On järkevää muuttaa vain itseänne

      Kommentit pois päältä artikkelissa On järkevää muuttaa vain itseänne


On järkevää muuttaa vain itseänne

Konfutse, 16. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Kungfutse.

Olen hieman hämmentynyt siitä, että olen tullut Venäläisen Lähettilään kautta. Minut tunnetaan parhaiten Kiinassa.

On kuitenkin yleisiä ongelmia, jotka ovat luontaisia kaikkien maan päällä elävien kansojen edustajille. Ja luulen, että se, mitä aion kertoa sinulle, tulee kiinnostamaan  sinua jonkin verran.

Olen tietoinen joistakin asioista, jotka tapahtuivat Venäjällä viime vuosisadalla.  Tiedätte, etten todellakaan hyväksy kapinoita, vallankumouksia tai mitään sellaista. Koko viimeinen elämäni pakotti minut katsomaan kaikkea, mitä ympärilläni tapahtui, aivan toisesta asemasta.

Jaan näkemykseni kanssanne ja olen iloinen, jos voitte seurata neuvojani elämässänne.

Mietin pitkään tätä aihetta ollessani inkarnaatiossa, mutta nyt Ylösnousseen Mestarin tasoltani,  tämä näkemys on niin ilmeinen, ettei kukaan keskustele näistä aiheista.

Vaikka ollessanne epätäydellisessä maailmassa, näette todennäköisesti monia asioita eri tavalla. Siksi voitte valita itse, mitä teidän tulisi seurata ja miten teidän tulisi ohjautua elämässä. Tämä on etuoikeutenne; tämä on vapaan tahdon Laki.

Joten sallin itseni puhua kierrellen. Saatatte olla perehtynyt sellaisiin filosofisiin järjestelmiin, jotka osoittavat, että maailmassa ei ole muuta kuin energiaa.

Taajuudesta riippuen tämä energia voi luoda maailmoja, samanlaisia kuin sinun maailmasi, ns. tiheät maailmat. Koska kaikki on energiaa, on olemassa muita maailmoja, jotka ovat olemassa samanaikaisesti maailmasi kanssa, mutta niillä on vain korkeampi värähtelytaajuus. Et voi nähdä näitä maailmoja, ja esimerkiksi me, ollessamme meidän maailmassamme, emme voi nähdä sinua.

Tämä on ilmeistä. 

On vähemmän ilmeistä, että maailmanne eri pisteissä on erilaiset värähtelyt. Eri mantereet, eri maat värisevät omilla taajuuksillaan. Voitte tuntea tämän siirtyessänne paikasta toiseen maan päällä. Voitte tuntea tämän, jos teillä on mekanismi, joka sallii  tuntea tämän.

Tarkoitan energia mekanismisi, energiakeskuksianne ja herkkyysastetta, joka teillä on.

Suurin osa maapallolla elävistä ihmisistä tuskin ymmärtää, mistä puhun. Mutta onneksi on ihmisiä, jotka ovat melko herkkiä ja ymmärtävät, mistä puhun. Siten pysyessänne yhdessä paikassa tunnette mukavuutta ja viihtyisyyttä, ja kun muutatte toiseen paikkaan, tunnette jännitystä ja epämukavuutta. Mitä se tarkoittaa? Ensimmäisen paikan värähtelyt ovat lähempänä steitä, koska ne ovat sopusoinnussa enemmän värähtelynne kanssa. Toisen paikan värähtelyt puolestaan eroavat värähtelyistänne.

Ihmettelettekö mihin pyrin? Jos pystytte tuntemaan tämän yksinkertaisen esimerkin kautta, mistä puhun, olen osoittanut teille yksinkertaisen totuuden, että ulkomaailma on vain peili, joka heijastaa tietoisuuttanne.

Teitä vetävät puoleensa energisesti paikat, joissa asutte. Viime kädessä kaikki määräytyy tietoisuuden tasonne ja värähtelyidenne kautta, jotka vastaavat tietoisuutenne tasoa. 

Siksi ei ole mitään järkeä yrittää muuttaa ulkoista tilannetta. On vain järkevää muuttaa itseänne. Kun värähtelynne muuttuvat, tulette kykeneväksi siirtymään  paikkaan, joka vastaa värähtelyjänne. Monet ihmiset kokevat suurta epämukavuutta pysyessään paikoissa, jossa asuvat. Ja todellakin, kaupunkinne eivät sovellu niille ihmisille, joilla on tietty Jumalallisen tietoisuuden taso. Nämä ihmiset joutuvat kärsimään ja tuntemaan jatkuvaa epämukavuutta asuessaan näissä massatietoisuuden verhoamissa paikoissa. Tiedättekö, miksi he eivät muuta heidän tietoisuuden tasoaan vastaaviin paikkoihin? Tärkein syy on se, että siirtyäkseen elämään tällaiseen paikkaan heidän tulisi tehdä vallankumous tietoisuudessaan. Heidän on siirryttävä täysin eri ympäristöön, luontoon.

Joten konflikti alkaa sisällänne. Mitä tehdä? Hyväksytte joko olosuhteet, joissa asutte nyt, tai muutatteko elämään olosuhteissa, joissa teillä ei ole aavistustakaan kuinka elää.

Melko pitkä aika kuluu, ennen kuin ihmisten pyrkimysten vektori löytää tien tästä tilanteesta.

Lopulta tulette elämään kunnollisissa olosuhteissa. Kuitenkin, jonkin aika kuluu, jotta tietoisuudessanne pystytte saamaan aikaan idean tulevaisuuden siirtokunnista.

Olen pahoillani niiden  ihmisisten puolesta, joiden on pakko asua valtavien ihmismäärien keskuudessa, joka päivä joutuen kosketuksiin ihmisten aurojensa kanssa ja itse asiassa olemaan energian luovuttajina monille ihmisille. Teidän on myönnettävä, että se on teidän valintanne. Jumala antaa teidän aina tehdä valinnan. Ja jos ette halua nähdä uutta polkua tai teeskentelette, ettette huomaa sitä, niin tilanne tulee muuttumaan jopa enemmän. Ja tulette hajaantumaan ulos kaupungeistanne kuten kypsät omenat putoavat omenapuusta.

Ihmiskunnan historiassa oli aika, jolloin ihmiset asuivat pääasiassa pienissä asutuskeskuksissa. Myöhemmin he alkoivat asua suuremmissa kaupungeissa kehittäessään käsitöitään. Nyt on kaikki mahdollisuudet elää luonnossa ja nauttia kaikista sivilisaationne eduista. Mutta on olemassa pieni vivahde: kaikki ihmiset eivät voi elää maaseudulla. Monet heistä hylkäävät luonnon, luonnonhenkien ja näiden paikkojen värähtelyjen vuoksi.

Kaikki tulee muuttumaan, myös hallintorakenteet ja valtion laitokset. Jos Kultainen Aikakausi on suunniteltu ihmiskunnalle, silloin sen täytyy toteutua. En tiedä, tuleeko se Venäjälle vai muuhun maahan. Viime kädessä kaiken määrää sen tietoisuuden taso, mikä on suurimmalla osalla maan väestöstä.

Tiedän, että Ylösnousseilla  Mestareilla on toiveita Venäjälle. Mutta tiedän myös, että Amerikalle oli toiveita.

On mahdotonta kehittyä edelleen ilman uutta tietoisuutta. Muut periaatteita tarvitaan kaikkeen. Nämä periaatteet, joiden avulla teidän tulisi ohjautua sisältyvät muun muassa näihin Viesteihin, jotka me  annamme tämän Lähettilään kautta. Eikö teillä ole tarpeeksi tarkkoja ohjeita? Teidän on myönnettävä, että kyllästytte, jos joka päivä Ylösnousseet Mestarit kertovat miten pukeutua, mihin aikaan nousta ylös, mitä syödä ja mitä tehdä. Tällä tavoin ihmiskunnasta tulee hyvin pian riippuvaisia, kykenemättä kehittymään eteenpäin. Ei, tarvitsemme ihmisiä, joilla on vahva henki ja jotka pystyvät toimimaan ja ottamaan vastuuta tekojensa seurauksista.

Olen puhunut paljon tänään, mutta en tiedä, jos voitte saada mitään erityistä hyötyä siitä, mitä on keskusteltu.

MINÄ OLEN Kungfutse.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina