Ruusu Polun ydin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ruusu Polun ydinRuusu Polun ydin

Rakastettu Jeesus, 11. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Jeesus, tulin luoksenne.

Taivaalliset Mestarit ovat käyttäneet niin paljon ponnistuksia tehdäkseen tämän minun Viestini mahdollistamiseksi. Nyt olen kanssanne.

Oletteko iloisia kohtaamisestamme? Oletan, että useimmilla teistä oli epäilyksiä liittyen mahdollisuuteen, että minä anna tämän Viestin ja missä määrin tämä Viesti todella kuuluu minulle, Rakastetulle Jeesukselle. 

Ratkaisen epäilyksesi. Älä ajattele tämän Viestin lähdettä; älä ajattele, miten se on ilmestynyt maailmaasi. Keskitä huomiosi itse Viestiin ja yritä lukea se sydämelläsi – ei mielelläsi, vaan sydämelläsi. Mielesi ja sydämesi eivät ole aina samaa mieltä. Se on sinun mielesi, lihallinen mielesi, mikä eniten estää sinua, kun sydämesi kutsuu sinua Taivasta kohti.

Mielesi kertoo sinulle, että tämä on mahdotonta; se löytää tuhansia syitä olla muuttamatta mitään elämässäsi. Ja useimmiten seuraat mieltäsi, et sydäntäsi. Sydämesi ääni muuttuu vähitellen hiljaisemmaksi ja hiljaisemmaksi, ja se lopulta laantuu kokonaan. Sitten kun olet saanut tarpeeksi juoksusta paikasta toiseen elämässäsi, kohdattuasi monia esteitä ja kun sinulla on sekä parantumattomia haavoja hienoaineisissa kehoissasi sekä psykologisia ongelmia, kuulet jostakin tai muistat, että olisi hyvä etsiä apua sydämeltäsi.

Kuitenkin, monien vuosien ajan eläen ilman Jumalaa, sydämesi on peittynyt sellaisilla ruvilla ja haavoilla, ettei se pysty vastaamaan kutsuihisi.

Olet hämmentynyt, koska pyydät apua, tarvitset todella apua, etkä voi saada sitä. Sydämesi pysyy hiljaisena.

Sellaisina hetkinä monet ihmiset uppoavat epätoivoon tai menettävät toivonsa ja ajautuvat pahimpiin tajunnan tiloihin.

Sinun ei pitäisi tehdä niin, rakastettu. Sydämesi kuulee sinut, mutta sinä et voi kuulla sitä, koska olet itse peittänyt sen kuorella. Kohtasit monia elämäntilanteita, jotka vahingoittivat sydäntäsi, ja sinä kovetit sydämesi. Tämä tarkoittaa, että sydämesi on peittynyt panssarilla, kuorella, jonka taakse se piiloutui iskuilta, ankarilta iskuilta, joita kohtasit elämässäsi. Siksi sinun on liuotettava askel askeleelta tämä kuori, tämä haarniska, jossa sydämesi on. Et voi liuottaa tätä kuorta heti etkä edes kuukaudessa. Paljon pidempi aika saattaa olla tarpeen. Se voi viedä jopa saman verran aikaa kuin se aika, kun olit välinpitämätön sydämellesi.

Jotta voit kuitenkin palata takaisin todelliseen Elämään – ei siihen elämään, joka ympäröi sinua, mutta todelliseen Elämään, Ikuiseen Elämään, joka odottaa sinua – sinun on liikuttava eteenpäin vaihe vaiheelta pysähtymättä ja poistettava yksi peite toisensa jälkeen sydämestäsi.

Oli paljon pahaa, jota kohtasit elämässä.  Oli paljon asioita, jotka saivat sydämesi kuolemaan sisälläsi. Puhu sydämellesi ja tunne lämpö sen sisällä. Kuvittele, että hengität sydämelläsi. Sydämellesi  puhumisesta on tultava sinun  päivittäinen käytäntösi.

Kun kiinnität yhä enemmän huomiota sydämeesi, se tulee vastaamaan sinulle. Ja elämässäsi tulee hetki, jolloin tulet kuulemaan sydämesi äänen olemuksesi syvyydessä. Se on erittäin hellä ja lempeä ääni. Sinun on yritettävä olla menettämättä tätä ääntä ympäröivän hälinän keskellä. Sinun täytyy yrittää kovasti kuulla, mitä sydämesi kertoo sinulle.

Jos onnistut tekemään sen kerran ja sitten toisen kerran, sinua voidaan onnitella suuresta voitosta! 

Olet palannut todellisen Jumalallisen olemuksen luo, joka on sisälläsi. Ja verrattuna  hellyyteen, lämpöön, Rakkauteen ja autuuteen, joka asuu sisälläsi, olemuksesi sisällä, kaikki maailmasi viihde näyttää olevan mautonta ja turhaa. Saat erinomaisen hienon herkkyyden ja tulet tuntemaan Jumalallisen maailman ilot.

Kun tämä tapahtuu sisälläsi, voit sanoa itsellesi: Se on tehty! Olen voittanut epä-todellisen osan itseäsi.  Minä tein sen!

Kuitenkin juuri kun huomaat rauhan ja tyyneyden olemuksesi sisällä, muu maailma tulee kääntymään sinua vastaan.

En paljasta mitään salaisuutta tässä. Tämä tarina on yhtä vanha kuin kukkulat. Kun värähtelysi nousevat, sinusta tulee vaaran lähde ympäröivälle maailmalle, koska muut maailman ihmiset jatkavat sydämensä suojaamista läpäisemättömän kuoren takana, eivätkä he halua vastata Rakkauteen, joka virtaa olemuksesi kautta.

Mitä sinun pitäisi tehdä tässä tilanteessa? Kuuntele sydämesi ääntä. Sydämesi kertoo sinulle mitä tehdä. Yleensä elämäsi olosuhteet ja karmasi ei salli sinun paeta maailman otteesta. Olet pakotettu jäämään maailmaan kuten uhrautuva Jumalan Karitsa. Sinun on pakko uhrata itsesi antaaksesi janoisten juoda vertasi. Ja kiduttaessaan sinua ja imiessään vertasi, maailma saattaa pysähtyä hetkeksi ja ajatella sitä tosiasiaa, että Jumala on jokaisen olennon sisällä. Ja tämä Jumala odottaa oikeaa hetkeä puhuakseen jokaiselle ihmiselle, joka elää tässä maailmassa.

Maailmassa on nyt liian vähän heränneitä sieluja. Siksi näiden sielujen kohtalo on olla Jumalan uhrautuvina Karitsoina maailmassa.

Tämä jatkuu, kunnes riittävä määrä sellaisia sieluja onnistuu yhdistymään ja luomaan sellaisen Valon voiman, että se tulee olemaan suurempi kuin koko maailman pimeys.

Tuohon aikaan asti jokaisen Kristus-olennon kohtalo on olla maailman uhri, aivan kuten minä tein uhraukseni ja olin ristiinnaulittu aineen ristillä omana aikanani.

Olen paljastanut sinulle Ruusu Polun [1] olemuksen. Olen opettanut sinulle Polun ydin olemuksen, jota seurasin inkarnaatiossani 2000 vuotta sitten. Siitä lähtien monet Valon sielut ovat seuranneet minun Polkuani. Tunnet joitain heistä, koska he ovat historiassa pyhimyksinä ja profeetoina. Toiset ovat tuntemattomia sinulle, koska Polun ydin on uhrata itsesi pelastaaksesi maailman. Ja kun tämä tapahtuu, siitä ei puhuta jokaisessa kadun kulmassa.

Tänään olen antanut sinulle kuvan sisäisestä Polusta, jonka sinulle opetetaan Ylösnousseiden Mestarien taholta. 

MINÄ OLEN Jeesus.

[1] Ks. Myös Sanelu Ruusu Polku, MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, 5. maaliskuuta 2005 julkaisussa Words of Wisdom Volume 1.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina