Puhe Jumalallisen mahdollisuuden toteutumisesta Venäjällä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Jumalallisen mahdollisuuden toteutumisesta Venäjällä


Puhe Jumalallisen mahdollisuuden toteutumisesta Venäjällä

Mestari Nicholas Roerich, 13. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

Olen tullut jälleen tänä päivänä puhumaan asioista, jotka huolestuttivat minua inkarnaationi aikana ja jotka huolestuttavat minua edelleen nyt.

Tiedätte kuinka paljon rakastan Venäjää. Enkä voi kestää, että Jumalallinen tilaisuus, jonka Taivaat ovat vapauttaneet tälle maalle, jää käyttämättä.

Rakkaat ystävät, teidän on ymmärrettävä, jotta Jumalallisen tilaisuuden virta olisi lukittavissa, sydämenne virtojen on vastattava ja pysyteltävä sopivalla tasolla.

Sydämessänne on mekanismi, joka sallii Jumalallisen mahdollisuuden ilmaista itseään fyysisessä maailmassa.

Siksi juuri hengen liekit, sydämen liekit ovat ne, jotka teidän tarvitsee sytyttää. Niin monet edistykselliset ihmiset taiteen ja tieteen eri aloilla ovat työskennelleet ihmisten värähtelyjen nostamiseksi. Missä nämä ihmistietoisuuden korkeimmat luomukset nyt ovat?

Miksi olemme unohtaneet parhaat? Miksi olemme antaneet sydämiimme taiteen, musiikin, elokuvan ja maalaustaiteen matalimmat mallit? Kuinka se tapahtui, että nuoret ovat jääneet ilman heille niin välttämätöntä ruokaa? Tarkoitan ruokaa, jota tarvitaan heidän sielujensa kehitykseen.

Myös Venäjällä oli paljon tietämättömyyttä menneisyydessä. Ja olimme tietoisia siitä. Mutta niitä ihmisiä, jotka toivat esiin Jumalallisen mallit, myös kunnioitettiin. Ja oli olemassa älykkäitä ihmisiä, jotka kykenivät ymmärtämään parhaita malleja.

Minun aikanani tehtävänä oli kuljettaa Mestareiden Sanomat maailmaan, jotta ihmiset pääsisivät niihin käsiksi eivätkä hylkäisi niitä. Nyt internetin avulla informaatio leviää välittömästi. Mutta ihmisille on noussut uusi vaara. Ihmisten ylle on virrannut kaiken matalan ja mauttomuuden virta; ja tiedon rakeet, jotka ihmiskunnan parhaat edustajat olivat toimittaneet suurella vaivalla maailmalle, ovat hukkuneet tuohon informaation mereen.

Polku on olemassa, eikä kaikkea ole menetetty. Kaikki voidaan muuttaa. Ja minulla on edelleen sydämessäni luottamus siihen, että vielä on mahdollista  olla mukana ja että suuri tulevaisuus odottaa Venäjää. En voi kestää ongelmia, jotka ovat nousseet uudestaan esiin Kirkkaaseen päivään. Samaan aikaan kun alhaisimmat inhimilliset ilmenemismuodot eivät kohtaa mitään vastarintaa.

Herättälää, herättää ne, jotka vielä voidaan herättää, tämä on päivän ensisijainen tehtävä! Samanaikaisesti on välttämätöntä yrittää seurata polkua, jota me seurasimme.  Käyttäen yhteyksiämme ja vaikutustamme, me yritimme tavoittaa Venäjän korkeimmat viranomaiset, jotta he olisivat voineet antaa ohjeita ylhäältäpäin. Se oli tehokkain tie, joka olisi voinut muuttaa Venäjän tulevaisuutta 1920-luvulla. Nyt ymmärrän, että lähetystyömme positiivisen tuloksen todennäköisyys ei ollut suurempi kuin muutamia prosentteja. Mutta Mestarit ottivat käyttöön tämän mahdollisuuden.

Nyt kaikki on muuttunut Venäjällä, ja todennäköisyys on kasvanut huomattavasti siitä, että Viisauden Mestarien antama humanitaarinen Opetus tulee leviämään Venäjällä ja myöhemmin muissa maissa. Nyt tarvitaan vain niiden ihmisten vilpittömän sydämen ponnisteluja, jotka ovat inkarnoituneet täyttämään tämän tehtävän. Suurimmalla osalla Venäjän väestöstä on edelleen mentaliteetti, joka on satavuotta vanha. Ja he uskovat Isään Tsaariin, joka tulee ja jokainen tulee elämään onnellisena ja huolettomana.

Joskus yksi henkilö voi muuttaa koko historian kulun. Mutta tämän henkilön tarvitsee valmistaa itseään tehtävää varten.  Hänen on kyettävä ylläpitämään Jumalallisen mahdollisuuden virtaa ja päästää se sydämensä kautta oikealla hetkellä.

Agni Joogan kirjat, jotka Mestarit olivat antaneet minun ja vaimoni kautta, on luettu ja uudelleen luettu monta kertaa. Mikä on lukemanne tulos, jos epäonnistuitte valmistamaan sydämiänne nykyisen Jumalallisen tilaisuuden kannalta? Päivittäisen epäitsekkään työmme avulla valmistelimme Venäjälle suurta tulevaisuutta. Emme nukkuneet Suuren Isänmaallisen sodan (toisen maailmansodan) aikana ja ohjasimme kaikki rukouksemme ja vetoomuksemme Venäjän pelastamiseksi.

Olisin toivonut, että työllämme olisi ollut tulevaisuutta ja ettei se liukenisi hiljaa eri ryhmissä ja piireissä.

Olen todella pahoillani siitä, että pimeys on vain vahvistanut asemiaan viime aikoina.

On vaikea olla sovussa ajatuksen kanssa, että Venäjälle jälleen annettu Jumalallinen mahdollisuus on jälleen kulumassa umpeen ja niitä hengen sotureita, jotka olisivat voineet toteuttaa tämän mahdollisuuden, ei löydy mistään.

Olen todella pahoillani, etten ole tällä hetkellä inkarnoituneena. Olisin voinut luoda ympärilleni saman mielisten ihmisten ympyrän, koostuen parhaista edustajista älykkäästä yhteiskunnan osan parhaista edustajista. Olisimme voineet perustaa valvontalautakunnan, joka olisi poistanut kaiken mauttomuuden televisiosta.

Eikö Venäjällä ole jäljellä yhtään ihmisiä, jotka voisivat palvella epäitsekkäästi Totuutta? Onko kolossi savijaloilla, käyttäen kaikkia keinoja selviytyäkseen ja juhliakseen vähän pidempään, yhä niin vahva? Puhun niiden ihmisten kollektiivisesta alitajunnasta, jotka ovat suuntautuneet kohti pimeyttä ja pelkäävät tulla valoon, suoraan auringonvaloon ja mieluummin tekevät pimeitä töitä verhojen takana.

Puhun suoraan teille, jotka olette inkarnaatiossa tänään. Oletko tehnyt kaikkenne elämässänne tuodaksenne ihmiskunnan parhaat ihanteet lähemmäksi fyysistä tasoa niiden toteuttamiseen?

Nuoria on tarpeen kouluttaa jo varhaisesta iästä lähtien. On välttämätöntä täyttää televisioruudut ja myymälähyllyt parhailla malleilla. Kukaan Mestareista ei voi tehdä tätä työtä puolestanne!

Ainoastaan sydämen ominaisuuksia, vain hengen liekkejä tarvitaan, jotta voitte suorittaa tehtävänne. Ja tämä työ, tämä sankarillinen henkinen teko, ei ole pienempi kuin sankariteot, joita Venäjän parhaat pojat ja tyttäret tekivät menneisyydessä.

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.