitaloon maalaismaisemassa mänty- ja kuusimetsän ympäröimänä, juuri niin kuin Mestarit suosittelevat meidän elävän: kaukana massatietoisuudesta, sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kun katson taaksepäin, ymmärrän, että todellinen Ihme on se, että haluni täyttyi tuoda elämäntapani mahdollisimman lähelle Jumalallista mallia ja auttaa minua pääsemään eroon tärkeimmistä raskaista kiintymyksistä ja puhdistamaan alemmat kehot pois:

– ruoasta (lihasta, alkoholista, makkarasta, makeisista, kiintymyksestä makuihin yleensä!),
– juhlista ja tyhjänpäiväisestä puheesta tavallisina päivinä ja juhlapyhinä,
– lopettamalla kokonaan television katselun ja lopettamalla musiikin kuuntelun, josta pidin ennen, kaikki tämä perustuu Mestareiden suosituksiin,
– tapahtumat, matkat ravintoloihin, kahviloihin jne.

1. Elämässäni on ollut paljon yksinäisyyttä, hiljaisuutta ja jopa yhteistyötä elementaalien kanssa (eikö olekin ihme, kun pyydät heiltä jotain tavallista, annat heille rakkauden ja kiitollisuuden energiasi ja kirjaimellisesti huomaat 15-30 minuutin kuluessa, että pyyntö on toteutunut!).
Tietoisuuteni on muuttunut niin dramaattisesti, ja nyt suurimman osan päivästä olen sopusoinnussa Jumalan kanssa – tunnen olevani onnellinen Jumalallisissa värähtelyissä!
Siksi kiitän aina loputtomasti Pyhintä Jumalansynnyttäjää, Rakas Äiti Mariaa, Jumalaa ja Hänen Lähettiläänsä Tatjana Mickushinaa, jolta sain tietää tästä Ihmeestä!

————–
TATYANA MICKUSHINAN KOMMENTTI HENKILÖKOHTAISIIN PYYNTÖIHIN:

Äiti Maria antoi Armon Tunnin juuri siksi, että se täyttäisi henkilökohtaiset pyyntömme ensinnäkin. Monille maailman ongelmat, jotka liittyvät rokotuksiin, epidemioihin, sotiin, katastrofeihin, ovat ensimmäisellä sijalla. Toisille toisten ihmisten terveys tulee etusijalle.

Äiti Maria lupasi täyttää vain ne pyynnöt, jotka eivät ole ristiriidassa Jumalan tahdon kanssa. Siksi voitte pyytää kaikkea.
Jos kuitenkin pyydät tulla meren valtiattareksi, kuten Pushkinin sadussa kalastajasta ja kalasta, tai arabisheikiksi, eikä karman mukaan niin ole tarkoitus, pyyntö ei toteudu.
Ja jos, esimerkiksi yksi vilpitön rukous oikealla mielialalla riittää sinun tai perheesi toipumiseen, niin silloin pyyntösi tulee toteutumaan varmasti.

—————–

Inna, Minsk, Valko-Venäjä

Tein Äiti Marian Armon Tunnin kolme kertaa.
Muistan todella tunteet ensimmäisen Armon Tunnin jälkeen.
Minulla oli mahdollisuus valmistautua sääntöjen mukaan, eikä asunnossa ollut ketään muuta kuin minä. Luin Äiti Marian Rosereita kirjasta. En pyytänyt mitään, ajattelin vain, että Äiti tiesi jo, mitä tarvitsin.

Ja sitten, saman päivän iltana, minulla oli tunne, että olin lomalla: Minulla ei ollut kotitöitä, ei stressiä töissä – kaikki ongelmat olivat kadonneet. Minusta tuntui niin hyvältä, että ajattelin, että näin karman rengas aukeaa. Minulle tuli mieleen satu “Kaksitoista kuukautta”. Kun Kuukaudet vaihtoivat paikkaa, lumikellot kukkivat keskellä talvea. Niitä saattoi kerätä ja tuntea kevään ja uudistumisen värähtelyt …
Aamulla kaikki huolet “valtasivat” minut jälleen. Mutta sydämessäni oli loputon kiitollisuus Äiti Marialle siitä, että sain yhdessä illassa levätä enemmän kuin millään muulla lomalla koko elämäni aikana.
Toisen Armon Tunnin jälkeen kuuntelin taas tunteitani. Ja jälleen oli yllätys. Illalla veljenpoikani soitti ja sanoi tulevansa käymään luonani. Hän toi paljon hedelmiä, joista joitakin maistoin ensimmäistä kertaa. Kiitän Äiti Mariaa Hänen huolenpidostaan.
Mutta kolmannella kerralla en onnistunut valmistautumaan niin hyvin kuin olisin halunnut. Saadakseni vapaata töistä minun oli valehdeltava. Minulla oli tunne, että tein kaiken väärin. En tuntenut muita värähtelyjä kuin sen, että minua hävetti.

Tänä vuonna minulla on samanlainen ongelma. Työskentelen opettajana. Minun on pidettävä 7 oppituntia tuona päivänä. Jos otatte vapaapäivän, 7 ihmistä joutuu korvaamaan oppituntini. En usko, että he ilahtuvat siitä.
Haaveilen, että joulukuun 8. päivää vietetään Uudessa Maassa hengellisellä iloisella työllä ja kiitoksella Esirukoilijallemme!
Kiitollisuudella Tatjana Mickushinalle

TATYANA MICKUSHINAN KOMMENTTI TILANTEESTA, JOSSA EI OLE MAHDOLLISUUTTA OSALLISTUA ARMON TUNTIIN KELLO 12:STA 13:EEN:

Jos minulla ei olisi mahdollisuutta osallistua Armon  tuntiin kello 12.00-13.00, tekisin näin:
1. Olisin kirjoittanut etukäteen kirjeen Äiti Marialle ja selittänyt hänelle syyn, miksi en voi osallistua laupeuden tuntiin, ja pyytänyt häntä ottamaan rukoukseni vastaan esimerkiksi illalla. 2.2. Polttaisin kirjeen ja pyytäisin suojelusenkeleitä toimittamaan kirjeen eteerisen kopion Äiti Marialle.
2. Armon  tunnilla muistaisin ehdottomasti Äiti Mariaa ja Hänen laupeuden tuntia, ehkä kuvittelisin mielessäni Hänen kuvansa tai lukisin rukouksen “Theotokos”.
3. Äiti Marialle osoitetussa kirjeessä ilmoitettuna ajankohtana olisin valmistautunut rukouksiin ja viettäisin laupeuden tunnin täysin omistautuneena Hänen hengelliselle voimalleen.

Larisa. Tšeboksary, Venäjä

Neitsyt Marian siluetti taivaalla
Odotan tätä päivää rakkaudella ja kiitollisuudella. Joka vuosi olen iloinen voidessani osallistua Äiti Marian Armon  tuntiin, ja aina on hyvin hellät ja onnelliset muistot!
Haluan jakaa yhden niistä.
Vapaapäivänä 8. joulukuuta 2013 menimme ystävieni kanssa Volgaa pitkin. Oli aurinkoinen, huurteinen päivä! Ilma oli täynnä raikkautta, männyn tuoksua.
Kaikki kävelivät, joivat teetä ja nauttivat luonnon kauneudesta.

Minulla oli mukanani tulosteita kutsuista, rukouksista, Daavidin 50. psalmista, ja ennen kello 12:ta aloimme lukea kutsuja yhdessä ja laulaa Neitsyt Marialle omistettuja lauluja. Erityisesti Olya esitti ne hyvin sielukkaasti, ja me kaikki lauloimme hänen kanssaan.

Ja, voi ihme, Nina Nikolajevna näki Neitsyt Marian siluetin taivaassa ja osoitti meille sen! Se oli hyvin valoisa, hellä, onnellinen ja autuas hetki, jolloin olimme yhtä Äiti Marian ja Jumalan kanssa!

Tunsimme niin ylevää jumalallista iloa! Äiti-Jumala on täällä kanssamme, olemme yhdessä!
Sisällämme tunsimme inspiraatiota, lämpöä, valoa ja autuutta! Toivon, että jokainen voi kokea samanlaisia Rakkauden tunteita!
Kiitän vilpittömästi ja totisesti, sydämeni pohjasta Rakkaita Mestareita, Jumalaa, rakasta Tatjana Mickushinaa tästä Armosta ja mahdollisuudesta saada tulla osalliseksi tästä ilosta ja Neitsyt Marian kattavasta Ehdottomasta Rakkaudesta!

Grant. Seattle, Yhdysvallat  

Maaginen Jumalallinen Merkki ilmestyi.
Kun valmistauduin tähän erityiseen tapahtumaan vuonna 2020, sää oli synkkä ja pilvinen koko aamun.
Rukoilin, luin Mestareiden Viestejä, kuuntelin rauhallista musiikkia ja mantroja, pyysin rauhaa ja hiljaisuutta sydämeeni, ja meditoin.
Talo oli puhdas, tuoreet ruusut tuoksuivat violetissa maljakossa.
Kun Armon Hetki lähestyi, taivas alkoi kirkastua, ja aurinko näytti murtautuvan pilvien läpi.
Keskipäivä lähestyi, ja yhtäkkiä tajusin, että oli tullut kaunis aurinkoinen päivä, kristallikynttilänjalan fasettien läpi sateenkaarisäteet lensivät ympäri huonetta – näin ilmestyi maaginen Jumalallinen merkki.
Tunsin Äiti Marian läsnäolon ja rakkauden koko Armon Tunnin ajan.
Tunti lensi kuin salama. En halunnut sen loppuvan niin nopeasti, mutta rauhan ja hyvyyden tunne jäi sydämeeni pitkäksi aikaa.

Jos etsit rauhaa elämääsi, älä jätä käyttämättä tilaisuutta tavata Äiti Maria puoliltapäivin 8. joulukuuta.  Rakkaudella Äiti Marialle ja Tatjana Mickushinalle

Apu lapsen syntymässä
Vuosi sitten Äiti Marian Armon Tunnin aikana olin tavalliseen tapaan pyytänyt armoa Venäjälle ja Venäjän kansan hengelliselle kehitykselle, valon voimien voitolle maan päällä ja ihmiskunnan kehityksen nopeuttamiselle. Melkein aivan tunnin lopussa sain ajatuksen pyytää jotakin henkilökohtaista.

Tyttäreni oli nimittäin haaveillut lapsen saamisesta jo hyvin pitkään, mutta tuloksetta. Kysyin Rakkaalta Äidiltäni Marialta, jos se olisi Jumalan Pyhä Tahto, mahdollisuudesta kirkkaan Sielun ruumiillistumiseen perheeseemme. Sitten, luultavasti kuukautta myöhemmin, lukiessani Äiti Marian Roseria, tunsin yhtäkkiä sydämeni lepattavan odottamattomasta ilosta. Ensimmäinen ajatus oli: ”Vauva!” En uskaltanut uskoa sitä! Ja keväällä tytär ilmoitti odottavansa lasta. Oli niin paljon iloa, ja sitten huolia raskauden aikana! Ja vasta nyt olen päättänyt kertoa siitä.
Hyvät samanhenkiset kollegat, uskokaa koko sielullanne Jumalan ihmeeseen! Älkää epäilkö Valon Voimien apua! Sillä me olemme Jumalan kanssa, ja Jumalan kanssa kaikki on mahdollista!

Rakkaudella,
Olga, Pietari

_____

Shivang, Kazakhstan
Apua kiinteistön myynnissä

… Lähisukulaiseni ei pystynyt pitkään aikaan myymään hänen  kahta taloa. Laupeuden tunnilla pyysin Äitiäni auttamaan häntä tässä asiassa. Ja pian hän pystyi myymään ensimmäisen talonsa. Olin läsnä, kun ostajat saapuivat, ja tunsin heti, että he ostaisivat tämän talon. Kyseessä oli nuori perhe, jolla oli pieni tyttövauva, jonka he nimesivät Maryamiksi. Maryam on Äiti Marian musliminimi. Näin myös, että heidän autonsa takapuskurissa oli ruusuja sisältävä tarra. Tajusin heti, että tämä oli merkki Ylhäältä, ja kehotin sukulaistani myymään tämän talon miettimättä asiaa enempää ja kiitin Äiti Mariaa näin salamannopeasta avusta.

Toisen talon kanssa oli hieman vaikeampaa, sillä siihen liittyi monia esivanhempien ongelmia. Se oli suuri keskeneräinen talo. Lähistöllä oli myös kaksi väliaikaista suojapaikkaa, joista toiseen muutin kohtalon tahdosta asumaan kuukausi ennen Armon Tuntia. Väliaikaisessa suojassa ei ollut vessaa eikä vettä. Uunia piti lämmittää joka päivä. Mutta tiesin, että se oli väliaikaista ja että minun oli jatkettava meditaatioitani ja rukousharjoituksiani täällä. Uskoin syvästi, että Äiti Maria auttaisi tämän talon myynnissä, ja tunsin, että se tapahtuisi keväällä. Sillä välin minun oli oltava siellä. Ja sitten kauan odotettu kevät tuli. Muistan heränneeni, aurinko paistoi kirkkaasti, linnut lauloivat, ja katselin alttaria, jossa oli Mestarien kuvia, ja kuulin äänen sisälläni sanovan: ”Shivang, valmistaudu, tämä talo myydään, ja sinä palaat kotiisi.” Ja muutamaa päivää myöhemmin joku osti tämän talon.

Olin niin onnellinen sukulaiseni puolesta. Kyyneleet virtasivat, ja kiitin Äiti Mariaa ja koko Valon Hierarkiaa kaikesta, mitä oli tehty. Kun olin muuttamassa, naapurini tuli luokseni ja sanoi, että naapurimme, jotka eivät myöskään voineet myydä taloaan pitkään aikaan, olivat myyneet sen.

Tämän pyynnön lisäksi minulla oli myös henkilökohtaisia pyyntöjä Äidilleni, jotka kaikki toteutuivat.

Ja kaiken tämän jälkeen on mahdotonta olla uskomatta Jumalaan ja Hierarkian voimaan.

”Pyytäkää, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan ovi”. Sillä jokainen, joka pyytää, saa, ja joka etsii, löytää, ja sille, joka koputtaa, avataan.” Matt. 7:7-8.

Shivang, Kazakstan
_________

Neitsyt Marian ilmestymisen ihmeestä
…8. joulukuuta 2013 aamulla saavuin pieneen uralilaiseen kaupunkiin [lapsiperheeseen, jossa oli 10-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika]. Tilavan asunnon eteisessä oli jo pitkään ollut suuri Kazanin Jumalanäidin ikoni seinällä, ja kotiäiti ja minä virittäydyimme sisäisesti tulevaan harjoitukseen. Mutta sitten meidät harhautettiin keskusteluihin, ja kirjaimellisesti 5-7 minuuttia ennen laupeuden tunnin alkua he muistivat, mitä varten he olivat kokoontuneet. Ja kun me nopeasti viimeistelimme huoneen valmistelua, tyttö auttoi meitä: aikaa tuhlaamatta hän otti viulun ja asettui ajoissa Neitsyt Marian ikonin eteen. 

Ensin hän kuiskasi tervehdyksiä ja kumarruksia Äiti Marialle, sitten hän alkoi lukea omia Neitsyelle omistettuja runojaan. Olin hyvin yllättynyt siitä, että tuo tyttö oli omasta aloitteestaan valmistautunut niin perusteellisesti yhteydenpitoon Äiti Marian kanssa. Poika oli tuolloin asunnon eteisessä isänsä kanssa korjaamassa lasten polkupyörää, ja minusta tuntui pahalta, ettei hän osallistunut kanssamme.  Kun tyttö alkoi soittaa viulua, lasten äiti huomasi huoneeseen astuessaan ruusujen tuoksun ja kuiskasi sen minulle hämmästys silmissään.

Seuraavaksi tyttö ja minä levitimme nopeasti ja iloisesti päiväpeiton, istuimme lattialle ja luimme vuorotellen ”Armon tunti” -rukousnauhaa (aiemmin samana aamuna olimme tytön pyynnöstä jo harjoitelleet tällaista Äiti Marian Roserien lukemista).

Hetken kuluttua pikkuveli astui hiljaa saliin ja istuutui rauhallisesti viereemme. Kysyimme, haluaisiko hän osallistua, poika nyökkäsi hiljaa, otti huilunsa ja liikkui kunnioittavasti ja hienotunteisesti, jotta hän ei häiritsisi salissa vallitsevaa juhlallista tunnelmaa. Hän opiskeli musiikkikoulun 1. luokalla, ja nyt, kun olimme lukeneet 2. Roserin, hän alkoi soittaa huilua ahkerasti, vilpittömästi ja parhaan kykynsä mukaan – hyvin lyhyttä kappaletta. Ja heti kun hänen ensimmäiset epävarmat nuotit oli soitettu, Äiti Maria ilmestyi huoneeseen suoraan eteemme. Tyttäreni kertoi meille hiljaa tästä ihmeestä hämmästyneenä ja ihaillen: ”A-a-a-a-ah! Hän on täällä… Seisoo…” Tytön katse oli suunnattu korkealle, huoneiden ovien välisen laajan tilan kattoon. Hetken kuluttua, vastauksena hiljaa kuiskattuun kysymykseen: ”Miten Hän seisoo?”, hän kuvasi hetkeksi rauhallisesti seisovan hahmon, jonka pää oli hieman kallistunut oikealle, jolla oli lempeä ilme kasvoillaan ja katse alaspäin kääntyneenä ja silmät puoliksi suljettuina. Hänen oikea kämmenensä oli sydämen alueella. Äiti Marian läsnäolo vieressämme innoitti meitä. Ja onnistuimme lukemaan koko ”Armon Roserin”.

Tuona päivänä, 8. joulukuuta, Äiti Maria oli läsnä kansamme, Hän oli vieressämme tavallisen asunnon huoneessa tasan kello 13:een asti.

Uskolla, ilolla, rakkaudella ja kiitollisuudella,
Margarita. Ural, Sverdlovskin alue
__________
Parantumisen ihme
Potilaideni joukossa on niitä, jotka käyttivät hyväkseen Äiti Marian Armon tuntia pyytääkseen parantumista ja jotka saivat sen. Kerron teille vain kahdesta tällaisesta tapauksesta.

Potilas L. oli 78-vuotias. Hänellä oli diagnosoitu sydämen vajaatoiminta. Hän tunsi voivansa hyvin vain istuma-asennossa. Makuuasennossa hän alkoi tukehtua. Jatkuva hengenahdistus kesti yli 2 viikkoa. Hän oli hyvin uupunut, koska istuma-asennossa oli vaikea nukkua, joten toipumista ei tapahtunut.

Joulukuun 8. päivänä L. pyhitti rukouksen Äiti Marialle kello 12.00-13.00 pyytäen parantumista. Hänen kaksi tytärtään kääntyivät myös Äiti Marian puoleen tällä pyynnöllä ja pyysivät parantumista äidilleen.

Joulukuun 11. päivään mennessä L:n tila oli parantunut, hän pystyi ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon makaamaan ilman tukehtumisen tunnetta. Joulukuun 24.-25. päivään mennessä hänen hengityksensä oli täysin palautunut.  Tämän jälkeen hän ei kärsinyt hengenahdistuksesta seuraaviin neljään vuoteen, minkä ansiosta hän pystyi hengittämään helposti.

Potilas O. 41-vuotias.  Hänellä diagnosoitiin jättimäinen kohdun myooma. Vaikka kohdun normaali koko on enintään 50 kuutiosenttimetriä, hänen kohtunsa koko oli 18.11.16 tehtyjen ultraäänitietojen mukaan yli 1500 kuutiosenttimetriä, mikä on 30 kertaa (!) suurempi kuin normaalit mitat.

Joulukuun 8. päivänä nainen pyysi parantumista kohdun limakalvoista ja omisti yhden tunnin, kello 12.00-13.00, Äiti Marialle. Samaan aikaan hän teki hoitopaastoa, ja 8. joulukuuta osui täsmälleen hänen paastonsa kahdeksannelle päivälle.

Paastosta tultuaan naiselle tehtiin ultraäänitutkimus 12.12.2016 ja kohdun koko oli 340 kuutiosenttimetriä. Myoomat siis pienenivät 5-kertaisiksi (!!!) ja se saavutti tavallisen myooman koon.

Akateemisen lääketieteen standardeilla tämä on ehdoton ihme!

Joulukuun 8. päivänä tapahtuneiden Ihmeiden taso ylittää ymmärryksemme. Uskokaa, pyytäkää, rukoilkaa, ja Ihme tulee varmasti elämäänne!

Terapeutti Sergei. Barnaul, Venäjä
_________

Avustaminen elinolojen luomisessa palvelulle
Äiti Marian vaikutus ja apu vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemisessa tuntui minusta lähes ensimmäisestä päivästä lähtien, jolloin luin Ylösnousseiden Mestareiden Opetusta. Kuten aiemmin sanoin, Taivaallisen hyväntekijäni ansiosta olen palauttanut menetetyn terveyteni ja pelastanut henkeni, voittanut alkoholi- ja nikotiiniriippuvuuteni, ja jotain ihmeellistä tapahtui – saimme kauniin pienen tyttären!

Minun on sanottava, etten tehnyt suurta pyyntölistaa tälle Tunnille. Oli vain hyvin kiireellisiä asioita ja yleisiä toiveita perheeni terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Mutta muutama vuosi sitten lisäsin näihin pyyntöihin vielä yhden. Työskentelin tuolloin yritysmaailmassa, näin ja ymmärsin sen syntisen luonteen. Siksi pyyntö oli auttaa minua jättämään tämä karmallinen toiminta-alue ja työskentelemään mieluiten vain Jumalalle.

Noin vuoden kuluttua yrityksemme liiketoiminta oli laskenut, mutta tuli mahdolliseksi olla olemassa aiemmin tehtyjen investointien kustannuksella ja näin ansaita rahaa palvelualalla. Se ei vie nyt paljon aikaa, ja nyt on mahdollisuus tehdä jotain muuta – jotain, mikä sopii sielulleni. Nyt työskentelen vakituisesti moskovalaisessa kirjakaupassamme ja voin yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa levittää Viisauden Mestareiden Opetusta Tatjana Mickushinan kirjojen kautta.

Siksi tunnen suurta kiitollisuutta Äiti Marialle Hänen avustaan ja ihmeistään elämässäni, kaikille Ylösnousseille Mestareille, Kaikkivaltiaalle Jumalalle ja kirjojen kirjoittajalle Tatjana Mickushinalle, jonka työn ansiosta olemme voineet löytää tien Jumalan luo ja alkaa seurata sitä!

Ja lopuksi haluan lainata rivejä Äiti Marian toisesta Roserista ”Armon tunti”:

”Heti kun teillä tulee vaikea tilanne, se on teille merkki siitä, että ette ole kääntyneet puoleeni pitkään aikaan, enkä ole onnistunut sovittamaan syntynyttä tilannetta ja ohjaamaan sen kulkua helpoimman kehityksen suuntaan. Muista aina, että Jumala ei halua rangaista sinua. …Jos teette pahoja asioita pienten lasten tavoin, niin älkää unohtako katua niitä vilpittömästi…”.

Halaan ja rakastan kaikkia!
Vitali. Moskova
________

Palautteisiin aiheesta Äiti Marian Armon Tunti ja Tatjana Mickushinan kommentteihin voit tutustua sirius-eng.net -sivustolla (”Palautteet aiheesta Armon tunti” ):
-kirjeiden muodossa: https://sirius-eng.net/houer_of_mercy/letters.html
-videoiden muodossa: https://sirius-eng.net/houer_of_mercy/videos.html
 Jos haluat jakaa tarinoitasi Äiti Marian avusta ja henkilökohtaisista ihmeistä, joita sinulle on tapahtunut osallistuttuasi Äiti MarianArmon tuntiin, lähetä ne osoitteeseen:
sirius-eng.net
sirius.centers@gmail.com.

 * * *
Muistutamme teitä siitä, että kaikki yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten valmistautua ja miten tämä Armahdus toteutetaan, on julkaistu erityisellä sivulla ”Äiti Marian Armon tunti”: https://sirius-eng.net/liki/mmaria_8_december.htm.
Kyseiseltä sivulta löydätte myös materiaalia, joita voitte käyttää laupeuden tunnilla.