Puhe sinun tulemisestasi ulos illuusion maailmasta Jumalalliseen maailmaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe sinun tulemisestasi ulos illuusion maailmasta Jumalalliseen maailmaan


Puhe sinun tulemisestasi ulos illuusion maailmasta Jumalalliseen maailmaan
Lord Maitreya, 13. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Maitreya.  Olen tullut jälleen. Tänään, kuten aikaisemminkin, haluaisin antaa teille tietynlaisen ymmärryksen ja välittää osan tietoisuuttani teidän tietoisuuteen. Vaihdamme energioita ja rikastutamme toisiamme tässä ajatusten vaihdossa.

Siksi tulen uudestaan ja uudestaan, katsoen maailmaanne.

Kun tietoisuutenne pystyy ymmärtämään iankaikkisia totuuksia, tulemme kommunikoimaan suoraan. Siihen saakka, niin kauan kuin tietoisuutenne on keskittynyt illuusion asioihin,  voimme vain kätellä toisiamme käsin, jotka ovat ojentuneet maailmojen läpi lyhyeksi ajaksi.

Janonne vaikutelmiin ja materiaalisiin energioihin estää kommunikointiamme. Tietoisuutenne on aina kiinnittynyt yhteen asiaan ja sitten toiseen asiaan maailmassanne. Ei ole mitään vapautta. Ja koska tietoisuudessanne ei ole vapautta, emme voi kommunikoida. Olette vangittuina. Ja tämä vankila on teidän illuusionne, joka ympäröi sinua materiaalisessa maailmassa. Tietoisuutesi vaeltaa jatkuvasti illuusion tiheikössä. Et voi keskittyä meidän maailmaamme edes minuutiksi. Kuinka voimme ymmärtää toisiamme?

Voit lähestyä minua tietoisuudessasi vasta kun alat poistamaan illuusion verhoja neljästä alemmasta kehostasi. Ja tätä kutsutaan Vihkimysten Polun ottamiseksi ja Polun seuraamiseksi.

Nykyisessä maailman tilassa, päästäkseen irti harhan verkosta on välttämätöntä tehdä suuria ponnistuksia, jotka liittyvät ihmisen tietoisuuteen, teidän lihallisen mielen ja halujenne voittamiseen. Siksi Polku on erittäin tuskallinen nykyisellä ajanjaksolla. Sinun on leikattava köydet, jotka sitovat, ja sanottava “ei“ kaikelle, jota pidetään arvostettuna, välttämättömänä ja tarpeellisena ja jota tarvitaan maailmassasi.

On epätodennäköistä, että monet teistä, jotka lukevat Viestini, voivat ymmärtää, mistä minä puhun, koska puhumme eri kielillä. Emme osaa ymmärtää toisiamme, ennen kuin tietoisuutesi avautuu kuin lootus kohti Jumalaista Totuutta, josta minä kerron teille ja josta muut Ylösnousseet Mestarit teille kertovat.

Jätä pois kaikki joka ympäröi sinua, jonka havainnoit väkivaltana, jonain käsittämättömänä ja hälyyttävänä. 

Kyllä, näin on ollut aiemmin. Puhuimme muutamille, joiden tietoisuus oli valmis avautumaan hieman kuin simpukan kuori kohdatakseen meidät. Mutta jopa näille harvoille, oli vaikeata havaita se, mitä on sanottu.

Ymmärtäkää, että toivomme teille vain Hyvää, vain Rakkautta, vain kaikkea parasta mitä voi olla. Mutta ymmärryksemme hyvyydestä, rakkaudesta ja parhaista asioista on erilainen, koska maailmanne on ylösalainen maailma. Ja kaikki, mikä on ylevää ja Jumalallista meille tuntuu kyseenalaiselta ja raskaalta teille.

Tämä on tärkein monimutkaisuus meidän maailmojemme välisessä vuorovaikutuksessa. Tietoisuuden muuttaminen, tietoisuuden nostaminen tasolle, jolloin voimme puhua samaa kieltä, on olennainen ja merkittävä.  Ja tämä on teidän aikamme pää ongelma.

Miksi ajattelet, että Jumala ei pysty huolehtimaan sinusta, kun antaudut Hänelle kokonaan? Miksi luulet, että hoitavat kädet eivät takaa jokaista askeltasi, kun otat epävakaan askeleen kohti Uutta Maailmaa?

Olet kohdannut liian monia pettymyksiä ja epäonnistumisia yhdestä inkarnaatiosta toiseen. Ja sielujenne arvet eivät vieläkään ole voineet parantua ja liuenneet. Tämän syy on Uskon puute. Ja tämä on syy, miksi et havaitse sanojamme Totuutena. Olet polttanut sormesi liian usein. Ja kun on tullut aika kuulla äänemme uudelleen, äänen, jonka olet kuullut ennen monien profeettojen kautta, sinä tunnet epäilyä. Kuuntelet, mutta et kuule. Sinä luet ja et luota. Ja tämä on sinun oikeutesi.

On olemassa laki, joka toimii illuusion maailmassa. Tämä laki toimii virheettömästi ja moitteettomasti. Ja tämä laki sanoo, että asiat, jotka tapahtuvat sinulle, ovat se, mitä uskot ja johon pyrit. Siksi puhumme Uskon laadusta ja omistautuneisuuden laadusta Mestareita kohtaan.

Kun Usko ja antaumus leimahtaa liekkiin olemuksessanne, ne palvelevat eräänlaisena magneettina, joka alkaa vetää sinua meidän maailmaamme. Kuitenkin, koska tänään uskot ja pyrit ja sitten huomenna taas käännyt kohti jotain maailmassa tai halusi johtaa sinua illuusion kautta, emme voi saada sinua pois illuusiosta.

Tarvitsemme tasaista ja jatkuvaa pyrkimyksen liekin palamista, Uskoa  ja omistautumista. Sitten voimme havaita sinut ja ottaa askeleita sinua kohti.

Siksi puhumme Jumalallisten ominaisuuksien kehittämisestä, koska nämä ovat arvoja, jotka pysyvät aina sinun kanssasi. Ja illuusion harrastuksesi sulavat pois illuusion maailman kanssa.

Tulen antaakseni oikeaa suuntaa pyrkimyksillesi. Koska illuusio vain vahvistaa asemaansa, sinun täytyy kaksinkertaistaa ja jopa moninkertaistaa – Jumalallisten ominaisuuksien vaihvistamista.

Meidän opetuslapsemme eivät ole koskaan jättäneet omaa egoaan ilman kipua ja kärsimystä. Valaistumisen prosessia seuraa mukana väistämätön puhdistumisen prosessi kaikesta, mikä on illuusiomaista. Ja koska egosi on osa sinua, koet kärsimystä leikatessasi osia pois egostasi ja polttamalla kiintymyksiäsi ja halujasi.

Tämä on erittäin vaikea polku. Ja merkittävää sisäistä motivaatiota ja ehdotonta Uskoa tarvitaan tämän Polun kestämiseen ja kulkemiseen se loppuun saakka. Harvat ihmiset voivat tehdä sen.

Teemme kaikkemme, jotta teidän olisi helpompi päästä illuusion maailmasta Jumalan todelliseen maailmaan. Suoritamme valtavia ponnistuksia. Kuitenkin, sinun Maailmasi on lähempänä sinua, ja kuulet sen äänet ja tunnet sen vetovoiman. Hiljaisuus, yksinäisyys ja tietynasteinen puhdistuminen karmasta tarvitaan, jotta kuulisit meitä. 

Se ei ole niin paha kuin miltä näyttää, mutta maailmastasi on tulossa yhä enemmän epä-viehättävämpi. Ja ne sielut, jotka ovat kypsiä siirtymään meidän maailmaamme, tuntevat tämän yhä enemmän ja selkeämmin.

Olen puhunut kaikkein tärkeimmästä asiasta, sinun tulostasi ulos illuusion maailmasta Jumalalliseen maailmaan. Ja tämä on kaikista kiireellisintä sinulle nyt.

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina