Rukous käytännön koko merkitys on sinun tietoisuutesi kohottamisessa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Rukous käytännön koko merkitys on sinun tietoisuutesi kohottamisessa


Rukous käytännön koko merkitys on sinun tietoisuutesi kohottamisessa

Padma Sambhava, 23. huhtikuuta 2005

MINÄ OLEN Padma Sambhava. Tunnetko minut?

OLEN TULLUT tämän lähettilään kautta kertomaan teille jotain tehtävästäni, jonka suoritin inkarnaationi aikana maan päällä.

Minä tulin maan päälle yli tuhat vuotta sitten. Synnyin mielen kautta. Synnyin mielen Lotus kukassa.

Buddhan ansioiden taso antoi minulle mahdollisuuden tulla tähän maailmaan tällä tavalla.

Oh, et voi uskoa minua. Mahtavia ihmeitä tapahtuu maan päällä, mutta jos ette usko näitä ihmeitä, niitä ei ole teille olemassa.

Uskotte vain siihen, mitä näette televisioissanne ja tietokoneenne näytöillä.

Uskotte epätodellisten asioiden olevan todellisia, mutta ette pysty havaitsemaan todellisia asioita.

Sinusta tulee Buddha, kun käänteinen prosessi tapahtuu tietoisuudessasi: sinä tulet näkemään Jumalan todellisuuden, samalla kun pysytte illuusion sisällä ja tulette ymmärtämään kokonaan teidän maailmanne illuusionomaisen luonteen.

OLEN TULLUT maan päällä vahvistamaan vakaumuksen perustaa, jota kutsuttiin Buddhalaisuudeksi, uudistamaan tätä uskoa ja vahvistamaan sitä. Tämä on minun tehtäväni. Ja olen iloinen saadessani tilaisuuden lähestyä henkilöitä, jotka enimmäkseen eivät kuulu buddhalaisiin.

Todellisuudessa kukin teistä voi tulla buddhalaiseksi hyvin yksinkertaisesti. Riittää, että päätät sydämessäsi olla tekemättä mitään vahinkoa millekään elävälle olennolle maan päällä, ja otat itsellesi velvollisuudeksi auttaa kaikkia eläviä olentoja maassa. Ja jos olet valmis täyttämään nämä kaksi lupausta, voit pitää itseäsi Buddhalaisena tästä eteenpäin.

Olen tullut teidän luoksenne Vesak-juhlan aattona, Härän täyden kuun aikana. Olen tullut vahvistamaan Buddhalaisuuden perusteita sydämissänne aivan samalla tavalla kuin tulin samassa tehtävässä yli tuhat vuotta sitten.

Mikään ei ole muuttunut maailmassa. Maailma pysyttelee illuusiossa kuten aiemmin, eikä kiirehdi eroamaan siitä.

Rukous käytännössäsi tulisi olla pyrkimystä. Jos rukoilet ilman oikeaa pyrkimystä, kulutatte turhaan aikaasi. Jos rukouksesi tai meditaatiosi aikana ajattelet ihmiskunnalle suorittamasi työsi suuruutta, rukouksestasi tulee merkityksetön.

Sinun tulisi täysin jättää ihmistietoisuutesi rukouksesi ajaksi. Kuinka voitte puhua Jumalalle, jos ette ole nostanut tietoisuuttanne siihen tasoon, missä Jumala voi kuulla teitä?

Kun puhutte keskenänne, tulet lähimmäksi toista, jotta hän voi kuulla sinua. Miksi et välittäisi tehdä niin Jumalan kanssa, jotta hän voisi kuulla teitä puhuessanne Hänelle?

Jumala puhuu kanssasi sydämen kielellä, ja Hän puhuu sinulle sydämessäsi. Siksi mikään ei pidä ohjata huomiotasi rukouksen aikana. Sinun on oltava täysin keskittynyt sydämeesi ja tunteeseen sydämessäsi.

Sinun ei tarvitse edes lausua rukouksen sanoja tässä hetkessä. Yksinkertaisesti yhdistä tietoisuutesi Jumalan tietoisuuden kanssa. Nosta tietoisuutesi Korkeamman Itsenne korkeuteen Ja olet – Jumalassa.

Rukousharjoituksen merkitys on tietoisuutesi kohottamisessa. Jos huulesi ja kielesi lausuu rukouksen sanoja, mutta mielesi vaeltaa jonnekin ympärilläsi katsellen ihmisiä tekemässä tehtäviään, sinun on parempi luopua rukouksesta. Tämä on merkityksetöntä toimintaa. Rukous on kommunikaatiota Jumalan kanssa, ei kielen harjoitusta. Tiedät että Buddhalaisuudessa on erilainen käsitys Jumalasta. Jos sinun käsitys Jumalasta on yhtenevä Korkeimman Lain, Absoluutin, Korkeimman Järjen käsityksen kanssa, sinusta tulee varmasti lähes buddhalainen.

On outoa katsella ihmisiä, jotka tuomitsevat ihmistietoisuutensa kanssa, mitä Jumala on ja miten Hän edustaa Itseään. Ja jos henkilökohtainen käsityksesi Jumalasta ei ole yhdenmukainen jonkun toisen henkilön ajatusten kanssa, saatat jopa tuntea vihamielisyyttä tätä henkilöä kohtaan. Jokaisella ihmisellä on oma kuva Jumalasta tietoisuudessaan. Siksi sinun pitäisi vain sallia tietoisuudessasi ajatus, että muilla ihmisillä voi olla erilaisia käsityksiä Jumalasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joillakin ihmisillä olisi oikeampi käsitys, kun taas toisilla olisi vähemmän oikea.

Tulet lähemmäksi Jumalaa, kun nostaa tietoisuutesi mahdollisimman korkealle tasolle, mikä on saavutettavissa sinulle. Mitä korkeampi tietoisuutenne taso on, sitä enemmän ymmärrätte, että teidän on mahdotonta tuntea Jumalaa. Ja jopa silloin kun sinusta tulee jumala muiden ihmisten silmissä, et voi vielä silloinkaan kykene tuntemaan Jumalaa.

On vain ikuinen pyrkimys tuntea Oleminen, ikuinen itsesi voittaminen. Mutta kun saavutat Nirvanan tilan tietoisuudessasi, huomaat, että olet saavuttanut kaiken ja sinun ei tarvitse enää tietää mitään, koska olet astunut sisään Jumaluuden tilaan.

Kuitenkin, kosmiset aikakaudet lähestyvät ja jätät tämän tilan ja alat tuntemaan Jumalaa uudelleen.

Tällä prosessilla ei ole alkua eikä loppua.

Mutta nyt olet alimmassa vaiheessa Jumalan tietämisessä ja sinun tärkein tehtävä on oppia erottamaan illuusion maailma ja Todellinen maailma. Ja ennen kaikkea sinun täytyy oppia erottamaan illuusio tietoisuutesi sisällä.

Jos tarkkailet ajatuksiasi ja tunteitasi, huomaat, että ajatuksesi ja tunteesi ovat täysin epätodellisia. Kaikki, jonka kanssa mielesi tulee kosketuksiin, on harhaa. Tästä syystä ensimmäinen vaihe vapautumisessa illuusioista on ymmärtää, että kaikki ajatuksesi ja tunteesi edustavat illuusioita.

Niin pian kun ymmärrätte tämän, olette valmis seuraavaan vaiheeseen – ymmärtämään sitä, mikä on Todellista itsessänne.

Maailmassa on monia meditaation käytäntöjä. Kaikkien niiden päämääränä on tulla kosketuksiin Todellisen osan kanssa itseäsi.

Ja ensimmäinen askel Todelliseen osaasi on mielesi rauhoittaminen.

Annan sinulle mantrani. Varustan tämän mantran omalla energiallani, ansioitteni voimalla. Siten, jos päätät lausua tätä mantraa nyt, saat maksimaalisen vaikutuksen sen lausumisesta. Tämä mantra auttaa sinua luopumaan mielesi liiallisesta liikkuvuudesta, se auttaa sinua pääsemään eroon monista epätäydellisyyksistäsi.

Joten, lausu nöyryydellä:

OM MANI PADME HUM 

Toista tämä mantraa niin monta kertaa ja niin usein kuin haluat. Tämä mantra auttaa sinua luopumaan egostasi niin nopeasti kuin voit hyväksyen ottaa vastaan sen mieleesi.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että he eivät kykene luopumaan egostaan ennen kuin elämänsä lopussa. Jotkut ihmiset ajattelevat, että he tarvitsevat muutaman elämän lisää enemmän päästäkseen eroon egoistaan.

Mutta vain asiat, jotka tunnustat tietoisuudessasi, voivat todella tapahtua. Joten, jos myönnät tietoisuudessasi, että pääset eroon egoistasi, lausuessani minun mantraani 1000 kertaa päivässä koko vuoden ajan, se tulee tapahtumaan.

Mutta ennen mantrani lausumista, älä unohda seurata suosituksiani, jotka olen antanut sinulle tässä sanelussa. Älkää unohtako, että puhutte Jumalalle: lähestykää Häntä sydämessänne niin lähelle kuin mahdollista, jotta Hän voi kuulla teidät.

MINÄ OLEN Padma Sambhava ja minä olen ollut teidän kanssanne tänään Vesak-juhlan aattona.

 

© Viestintuoja Tatyana Mickushina