Sinun täytyy pyrkiä ohjaamaan ajatuksiasi ja tunteitasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun täytyy pyrkiä ohjaamaan ajatuksiasi ja tunteitasi

Sinun täytyy pyrkiä ohjaamaan ajatuksiasi ja tunteitasi
Kuthumi, 24 maaliskuu 2005

MINÄ OLEN Kuthumi. Minä olen tullut!
Olen tullut käyttämään tämän tilaisuuden ja puhumaan sinulle.
Tiedätte minut Mestari-psykologina. Tiedätte myös minut henkilönä, joka inkarnoitui yhdessä El Morya kanssa perustamaan Teosofisen Seuran ja antamaan ihmiskunnalle aikaisemmin salattua tietoa.

Tiedät minut Maailman opettajana, jaan tämän aseman yhdessä rakkaan Jeesuksen kanssa.
Tiedätte inkarnaationi Pythagoraana ja Shah Jahana.

Tiedätte minusta paljon. Olen avoin Mestari.

Olen Mestari, joka pyrkii ottamaan yhteyteen ei-ylösnousseen ihmiskunnan kanssa ja ja työskentelen teidän monien kanssa.

Olemme antaneet teille riittävästi tietoa viimeisten 150 vuoden aikana. Ja jatkamme tiedon antamista niille, jotka ovat valmiita ymmärtää sitä. Mutta ennen kaikkea sinun on hallitava edelliset opetukset, jotka annoimme menneisyydessä.

Voitte olla samaa mieltä, että jostain syystä ihmiskunta käyttää vastaanotettua tietoa vastahakoisesti, vaikka ihminen on aina pyrkinyt saamaan tämän tiedon.


Mutta se on tarkoituksenmukaista antaa uutta tietoa, jos vanha on jo hallittu. Muuten et yksinkertaisesti voi ottaa vastaan uutta tietoa.

Tietoisuutesi on niin sanotusti eräänlainen astia. Kun henkilö inkarnoituu hänen tietoisuutensa on rajoittunut. Vapaan tahdon lahjana sinä päätät millä täytät tietoisuutesi astian.

Usein tapahtuu että oppilas on valmis omaksumaan tietyn määrän tietoa, mutta hänen tietoisuudellaan ei ole tarpeellista pyrkimystä ja suuntaa. Tässä tapauksessa hän mieluummin täyttää tietoisuutensa astian kaikella jonka kohtaa ulkoisessa maailmassa – kaikella mitä hän lukee sanomalehdistä, katsoo TVstä ja kuulee radiosta.

Tällainen kaikkiruokainen tapa vastaanottaa informaatiota on sallittua tiettyyn hetkeen saakka. Mutta vain tiettyyn hetkeen saakka.

Siksi, jos henkilö ei pyri millään tavalla rajoittamaan informaation virtaa joka tulee hänen ulkoiseen tietoisuuteensa fyysissestä maailmasta, hän täyttää tietoisuutensa tarpeettomien asioiden massalla. Ja kun kosminen aika vastaanottaa tosi tietoa tulee ja Taivaat päättävät antaa tämän tiedon ei-ylösnouseelle ihmiskunnalle, tällaisen henkilön tietoisuus on yksinkertaisesti kykenemätön halitsemaan mitään uutta.

Ja mikä pahempaa, sellainen henkilö ei osaa orientoida itseään tämän informaation kaaoksessa tietoisuudessaan. Informaatio, jonka hän saa lehdistöstä on hänelle sama tärkeys kuin informaatiolla, jonka hän saa Ylösnousseiden Mestarien sanomista.

Osa tästä informaatio roskasta on siirtynyt alitajuntaan ja asettuu sinne. Joskus on hetkiä kun jokin sisäisen psykologisen ongelma-hirviö yhdistyy samanlaisten värähtelyjen kanssa, jota massa media sisältää.

Tuloksesta tästä sellaisen henkilön ulkoinen käytös muuttuu niin ennalta arvaamattomasti ettei kukaan voi selittää hänen käytöstään ja ei kukaan psykologi voi autta sinua ratkaisemaan tätä psykologista probleemaa.

Kuitenkin te luotte kaikki ongelmanne itse. Teette niin juuri sillä hetkellä kun asetatte tietoisuutenne astiaan kaiken informaation otatte elämässä ajattelematta seurauksia. Teille on jo toistuvastai kerrottu tämän viestintuojan kautta että 90% informaatiosta joka ympäröi teitä teidän maailmassa on väärää ja ette tarivtse sitä kehitykeenne henkisinä olentoina.

Tämän vuoksi ehdotan että alkaisitte hilittä teidän kaikkiruokaista luontoanne. Teidän ei tulisi luottaa liian paljon mihinkään informaatioon joka tulee teille ulkoisesta maailmasta.

Aluksi sinun tulisi pyrkiä kontrolloimaan ajatuksianne ja tunteitanne.

Sääsät vaikka noin 10-15 minuuttia päivässä itsellesi kun mikään ei saa hajauta sinun huomiotasi.

Voit tehdä näin ennen nukkumaan menoa. Yritä löytää mitä ajattelet. Tutkiskele ajatuksiasi läheisesti. Tarkkaile niitä.

Kuvittele, että ajatuksesi ovat kaloja akvaarioissa. Nyt yksi ajatus ui sinua kohden. Tutki sitä. Mihin tämä ajatus on yhteydessä? Jos tämä ajatus sitoo sinut alas tähän maailmaa, saa sinut keskittymään ympäröivään maailmaan, anna sen mennä. Et tarvitse sitä henkiseen kasvuusi.

Sitten tutki tarkasti toista ja kolmatta ajatusta.

Tietoisuutesi on täytetty niin monilla ajatuksilla, jota eivät ole mitään muuta kuin sinuun ulkopuolelta kiinnittynyttä energiaa ja joka on sinun tunne ja mentaali kehojesi kaltaista energiaa.

Kun analysoit mitä ajattelet tuona hetkenä, voit myös analysoita kaikkia sinun ajatuksiasi päivän kuluessa.

Ja tulet ymmärtämään että tietoisuutesi on liian rauhaton prosessoidessaan tarpeetonta informaatiota, ettei sillä yksinkertaisesti ole voimaa alkaa prosessoimaan sinun kehityksellesi todella hyödyllistä informaatiota.

Tämän vuoksi kaikein tärkein tehtävä on sinun tehdä päätös olla täyttämättä tietoisuuttasi tarpeettomalla informaatiolla ulkoisesta maailmasta.

Mahdollisesti päätät myös harjoittaa jonkinlaista meditaatiota, joka auttaa sinua vapauttamaan itsesi ajatuksista jotka sitovat sinut alas tähän maailmaan.

Minkä tahansa meditaatio harjoituksen tavoite, jos se on oikea, on saavuttaa olemisen tila ilman ajatuksia.

Ja kun onnistut pitämään tällaisen tilan riittävän kauan aikaa, voi saavuttaa pääsyn oikeaan tietoon, joka on todella tarpeellista sinun henkiselle kehityksellesi.

On tullut aika kun planeetan mentaalikenttä tulisi puhdistaa. Ainoastaan kun tyhjennät astian, voit täyttää sen sinulle nyt tarpeellisilla asioilla.

Ehdotan että vakavasti tarkistaisit asennettasi tähän ajattelemattomuuteen antaa tietoisuuttasi maalmasi eri informaatio virtojen vaikutuksen alaiseksi.

Näistä saneluista sinun tulisi ymmärtää, että maailmasi sisältää 90% tarpeetonta tietoa. Tule vapaaksi tästä informaatiosta ja saavutat sisäänpääsyn informaatioon joka on todella tarpeellista sinulle.

Samaa voidaan sanoa tunteistasi.

Analysoi tunteistasi päivän aikana. Sinun ei tarvitse katsoa muita ihmisiä. Tiedän että ihmiset, etenkin ihmiset Venäjältä ovat pysyästi lähellä masennuksen tilaa. Tarkastele tunteitasi päivän kuluessa. Kuinka usein sinä tunnet rakkautta ja iloa, kuinka usein sinä koet selittämätöntä korkeaa tietoisuudentilaa? Kuinka usein pysähdyt kadulla nauttimaan puista ja pilvistä? Kuinka usein menet ulos olemaan luonnossa?

Tunteesi samoin kuin ajatuksesi ovat Maan yleisen informaatio kentän vaikutuksen alaisia. Ja tämä kenttä estää ideoita ja kuvia korkeammista oktaaveista tulemaan sinun fyysiseen maailmaan.

Ihmiskunta pitää itseään epätäydellisten ajatusten ja tunteiden kiinteän verkon alla ja se on itse ajanut itsensä siihen.

Ja nyt teidän tulisi alkaa puhdistaa teidän epätäydellisten ajatusten ja tunteiden roskakasoja.

Teidän joukkotiedotusvälineet ovat viritetyt ihmistietoisuuden keskimääräiseen tasoon. Tämän vuoksi ne estävät sinua nousemasta tietoisuutesi korkeampaan tasoon. Luovu käyttämästä informaation korvikkeita, silloin massa media lyötynä kilpailulla alkaa virittäytyä sinun tietoisuutesi tasolle.

Tämä maailma on ainoastaan tietoisuutesi heijastuma. Jos muutat tietoisuuttasi, vedät puoleesi täydellisempia ilmiöitä korkeammasta maailmasta.

Ja nämä korkeammat kuvat asettuvat tietoisuuteesi. Ne on jo valmistettu sinulle kauan aikaa sitten ihmiskunnan kaikista edistyneimpien mielien avulla ja odottavat milloin annatte tämän täydellisyyden laskeutua teidän maailmaan.

Puheeni tavoite tänään oli muistuttaa sinua että olet vastuussa kaikesta mitä Maassa tapahtuu.

Sen tähden, älä ole laiska, ja älä anna ruohon kasvaa jalkojesi alla. Aloita tietoisuutesi muuttaminen juuri nyt.

MINÄ OLEN Kuthumi, rakkaudella sinulle.

© viestintuojaTatyana Mickushina