Hengen parhaat käytännöt ovat ainoat asiat, jotka pysyvät kanssasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Hengen parhaat käytännöt ovat ainoat asiat, jotka pysyvät kanssasi


Hengen parhaat käytännöt ovat ainoat asiat, jotka pysyvät kanssasi

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, 18. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN  SE MIKÄ MINÄ OLEN. MINÄ OLEN sinussa. MINÄ OLEN kaikkialla. MINÄ OLEN kaikkialla läsnäoleva.

MINÄ OLEN jokaisessa elävässä olennossa. MINÄ OLEN se, mistä maailmankaikkeus on tehty. MINÄ OLEN kaikki tämä.

Kun tietoisuutesi irtautuu maallisista toimista, voit omaksua koko tietämyksen tietovaraston kaikesta, mikä on manifestoitunut. Siksi nyt, kun tietoisuutesi on rajallinen, MINÄ annan sinulle vain tietoa, jota avustaa tietoisuutesi kasvua ja auttaa voittamaan sen rajoitukset.

Tämän maailmankaikkeuden luominen ei ole koskaan aihe millekään rajoittuneelle mielelle,  mutta vain kapea mieli voisi luoda sen osan maailmankaikkeudesta, jolla on tilan ja ajan rajoittavia tekijöitä.

Jos yrität ripustaa ruusun ilmaan, se putoaa alas. Jos laitat ruusun maahan, se makaa.

Näin jokainen elementti vastaa sen määränpäätä. Ja kaikkea käytetään vastaamaan sen tarkoitettua tarkoitusta.

Aineellisella maailmalla on omat lakinsa. On mahdotonta soveltaa Korkeamman Maailman lakeja alempaan maailmaan. Tämä olisi kuin ruusu, jonka toivot roikkuvan ilmassa.

Kuitenkin alemmat maailmat noudattavat Korkeampien Maailmojen lakeja. Ja jos ruusu puhkeaa kukkaan, se tulee lakastumaan. Maailmanne on kuin tämä ruusu.

Luotte maailmaa, mutta se olette te, joka tuhoatte sen. Ensin luotte sellaiset asiat, jotka vastaavat kehittymätöntä tietoisuuttanne, ja sitten te supistatte luomanne illuusion tietoisuutenne kautta. Kun saavutatte uusia vaiheita maailman tuntemisessa, lähestytte lähemmäksi ja lähemmäksi Totuuden tuntemista ja vähitellen, askel askeleelta teidän maailmanne tulee lähemmäksi Jumalallista maailmaa värähtelyissään.

Jokaisen vaiheen tullessa syntyy kipinöitä. Kukin näistä kipinöistä tai monadeista palvelee tulevan olemuksen alkiona. Jokainen olento kulkee läpi lukuisia vaiheita sen evoluutiossaan asteittain tullen tiheämmäksi ja täydellistäen itseään.

Ensin olit ei-manifestoitunut mineraali, ja sitten sinusta tuli kivi. Sinusta tuli kasvi ja sinä olit alempi eläin.

Muutit alempia kehojasi , mutta kuolematon hiukkasesi pysyi.

Aiooneja vuosia oli kulunut jo ennen kuin saitte ihmisruumiit, joka muistuttivat vähän nykyisiä kehojanne.

Sitten saitte fyysisen ruumiin ja mielen. Ja nyt seisotte  evoluution vaiheessa, kun joudutte luopumaan fyysisistä kehostanne tietoisuutenne nousun johdosta.

Olet ollut kaikkea. Olet  kulkenut kaikki evoluution vaiheet, ennen kuin saavutit ihmisen kehitysvaiheen. Ja kaikissa evoluution vaiheissa sinulla oli osa minua sisälläsi.

MINÄ OLEN kanssasi koko polkusi ajan. 

Olen kuin kristalli, laskeutuen ratkaisuun ja ottaen tästä ratkaisusta kaiken kasvun kannalta tarpeellisen.

Aluksi olit vain Jumalallinen kipinä eikä sinulla ollut mitään muotoa. Vei miljardeja ja miljardeja vuosia ihmisen vaiheeseen kehittymisen saavuttamiseen. Ja kestää miljardeja ja miljardeja vuosia enemmän ennen kuin pääset tämän maailmankaikkeuden korkeimpien olentojen evoluution vaiheeseen.

Kuinka usein ajattelet näitä asioita elämässäsi?

Elämäsi on niin rikas tapahtumista, että sinulla ei ole aikaa pysähtyä ja ajatella. Mutta ennen kuin voit pohtia maailmankaikkeuden järjestelmällisyyttä, et voi saada tietoa siitä.

Sinun pitäisi pyrkiä, jotta voisit saada.

Jos sinulla ei ole pyrkimyksiä sisälläsi, et voi houkutella tarvittavaa tietoa tilasta.

Tietoisuuden kehityksen prosessi on hyvin tarkkaan mitattua. Olette kuin lapsia, ja tarvitsette huolehtimista. Ja saatte tämän huolehtimisen näkymättömiltä Valon olennoilta, joita kutsutte Enkeleiksi, Ylösnousseiksi Mestareiksi tai Jumaliksi. Te tiedätte aina tietoisuudessanne, että on olemassa joku, joka huolehtii sinusta ja tarkkailee kehitystäsi. Mutta se on luonnollista sinulle, kuten kaikille lapsille olla kiinnostuneita leikeistä. Te leikitte ja ette edes kuule kun vanhempanne kutsuvat kotiin, kun aika palata on tullut.

Fyysinen korva ei kuule Jumalaisen maailman kutsua. Kun aurinko alkaa lähettää säteitään maan päällä keväällä, se ei kutsu ruohoa ilmestymään maanpinnasta. Mutta aika tulee ja versot ilmestyvät maan alta. Aika tulee ja lehdet tulevat näkyviin ja kukat tulevat kukintaan.

Aivan kuin auringon säteet pääsevät maahan, sinä saat näkymättömiä säteitä, jotka herättävät tietoisuutesi ja saavat sen kukoistamaan kukilla keväällä. Tällainen on maailman kutsu, jossa sinä versoat tietoisuutesi kanssa.

Tällä hetkellä olette kuin tulevien olentojen alkioita. Täsmälleen samalla tavalla kuin perhonen ei muistuta koteloa, sinä uudenlaisten ominaisuuksiesi kanssa et tule olemaan sama kuin olet nyt.

Tietoisuudellasi on kyky laajentua ja ottaa uutta tietoa ja uusia ideoita. Mutta jos et pyrki saamaan uutta tietoa ja jos piilotat itseäsi maapalloa lävistävistä hienoista energioista, et kykene kehittymään.

Monet siemenet kuihtuvat ilman ilmaantumista maan pinnalle. Mutta elämä jatkuu ja näiden siementen energia osallistuu edelleen maailmankaikkeuden rakentamiseen.

Kuolematon osasi ei voi tuhoutua, mutta se voi menettää yksilöllisyytensä ja kokemuksensa, joita olet saanut miljoonien ja miljardien vuosien aikana samalla kun olet  ollut kivi, kasvi, alempi eläin, korkeampi eläin ja lopulta ihminen.

Sinun tietoisuutesi ja henkilökohtainen kokemuksesi ovat tärkeimmät asiat. Ne ovat asioita, jotka pysyvät sinun kanssasi, kun ihmisen evoluutio on päättynyt. Nämä ovat asioita, jotka kulkevat Korkeampiin maailmoihin yhdessä teidän kanssanne ja auttavat sinua olemassaolossa. Kun tietoisuutesi  ylittää maailman ja muodon, jossa olet tilapäisesti elänyt, huolehtivat kädet siirtävät sinut muihin kehoihin, jotka ovat muissa maailmoissa.

On kuin varovainen puutarhuri, joka siirtää kukan, joka on yli kasvanut entisestä kukkavaasissa tilavampaan astiaan, jotta kukka voisi jatkaa kasvuaan.

Voit ampaista uuteen maailmaan tietoisuutenne avulla. Ja joka kerta, sinulla on mahdollisuus tulla hyväksytyksi  juuri sellaiseen maailmaan, joka vastaa tietoisuutesi tasoa.

Nyt olet maailmassasi. Ja pysyt maailmassasi vielä pitkään, kunnes kasvullasi  ylität sen ja pyrit  tietoisuudessasi Korkeampiin Maailmoihin.

Kuitenkin, ei ole oikein kokea masennusta äärettömien maailmojen kavalkaadista, joihin tulet vierailemaan. Sinun on opittava tuntemaan iloa ollessasi jokaisessa maailmassa. Ja tämä ilo ei ole kuin ilo tyydytyksestä toiveistasi ja himoista. Tämä on toisenlainen ilo – Jumalallinen ilo, aiheeton Ilo: Ilo siitä, että aurinko paistaa, että elät ja hengität, Ilo virran äänestä, ruohon kahinasta, pilvien näkemisestä.

Olet paljon suurempi kuin muodot joita käytät nyt. Ja tulee aika vaihtaa näitä muotoja. Mutta ilosi ja muut tunteet, jotka ovat iankaikkisia, kulkevat mukanasi uuteen maailmaan yhdessä kanssasi ja elävät sinussa ikuisesti. Ja yksi tärkeimmistä tunteista on Rakkauden tunne, joka saavuttaa yhä enemmän ja enemmän hienoja piirteitä ja ilmentymiä, samalla kun tietoisuutesi nousee.

On olemassa ominaisuuksia ja piirteitä, jotka ovat  luonnollisia kaikissa maailmoissa. Ja yksi näistä ominaisuuksista on Rakkauden laatu, Rakkauden tunne.

Kun pystytte nostamaan tietoisuuttanne  ja purkautua ulos maailmanne kehyksistä, asiat, jotka ovat piilotettuna  ympäröivän maailman esineiden ja asioiden takana teiltä ja asiat, jotka ovat yhä näkymättömiä  teille  tässä ajassa ja tilassa nyt, tulevat paljastumaan edessänne teille uudella voimalla. 

Rauha. Harmonia. Kauneus. On olemassa monia ominaisuuksia, jotka eivät näytä olevan arvokkaita sinulle nyt, mutta joilla on sama suuri arvo Korkeammissa Maailmoissa kuten kullalla ja timanteilla on sinun maailmassasi.

Hengen ominaisuudet ja Hengen parhaat käytännöt ovat ainoat asiat, jotka tulevat jäämään  kanssasi.

Tulet unohtamaan ammattisi. Et tarvitse sitä toisessa maailmassa. Tulet unohtamaan tottumuksesi – ne näyttävät tarpeettomilta. Mutta sinä tulet pitämään ominaisuudet joilla on pysyä arvo kaikissa maailmoissa. 

Siksi löydä aikaa ja mieti, mitkä ominaisuutesi voivat olla hyödyllisiä sinulle Korkeammissa Maailmoissa. Kehitä näitä ominaisuuksia itsessäsi ja älä salli ympäröivän hälinän tukahduttaa niitä  sisälläsi.

MINÄ OLEN  SE MIKÄ MINÄ OLEN.