Sinun on palattava Jumalan luo – Quan Yin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun on palattava Jumalan luo – Quan Yin


Sinun on palattava Jumalan luo

Quan Yin, 25. joulukuuta 2013

Minä olen Quan Yin.

Sisareni Marian tavoin olen tullut luoksesi viestin kanssa, jossa aion antaa sinulle uskon perustaksi ja opettaa sinua seuraamaan uskoasi riippumatta ulkoisista vaikeuksista ja esteistä.

Siksi valmistaudu vakavaan keskusteluun.

Olemme huomanneet, että ihmiskunnan tietoisuudessa tarvitaan muutosta. On syklien kääntymisen aika, ja nyt sinun tietoisuutesi on muuttuva.

Tämä tulee kirjaimellisesti olemaan tietoisuutesi vallankumous, josta rakastettu Babaji kertoi sinulle.

Olen tullut tänään  luoksenne jotta ymmärtäisitte tulevat muutokset.

Suurin osa ihmiskunnasta on mennyt umpikujaan kehityksessään. Keskittymisen ylivalta ulkoiseen, kulutukseen ja nautintojen saamiseen elämästä johtaa ihmisten tietoisuuden heikkenemiseen. Siksi lähitulevaisuudessa ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimiin kääntääksemme ihmiskunnan takaisin evoluutiopolulle, jolle on ominaista sisäisten Jumalallisten arvojen ylivoima.

On iankaikkisia arvoja, jotka pysyvät kanssanne koko evoluutiopolkunne ajan. Nämä ominaisuudet ovat kaikkien tiedossa, eivätkä vaadi mitään perusteluja hyväkseen: Ystävällisyys, Armo, Myötätunto, Rakkaus, Jalous, Rohkeus, Omistautuminen, Pyrkimys ja Pysyvyys.

Monet näistä ominaisuuksista on nyt työnnetty taka-alalle ja jätetty sivuun ihmisen kiinnostuksesta. Siksi meidän ja sinun tehtäväsi on nyt palauttaa nämä Jumalalliset ominaisuudet elämäänne.

Sinun on palattava Jumalan luo. Joten tämä tarkoittaa, että sinun on suoritettava vallankumous tietoisuudessasi  lähitulevaisuudessa.

Vasta kun pystyt voittamaan illuusion voimien taikuuden, heräät iankaikkiseen Elämään.

Toivon, että elät ikuisesti.

Tätä varten tulen luoksesi ja annan sinulle ohjeeni.

Vaikuttaa siltä, että sanani ovat yksinkertaisia ja niillä ei ole mitään syvyyttä. Haluat saada ruokaa älyllesi, lihalliselle mielellesi.

Ei, rakastettu. lihallisella mielellä ei ole mitään yhteistä henkisten saavutusten kanssa. Juuri siksi, että opetus on hyvin yksinkertaista, sen jättävät huomiotta monet älymystön edustajat, jotka ovat tottuneet näennäistieteen lauseisiin ja ilmaisuihin.

Totuus, Jumalallinen totuus, on ulkoisen ilmenemismuodon, mukaan lukien älyllisen hienostuneisuuden tuolla puolen. Jumala ei voi olla siellä, missä on halu todistaa tärkeyttä ja prioriteettia.

Jumala ei tarkoita minkään yksinoikeuden luomista fyysiselle tasolle. Ei mikään organismin osa, yhden Jumalan koko ruumiissa, voi väittää olevansa ylivertainen ja vaativan oikeuttaan hallita ja johtaa.

Jumalallinen ohjaus ei ilmene ihmisen ulkopuolelta, vaan ihmisyksilöiden sisäpuolelta.

Siksi huomion painopiste on ohjattava ulkoisesta sisäiseen.

Kaikki, mitä illuusion voimat tekevät, on pyrkiä jatkuvasti kiinnittää huomionne ulkoiseen manifestaatioon. Tavaroiden muodot ja ulkonäkö muuttuvat nopeasti. Sama häiriö nähdään televisiossa. Sinulle näytetään jatkuvasti kuvien välkkymistä, sekä äänen ja valon vaikutuksia. Nämä tekniikat tukahduttavat sisäisen Jumalallisen olemuksesi. Sisäiset Jumalalliset ominaisuudet korvataan ulkoisten korvikkeiden runsaudella.

Pysyt aina tietovirrassa, eikä sinulla ole aikaa ajatella iankaikkisuutta.

Jos et ajattele iankaikkista, et voi elää iankaikkista Elämää.

Jos et varaa aikaa yksinäisiin ominaisuuksiesi arvioimisiin, et pysty kehittämään Jumaluuttasi.

Jos et vietä aikaa lukeaksesi korkealaatuisia tekstejä, lakkaat ajattelemasta.

Jos lopetat ajattelun, menetät itsenäisyytesi ja altistat itsesi huonolaatuisen tiedon virtaukselle, joka työntää sinut evoluutiokehityspolusta sivuille.

Toistan sinulle väsymättä, että on aika löytää elämän monimuotoisuudessa se, mikä edustaa iankaikkisia arvoja, ja luopua kaikesta hetkellisestä ja ohimenevästä.

Sillä kovalla äänellä ja ankaruudella, joka on ominaisia nykyaikaiselle joukkotiedotusvälineelle, on vain yksi tavoite – viedä sinut pois evoluutiokehityspolulta. Tehtävämme on pelastaa ja vetää pois mahdollisimman monta sielua illuusion tiheydestä.

Nyt teemme valtavia ponnistuksia painaaksemme kuvan Jumalallisesta kehityspolusta mahdollisimman monien ihmisten tietoisuuteen. Käytämme kaikkia mahdollisia menetelmiä. Minun on kuitenkin sanottava, että monet asiat voidaan tehdä vain inkarnaatiossa ollessa, vain ihmisen käsien ja jalkojen kautta.

Siksi pyydämme sinua väsyttämättä ryhtymään konkreettisiin toimiin fyysisellä tasolla. Viesteillämme on pitkäaikainen vaikutus. Ne voivat muuttaa päivittäisen lukijan tietoisuuden vain muutamassa vuodessa. Vastakkaiset voimamme kuitenkin ottivat käyttöön uuden tekniikan, joka korvaa ihmisten luonnollisen tiedonhalun tiedonjanoon.

Tiedon hyväksymisen ja informaation uteliaisuuden tyydyttämisen välillä on olemassa ero.

Tieto on ikuista, mutta informaatio vanhenee nopeasti. Pysymällä jatkuvasti tietovirrassa menetät kyvyn analysoida ja tehdä eroja. Uudet tietotekniikat estävät erottelun laatua. Jos sinulla ei ole taipumusta uskoa Korkeimpaan, tämän Maailmankaikkeuden järkevään rakenteeseen, ja lopulta, jos sinulla ei ole taipumusta uskoa Jumalaan, niin sinulla melkein ei ole mitään mahdollisuutta päästä illuusion labyrintistä iankaikkiseen Elämään.

Olen tullut varoittamaan teitä, että jokaisen teistä on tehtävä tietoinen valinta lähitulevaisuudessa: valutteko ajattelematta Jumalattomuuden  a tietämättömyyden syvyyteen tai nostatteko silmänne ja käännytte Jumalallisen tietoisuuden huipuille.

Illuusio osoittaa kuuliaisesti sinulle sen puolen, jonka odotat sen näyttävän.

Jos sinua ajaa jatkuvat halu käyttää elämän nautintoja, sinulle tarjotaan auttavasti enemmän näiden nautintojen hienostuneempia muotoja. Jos teet sisäisiä päätöksiä ja yrität noudattaa Jumalallista polkua, löydät elämästäsi kaikki tarvittavat asiat, jotka auttavat sinua astumaan  vankalle evoluutiopolulle.

Kaikki avaimet ja mekanismit ovat piilossa sisälläsi, ja vain sinä voit tehdä tämän päätöksen. Osa ihmisistä  kulkevat leveää tietä ei-mihinkään, kun taas toiset löytävät kapean polun, joka johtaa iankaikkisuuteen.

Päätös on sinun.

MINÄ OLEN Quan Yin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina