Haluan auttaa teitä kaikkia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Haluan auttaa teitä kaikkia


Haluan auttaa teitä kaikkia

Rakas Jeesus, 24. kesäkuuta 2012

MINÄ OLEN Jeesus.

Olen tullut luoksesi nyt, tänään, koska minulla on jotain kerrottavaa sinulle. Kiitos Jumalan armosta, muut Mestarit ja minä voimme yhä tulla ja antaa Opetuksemme Maan ihmiskunnalle. Velvollisuuteni on kertoa teille Polusta, jota minä seurasin ja jota kukin teistä voi seurata. Tämä on Rakkauden Polku, Polku, joka sijaitsee sydämissänne. Vain sydämesi tasolla kaikki ristiriidat ja kaikki, mikä erottaa sinua, katoavat. Sitten, kun suurin osa ihmiskunnasta nostavat värähtelynsä sille tasolle, jolloin he lähestyvät sydän chakran värähtelyjä, vain tällä tietoisuuden tasolla kaikki negatiiviset ilmenemismuodot ja kaikki ympärilläsi, mikä eivät ole Jumalallisen standardin mukaista, katoavat.

Siksi jokainen teistä, joka haluaa päästä lähemmäksi Jumalaa, voi pyrkiä seuraamaan minun Polkua, Polkua, jota minä opetan.

Monet ihmiset haluavat parantaa ja vielä useammat ihmiset haluavat tehdä ihmeitä, kävellä veden päällä ja elvyttää kuolleita. Mutta minä opetin paljon tärkeämpiä asioita, jotka jäävät huomaamatta tietoisuudeltasi, koska ne eivät sijaitse ulkoisten ilmentymien kentällä, vaan sielusi piilotettujen ominaisuuksien kentällä.

Sielusi taitoksissa sinun tulisi löytää Jumalallinen tilaisuutesi, Polkusi ikuiseen maailmaan, Polkusi rauhaan ja hyvyyteen ja sävyisyyteen ja nöyryyteen.

Ne ovat juuri sielusi ominaisuudet, jotka määräävät evoluutiosi jatkon. Ja tällä ei ole mitään tekemistä ulkoisen ilmenemisen kanssa.

Sisäinen Polku, Jumalallinen Polku, on aina kanssasi koko inkarnaatiosi läpi. Kuitenkin hyvin harvat ihmiset tunnistavat tämän Polun ja seuraavat sitä.

Maailmassasi on liikaa kiusauksia. Ja nykyaikaiset viestintätavat ja joukkotiedotusvälineet ovat niin voimakas äänisiä, ettet voi kuulla sydämesi ääntä niiden melun ja hälinän takana.

Voin olla läsnä vain sydämissänne. Sitten, kun pystytte kuulemaan sydämenne äänen, pystytte myös tunnistamaan minut. Sinulle tulee mahdolliseksi nähdä minut ja kommunikoida kanssani.

Meitä erottaa illuusio, joka on jäljellä ympärilläsi. Mutta maailman melu on hiljentymässä ja katoamassa niiden pyrkivien ponnistelujen vuoksi, jotka ovat omistautuneet Jumalalle, jotka uskovat ja rakastavat.

Siksi olen tullut tänään keskustellakseni kanssasi toiveestasi. Pyrkimyksesi ja pysyvyytesi ominaisuus tekee sinulle mahdolliseksi voittamaan kaikki esteet, jotka ovat sinun ja minun välillä.

Tee vain toivomus soveltaa ponnistelua; tee vain toivomus seurata minun Polkuani. Minä lupaa tukeni jokaiselle teistä. Ja tukeni ja apuni voima riippuu pyrkimyksenne vahvuudesta.

Haluan auttaa teitä kaikkia. Ja ymmärrän vaikeutenne hyvin. Viimeisissä kouristuksissaan illuusio yrittää estää teitä palaamasta Jumalan luo. Ja tämä tulee yhä vain selvemmäksi. Kaikista barbaarisia keinoja käytetään, jotta vieraantuisitte Jumalasta ja Polustani: kovaääninen musiikki, alkoholi ja huumeet, esineiden kiehtovuus ja kasvavat halut omistaa asioita. Kaikki nämä ovat vastakkaisten voimien äärimmäinen manifestaatio. Ja kun pystytte nousemaan tietoisuudessanne kiintymyksienne ja toiveidenne yläpuolelle, silloin neljä alempaa kehoanne tulevat vapaiksi illuusion houkutuksista ja tulette kykeneviksi näkemään minut ja havaitsemaan Jumalallisen maailman.

Paluusi minun maailmaani riippuu vain omista pyrkimyksistäsi ja sisäisestä valinnastasi. Sinun ei tarvitse kutsua ketään tulemaan kanssasi. Sinun ei tarvitse äänekkäästi vaatia ihmisiä tulemaan Jumalan luo.

Tulen paljastamaan sinulle salaisuuden. Ja tämän salaisuuden mysteeri on, että jokainen teistä pystyy vetämään miljoonia sieluja ulos illuusion roskista näyttämällä heille Polun, tulemalla Poluksi itse. Mutta tätä varten sinun ei tarvitse kutsua ketään tai pakottaa ketään seuraamaan Polkua kanssasi. Jumalallinen maailma toimii hienovaraisesti. Ja harmonia, jonka saavutat itsessäsi, tekee tekemään työn puolestasi. Värähtelysi, tietoisuuden tilasi itse tulee näyttämään Polun niille sieluille, jotka ovat valmiita palaamaan Kotiin.

Illuusionne on kiinteä vain niin kauan, kun uskotte siihen ja olette kiinnittynyt siihen tietoisuudessanne. Heti kun paljastatte toisen todellisuuden olemuksessanne, maailmanne  illuusio haalistuu ja katoaa kuin yöllinen sumu. Tietoisuutenne hämärä on valaistuu Jumalallisen Valon avulla, joka tulee sydämestänne.

Jumalallinen maailma ei ole jossakin kaukana poissa maailmastanne. Jumalallinen maailma on jatkuvasti lähellänne. Ja pystyttekö ylittämään kynnyksen maailmojemme välillä ja lähestymään minua, riippuu vain jokapäiväisistä ponnisteluistanne.

Olen missä te olette. Seison aivan edessänne ja ojennan avustavan käteni teille. Nähkää minut. Hajottakaa silmiänne sokaiseva illuusion sumu ja ottakaa minun käteni.

Pystytte voittamaan kaikki esteet Polullanne. Heti kun onnistutte uskomaan Jumalaan ja hyväksymään Hänen apunsa, tulette tuntemaan helpotusta. Ja kaikista vaikeimmat elämätilanteet, joita kohtaatte, eivät enää masenna teitä, koska saatte ymmärryksen, että tulette kulkemaan kaikkien vaikeuksien kautta. Riippumatta siitä, kuinka vaikea Polku on, teitä johtaa Toivo, Usko ja Rakkaus.

Kaikki esteet voidaan voittaa, kun kävelette Jumalan kanssa.

Sisäinen Valo valaisee Polun teille pahimmissa elämäntilanteissa.

Minä uskon sinuun ja pyrkimyksiisi ja omistautumiseesi. Yhdessä me voimme voittaa kaiken vastarinnan ja saavuttaa Polun osan, josta henkeäsalpaava näkymä Jumalallisesta huipusta avautuu.

MINÄ OLEN Jeesus.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina