“SiriuS” -kustantamo juhlii 15-vuotisjuhlaansa!

      Kommentit pois päältä artikkelissa “SiriuS” -kustantamo juhlii 15-vuotisjuhlaansa!

“SiriuS” -kustantamo juhlii 15-vuotisjuhlaansa!

 

Tervehdys, Rakas Lukija!

Elokuussa 2022 Kustannusosakeyhtiö “Sirius” viettää 15-vuotisjuhlaa!

Älkää hämmentykö kustantamon “murrosikäisyydestä”. Vuosien varrella se on kehittynyt nopeasti ja jakanut lukijoille tärkeimpiä – henkisiä ja moraalisia arvoja kirjoissaan. Koska nimi Sirius tarkoittaa “elämää antavan tähden valoa”, kustantamo on kutsuttu kantamaan totuuden, viisauden ja rakkauden valoa.

Kustannusosakeyhtiö “Sirius” perustettiin tukemaan ja julkaisemaan suuren aikalaisemme Tatjana Mickushinan – filosofin, kirjailijan ja julkisuuden henkilön, uuden filosofisen ja eettisen opetuksen perustajan – kirjoja. Kuten jokainen ajatteleva ihminen, olen aina ollut kiinnostunut sisällöllisistä kysymyksistä, joihin löydän vastaukset Tatjana Mickushinan kirjoista; hän saa tietoa suurilta opettajilta, Viisauden Mestareilta.

Maapallomme käy nyt läpi hyvin vaikeaa siirtymävaihetta uuteen henkiseen aikakauteen. Maailmaa ravistelevat epidemiat, sodat ja katastrofit. Monet ihmiset kärsivät; tulevaisuuden pelko kahlitsee heitä. Tatjana Mickushinan kirjoista saatava Korkeampi Tieto on ainutlaatuinen tilaisuus ymmärtää hengellisestä näkökulmasta, mitä planeetalla todella tapahtuu, ja irrottautua aggression ja ristiriitojen noidankehästä, joka johtaa vain kärsimykseen.

Käyttämällä Tatyana Mickushinan kirjojen käytännön neuvoja voidaan ratkaista esiin nousevat ongelmat nostamalla tietoisuutta uudelle tasolle ja tarkastelemalla jokapäiväistä elämää Tietäjän asemasta. Nyt tiedän, mitkä lait ohjaavat maailmankaikkeutta ja jokaisen ihmisen elämää. Tämän tiedon avulla voin tehdä oikeita päätöksiä sekä arkipäivän tilanteissa että suhteessa parempaan tulevaisuuteeni ja meihin yhteydessä olevien ihmisten tulevaisuuteen. Nyt elän, enkä vain kamppaile. Tunnen iloa jokaisesta päivästä ja toivotan tervetulleeksi kaikki (henkiset) kokeet.

Mistä Tatyana Mickushinan kirjat kertovat?

– Korkeimmasta moraalista, joka määritellään omantunnon mukaan elämiseksi, jota ilman kaikki ihmiskunnan löydöt ja inhimilliset taidot muuttuvat tuhoaviksi

– yhteiskunnan elvyttämisestä, joka on mahdollista vain sellaisten katoamattomien arvojen ansiosta kuin kunnia ja ihmisarvo, armo ja myötätunto, uhrautuminen ja lähimmäisen palveleminen

– rakkauden ymmärtämisestä korkeimpana tunteena, jota ilman kaikki luovuus on mahdotonta

– Jumalasta korkeimpana moraalilakina, joka jokaisen ihmisen on pidettävä sydämessään

– Hyvästä ja pahasta, jotka ovat yhden kokonaisuuden puolia ja joiden tehtävänä on opettaa sieluillemme arvostelukykyä,

– Venäjästä ja sen hengellisestä tehtävästä – tulla ihmiskunnan hengelliseksi oppaaksi,

– ja myös terveydestä, onnellisuudesta, työstä, rahasta, lasten kasvatuksesta ja kouluttamisesta – sanalla sanoen jokapäiväisen elämämme eri osa-alueista – jotta ymmärtäisimme, miten tulla onnelliseksi, miten luoda vahva ja terve perhe ja miten nauttia työstä.

Näissä kirjoissa käsitellään kaikkia elämän käytännön näkökohtia!

Ja nyt tässä on joitakin yksityiskohtia niille, jotka ovat vakuuttuneita konkreettisista tuloksista.

Kustannusosakeyhtiö “Sirius” on julkaissut 15 vuoden ajan yli 70 Tatjana Mickushinan kirjaa.

Tatyana Mickushinan kirjat ovat kysyttyjä kaikkialla maailmassa – niitä luetaan 50 maassa, ne on käännetty 20 kielelle ja julkaistu 11 vieraalla kielellä: Englanti, armenia, bulgaria, latvia, liettua, saksa, puola, portugali, turkki, ukraina ja ranska.

Joitakin kirjoja on painettu uudelleen neljä tai useampia kertoja, ja ne ovat saaneet tunnustusta ja palkintoja kansainvälisissä kirjamessuilla ja -kilpailuissa.

Niinpä kirja Treasures of Divine Wisdom (Jumalallisen viisauden aarteet) sai korkeimman viiden tähden arvosanan suurimmassa kansainvälisessä kirjakilpailussa “Readers’ Favorite book – 2019”, joka järjestettiin Yhdysvalloissa! Vuonna 2020 kirja Sanat Kumara sai saman palkinnon tässä kilpailussa. Vuonna 2021 tämä palkinto annettiin kirjalle Maitreya.

Vuonna 2016 kirja “Keisari Nikolai II. Ristin tie”, jonka on kirjoittanut Tatjana Mickushina ja kanssakirjoittajat, Venäjän kirjankustantajien liiton (ASKI) kilpailun tulosten mukaan 50 parhaan alueellisen julkaisun luetteloon. Vuonna 2022 ilmestyy toinen kustantamon “SiriuS” kirja, joka on omistettu kuninkaalliselle teemalle – “Venäjän tsaareista. Tarinoita lapsille”, sisällytettiin myös 50 parhaan alueellisen julkaisun luetteloon.

Valitettavasti näitä kirjoja ei ole saatavilla englanniksi. Toivomme kuitenkin, että kaikki Tatyana Mickushinan kirjat julkaistaan englanniksi.

Tatyana Mickushinan YouTube-kanavalla on satoja videoita kirjoista ja opetuksista sekä videoita, joissa on haastatteluja, seminaariaineistoa ja lukijoiden arvosteluja. 

Tatyana Mickushinan venäjänkielisellä YouTube-kanavalla oli kesään 2022 mennessä 10.000.000 katselukertaa!

Tatyana Mickushinan englanninkielisellä YouTube-kanavalla oli 800.000 katselukertaa!

Liity lukijoidemme ja katsojiemme joukkoon.

1.  “Sirius”. Tatyana Mickushinan virallinen verkkosivusto: sirius-eng.net.

2. Linkki Tatyana Mickushinan kirjailijasivulle Amazonissa: https://www.amazon.com/Tatyana-Mickushina/e/B00J6CLYGC/ref=sr_tc_2_0?qid=1467031210&sr=1-2-ent.

3. Tatyana Mickushinan YouTube-kanava:

https://www.youtube.com/channel/UCa1DxhJDIx1gyVrRuWRuPMw

Yhteystiedot:  Sähköposti: sirius@sirius-eng.net

Lisätietoja

Yleisvenäläisen yritysluokituksen tulosten mukaan vuonna 2017 SiriuS-kustantamo saavutti ensimmäisen sijan Siperian alueen kustantajien joukossa! Sille myönnettiin titteli “Industry Leader – 2017”.
Tatjana Mickushina on “Venäjän kansallinen idea” -hankkeen tekijä.
Tämä hanke on vaihtoehto kulutusyhteiskunnan valta-asemalle maailmassa. “Kansallinen idea” puolustaa hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden periaatteita kaikilla ihmisen toiminnan aloilla, eli Korkeimpia moraalisia periaatteita.

 Hanke sai myönteisiä arvioita tunnetuilta ihmisiltä.
Tietoa Tatyana Mickushinasta on saatavilla verkkosivustolla:

https://sirius-eng.net/the_messenger.htm sekä YouTube-kanavalla:

 

Kirjojen arvostelut

Nämä arvostelut kertovat siitä, mikä meitä yhdistää: ensinnäkin samankaltaisista ongelmista, jotka monet ihmiset onnistuivat ratkaisemaan Tatjana Mickushinan kirjojen ansiosta; toiseksi siitä, että kirjat inspiroivat ja antavat iloa elämään.

Kiitolliset lukijat jakoivat palautettaan hankkeessa “Auttava käsi. Henkisten kokemusten jakaminen”. Toukokuussa 2020 projekti sai noin 80 videota ja yli 150 kirjettä 26 maasta ympäri maailmaa!

Mariika, Plovdiv, Bulgaria:

 “Viisauden mestareiden opetus on avannut silmäni, sieluni ja sydämeni. Löysin sen noin 10 vuotta sitten.

Olin neuvoton; en tiennyt, mitä tehdä seuraavaksi. Halusin löytää sielulleni jotakin, joka veisi minut pois tästä tilasta… se päivittäisi minua, antaisi minulle etenemismahdollisuuden, maamerkin.

Nyt nämä Viisauden helmet ovat auttaneet minua saavuttamaan tietoisuuden, löytämään ilon ja rakkauden kaikkea ympäröivää kohtaan.”

Mariana Nikolaeva, Sumy, Ukraina:

 “Minuun teki vaikutuksen se, että Opetus ei anna vain Jumalallisia lakeja, peruskäsitteitä ja hengellisen polun perusteita, vaan paljastaa myös niiden mekanismeja ja tapoja soveltaa niitä jokapäiväisessä elämässä!

 Loppujen lopuksi tärkeintä on oppia, miten Opetusta voi SOVELTAA KÄYTÄNNÖSSÄ… Elämä on muuttunut dramaattisesti, vastuu jokaisesta päivästä on noussut esiin. Nyt se on etsintää, se on luovuutta, se on kokeilua ja halua antaa…

 Opetus antaa uskomatonta apua ja tukea kirjaimellisesti kaikissa tilanteissa.” 

Vitaly Koida, Moskova, Venäjä:

 “Tutustuin Tatjana Mickushinan kirjoihin vuonna 2016. Viisauden Mestareiden Opetus inspiroi minua, rauhoitti minua, antoi minulle rakkautta ja harmoniaa. Tuohon aikaan elämäni oli kuumeista johtuen jatkuvista liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvistä ongelmista, joiden väliin tulivat perheongelmat; alkoholi ja tupakka olivat välttämättömiä ominaisuuksia elämässäni…

 Hakeuduin tietysti narkologeille hoitolaitoksiin, mutta mitään pitkäaikaista vaikutusta ei ollut. Alkoholi- ja tupakkariippuvuus on halu eli mielisairaus. Ja mielisairautta on hoidettava hengellisillä menetelmillä!…

 Mestareiden opetuksesta oppimani tieto karman laista antoi minulle mahdollisuuden ymmärtää, mistä ongelmat voivat alkaa ja miten niitä voi käsitellä.

 Tämä henkisten tekniikoiden hallitsemisen ja tietoisuuden laajentamisen jakso kesti puolitoista vuotta. Sen tuloksena uudistin elämäni täysin, selvitin kaiken sisälläni ja lopetin alkoholin ja tupakan käytön… Kaikki riippuu halustamme. Elämä tai kuolema. Oletko Jumalan kanssa vai et!

 Lopetan tämän tarinan kiitollisuuden kyyneleet silmissäni, koska jälleen kerran tajusin kaiken Taivaan anteliaisuuden ja armon!”.”

Loput arvostelut löytyvät täältä:

https://sirius-eng.net/helping-hand/letters.html

 —————————

Olemmeko me siis ystäviä? Kutsun sinut vierailulle!

“Sirius.” Tatyana Mickushinan virallinen verkkosivusto: sirius-eng.net

 Linkki Tatyana Mickushinan kirjailijasivulle Amazonissa: https://www.amazon.com/Tatyana-Mickushina/e/B00J6CLYGC/ref=sr_tc_2_0?qid=1467031210&sr=1-2-ent.

 Tatyana Mickushinan YouTube-kanava:

https://www.youtube.com/channel/UCa1DxhJDIx1gyVrRuWRuPMw

Sähköposti: sirius@sirius-eng.net

Kiitollinen lukija

https://sirius-eng.net/