Pyri Totuuden juureen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pyri Totuuden juureen


Pyri Totuuden juureen

Gautama Buddha, maaliskuu 17, 2005

MINÄ OLEN Buddha Gautama. OLEN TULLUT jälleen. Aika on lyhyt, ja haluan puhua asian ytimestä.

Älä anna sanojen, joilla viestimme ilmaistaan hämmentää sinua. Sanat ovat vain Totuuden vaatteita, samalla tavoin kuin lehdet ovat puiden vaatteita. Syksyn tullen, lehdet putoavat ja sitten ilmestyvät taas keväällä.

Samaa voidaan sanoa sanoista. Totuus on verhoutunut sanoilla, ja te iloitsette tästä Totuudesta. Mutta tulee aika, jolloin kaikki nämä sanat haalistuvat kuten syksyn lehdet vain antaakseen uudelle Totuudelle mahdollisuuden kehittyä seuraavan kosminen syklin aikana.

Siksi ei ole mitään hyötyä tarttua kiinni sanoihin, joihin totuus on verhottu. Kykene tunnistamaan Olennainen Totuus, piilotettuna eri opetuksissa ja uskonnollisissa järjestelmissä. Mutta älä jää kiinni sanoihin.

Kiintymyksesi mihinkään näistä järjestelmistä on kuin kiintymystä viime vuoden lehtiverhoon.

Pyri pääsemään Totuuden juureen.

Nykyään Totuus on annettu tämän viestintuojan kautta. Emme ole tietoisia tilanteesta tulevaisuudessa. Maailma, jossa elät, on liian ennalta-arvaamaton. Siksi sinulle annetaan suunta energian muodossa, eräänlaisena magneettina, joka mahdollistaa sinun tulevaisuudessa löytää Totuuden jyvät, jotka ovat hajallaan eri Opetuksissa ja uskomuksissa.

Älä unohda sitä, että Totuus on yksi ja jakamaton, mutta sen tulkinta ihmisten tietoisuudessa on erilainen ja määräytyy ihmisen tietoisuus tason mukaan.

Aivan kuten puut menettävät lehtensä syksyllä, myös sinä menetät fyysiset kehosi, mutta tämä antaa sinulle mahdollisuuden palata tähän maailmaan ja syntyä uudelleen ja saada uudet kehot. Viisas ihminen ajattelee hänen tulevaa elämää, eläessään nykyistä elämäänsä. Hän tajuaa, että jokainen hänen valintansa, tekonsa, toimet, ajatukset ja tunteet muodostavat hänen tulevaisuutensa tässä elämässä ja olosuhteet hänen tulevassa elämässään.

Tekisi paljon hyvää kehityksellesi, jos joka hetki elämässäsi ajattelisit tekojesi seuraamuksia sinun tulevaisuudessasi.

Älä pyri tulla palkituksi hyvistä teoistasi tässä elämässä. Pyri tulemaan palkituksi tulevassa elämässäsi. Tämä on minimi tehtävä, joka on edessäsi.

Ne teistä, joilla on laajempi tietoisuus ymmärtävät, että olette jakamaton osa Jumalaa ja että muodotatte Jumalan ruumiin, aivan kuten kaikki muut elävät olennot maassa. Siten, palkinnon saaminen menettää merkityksensä sinulle jopa tulevassa elämässäkin.

Näet tavoitteenasi auttaa kaikkia eläviä olentoja, koska olet jokainen näistä elävistä olennoista samanaikaisesti. Olet vain osa jakamatonta koko Luomakunnan organismia. Näin et enää pysty ajattelemaan, että yksi osa tästä organismista tai organismin luokasta, johon kuulut, on kaikista tärkein.

Jos sydän tai munuaiset elimistössäsi ilmoittavat, että ne ovat tärkeimpiä ja ansaitsevat erityistä huomiota, tämä tulee heijastumaan koko elimistöön. Koko organismi voi pahoin.

Oma erottautumisenne kaikista muista elävistä olennoista maailmankaikkeudessa on olemassa vain tietoisuudessanne, ja on ominaista vain tietyssä vaiheessa evoluution kehitystä.

Mitä kehittyneempi tietoisuus ihmisellä on, sitä vähemmän ristiriitoja hän näkee eri uskonnollisissa järjestelmissä ja sitä enemmän yhtenäisyyttä hän tuntee jokaisen elävän olennon kanssa.

Yrittäen etsiä ristiriitoja ja pahaa kaikessa ympärillään olevasta on ns. egoistisen ja itse-keskeisen tietoisuuden tapa toimia. Tekemällä näin, alennat värähtelyjäsi siinä määrin, että värähtelyt vetävät pahimmat ilmenemismuodot ulkoisesta maailmasta elämääsi. Tulet onnettomaksi. Ja kaikki ihmiset ympärilläsi tulevat onnettomiksi.

Jos ajattelet tätä, näet, että useimmat ihmiset toimivat juuri tällä tavalla. Ensinnäkin he korostavat epätäydellisyyksiä kaikessa mikä ympäröi heitä. Ja tämä on luonnollista, koska heidän tietoisuutensa on niin epätäydellinen, että se näkee vain epätäydellisyydet ympärillään. Siksi tällaiset ihmiset ovat jollakin tavalla epätäydellisyyden generaattoreita, illuusion generaattoreita. He edustavat jättimäisiä illuusion luojia. He ovat yksinkertaisesti ennätystenhaltijoita epätäydellisten ajatuksien ja tunteiden, epätäydellisten emootioiden ja tekojen luomisessa.

Mutta tämä on päätyttävä yhtenä päivänä.

Ja kuten vapaan tahdon laki toimii sinun maailmassa, se olet sinä, joka voit toivoa muuttaa tämän tilanteen. Ainoastaan sinä voit yrittää muuttaa itsesi ja asenteesi ympäröivään maailmaan.

Aja pois päästäsi ja sydämestäsi kaikki, joka erottaa sinut toisista ja saa sinut tuomitsemaan toisia, näkemään ristiriitoja ja epätäydellisyyttä kaikessa. Aja pois päästäsi jatkuva niiden etsiminen, jotka, kuten oletat, häiritsevät sinua ulkopuoleltasi.

Nämä voivat olla naapureita, jonkin muun maailman katsomuksen edustajia, langenneita enkeleitä, ja maailman paha.

Kyllä, maailmasi on rikas epätäydellisyydessä. Mutta, kun jatkuvasti keskityt epätäydellisyyteen, sinä auliisti virratat Jumalallista energiaa ihmismielessä oleville epätäydellisyyden rikkaruohoille.

Tarkkaile kuinka kulutat Jumalan sinulle antamaa energiaa ja mihin virratat sitä.

Jatkuvasti pidä yllä värähtelyjesi maksimaallista tasoa niin korkeaa kuin sinulle on mahdollista. On todella vaikea pitää tietoisuutta puhtaudessa joka minuutti, jos oleilee epätäydellisyyksissä. Mutta sinun tarvitsee tehdä tämä. Voit käyttää kaikkea mikä auttaa sinua nostamaan tietoisuuttasi.

Runous. Musiikki. Luonto. Leikit lasten kanssa. Kukat.
Kiinnitä huomiosi energia ainaostaan täydellisyyden malleihin.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyisi eristää itsesi maailmasta. Asu tässä maailmassa, ole tässä epätäydellisessä ilmennyksessä, mutta älä anna sen hallita sinua, tietoisuuttasi ja sieluasi

Kun alat keskittyä täydellisiin Jumalallisiin ilmenemismuotoihin, sinä kohotat värähtelyjäsi. Alat olla onnellinen ihminen. Mutta älä unohda, että sinun velvollisuutesi on myös auttaa kaikkia eläviä olentoja. Laki tässä maailmankaikkeudessa on sellainen, että korkein palvelee alhaisinta.

Niiden, joiden tietoisuus on laajentunut tarpeeksi täytyy auttaa nuorempia veljiä ja sisaria.

Ja me asetamme esimerkin sinulle tässä. Katsokaapa kuinka paljon energiaa ja voimaa käytämme, auttamaan sinua avaamaan Jumalallisen Totuuden ymmärräyksen lootuksen.

En kerro sinulle mitään, mitä et jo tietäisi. Sinun täytyy vain tehdä pieni asia – toimi elämässäsi sen tiedon mukaan, joka sinulle on annettu.

MINÄ OLEN veljesi Gautama.

 

© Viesintuoja Tatyana Mickushina