On tullut aika tehdä vallankumous tietoisuudessasi!

      Kommentit pois päältä artikkelissa On tullut aika tehdä vallankumous tietoisuudessasi!


On tullut aika tehdä vallankumous tietoisuudessasi!

Rakas Babaji, 25. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Babaji.

Olen tullut tänään päättäväiselle keskustelulle. Ja päättäväisyyteni täytyy välittyä niille teistä jotka ovat sopusoinnussa minun muutoksen värähtelyjeni kanssa.

Kun olin inkarnoitunut, sanoin jatkuvasti, että vallankumous on tulossa. Kaikki vallankumouksen alkamiselle asetetut määräajat ovat jo kuluneet. Siksi valmistaudu muutoksiin, jotka ovat todella vallankumouksellisia! Ja näiden muutosten on tapahduttava tietoisuudessasi. Ja heti kun ne tapahtuvat tietoisuudessasi, kaikki ympärilläsi alkaa heti palaa vallankumouksen tulessa, koska kaikki, mikä nyt ohjaa elämää tulee pyyhkiytymään pois – sinun koko tuttu atmosfääri, kaikki, mihin olet tottunut, kaikki tottumuksesi ja kiintymyksesi. 

Se tulee tapahtumaan väistämättä, koska mikään näistä ei ole Jumalallisen suunnitelman mukaista eikä täytä inhimillisen kehityksen evoluutiopolun ehtoja.

Kun suostuttelu ei toimi ja ihmiset ovat itsepäisiä eivätkä noudata lakia, sitten voimaa käytetään. Kun ihmiskunta ei noudata Jumalallista Lakia ja ehdot, jotka oli määrätty uuden tietoisuuden tulolle on kulunut umpeen tietoisuuden, on tarpeen panna täytäntöön vaikuttamismenetelmiä.

Asiat, joihin olet tottunut ja koet olennaisena osana, tosiasiassa ja suurimmaksi osaksi, eivät vastaa sitä, minkä pitäisi olla olemassa evoluution tässä vaiheessa. Siksi monissa ihmisen toiminnan aloissa on tapahduttava todella mullistavia muutoksia.

Olet tottunut syömään lihaa ja lihatuotteita. Sinun on luovuttava niistä, koska fyysisen tason värähtelyt nousevat, ja jotta fyysinen kehosi olisi sopusoinnussa näiden värähtelyjen kanssa, sinun on vaihdettava joihinkin korkeamman värähtelyn tyyppisiin kasvisruokiin.

Olet tottunut juomaan alkoholia. Sinun on luovuttava siitä välittömästi, lopullisesti. Sama pätee tupakkaa ja huumeita.

Sinulla on tapana käyttää seksuaalista energiaasi ilman rajoituksia. Sinun on tultava siveksi, koska tulevan sukupolven elinvoimaisuus tulee riippumaan siitä, missä määrin pystyt säilyttämään seksuaalisen potentiaalisi. Kaikki elinkelvoton ei kykene olla olemassa uudessa maailmassa.

Olet tottunut nauttimaan television katselusta. Sinun on luovuttava tästä tavasta, koska tarvitset korkeampaan keskittymiskyvyn ominaisuutta Korkeammassa todellisuudessa, ja kaikki, mikä täyttää televisio- ja radio-aaltosi, estää sinua keskittymästä Korkeampaan todellisuuteen.

Tulet näkemään, että tulevat muutokset tulevat pyyhkäisemään pois ainakin puolet teollisuudestanne ja yrityksistänne, koko massaviihdeteollisuuden sekä huumeiden ja heikkolaatuisten elintarvikkeiden tuotannon.

Nämä ovat todella mullistavia muutoksia. Ja kaiken tämän täytyy tapahtua. Vain tässä tapauksessa ihmiskunta pystyy osoittamaan edelleen kykynsä muutoksen vaatimaan kasvuun.

Vaa´an toisella puolella on kaikki sivilisaation “siunaukset”, jotka olen edellä maininnut, joihin ihmiskunta on kiintynyt eikä vieläkään halua erota toistaiseksi. Vaa´an toisella puolella on Maa planeetan olemassaolo, Maa planeetan fyysinen tason olemassaolo.

Teidän on päätettävä tiukassa historiallisessa aikataulussa. Mitä enemmän aikaa mietiskelynne vie, sitä vähemmän todennäköinen saumaton siirtyminen tullaan tekemään ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä maailmanlaajuinen katastrofi tulee tuhoaa epäonnistuneen sivilisaation.

Kaikki tämä johtuu haluttomuudestanne muutoksiin ja vastahakoisuudesta noudattaa Jumalallista Lakia.

Jumalan Laissa olettaa, että yhteiskunnan pitäisi olla perustettu täysin erilaisiin periaatteille: kun henkilö pystyy yhä useammin ilmaisemaan Jumalallisen luonnettaan. Sivilisaationne edesauttaa ihmistä ilmentämään hänen pirullista luonnettaan. Valinta on siis ajankohtainen. Ja valinta koskee enimmäkseen sitä, haluatteko seurata evoluutiokehityksen polkua vai liittyä menneiden epäonnistuneiden sivilisaatioiden kaatopaikalle.

Polku on avoinna niille teistä, jotka teette oikean Jumalallisen valinnan sisäisesti itsessänne ja noudatatte tätä valintaa huolimatta siitä, että kaikki ympärilläsi olevat seuraavat vanhoja tapojaan, irrallisina Jumalasta ja Jumalallisesta ohjauksesta. Vaikka planeetalle tapahtuisi jotain, saatte pääsyn muihin maailmoihin, jotka ovat sopusoinnussa värähtelyjenne kanssa. Siksi laskemme mukaan luetuksi jokaisen ihmisen, joka voi todistaa oikeutensa nousta seuraavaan evoluutiovaiheeseen.

Sinulle on kerrottu laajasta mahdollisuudesta, joka on avoinna. Sinulle on kerrottu, että sinun on helppo muuttua nyt, koska koko Taivas antaa sinulle apua ja tukea. Ja se on todella siunattua aikaa, jolloin elät. Jotkut yksilöt kehittyvät nopeasti. Toiset liukuvat yhtä nopeasti alaspäin.

Jokaiselle annetaan mahdollisuus selviytyä.

Jokaiselle annetaan auttava käsi.

Mutta vapaan tahdon laki ei salli puuttumista, väliintuloa asiaan, jos ei ole olemassa mitään avunpyyntöä teidän puoleltanne. 

Kuitenkin, vaikka tilanne onkin täysin toivoton luomanne karman takia, jopa silloin kun suurin syntinen pyytää taivaan apua yhdennellätoista hetkellä, meillä ei ole mitään oikeutta kieltäytyä avunannosta.

Joten kutsukaa apua, niin apua tulee!

Rukoilkaa pelastusta, ja pelastus tulee!

Luottakaa Jumalaan, niin Jumala tulee suojelemaan ja ohjaamaan teitä!

Se on vain teidän halunne muuttua mikä vaaditaan!

Se on teidän toiveenne  palvella Maapallon evoluutiota, joka vaaditaan!

Älkää menettäkö tilaisutta joka on avoinna nyt! missaa nyt avautuvaa tilaisuutta!

On vaikeaa ymmärtää, kun kaikki on hyvin. Oivallus tulee paljon nopeammin, kun tilanne kasvaa niin absurdiksi, että jopa kuurot ja sokeat alkavat ymmärtää, että jokin on menossa pieleen.

Siksi en väsy tulemaan ja jatkaa huutamista korviinne, Aika on tullut!

On tullut aika tehdä vallankumous tietoisuudessanne!

MINÄ OLEN Babaji.