Pimeyden loppu on tulossa, ja vain Valo on edessäsi!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pimeyden loppu on tulossa, ja vain Valo on edessäsi!


Pimeyden loppu on tulossa, ja vain Valo on edessäsi!

Rakas äiti Maria, 25. kesäkuuta 2012

MINÄ OLEN Äiti Maria, olen tullut luoksesi tänään.

Tänään saapumistani ei tule olemaan yhtä iloinen kuin ennen, koska olen surullinen, ja suruni liittyy moniin vastakkaisten voimien ilmenemismuotoihin, jotka ovat hillinneet ihmiskuntaa ja estäneet heitä näkemästä Jumalallista Polkua.

Seuraan nuoria, ja seuraan kypsiä ihmisiä ja vanhuksia. Jokainen sukupolvi tulee tähän maailmaan toteuttamaan tehtävänsä. Ja on surullista katsella ihmisiä, jotka kärsivät ilman Jumalaa, etsien Jumalaa, mutta kuitenkin epäonnistuvat hämärässä, joka on nyt saavuttanut planeetan.

Siunauksellisempi evoluution kurssi pyrkii tulemaan elämääsi. Kaikki te tarvitsette Jumalallisten energioiden ilmenemismuotoja, mukaan lukien Jumalan äidillisiä energioita, joita minä tuon teille.

Minun toivoni ei ole kulumassa loppuun eikä voi loppua. Pyrin ilmentämään läsnäoloani aina, kun se on mahdollista. Jos menet metsään, näet minut puiden joukossa; jos menet niitylle, näet minut taivaalla pilviä vasten. Jos tuijotat kynttilää, olen kanssasi, ja tunnet läsnäoloni kynttilän rätinässä ja liekin välkkeessä.

Jos sinulla on tapana katsoa kuvaani tai ikoniani, niin joka kerta, läsnäoloni muuttuu havaittavammaksi ja konkreettisemmaksi, kun vietät yhä enemmän aikaa meditoiden kuvaani.

Olen kanssanne elämässänne, eikä meidän välillämme ole esteitä. Minä ilmennän läsnäoloni kaikille pyrkiville ihmisille, kaikille, jotka Rakkautensa avulla pystyvät luomaan harmonisen ilmapiirin, jossa voin ilmaista läsnäoloni.

Aina kun ajattelet minua ja vetoat minuun, tulemme lähemmäksi toisiamme. Ja viestintämme on mahdollista ulkoisista epäsuotuisista olosuhteista huolimatta, huolimatta alempien energioiden otteesta maailmassa.

Olen kanssasi kaikkia vaikeuksia vastaan. Tässä palveluni ilmenee. Ja joka kerta, kun vietät aikaa rukouksessa tai rukousharjoituksessa, pystyn moninkertaistamaan ponnistelusi tuhat kertaiseksi. Näin pystymme voittamaan kaikki pimeiden voimien vastustukset. Ja riippumatta siitä, kuinka vaikea aika sinulle on, riippumatta siitä, kuinka monta pimeyden ja kaaoksen ilmenemismuotoa raivoaa lopulta, tiedän, että kaikki lapseni ovat ennemmin tai myöhemmin kanssani.

Näen selvästi päivän, jolloin jokainen teistä, rakkaat lapseni, pelastuu ja vapautuu pimeyden ja illuusion vankeudesta.

Näen selvästi päivän, jolloin pystyt voittamaan kaikki alemmat tietoisuutesi ja menneiden väärien valintojesi seuraukset.

Näen selvästi hetken, jolloin Jumalallinen Valo tulee valaisemaan kasvosi, eikä tämä Jumalallisen autuuden tila tule koskaan jättämään sinua

Olen aina kanssanne kaikissa vaikeimmissa tilanteissa, joissa löydätte itsenne elämässänne. Ja nyt, kun olen onnistunut antamaan teille osan rakkaudestani ja huolenpidostani, haluan vedota teihin vielä kerran.

Rakkaat, älkää uppoutuko epätoivoon ja suruun älkääkä antako tietä epätoivolle. Teihin on piilotettu mekanismi, jonka avulla voitte löytää tien pahimmasta tilanteesta. Jumalan hiukkanen kimaltelee teissä. Teidän tulisi säännöllisesti löytää päivällä aikaa yhteydenpitoon Jumalan kanssa. Teidän tulisi jatkuvasti kehittää itsessänne Jumalallisuuden tunnetta.

Teidän ei tarvitse pakottaa itseänne rukoilemaan. Rukoileva tietoisuuden tila on synnynnäinen. Teidän pitäisi vain muistaa jatkuvasti meidän Ykseyttämme ja yhteyttämme. Sitten kun ajattelette minua, otatte jo askeleen lähemmäksi Jumalaa.

Teidän pitäisi löytää enemmän aikaa päivällä yhteydenpitoonne Jumalan kanssa. Kun Jumala pystyy olemaan jatkuvasti läsnä lähellänne missä tahansa – ulkona, töissä, kotona, kaupassa – kaikki alkaa muuttua ympärillänne, ja elämänne muuttaa suuntaansa ja pyrkii seuraamaan Jumalallista kehityspolkua.

Ei vaadita paljon vaivaa, rakkaat. Vaadin, että teidän tulisi jatkuvasti pitää tietoisuutenne sopusoinnussa Jumalallisen todellisuuden kanssa. Käyttäkää kaikkia käytettävissäsi olevia keinoja: kuviani, Jumalallista musiikkia, rukouksia ja rosereita. Kaikki, mikä pystyy kohottamaan tietoisuuttanne ja nostamaan sen maailmassa vallitsevan levottomuuden yli, tulee tuomaan teidät lähemmäksi Valon Polkua, joka odottaa ja joka avautuu silmienne edessä heti, kun valmistatte itseänne.

On mahdotonta jatkaa vaeltamista pimeässä. On välttämätöntä tulla ulos Valon Polulle, Jumalalliselle Polulle.

Älkää enää syyttäkö muita ihmisiä, muita maita ja kansakuntia, hallituksia ja valtion rakenteita ongelmistanne ja epäonnisuudestanne. Kaikki ympärilläsi vastaa tietoisuustasoanne. Muuttakaa tietoisuuttanne, harmonisoikaa se Jumalan kanssa, ja kaikki elämässänne muuttuu yhden sukupolven elinaikana.

Minä sanon teille, että Jumalallisen Valon mahdollisuus on pienen etäisyyden päässä, mutta ette näe sitä. Sinun täytyy valaista ympärilläsi oleva tila Jumalallisella Valolla, joka lähtee olemuksenne sisimmästä syvyydestä, ja sitten saatte ymmärryksen ja tiedon, jota tarvitsette, jotta voitte tulla pimeydestä Valoon.

Tulin tänään tänne muistuttamaan teitä siitä, että kaikki on mahdollista Jumalan kanssa. Ja kaikkia pyrkimyksiänne Yhteiseen Harmoniaan ja Hyvään tulee saamaan Kaikkien Taivaiden tuen ja tulevien Uuden Aikakauden energioiden tuen.

Sinun ei tarvitse surra ja sytyttää epätoivoa. Sanon teille, että pimeyden loppu on tulossa, ja vain Valo tulee olemaan edessänne!

MINÄ OLEN Äiti Maria, rakastan teitä kaikkia ja huolehdin teistä.

© Lähettiläs Tatyana Mickushin