Sinun on säilytettävä omistautuminen Korkeimpiin ihanteisiin missä tahansa ympäristössä.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun on säilytettävä omistautuminen Korkeimpiin ihanteisiin missä tahansa ympäristössä.Sinun on säilytettävä omistautuminen Korkeimpiin ihanteisiin missä tahansa ympäristössä.

Master K-17, 25. kesäkuuta 2014

MINÄ OLEN Master K-17. Olen tullut Lähettiläämme kautta ensimmäistä kertaa.

Ehkä olet kuullut nimeni edellisiltä Lähettiläiltä. Edustan Avaruuden Turvallisuus Palvelua Maan päällä.

Saapumiseni tosiasia ilmentää teille nykyisen hetken vakavuutta, koska käytän tätä mahdollisuutta viestintään erittäin harvoin.

Siis, Minä en ole tullut tänään antamatta Opetusta tai opastusta. Olen tänään tullut antamaan sinulle erityisiä suosituksia ja varoituksia.

Näkökulmastani katsottuna  planeetan tilanne on ottanut äärimmäisen vaarallisen käänteen. On hyvin vaikeaa pitää loitolla voimia, jotka vastustavat meitä. Ja kaikki Valon Hierarkian voima ontuskin riittävä säilyttämään tilannetta.

Voit nähdä sen tapahtumista, jotka tapahtuvat Maan päällä. Konfliktit ja sotilasoperaatiot aktivoituvat siellä ja täällä.  Siellä ja täällä ihmisen tietoisuuden pahimmat ilmenemismuodot ovat nostamassa päätään.

On paljon voimia, jotka eivät halua ihmiskunnan valitsevan Jumalallisen kehityksen Polkua. Nämä voimat yrittävät ja tekevät parhaansa ottaakseen mahdollisimman monia sieluja pois Jumalalliselta Polusta. Tätä tarkoitusta varten toteutetaan kaikkia toimenpiteitä ja käytetään kaikkein salakavalimpia tekniikoita.

Tiedätte, että vastakkaiset voimat aiheuttavat vääristymiä ihmisen elämän pyhimmillä alueilla. Aikaisemmissa Saneluissa teille on kerrottu monista uskonnon palvelijoista, jotka eivät todellakaan palvele Jumalaa. Minä muistutan teitä ihmiselämän toisesta puolesta – sodista ja verenvuodatuksesta.

Planeetan tulen herkillä alueilla tapahtuu kiihottamista ja yllytystä ihmiskunnan massatietoisuudessa vihan ja aggressiivisuuden viljelyn kautta.

On selvää, että prosessi on käynnissä,  jossa aggressio kasvaa ihmisten tietoisuudessa. Tämä tapahtuu ennen kaikkea joukkotiedotusvälineiden kautta, joista suurin osa on meitä vastustavien voimien palveluksessa ja myös tietokonepeliteollisuuden pelien kautta, joita sekä lapset että aikuiset haluavat pelata. Monissa näissä peleissä osallistujat ampuvat erilaisilla aseilla ja tappavat vastustajansa. Niinpä näennäisesti vaarattomasta harrastuksesta tulee  lisääntyneen vaaran lähde teidän ajassanne.

Lapset ovat aina leikkineet sotaa. Näin he ovat kehittäneet Isänmaan sotureiden ja puolustajien ominaisuuksia. Sitä viljeltiin ja pidettiin tervetulleena meidän puoleltamme. Mutta nyt, sen sijaan, että viljeltäisiin jaloja motiiveja, viljellään tappamista helpon voiton ja hyödyn, ja veren himoa kanssa.  Tietokonepelien lisäksi on olemassa joitakin elokuvia, joissa aggressiota viljellään ja ihmisten tappamista näytetään värikkäästi, niin että rajat sille, mikä on moraalista ja mikä on epämoraalista, mikä on hyvää ja mikä on pahaa, asteittain häviää nuorten ihmisten tietoisuudessa.

Nuoret ihmiset, jotka on kasvatettu näin alhaisen tason ilmentymien keskellä, kuten taistelutyyppiset tietokonepelit ja aggressiiviset taisteluelokuvat, menettävät todellisuuden tajunsa. On monia organisaatioita, jotka houkuttelevat nuoria riveihinsä elokuvien ja pelien kautta. Muutamia vuosia aivopesten heidän tietoisuuttaan väkivallan ja aggressiivisuuden ideologian kautta,  näistä nuorista ihmisistä muodostetaan ammattimaisia palkkasotureita ja salamurhaajia.

Ensimmäinen askel tuntuu varsin vaarattomalta. Kuuden tai seitsemänvuotiaana lapsi istuu tietokoneen edessä ja ampuu lelu-kohteita. 12–13-vuoden iässä, sama lapsi alkaa katsella väkivaltaelokuvia, jotka viljelevät väkivaltaa. 

16-17-vuotiaana tämä henkilö on valmis rekrytoitumaan palkkasotureiden ja salamurhaajien organisaatioon.

Näin järjestelmä tuottaa väkivaltaa. Aluksi, väkivalta on kiinnitetty tietoisuuteen, ja sitten kymmenessä vuodessa tämä väkivalta ilmenee fyysisessä tasossa nuorten kautta, jotka eivät ole koskaan kuulleet Jumalasta, mutta jotka ovat omistautuneet monia tunteja katsomaan  murhan ja väkivallan kohtauksia.

Yhteiskunnassa, jossa ei ole mitään valvontaa lasten kasvatuksen moraalisista näkökohdista, on erittäin vaikeaa poistaa väkivaltaa.

Siksi me, Ylösnousseet Mestarit, tulemme ja muistamme teille konkreettisten toimien välttämättömyydestä fyysisessä tasossa. Nämä toimet on toteutettava lainsäädännöllisellä ja yhteiskunnallisella tasolla sekä kaikilla valtionrakenteen tasoilla kaikissa maailman maissa.

On tiettyjä voimia, jotka tulevat vastustamaan. 

Minun on kuitenkin muistutettava teitä tehtävästänne toimia Jumalallisten käyttäytymismallien mukaisesti. Ei ole väliä, ovatko toimenne menestyksekkäitä vai eivät. Oikeat motiivit ja oikeat toimet ovat ne, mitkä ovat tärkeitä.

Tämä on se, mikä tulee pysymään kanssasi, sielusi kanssa elämän kokemuksena, ja tämä elämän kokemus kulkee kanssasi seuraaviin inkarnaatioihin.

Mitä tulee niiden yksilöiden kokemukseen, joiden pyrkimykset ovat Valon voimien vastustaminen, heidän kokemuksensa tulee myös jäämään heidän kanssaan. Näiden kokemusten välillä on kuitenkin ero.

Kun teet Jumalallisen valinnan ja toimit korkeimpien moraalisten mallien mukaisesti, nostat värähtelyjäsi ja nouset evoluutiokehityksen spiraalia pitkin.

Kun et tee valintaasi Jumalallisen ilmentymän hyväksi, siirryt laskevaan spiraaliin ja sielusi liukuu alaspäin involuution askelmia.

Niinpä ajassanne tapahtuu erittäin nopea sielujen erottautuminen, sieluihin, jotka pystyvät kehittymään edelleen ja niihin sieluihin, jotka asettuvat olemisen alemmille tasoille ja siirtyvät vähitellen olemattomuuteen.

Sinun tehtäväsi on ymmärtää, että ei ole väliä, mitä muut ihmiset tekevät. Jumalan edessä,  Jumalallisen oikeuden edessä se ei ole tekosyy sielullesi, että toimit kuten kaikki muut.

Ei, sinun täytyy oppia tekemään Jumalallinen valinta, vaikka kaikki ympärilläsi olevat ihmiset olisivat mukana jumalattomissa toimissa.

Juuri tämä on se vihkimys, jota parhaillaan inkarnoituneina olevat sielut ovat läpikäymässä nyt.

Sinun täytyy ylläpitää itsenäisyyttäsi ja ehdotonta omistautumista Korkeimmille ihanteille missä tahansa ympäristössä.

Nyt kun olen varoittanut teitä tämänhetkisestä hetkestä ja sen erityispiirteistä, haluaisin sanoa muutaman lähtöhetken sanan.

Te olette sotureita maailmassanne!

Te olette Valon sotureita!

Te olette Hengen ritareita!

Älä koskaan –  missään elämäsi olosuhteissa – unohda tätä! 

Sinun velvollisuutesi on palvella Jumalaa ja kaikkea Elämää!

MINÄ OLEN  K-17!

©Lähettiläs Tatyana Mickushina