Projektin “Opetuksen Suosikkikirjat”. Tulokset

      Kommentit pois päältä artikkelissa Projektin “Opetuksen Suosikkikirjat”. Tulokset

Projektin “Opetuksen Suosikkikirjat”. Tulokset

Rakkaat ystävät!

”Opetuksen suosikkikirjat” -projekti on päättymässä.
Kiitämme kaikkia siihen osallistuneita. Kiitos sydämellisistä, vilpittömistä tarinoistasi ja arvosteluistasi suosikkikirjoistasi Viisauden Mestareiden Opetuksesta, siitä, miten he tulivat elämääsi, miten he muuttivat sitä.
Opetuksen kirjat ovat majakkaamme ja oppaamme tässä aineellisessa maailmassa. Ne eivät salli meidän pudota epäuskoon, lohduttomuuteen ja epätoivoon.
Kaikki lähettämämme videot ja kirjoitetut arvostelut auttavat meitä ymmärtämään, kuinka tärkeää meille kaikille on pitää yllä moraalisia suuntaviivojamme ja prioriteetteja kaikkina aikoina.
Jotkut lähetetyksien arvosteluista ja videoista imeytyvät niin syvälle sydämeemme ja sieluihimme, joita monet ovat niin rakastaneet, että emme voi erota heistä, siten uudelleen lukemalla ja tarkistamalla niitä monta kertaa.

Jokaisen ihmisen kokemus on korvaamaton, koska se paljastaa usein jonkin muun tietyn kirjan tietyn puolen ja auttaa tuntemaan Viestin antaneen Opettajan paremmin.

Koko tämän vuoden Tatyana Mickushina aloitti hankkeita, jotka auttoivat meitä säilyttämään tasapainon elämämme kokeiden aikana, olemaan osallistumatta pyörteisiin tapahtumien virtaan, säilyttäen siten energiaamme ja yrittämällä kulkea Korkeammalla Tiellä, ymmärtämällä yhtenäisyytemme.

Kiitos kaikille aikaisemmille projekteille (Seitsemän päivän jatkuva rukousharjonta planeetan tilanteen vakauttamiseksi, Maailmanlaajuinen meditaatio OM: n äänellä, Auttava käsi ( Helping Hand). Henkisten kokemuksen jakaminen) sekä tämän projekti  “Opetuksien suosikki kirjat ”, näimme jälleen kerran, että meitä ei ole niin vähän planeetalla.

 Lähes joka puolella maailmaa on ihmisiä, jotka lukevat kirjoja Viisauden Mestareiden Viesteistä ja pyrkivät levittämään Opetusta mahdollisimman laajasti.

Tämä on erittäin tärkeä palvelu, ja tärkein asia Opetuksen kirjojen levittämisessä on henkilökohtainen motiivimme, sisäinen tilamme, tietoisuutemme tila. Aivan kuten perhosia houkuttelee lampun valo, niin ihmisiä houkuttelee lähettämäsi energia. Ja energiamme värähtelyt lisääntyvät, kun Opetus läpäisee olemuksemme.

Tatyana Mickushina omisti paljon aikaa tähän aiheeseen muistuttaen, että vain halu jakaa kirjoja ei riitä. Meidän on tehtävä sisäistä hengellistä työtä jatkuvasti.

Tämä on avain Viisauden Mestareiden Opetuksen kirjojen onnistuneeseen jakeluun.

Tämä on tärkein tehtävämme.


Meillä on kirjoja Opetuksesta, Tatjana Nikolaevna Mikushinan luentoja ja haastatteluja, hengellisiä käytäntöjä ja menetelmiä sekä Mestareiden suosituksia, jotka auttavat meitä hengellisessä työssä.

Kaikki materiaalit: Viestit, Roserit, mantrat, elokuvat esitetään kauniisti, huolellisesti, rakkaudella Sirius-sivustolla (sirius-eng.net).

Ainoa mitä meidän on tehtävä, on hyväksyä tämä Mestarin ja Opettajan lahja kiitollisuudella ja käyttää sitä elämässämme.

Meillä on myös Viisauden Mestareiden suosituksia siitä, miten toimia tänä aikana.

Kuten rakas Sanat Kumara sanoi “kiireellisessä viestissään” 16. marraskuuta 2010:

“On sinun vuorosi. Olet inkarnoitunut tehtävään, ja sen aika on tulossa.

Sinun täytyy astua ulos joukosta; sinun on erotuttava itsestäsi ja sinusta tulee se, jotka todella olet: valon lähettiläs, valon elektrodi. Kauttasi, sisäisten yhteytesi kautta Maapallon tasapainottaminen on suoritettava.

<…> Elämän hälinä on lakattava. Kaiken on oltava hiljaa sisälläsi. Sinun aikasi on tullut.

<…> Tasapaino on palautettava rukousten kustannuksella sisäisen rauhan ja hiljaisuuden aikaansaamisen kustannuksella.

Teitä on vähän, ja tasapaino on mahdollista ylläpitää vain uskomattomalla keskittymisellä sisäiseen työhön, keskittymällä Korkeimpaan koko päivän ajan.

Älä kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu. Keskity vain sydämeen, sinussa asuvaan Jumalaan.

Anna tuulen puhaltaa, anna olla lumimyrsky, anna tulien raivoaa, anna maailman romahtaa. Jos liekki palaa tasaisesti useiden ihmisten sisällä ja vallitsee rauha ja harmonia, niin kaikkea voidaan silti muuttaa.

Minä kutsun teitä ylläpitämään hiljaisuutta. Kehotan teitä rukoilemaan. Kehotan teitä meditoimaan. Kehotan teitä tulemaan sellaisiksi, jotka olette todellisuudessa: Jumalan poikia ja tyttäriä. Kaikki hiljenee sinussa ja tasapaino palautuu vähitellen. “

Arikkelin ovat valmistelleet Irina Koroteeva ja Maria Fliman.