Pysy aina Rakkaudessa, ja kaikki alkaa muuttumaan ympärilläsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pysy aina Rakkaudessa, ja kaikki alkaa muuttumaan ympärilläsi


Pysy aina Rakkaudessa, ja kaikki alkaa muuttumaan ympärilläsi

Rakastettu Äiti Maria, 23. joulukuuta 2014

MINÄ OLEN äiti Maria, tulin luoksesi.

Tänään haluaisin puhua kanssasi tarpeistasi ja nykyhetken välttämättömyyksistä. Monet teistä kääntyvät puoleeni avun tarpeessa. Voin auttaa monia teistä. Kuitenkin on olemassa tietty määrä sieluja, joilla on taakkana heidän menneiden syntien tarpeettomat kuormat, joita toivon, että voisin auttaa, mutta en voi antaa heille apuani. Enkelini ja minä olemme jatkuvasti palveluksessa ja kiinnitämme erityistä huomiota pyyntöihinne ja vetoomuksiinne.

Minun täytyy sanoa teille, että jopa silloin kun apua ei voida antaa täysimääräisesti, teemme kaikkemme, jotta teidän kärsimyksenne lieventyisi.

Katumuksen kyyneleet, joita näen usein silmissänne keskustelumme aikana, kertoo minulle paljon enemmän teistä kuin sananne ja jopa rukouksenne. Ette voi kuvitella, millaista työtä Ylösnousseiden Mestarien on tehtävä, jotta sielunne käsittäisivät monia syntejänne ja tekisitte parannuksen

Kun katumus tulee sydämeesi, karmasi taakka helpottuu puolella. Ja voit työstää pois jäljellä olevan puolen päivittäisillä rukouksillasi ja ponnistuksillasi, pyrkiessäsi auttamaan muita kärsiviä sieluja. Uskokaa minua, apunne kärsiville sieluille on korvaamatonta ajassanne.

Monet ihmiset eivät edes tiedä, että he kärsivät. He eivät voi ymmärtää tätä, koska heillä ei ole mitään mihin verrata tilaansa. He ovat niin ongelmiensa ja huoliensa raskauttamia, etteivät he näe edes valon heijastusta ympäröivän elämänsä täydellisessä pimeydessä. Joten, antakaa näille sieluille toivon säde. Avatkaa sydämenne Rakkauteen ja lähettäkää pieni osa Rakkaudestanne jokaiselle kärsivälle sydämelle maailmassanne.

Tämä ei ole vaikeaa sinulle, vai kuinka? Tämä ei tule olemaan vaikeaa sinulle, lämmittää poliitikkojen, taloustieteilijöiden, valtion ja kaupallisten rakenteiden virkamiesten väkivaltaisia sydämiä Rakkaudellasi, eikö niin? Loppujen lopuksi voit voittaa stereotypiat itsessäsi ja nähdä näissä, (sinun mielestäsi) häijyissä ja kangistuneissa hallituksen ja liike-elämän virkamiehissä, ihmisiä, joiden sydämet eivät vain tunne Rakkautta

Monet ihmiset ovat pudonneet valheellisten voimien vaikutukseen. He nukkuvat ja heillä on kauheita unia, ja he yrittävät tuoda unensa elämiinsä. Tämä johtuu siitä, ettei näiden ihmisten sydämissä ole Jumalaa tai Hänen ilmenemistään, Rakkautta. Juuri Jumalan puuttuminen on se asia, mikä saa monet poliitikot tekemään hirvittäviä tekoja. Jos jonkun rakkaus voisi lämmittää heidän sydämiään ainakin lyhyen aikaa Hyvyyden ja Valon impulssin avulla, ennustamme, että heidän toimintansa monet hirvittävät seuraukset voitaisiin estää, koska he muuttuvat. Jumalallisen energian impulssi voi liuottaa pelon ja aggression kovimpien rikollisten ja jumalan vihaajien sydämissä.

Joskus tapahtuu, että tietyllä hetkellä ihminen herää unestaan, ja katumuksen kyyneleet ilmestyvät hänen poskilleen. Katuva henkilö ei enää voi aiheuttaa vahinkoa muille, lapsille ja vanhuksille.

Siksi, näe vaivaa kasvattaa Rakkautta sydämessäsi tässä pimeässä ajassa ja lähetä tämä Rakkaus niille, jotka mielestäsi tarvitsevat tätä Rakkautta niin, että näiden ihmisten sydämet voivat muuttua. Näin pystymme muuttamaan koko planeetan tulevaisuutta yhteisillä ponnistuksilla riippumatta siitä, kuinka surulliselta ja ilottomalta tämä tulevaisuus saattaa näyttää.

Voimme muuttaa tilannetta maapallolla yhteisillä ponnistuksilla. 

Kehotan teitä, ettette olisi laiskoja, ja parantamaan itsenne ja niitä puutteita, jotka estävät edelleen Jumalallisen Rakkauden ilmenemistä sydämissänne. Ajattele, mikä estää sydäntäsi ilmaisemasta Rakkautta? Ajattele kuinka sulatat pelon, aggressiivisuuden ja epäuskon jäätä, joka kirjaimellisesti peittää sydämesi.

Ajattele, mitä voit tehdä muiden ihmisten hyväksi – ei vain sukulaistesi, mutta myös  niistä ihmisistä, joista julkinen mielipide riippuu.

Joskus yksi henkilö, jolla on tarpeeksi vaikutusvaltaa yhteiskuntaan, voi muuttaa yleistä mielipidettä voittamaan negatiiviset pyrkimykset maailmassa.

Sinun on oltava vahva uskossasi ja uskosi avulla pystyt antamaan niin paljon Rakkautta maailmaasi, että monien ihmisten sydämet muuttuvat.

 Kaikki voidaan muuttaa, rakastettu. 

Kaikki on mahdollista Jumalan avulla, aivan kaikki. Sinun tarvitsee vain keskittää kaikki ponnistelusi Jumalaan ja Hänen läsnäoloonsa elämissäsi ja Hänen opastukseensa kaikissa teoissasi ja toimissa. 

Joka päivä ja päivästä päivään.

Älkää ajatelko, että niitä, jotka ovat unohtaneet Jumalan ja osoittavat ala-arvoista ihmisten käytöstä. Ajattele Jumalallista Rakkautta, joka kasvaa sydämessäsi päivä päivältä. 

Pysykää aina Rakkaudessa, ja kaikki alkaa muuttumaan ympärillänne.

Jos sinulta uupuu uskoa ja omistautumista, Muista minua. Muista niitä hiljaisia minuutteja, kun sait kiinni Katseestani tai Kuvastani ja vastauksen kysymykseesi. 

Muista niitä meidän välittömän kommunikaatiomme rauhanomaisen ilon minuutteja, joita olet kokenut elämässäsi, vaikkakin harvoin. 

Rakastettuni, olen aina kanssasi! 

Olemme yhdessä! 

Jaan kaikki sinun onnettomuutesi ja kärsimykset kanssasi täysin, ja teen kaiken mahdollisen helpottaakseni ne täysin.

 Olkoon rauha, tyyneys ja hyvyys aina kanssasi.

 MINÄ OLEN Äiti Maria, rakastaen ja huolehtien sinusta.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina