Sydämestä sydämeen puhe

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sydämestä sydämeen puhe

valamon-jumalaidin-ikoni2
Sydämestä sydämeen puhe
Äiti Maria, tammikuu 04, 2009

MINÄ OLEN Äiti Maria, tulen taas luoksesi, kuten tavallista, ja puhuakseni sydämestä sydämeen. Kun sydämet puhuvat, mielet ovat hiljaa. Ja tosi viestintä välillämme on mahdollista vasta, kun ottamamme yhteyttä sydämemme tasolla. Sinulla on puutetta Rakkaudesta. Sinulla on puutu Valosta. Olet joskus lähes hengästynyt Jumalallisen Energian riittämättömyyden takia, ikäänkuin olisit hapenpuuteessa. Sinun pitäisi viettää enemmän aikaa puhuen sydämestä sydämeen kanssani.

Olen valmis kuuntelemaan kaikkia sinun valituksia ja pyyntöjä. Älä ujostele. Tiedän, että miehet ovat erityisen ujoja näyttämään tunteitaan. Ja kun erityinen hetki meidän viestinnässä tulee, hämmennyksissä he pyyhkivät pois kyyneleet  silmästään. Voit vapaasti itkeä. Sielullasi on ikävä tosi viestintää. Sinä olet etsinyt ja silti epäonnistunut löytämään ihanteita omassa maailmassasi, sekä miehet että naiset. Te keskittytte kehoihin, mutta tosi rakkaus näyttäytyy sielunne tasolla ja jopa Korkeamman Itsenne tasolla.

Älkää tunteko noloutta, kun kyyneleet nousevat silmiinne meidän viestintämme aikana. Suoritit toimia, jotka eivät olleet kovin hyviä naisia, äitiäsi ja sisariasi kohtaan monta kertaa menneissä elämissä ja tämän elämän aikana. Pyyhkiytyköön erehdyksesi kyynelissä ja jättäköön negatiivinen energia sinut ikuisesti.

Sinun katumuksesi, vaikka et edes ymmärtäisi, että se on katumus avaa uuden tilaisuuden sinulle. Uuden näkemyksen maailmasta. Älä ole nolona kyynelistä. Ne kuljettavat pois karmaa, jonka tietämättömyytesi tai viisauden puutteesi loi.

Minä olen sinun kanssasi. Olen aina sinun kanssasi ja voit aina kääntyä minun puoleeni avun tarpeessa elämäsi kovina hetkinä. Olen lähempänä maapallon fyysistä tasoa kuin yksikään toinen Mestari. Se on minun erityinen tehtäväni. Minä varjelen kotejanne ja maatasi.

Olen valmis tulemaan luoksesi sinun ensimmäisellä kutsulla. Ja kaikki tämä on mahdollista kiitos työstänne, kiitos teidän energiastanne ja rukouksista, joita saan teiltä. Rosarit, jotka omistatte minulle, antavat minulle mahdollisuuden antaa apua hyvin monille sieluille, jotka pyytävät apua. Tiedän aina kun luet Rosarin sydämesi pohjasta. Energian virta virtaa välillämme: ylöspäinen teistä ja alaspäinen minusta.

Tämä on se kuinka saat minun Rakkauteni ja Armoni energian. Kun olet erityisen surullinen ja sinulla ei ole yhtää voimaa lukea Rosaria, voit vain ajatella minua, kuunnella melodioita, jotka on omistettu minulle(1). Ja silloin energian virta sinusta saavuttaa  myös minut  ja minä tunnen sinut, jokaisen teistä. Jumalan armon avulla, minä tunnen jokaisen Hänen poikansa ja tyttärensä sillä hetkellä kun he ajattelevat minua tai kääntyvät puoleeni avun tarpeessa. Joten tänään sinä voit käyttää Taivaan antamaan tilaisuutta ja pyytää minulta apua ja tukea tarpeen hetkellä kuten ennenkin.

Rakkaani Jeesus kertoi teille eilen, että olin asettanut länsäoloni moniin minua esittäviin kuviin. Ja voit tuntea sen itse. Joillakin minusta tehdyillä ikoneilla on ihmeitä tekevä vaikutus. Ja joskus riittää pelkästään, että visualisoit yhtä ikoneista vastaanottaaksesi minun tukeni säteen. Kun minulla on tilaisuus olla läsnä keskuudessanne, ja se ei ole salaisuus, Jumala antoi minulle sellaisen arm on. Et välttämättä huomaa minun läsnäoloani vierelläsi. Mutta minulle on mahdollista olla läsnä aivan siinä paikassa, missä sinä olet..

Minulle on tärkeää, että oleskelet rauhan ja hiljaisuuden ilmapiirissä. Tulen näkymätömänä ja huomaamattomana, ja vain vähäinen ruusujen tuoksu seuraa minua, jolloin voit joskus arvata, että olen vieraillut luonnasi. Ruusujen tuoksusta voit joskus arvata, että olen vieraillut luonnasi.  Olen tullut tänä talvipäivänä uutisten kanssa, että toivon, että löydät tämän hyödyllisenä. Haluaisin antaa teille Pyhimmän Jumalanäidin rukouksen teidän rukoustuntiinne:

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Kaikista Pyhin Jumala Äiti, rakastettu Äiti Maria, rukoilen polvistunein polvin sinua, Sanat eivät ilmaise Rakkauteni syvyyttä sydämessäni, mitä tunnen sinua kohtaan. Pyydän, ota vastaan Rakkauteni ja kiitollisuuteni. Sinä tiedät mikä on kaikista tärkeintä sieluni kasvulle nykyisin. Pyydän sinun apuasi ja tukeasi. Minä pyydän sinua auttamaan minua, etten unohda päivän kiireessä niitä kommunikaatiomme hiljaisia minuutteja, jotka minun sieluni muistaa. Tukekoon rikkoutumaton siteeni sinun kanssasi minua elämässäni ja auttakoon  se minua olla unohtamatta Korkeampaan Polkua, jota minun on tarkoitus seurata tässä elämässä.

Toivon vilpittömästi, että voisitte olla kanssani useammin ja kääntyä puoleeni. Mikä tahansa meidän kommunikaatiossamme, jopa vain vilkaisu kuvaani, auttaa sinua pitämään tietoisuuttasi tasolla, joka tekee mahdottomaksi niiden hyökkäykset, jotka eivät ole löytäneet vielä tietä sydämeeni ja jotka eivät ole tietoia siitä, mitä he tekevät.

MINÄ OLEN Äiti Maria, joka on ollut kanssasi tänä päivänä.

copyright Tatyana Michushina