Toivon, että sinä opettelet pitämään tietoisuutesi siinä tasossa, missä on vain Rakkaus, Ilo, rauha ja harmonia.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Toivon, että sinä opettelet pitämään tietoisuutesi siinä tasossa, missä on vain Rakkaus, Ilo, rauha ja harmonia.

helios-kuva
Toivon, että sinä opettelet pitämään tietoisuutesi siinä tasossa, missä on vain Rakkaus, Ilo, rauha ja harmonia

Rakastettu Helios, joulukuu 31, 2009

MINÄ OLEN Helios.

Olen tullut tänään ja olen täynnä iloa! Haluaisin jakaa tämän ilon teille! Kaikki se, mitä tapahtuu Maan päällä nyt, tämä on vain yksi valitettava episodi. Ja se tulee menemään ohi.

Olen Karmallisen Neuvoston sanansaattaja, joka on vielä istunnossa. Tällä kertaa minulla on kunnia ilmoittaa teille, että on maan päällä on yksilöitä, jotka ovat ilmaisseet tarvittavan määrän yrittämistä ja itse-uhrautuvaisuutta. Ja nämä ovat vahvistettu kirjeissä Karmalliselle neuvostolle ja Akaisiin aikakirjoihin.

Meillä oli mahdollisuus esittää näitä omistautumisen esimerkkejä Jumalan tahtoon, itse-uhraavaisuudesta ja suopeudesta Suureen Keskus Aurinkoon, ja tämä näytti  olevan tarpeeksi, jotta Maapallo saa sen energian, jota se  tarvitsee niin paljon.

Kerron teille minun pienen salaisuuden. Kaiken aikaa Karmallisen Neuvoston istunnon aikana minä, omasta aloitteestani, lähetin Rakkauden säteitäni Maahan. Ja talven lyhyiden päivien aikana pohjoisella pallonpuoliskolla monet teistä tunsivat tämän ja käänsivät katseensa minuun ja pystyivät tuntemaan rakkauteni.  Kirjaimellisesti herättelin sielujanne rakkauteni kautta. Ja olen tyytyväinen siihen, että ponnistelut eivät olleet turhia.

No, tämä on iloinen uutinen, joka on onnistunut tulla juuri ennen tämän kovan vuoden loppua. Paljon työtä suoritettiin Mestarien taholta tämän vuoden aikana tasapainottamaan tilannetta planeetalla. Ja onnelliset uutiset on se, että Ylösnousseiden Mestarien ponnistelut ovat saavuttaneet vastakaikua sydämissänne, muutamissa sydämissä, niin vilpittömissä ja omistautuneissa!

Mikä ilo onkaan tuntea tyytyväisyyttä hyvin tehdystä työstä !  Iloni on rajaton! Ja jos vain voisin jakaa rakkauteni, iloni ja optimismini ainakin niiden kanssa, jotka lukevat tämän minun viestini, voitte kuvitella miten maan ilmakehä olisi kirkkaampi ja iloisempi!

Ihmettelen ihmisiä, jotka yrittävät löytää ulkoisia ilon lähteitä humalaisessa seurassa ja huvituksissa.

Ihmettelen sinua, sillä todellinen ilo tulee sydämestä. Se voi olla erilainen. Ja joskus, henkilön ulkoinen olemus ei osoite, että hän on täynnä sisäistä iloa. Mutta on tarpeeksi kun katsoo hänen silmiinsä ja se tulee ilmi selväksi.

Ilo on tietoisuuden tila, jota ei ole kiinnittynyt fyysiseen maailmaan. Tämä tietoisuus heijastaa Korkeampia maailmoja. Ja Jumala antakoon kaikkien teidän oppia tuntemaan sen hiljaisen ilon, joka tekee elämästä mielekästä, joka saa sinut suoristamaan olkapääsi eikä vain kävelemään, vaan liitelemään Maan päällä.

Tämä on erityinen viisaus, joka on parhaiten yhteensopiva Rakkaudelle. Ilo ja rakkaus. Se riittää, että viljelet vain näitä kahta ominaislaatua itsessäsi. Ja näet kuinka kaikki alkaa muuttua elämässäsi.

Katso minua. Etkö halua hymyillä minulle takaisin?

Aina, kun suru tai huono tila ottaa sinut hallintaansa, etsi minut taivaalta, ota vastaan  minun Rakkauden säteeni,  suunnattuna  henkilökohtaisesti sinulle ja muista tämä minun viestini. 

Lupaa itsellesi aina muistaa minua, kun raskaat ajatukset ja epäilykset  ottavat kontrollin sinussa.

Yksinkertaisesti visualisoi valtava tulinen auringon kehän taivaallisella sinisellä taivaalla. Yksin tämä visualisointi voi muuttaa mielentilaasi välittömästi ympärillä olevien ihmisten silmissä.

Kyllä, olen taikuri, ja minä voi tehdä ihmeitä.

Jokainen teistä voi myös oppia tekemään sellaisen ihmeen.  Tämä on erityinen armo, joka voidaan paljastaa teissä lahjana.  Tämä lahja sytyttää ihmisten sydämet.  Ja kaikki, jotka ovat sinun lähelläsi voivat kokea voiman, energian ja korkeamman henkisyyden virtauksen. Rukoile, että tämä lahja myönnetään sinulle.  Tämän lahjan salaisuus on hyvin yksinkertainen.  Sinusta tulee Jumalallisen energian välittäjä maailmaasi. Ja kun saat tämän lahjan ansioittesi vuoksi, tulet samanlaiseksi kuin aurinko omaan maailmassasi.  Voit jakaa sielusi lämpöä ja energiaa jokaiselle ympärilläsi ilman mitään rajoituksia. 

Tietenkin, päästäkseen sellaiseen tilaan, on välttämätöntä omistaa useita vuosia tietoisuuden kohottamiseen tälle tasolle. On kuitenkin lyhyempi polku, jolloin voit heti saavuttaa tämän tilan, ja ne teistä, jotka kirjoittivat kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle ja halusivat antaa itsensä uhrina, jotta maailma voi jatkaa olemassaoloa, te voitte yrittää nousta tähän tajunnan tasoon, Teille – se on helppoa.

On paljon vaikeampaa ylläpitää saavutettu tajunnan taso pidemmän aikaa.  Ja kun voitatte itsenne, voitatte vaikeat tilat ja teitä ympäröivien ihmisten pahat tietoisuuden tilat, ja päivä toisensa jälkeen pidätte tietoisuutenne ehdottoman Rakkauden ja sisäisen ilon tasossa, te suoriudutte vihkimyksistänne!

Uutena Vuotena toivon, että te kaikki opitte pitämään tietoisuutenne tasossa, missä on vain Rakkaus, ilo, rauha ja harmonia.  Mitä enemmän on ihmisyksilöitä, jotka voivat pitää tämän tason jatkuvasti, sitä helpompaa tulee olemaan kaikille muille.  Tämä on vaikeaa aloittelijoille, mutta se on helpompaa niille, jotka seuraavat heitä.

MINÄ OLEN Helios!

I AM Helios!

© Viestintuoja Tatyana Mickushina