Tunnen Rakkautenne ja annan Rakkauteni teille!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tunnen Rakkautenne ja annan Rakkauteni teille!


Tunnen Rakkautenne ja annan Rakkauteni teille!

Rakastettu Saint Germain, maaliskuu 25, 2005

MINÄ OLEN Saint Germain! OLEN tullut!

MINÄ OLEN!

Kohtaamisemme iloa varjostaa surulliset uutiset, jotka haluaisin kertoa teille nyt. Te tiedätte, että olen antanut kausaaliruumiini niin, että Maan ihmiskunta voisi hyötyä Violetin liekin lahjasta tänä planeetan vaikeana aikana.

Laki asettaa, että energiaa tulisi käyttää kohtuudella.  Ja jonkun on korvatta se vahinko, joka on aiheutettu energian turhalla tuhlauksella.

Minä annoin vastineeksi kausaaliruumiini ihmisten oikeudesta käyttää Violettia liekkiä. Se oli valtava tilaisuus, jonka olisi pitänyt tuottaa harppaus ihmisten tietoisuudessa. Puhdistettuanne kaikki karmalliset kuormat universaalisen liuottimen avulla, olisitte voinneet nousta uuteen asteeseen kehitysprosessissa, ohittaen luonnonmullistukset, ja kaikenlaiset luonnon ja teknologiset katastrofit ja tuhot.

Mutta niin ei tapahtunut. Ihmiskunta ei käyttänyt Violettia liekkiä Ylösnousseiden Mestarien suunnitelman mukaisesti. Nykyisin Violetin liekin erivapaus toimii valikoivasti ja ainoastaan niille ihmisille, jotka kykenevät käyttämään liekkiä vahingoittamatta planeettaa. Tämän on jo rakastettu Surya selittänyt (1)

Jonkun on pitänyt kompensoida energinen vahinko Violetin liekin väärästä laaduttamisesta, jonka ihmiskunnan on täytynyt sietää. Ja tämä joku olin minä. Olen menettänyt suuren osan kausaali-ruumistani, energia, joka käytettiin kompensoimaan vahinkoa, jonka ihmisten Violetin liekin energian vääränlainen laaduttaminen oli aiheuttanut.

Siksi olen tullut kertomaan tästä uhrauksesta, jonka tein teidän puolesta. En ole tullut vastaanottamaan myötätuntoanne tai tukeanne. Olen tullut ilmoittamaan tästä tapahtumasta. Jos sitä ei olisi tapahtunut, ihmisen Violetin-liekki energian väärinkäytön karma voisi johtaa peruuttamattomiin seurauksiin maapallolla.

Olen tullut tiedottamaan sinua tästä surullisesta tapahtumasta. Mutta älkää olko masentuneita!

Maailmanne on aina vaatinut uhrauksia korkeammilta olennoilta. Ja sellaisia uhrauksia on aina tehty maassa sivilisaation koko kehityksen kulun aikana.

Kerron teille enemmän. Monet Valo-olennot ovat uhranneet ja nyt uhraavat heidän kausaalikehojaan, että se Valon voima ja saavutusten voima heidän kausaaliruumiissaan voitaisiin käyttää vakiinnuttamaan tilannetta sekä tällä planeetalla ja muissa planeetoissa toisissa gallakseissa, missä tilanne on yhtä huono kuin se on Maassa.

Oletan, että monet teistä tulevat surullisiksi tästä uutisesta. Havainnoin monia teistä, Violetin-liekin voimasanojen lukemisen hetkellä. Teette sen niin vilpittömästi ja epäitsekkäästi, että pyrkimyksenne vuoksi, teidän jalon impulssin ja teidän saavutuksien vuoksi olen valmis uhraamaan kaiken mitä minulla on, kaikki ruumiini ja kaiken mitä MINÄ OLEN.

Se ehkä saattaa näyttää kohtuuttomalta sinusta. Kuitenkin, haluan muistuttaa teitä, että me, kaikki Ylösnousseet Mestarit ja ei-ylösnoussut ihmiskunta muodostamme yhtenäisen Jumalan ruumiin. Me olemme yhdistetty. Ja me olemme kuolemattomia. Siksi on mahdotonta kuolla, jopa silloin kun olet jo uhrannut kaikki kehosi. Se on Jumalan mysteeri ja jonain päivänä sinä tulet ymmärtämään tämän mysteerin tarkoituksen.

Nyt voin kertoa teille, että ei ole suurempaa iloa tässä universumissa kuin nautinto, jonka koet uhratessasi itsesi elämän vuoksi, elävien olentojen pelastuksen vuoksi.

Myös sinä teet uhkrauksia elämässäsi. Jokainen tekee uhrauksia hänen henkilökohtaisten kykyjensä ja  tietoisuutensa tason mukaan.

Uhraat vapaa-aikasi lukiessasi Violetin-liekin voimasanoja; te uhraatte tottumuksenne ja heikkoutenne.
Ja jonain päivänä sinä kohoat siihen kehitysvaiheeseen, joka sallii sinun uhrata joko osan kausaaliruumistasi tai sinun koko kausaaliruumiisi Elämän hyväksi.

Paljastan sinulle salaisuuden. Kaikki sinun uhraukset, jotka olet jo tehnyt ja jotka tulet tekemään tulevaisuudessa, eivät ole uhrauksia todella, itseasiassa, jos katsot niitä Henkisen Maailman asemasta käsin. Sinä uhraat kuolevaisen osasi itseäsi, mutta samaan aikaa sinä saat arvokkaita kokemuksia, jotka maalavat monadisi ihmeellisin värein.

Sinä saat juuri niin paljon kun annat. Sinä saat jopa enemmän, koska sinä uhraat asioita, jotka ovat katoavaisia, ja ovat käytössä sinun  maailmassasi, mutta saavutat korvaamattomia ja katoamattomia aarteita Taivaassa.

Ja päivä tulee kun olet valmis uhraamaan jopa nämä korvaamattomat aarteet, koska ymmärrät, ettei enää ole rajaa erottamassa sinua Jumalasta. Ja sinä et enää erota tietoisuuttasi asioista, jotka kuuluvat sinulle ja Jumalalle. Koska sinä ja Jumala olette yhdistyneet.

Tämä on tila, joka sinun tulisi saavuttaa.

MINÄ OLEN Saint Germain, se Saint Germain jota rakastat. Minä tiedän kuinka paljon sinä rakastat minua. Minä tunnen sinun Rakkautesi. Ja minä lähetän rakkauteni sinulle. Teidän sydäntenne Rakkaus energia on tarpeellinen meille, Ylösnouseille Mestareille. Meille teidän Rakkautenne on kuin paras ruoka maassa, jota voitte maistaa.

Ja me lähetämme vastavuoroisesti Rakkautemme teille, Ja te tunnette meidän Rakkautemme Autuutena. Ja se on parasta ja suurin nautinto, onka te voitte tuntea ollessanne fyysisessä maailmassanne.

Tämä on alkemian mysteeri. Se on energian vaihtoa oktaavien välillä. Ja se on Jumalan suunnitelma ihmiskunnalle Maassa.

Hyvin pian, jo Kuudennen Rodun aikana ihmiskunta tulee luopumaan kiinteästä ravinnosta. Se tulee elämään keskittyneellä Jumalallisella energialla, joka tulee tunkeutumaan chakrojen läpi alempiin kehoihin ja ruokkimaan näitä kehoja.

Tämä kuulostaa science fictionilta, mutta näin tulee olemaan. Teistä tulee henkisten olentojen rotu ja tulette uudelleen muistamaan kaikki aikaisemmat elämänne maassa ja kaikki tapahtumat jokaisesta elämästä. Kuitenkin, haluaisin kertoa teille, että ensimmäinen asia, jonka yritätte tehdä on olla muistamatta teidän maallisia kokemuksianne, koska ne tulevat olemaan teidän herkille sieluillenne  vaikeita muistaa.

Ja maailma, joka ympäröi teitä nyt tulee näyttämään teistä panajaiselta, joka jatkui miljoonia vuosia. Mutta jopa syvät unetkin päättyvät yhtenä päivänä. Ja minä toivon sinulle nopeinta heräämistä todelliseen elämään!

MINÄ OLEN Saint Germain ja annan rakkauteni teille!

[1] Rakastetun Suryan sanelusta maaliskuun 19.   Me yksinkertaisesti otimme tulitikut pois lapsilta Rakastettu Surya, maaliskuu 19, 2005 ja Engl:“We simply took away matches from the children