Puhe Vihkimyksien Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Vihkimyksien Polusta


 
Puhe Vihkimyksien Polusta

Lord Maitreya, 16. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN Maitreya. Olen tullut luoksenne antaakseni tärkeän Viestin Maan ihmiskunnalle. Olen tullut tänään erityisellä tarkoituksella, joka on suoritettava täsmälleen tällä hetkellä, kun vuoden sykli vaihtuu. Tiedätte, että kun tulin viime kerralla, sinulla oli tilaisuus saada käsitys Vihkimyksien Polusta ja minun Koulustani, johon kutsun kaikki vapaaehtoiset; kuitenkaan eivät kaikki vapaaehtoiset kykene opiskelemaan tässä koulussa ja vielä lisäksi valmistua siitä.

Tämä salaisuus on hyvin yksinkertainen. Ihmiset pyrkivät kohti vihkimyksiä kuin jotain salaperäistä ja saavuttamatonta.  Opiskelu Vihkimyksien Koulussa on heille kuin osallistuminen arvostettuun oppilaitokseen, kuuluisaan yliopistoon tai koulutuskeskukseen Maassa ja saaden koulutuksen, joka avaa polun uraan.

On olemassa perustavaa laatua oleva ero Vihkimysten Koulun ja minkä tahansa Maan arvokkaan oppilaitoksen välillä.  Tämä ero liittyy juuri minkä tahansa uran menetykseen maallisten standardien merkityksessä. Lisäksi et ainoastaan menetä uraasi, mutta menetät myös kaiken mikä saattaa olla rakas sinulle ja johon sinulla on puhtaasti maallista kiintymystä.

Tämän vuoksi, jopa Vihkimyksen Polun alkuvaiheessa hyvin harvat aloittelijat ovat kiinnostuneita jatkamaan koulutustaan, huolimatta siitä kuinka arvostetulta koulutus minun Mysteerieni Koulussa saattaa näyttää ei-vihittyjen ja maallisten ihmisten silmissä esoteerisen tiedon kentällä.

Laajalle yleisölle tuntemattoman vanhan Lain mukaan vihkimykset vihittyjen kouluissa pidettiin suljettujen ovien takana, ja sisäänpääsy Vihkimysten Kouluihin oli tarkasti vartioitu.  Ja jopa nille oppilaistamme, jotka olivat jo nousseet Polulle ja olivat saaneet alustavia vihkimyksiä, ei sallittu pääsyä kaikista pyhimpiin sakramentteihin ja mysteereihin. Miksi ?  Koska oppilaiden enemmistön tietoisuuden taso ei kykene ymmärtämään monia asioita, jotka tapahtuvat suljettujen ovien takana ja joihin vain pienellä määrällä ihmisiä on sisäänpääsy.

Jos sinä, valmistautumattomalla tietoisuudella, menit vahingossa huoneeseen, jossa korkeimman tason vihkimyksiä annetaan, niin luultavasti lähdet Vihkimysten Koulusta samalla minuutilla ja et koskaan vilkaisisi sen oven kynnyksen yli uudelleen. Lisäksi kertoisitte jokaiselle, että Koulu on pelkästään paholaisen raaja ja ettei kenenkään tulisi edes ajattele astua sen kynnyksen yli.

No, se on meidän etumme, että epäonnistuneet opetuslapset levittivät meistä niin tietämättömiä huhuja. Sillä kun ihminen vapautuu epärealistisesta osastaan, tämä prosessi on niin tuskallinen ja joskus niin  dramaattinen, että voi syntyä tunne, että olet kidutus huoneessa..

Itse asiassa, kun kohtaat epärealistisen osasi kasvotusten, saat tunteen,  että sinä olet kohdannut itse paholaisen. Mutta tämä paholainen, vastoin yleistä uskomusta, ei asu missään alamaailmassa vaan sinun sisälläsi.

Kyllä, rakastettu, sekä Jumala että paholainen ovat sinussa. Tämä on sisäisin salaisuus, joka paljastettiin vihityille heidän läpikäydessään testejään. Valmistelun aikana heillä oli tilaisuus kohdata heidän epätodellinen lihallinen osansa, ja sitten heillä oli täysi tunne, että heillä oli kohtaaminen paholaisen kanssa; ja heillä oli mahdollisuus tavata Jumalallinen osansa ja sitten he tunsivat heidän Jumalallisen iankaikkisen luontonsa.

Kun he ymmärsivät heidän luontonsa kaksinaisuuden, he joutuivat tekemään lopullisen valintansa ja kokonaan antautua heidän Jumalalliselle osalleen, Jumalalle, joka asui heissä ja Jumalalle heidän Opettajansa sisällä. 

Tämä valinta on niin vaikea, koska tämä valinta on perusteellinen valinta, jonka jokainen inkarnoitunut ihminen tekee. Jokainen teistä intuitiivisesti olettaa, että tärkein kysymys, jonka sinun on ratkaistava itsellesi, on kysymys valinnasta Jumalan ja paholaisen välillä, sinun todellisten ja epätodellisen osasi välillä. Tiedät tästä valinnasta ja siksi pelkäät tehdä virhettä. On monia ihmisiä, jotka käyttävät väärin haluasi palvella ja pyrkimystäsi seurata Vihkimyksien polkua. Ja on hyvin helppoa tulla heidän vaikutuksensa alaisiksi, mutta on paljon vaikeampaa päästä eroon. Kaikki tämä todella muistuttaa oleskelusta todellisessa Vihkimyksien Koulussa; ainoa valinta, jonka teet, saa sinut palvelemaan ei Jumalaa ihmisen sisällä vaan ihmisen egoa. Joten älä kiirehdi mennä kenen tahansa henkilön vaikutuksen alaiseksi, huolimatta siitä kuinka puhtaalta ja armolliselta he saattavat näyttää sinulle. 

Tehtävämme on osoittaa erottelukyvyn kaikkein hienojakoisimpia puolia. Kun etenet eteenpäin Polullasi, sinun on tehtävä erottelua yhä vain hienovaraisemmalla tasolla. Jos Polun alussa kaikki oli sinulle selkeää – sinun oli noudatettava vain Kymmentä Käskyä, jotka annettiin Mooseksen aikana, ja pelastuksesi näytti olevan taattu – sitten, kun etenet pitkin Polkua, itse näiden käskyjen noudattamisesta tulee testisi.

Jos kerron nyt kaikkein hienovaraisimmista puolista ja sävyistä, jolloin on mahdollista mennä harhaan jopa seuratessaan Raamatun Kymmentä Käskyä, et voisi ymmärtää. 

Siksi Jumalallinen tiede on hyvin monimutkaista ja tämän tieteen tutkimusta täytyy suorittaa kokeneen ohjaajan johdolla ja opastuksessa.

Ensimmäinen valinta, jonka teet, on opettajan valitseminen, auktoriteetin, jota seuraat.

Monet teistä ovat niin alhaisella tietoisuustasolla ja todellisuuden ymmärryksessä, että se mitä yritän kertoa teille tänään, menee vain ohi tietoisuutenne jättämättä pienintäkään jälkeä. Kuitenkin on ihmisiä, jotka ymmärtävät kaiken, mitä olen sanonut erittäin tärkeänä informaationa, jota ilman heidän eteneminen Polulla on miltei käsittämätöntä. Minä puhun näille harvoille. Ja ne teistä, jotka eivät ymmärrä, mistä puhun, tulevat muistamaan sanani, kun vuoronne tulee, ja tulette kohtaamaan ne olosuhteet itsenne sisäpuolella ja ulkopuolella, joita ette kykene ratkaisemaan. Ja muistatte nämä vinkit, jotka olen antanut teille keskustelun aikana tänään, ja palaatte niihin ja luette ne uudelleen. Ja ymmärrätte, että mitään ei sanottu turhaan. Kaikki se mitä on sanottu sisältää hyvin tärkeää informaatiota niille, jotka pystyvät ymmärtämään ne.

Minä tulen opastukseni kanssa vuoden vaihtuessa, koska aika on tulossa juuri nyt, kun voitte arvioida vuoden tuloksia ilman kiirettä ja ymmärtää, mikä on se, mihin teidän pitäisi pyrkiä ensi vuonna. Vuoden vaihde on erittäin tärkeä vaihe, ja stereotypia siitä, kuinka useimmat ihmiset juhlivat vuoden vaihdetta, on yksi tärkeimmistä stereotypioista, joka teidän pitäisi voittaa tietoisuudessanne.

Vuosikierroksen vaihde vaatii toimia teiltä, jotka olette täysin erossa äänekkäästä ja humalaisesta seurasta. 

Voitte hankkia paljon enemmän sielullenne kehittymisestä, jos pysyttelette  yksin tai perheenne kanssa Uuden Vuoden juhlinnasta; ja sen sijaan, että saattaisitte itsenne kuuroiksi musiikin ja alkoholin kanssa, teidän tulisi yrittää rauhallisesti mietiskellä mennyttä vuotta ja tehdä suunnitelmia tulevaisuuteen. 

Kaikki suuret saavutukset alkoivat hiljaisuudessa rauhallisen keskustelun aikana perheen kesken.

Mitään järkevää ajatusta ei ole syntynyt väkijoukossa kovaäänisessä juhlinnassa.

Olen tänään puhunut kanssanne suuresta rakkauden näkökulmasta, jota tunnen niitä kohtaan,  jotka ovat tulleet opetuslapsikseni, jotka ovat tehneet tämän päätöksen Saneluni jälkeen, jossa kutsuin teitä minun Mysteerieni Kouluun [1] ja jotka eivät ole unohtaneet minua edes päiväksi ja heidän aikomuksestaan läpikäydä opiskelua minun opastuksessani. 

Olen seurannut tarkkaan, onko sinun pyrkimyksesi tarpeeksi luja. 

Monet teistä unohtivat pyyntönsä tulla kouluuni seuraavana päivänä. Mutta oli niitä, jotka vielä muistavat aikomuksensa. Ja heidän kanssaan jatkan työtäni.

Puoli vuotta on riittävä periodi sinulle, jotta kykenet tuntemaan aikomuksesi vakavuuden. Ja nyt siirrymme eteenpäin. Ne, jotka jäivät  taakse, pystyvät analysoimaan aikomustaan jälleen vakavammalla tasolla ja pyytämään tulla hyväksytyksi minun Kouluuni uudelleen.

MINÄ OLEN Maitreya, Rakkaudella teille.

[1] Viittaus Saneluun, Minä kutsun sinut astumaan minun Mysteerieni Kouluun, Lord Maitreya, 28. maaliskuuta