Koskettakoon Armoni ja Myötätuntoni Säde sydämiänne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Koskettakoon Armoni ja Myötätuntoni Säde sydämiänne


Koskettakoon Armoni ja Myötätuntoni Säde sydämiänne

Quan Yin, 23. joulukuuta 2009

Minä olen Quan Yin. Olen tullut luoksenne tänään, koska haluan puhua ja puheeni aihe on tärkeä teille.  Olen tullut tänään Karmallisen Neuvoston jäsenenä, tänään minun täytyy informoida teitä jostakin tärkeästä. 

En aio valmistaa sinua pitkään keskusteluun. Toivon, että  te kaikki ymmärrätte täyden vastuullisuutenne nykyisessä hetkessä.
Valitettava tosiasia on edelleen se, että suurin osa ihmiskunnasta ei ole valmis havaitsemaan totuuksia, joita Ylösnousseet Mestarit ovat opettaneet monien miljoonien vuosien ajan.
Tällä hetkellä on nyt ruumistuksessa ihmiskunnan edustajia, jotka ovat inkarnaatio inkarnaation jälkeen pysyneet niin sanotusti samalla luokalla elämän koulussa 
He eivät ole ihmiskunnan parhaita edustajia.

Heidän joukossaan on niitä, jotka ovat valmiita kulkemaan edelleen eteenpäin evoluutiopolkua, ja on niitä, pahoittelen syvästi, jotka eivät enää pysty siihen.

Siksi tämä on  juuri nyt se aika, kun  sielujen valikoituminen tapahtuu.  Sinun on täytynyt kuulla tästä tavalla tai toisella. Eri uskonnollisissa järjestelmissä ja erilaisissa opetuksissa tämä totuus esitetään eri tavoin, mutta se löytyy kaikista tosi henkisistä liikkeistä. Nyt en aio mennä puhua niistä monista uusista liikkeistä, jotka esittävät omia totuuksiaan. 

Ihmiskunta on siis kehitysvaiheessa, jolloin  liian moni sen edustajista eivät ole valmiita jatkokehitykseen. Armon ja myötätunnon Jumalattarena olen yksi lenkki ketjussa, joka tekee lopullisen päätöksen kyseisten sielujen suhteen. Joka kerta yritän saada kiinni hyvien tunteiden ominaisista laadusta tai ilmaisuista, jotka ovat synnynnäisiä sielussa, jotka ovat merkityksellisiä lopulliseen päätökseen, joka on tehtävä.

Kuinka vaikeaa minulle on, kun tarkastelen Akaasisia Muistikirjoja ja en näe mitään mikä on terveellistä ja kehitykseen valmista henkilössä, joka seisoo minun edessäni hienoaineisessa kehossaan.

Tämä on erittäin surullinen osa tehtävääni, kun minun on lopetettava ihmisyksikön kehitys. Minua ohjaa tässä tapauksessa Armon- ja myötätuntoisuudenperiaatteet, mutta ei niin paljon tälle yksilölle kuin niille henkilöille, jotka ovat  karmallisessa yhteydessä hänen kanssaan ja eivätkä voi kehittyä, koska he lankeavat samaan juonittelun, uhkauksiin ja jopa väkivallan ja murhan loukkuun inkarnaatiosta inkarnaatioon.

Vapauttaakseni nämä sielut liiallisesta taakasta, teen päätöksen.
Tämä on kaikista vaikein osa työtäni.

Pohjimmiltaan otan vastuun tekemistäni päätöksistä, jotka vaikuttavat ihmisyksilöiden  kohtaloon. Uskokaa minua, teen edessäni seisovalle henkilölle epäsuotuisan päätöksen vasta, kun kaikki Armoni ja Myötätuntoni ovat käytetty loppuun, ja tämä ei ole verrattavissa siihen armoon ja myötätuntoisuuteen, jonka kukin ihmiskunnan paras edustaja voi kuvitella.

On tullut aika, jolloin uuden rodun edustajien on tultava ruumiillistumiseen. He ovat odottaneet pitkään inkarnaatioon tulon  mahdollisuutta. Ja jotta he voisivat tulla inkarnoituneiksi, maan päälle on luotava asianmukaiset olosuhteet. Maa on puhdistettava kaikista kuolleista ja aikansa eläneestä niin paljon kuin mahdollista. Muutoin nämä maailman Kultaiset nuoret, ihmiskunnan parhaat edustajat, eivät pysty olemaan olemassa olosuhteissa, jotka nyt ovat muodostuneet Maan päälle.

Tämä kosminen tungos on poistettava. Minusta tuntuu, että minun on tehtävä monia, erittäin vaikeita päätöksiä Karmallisen Neuvoston kokouksen aikana.
Kaikki päätökseni tehdään Jumalan nimissä ja evoluution hyväksi.

Minun on puututtava toiseen tärkeään aiheeseen. Monet ihmiskunnan parhaista edustajista ovat nyt inkarnaatiossa; ne, jotka ovat vapaaehtoisesti uhrautuneet tullakseen inkarnaatioon tällä vaikealla ajalla.

He tajusivat täysin, että on suuri todennäköisyys, että heidän tehtävänsä saattaa epäonnistua, eivätkä he pysty täyttämään sitä. Haluaisin vedota teihin, niihin teistä, joilla on mahdollisuus lukea tämä Viestini.

Kiitos Suuren Jumalallisen Armon ansiosta pystymme välittämään nämä viestit Lähettiläämme kautta. Älä usko, että näin tulee aina olemaan. Tämä on auttava käsi. Tämä on Jumalallisen tilaisuuden köysi, jonka sinulle antoivat veljet ja sisaret, jotka ovat jo nousseet seuraavaan evoluutiovaiheeseen. Kaikista ensimmäiseksi, joka kerta, kun pystymme lähettämään Sanelumme, toivomme vetävämme aineen otteesta niitä, jotka ovat uhranneet itsensä ja tulivat inkarnaatioon tässä vaikeassa ajassa. Monet teistä tarvitsevat vain pienen energia impulssin herätäksenne ja noustaksenne tietoisuuden tasolle, jossa muistatte Jumalallisen tehtävänne.

Vetoan teihin nyt. Koskettakoon minun Armoni ja Myötätuntoni säde  sydämiänne. Olkoon niin, että kaikki esteet teidän heräämiseenne Korkeampaan Todellisuuteen katoavat!

Vetoan teihin kaikista ensimmäisiksi. Voitte myös kääntyä minuun puoleeni henkilökohtaisesti kirjeillänne ja pyytää apuani tämän vuoden loppuun saakka. Otan velvollisuudekseni auttaa teitä, koska en voi olla vastaamatta avunpyyntöönne. Minun velvollisuuteni on auttaa teitä pääsemään ulos vaikeasta karmallisesta tilanteesta, johon olette joutuneet viattomuutenne ja kokemattomuutenne takia ja koska sydämenne ei näe pahaa ympärillänne – ne näkevät vain hyvää.

Oikeus voittaa, enkä jätä sinua, riippumatta siitä, mitä sinulle tapahtuu tässä ruumiillistuksessa. Lupaan sinulle sen.

MINÄ OLEN Quan Yin.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina