Voitte poistaa kaiken epätäydellisyyden maailmastanne Rakkautenne avulla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Voitte poistaa kaiken epätäydellisyyden maailmastanne Rakkautenne avulla

Voitte poistaa kaiken epätäydellisyyden maailmastanne Rakkautenne avulla

Rakastettu Lanello, toukokuu 29, 2005

MINÄ OLEN Lanello, ja olen tullut luoksenne jälleen kerran!

MINÖ OLEN tullut antamaan sinulle mahdollisuuden tutustua ajatuksiini Venäjästä ja tilanteesta maailmassa . On teidän oma vapaa tahdo, otatteko ajatuksiani huomioon ja ohjaatteko elämäänne niiden mukaan, tai hylkäättekö ne.

Valitettavasti te harvoin noudatatte antamiamme neuvoja.

Monille teistä näiden sanelujen sisältämä informaatio ei poikkea siitä, mitä löydätte puhtaasti ihmisten lähteistä. Syy tähän on teidän Uskon puutteenne.

Ette vieläkään voi uskoa ihmismielessänne, että Ylösnousseet Mestarit voivat tulla ja puhua teille näin yksinkertaisesti, ilman seremoniaa.

Mutta, rakkaani, ainoastaan ne asiat tapahtuvat, jotka hyväksytte tietoisuudessanne. Ja jos teidän ulkoisessa tietoisuudessanne toistatte ikuisesti, että mikään ei koskaan muutu ja edisty Venäjällä, on naivia olettaa muutoksia tapahtuvan ympärillänne.

Aivan ensimmäiseksi tietoisuutenne on hyväksyttävä muutokset ja vasta sen jälkeen näiden muutosten toteutuminen fyysisessä tasossa tulee tapahtumaan. Älkää unohtako, että Jumalallinen energia voi päästä maailmaanne vain sydämeenne ankkuroituneen kristalli lankaa pitkin – sydäntenne salaisen asuinpaikan sisällä. Jumalallinen energia, saapuessaan maailmaan sydäntenne kautta, sävyttyy ajatuksienne, tunteittenne ja pyrkimyksienne kanssa. Ja jos jatkuvasti toistatte tietoisuudessanne ja pidätte jatkuvasti pahimmat ajatukset ja tunnette pahimmat aavistukset Venäjän tulevaisuudesta, eikö ole outoa odottaa mitään positiivisia muutoksia maassanne sen jälkeen?

Siksi, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi oppia lähitulevaisuudessa, on pystyä asettamaan itsesi myönteisesti suhteessa ympäröivään todellisuuteen. Sinun tulisi viljellä tietoisuudessasi positiivista kuvaa maasi, paikkakunnastasi ja perheesi tulevaisuudesta.

Ota tavaksi harjoittaa meditaatioita Venäjän hyväksi joka päivä, sen jälkeen, kun olet tullut palvelustasi. Laita kaunista Venäläisten säveltäjien klassista musiikkia soimaan – Rakhmaninov, Tshaikovsky – tai erinomaisten maailman säveltäjien, Bachin, Beethovenin tai Mozartin musiikkia.

Pohdiskele tulevaisuutta, jonka haluaisit omalle maallesi.

Älä ujostele edetä niihin, mitkä aluksi näyttävät olevan kaikista fantastisimmat ideat.

Muotoile onnellinen tulevaisuus maallesi tietoisuudessasi. Jos sinun on vaikeaa keskittyä koko maahan, voit miettiä toimintaa, jota ryhmäsi voi suorittaa.

Jos et kuulu mihinkään ryhmään, voit muodostaa tietoisuudessasi tulevaisuutta perheellesi, sukulaisillesi, läheisille ja rakkaillesi ja itsellesi henkilökohtaisesti.

Jos sinulla ei ole mielikuvitusta kuvata onnellista tulevaisuutta maallesi, perheellesi ja itsellesi, ajattele, mitä onnellisuus tarkoittaa sinulle. Mitä haluaisit muuttaa elämässäsi, jotta jatkuvasti kokisit onnellisuuden, rauhan, harmonian ja rakkauden tilan?

Jopa vain ollessasi kohonneessa tajunnan tilassa ja siirtäessäsi syrjään kaikki raskaat ajatukset ja tunteet, sinusta tulee Valon lähde maailmaasi. Yritä kuvitella puhtaan pulppuavan Jumalallisen energian virtaavan sydämeesi loputtomasti. Sinä olet tämän energian omistaja, olet täydellisesti vastuussa sen pitämisestä puhtaana ja pyhänä.

Tunne tämän energia täyttävän aurasi. Aurasi laajenee ja tulee tasaiseksi. Ruumiisi vajoaa onnellisuuden ja haluista vapaaseen olotilaan. Tunnet rauhaa ja luottamusta itseesi ja tulevaisuuteen. Ymmärrät, että Jumala välittää sinusta elämäsi jokaisena minuuttina maan päällä. Sinun tarvitsee vain olla herkkä ja hyväksyä neuvot, jotka saat Korkeammalta Itseltäsi.

Korkeampi Itsesi tietää aina, mitä sinun pitäisi tehdä. Älä ole itsepäinen; Kiinnitä huomiota sen neuvoihin ja hyväksy sen apu sinun maallisiin toimiisi.

Kun täytyt rauhalla ja rakkaudella, yritä täyttää koko huone, jossa olet tämän tunteen kanssa. Kuvittele, että aurasi laajenee ja syleilee koko huonetta. Sitten aurasi jatkaa laajentumista ja täyttää koko talosi. Aurasi jatkaa laajentumista ja kattaa sitten viereiset talot ja koko kaupungin. Ja jokainen henkilö, joka löytää itsensä aurasi vaikutuksen piiristä, tulee yhtä rauhalliseksi, harmoniseksi ja tasapainoiseksi kuten sinä olet. Kaikki pahat ja häiritsevät ajatukset jättävät jokaisen ihmisen aurasi toiminnan kentän sisällä.

Sinun aurasi jatkaa laajentuen sydämesi jokaisella lyönnillä. Jokaisella hengitykselläsi ja uloshengitykselläsi aurasi vaikutusalue kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi.

Voit kuvitella, että koko maa ja koko maapallo tulevan aurasi vaikutuksen alaiseksi.

Koko maailma kokee jatkuvaa Rakkauden ja rauhan puutetta. Voit antaa Rakkautesi koko maailmalle, jokaiselle elävälle olennolle maapallolla.

Kuvittele, kuinka monta olentoa maapallolla tarvitsee apuasi juuri nyt. Rakkauden aallot, jotka säteilevät sydämestäsi juuri tällä hetkellä, voivat estää jonkun kuoleman tai lievittää jonkun kärsimystä.

Anna rakkautesi maailmaan. Tämä on se, mitä voit tehdä maailmalle ja tämä ei vaadi mitään ylimääräisiä ponnistuksia sinulta.

Lähetä rakkautesi maasi presidentille. Lähetä rakkautesi kaikille ihmisille, joilla on valtaa maassasi ja jotka voivat avustaa tilanteen muuttumista siinä.

Kun ihminen tuntee Rakkauden, joka lähetetään hänelle, tämä vahvistaa häntä ja lisää hänen luottamustaan suorittaa oikeita Jumalallisia tekoja.

Rukoile johtajiesi puolesta, jotta he voivat hyväksyä sydämissään Jumalallisen viisauden niin, että heidän sydämensä voivat avautua Jumalalliselle ohjaukselle.

Teidän Maanne on teidän lapsenne, kollektiivinen luomuksenne. Jokainen teistä on vastuussa huolehtia teidän lapsestanne.

Tällä hetkellä maasi muistuttaa koditonta lasta, jota kukaan ei halunnut ja jota kaikki kiroavat.

Muuttakaa asennettanne lastanne kohtaan ja tilanne maassanne tulee muuttumaan.

Tänään olen antanut teille suunnan jokapäiväiseen työhönne. Voitte kirjoittaa tekstin omaan meditaatioonne itse ja toistaa sitä.

Ainoa ehto on tunteittenne aitous ja puhtaus. Ette voi leikitellä Rakkaudella, ette voi teeskennellä, että välitätte omasta maastanne. Teidän on tehtävä se vilpittömästi. Lähetettävä Rakkautenne vilpittömästi jokaiseen epäharmoniseen tilanteeseen, joka tapahtuu maassanne.

Siksi, ensin teidän tulisi tasapainottaa itseänne ja tuntea Jumalallisen energian virtaavan sydämeenne. Tuntekaa lämpöä sydämessänne. Voitte tuntea Jumalallista Rakkautta ja harmoniaa, joka tunkeutuu teihin Jumalallisesta maailmasta.

Voitte nyt levittää tätä Rakkautta ja harmoniaa kaikkialle ympäri maatasi ja koko maailmaan.

Kun kohtaat epäharmonisen tilanteen elämässäsi, sinun tulisi aina muistaa tämä Rakkauden tunne, jonka tunsit sydämessäsi meditaatiosi aikana – ja lähettää tämä Rakkaus sydämestäsi tähän epäharmoniseen tilanteeseen.

Et voi taistella koko maailman epätäydellisyyden kanssa, mutta voit poistaa kaiken epätäydellisyyden maailmastasi Rakkauden avulla.

MINÄ OLEN Lanello, Rakkaudella sinulle.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina