SANAT KUMARAN PYYNTÖ KOSKIEN ROSEREITA

      Kommentit pois päältä artikkelissa SANAT KUMARAN PYYNTÖ KOSKIEN ROSEREITA


SANAT KUMARAN PYYNTÖ KOSKIEN ROSEREITA

Sanat Kumara, 21. syyskuuta 2005

Huolimatta siitä, että annoin ajatuksen Roserin luomisesta, emme silti poikkea perinteisestä Roserin muodosta, jota monet Kristityt käyttävät. Minun on sanottava, että minun ja Äiti Marian välillä ei ole ristiriitoja. Palvelemme Maapallon ihmiskuntaa yhdessä, ja Äiti Marialle tai minulle lähetettyjen Roserien Energia suunnataan niihin tavoitteisiin, joihin omistatte lukemanne Roserit.

Asetan perustuksen, perustan näillä Rosereille ja osa näiden Roserien energiasta suunnataan fyysistä oktaavia koskevien suunnitelmiemme toteuttamiseen riippumatta niistä tavoitteista, joille omistatte Roserien lukemisen. 

Mitä vilpittömämmin suoritatte palvelunne lukemalla Rosereita, sitä nopeammin pystymme saavuttamaan tavoitteemme.

Kultainen aikakausi tulee Venäjälle ja sitten kaikkiin muihin maihin, joissa löytyy riittävästi Kristus-olentoja.

Haluaisin kiinnittää huomionne siihen, että kun luet rukousta Tervehdys Maria, teidän on pidettävä tietoisuudessanne vain kuvaa Äiti Mariasta.  Jokaisen teistä tulee tulla Jumalan Äidiksi ja synnytettävä Kristus, teidän Kristus tietoisuutenne. Yrittäkää identifioida itsenne  Jumalan Äidin kanssa huolimatta siitä oletteko  mies vai nainen. Sukupuolesta riippumatta olette kaikki äitejä, ja teidän kaikkien tulee synnyttää Kristus, Kristus järki, teidän Jumaluutenne.

Jumala Isä, Äiti, Poika ja Pyhä Henki asuvat teidän jokaisen sisällä.

Pyydän teitä omaksumaan näiden Rosarien lukemisen, jonka annamme Lähettiläämme Tatjanan kautta, jokapäiväiseen henkiseen työhönne.

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

MINÄ OLEN teidän Isänne ja teidän Äitinne Taivaassa.