Taivaiden suuri armo

      Kommentit pois päältä artikkelissa Taivaiden suuri armo


Taivaiden suuri armo

Rakastettu Alpha, 24. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN Alpha.

MINÄ OLEN Taivaallinen Isäsi. Minä olen tullut. Kosminen uutinen on tänään tullut ja tämä Lähettiläs on valtuutettu välittämään tämän uutisen sinulle.

Olen tullut kaukaisista maailmoista. Olen tullut ankkuroimaan minun Liekkini ja  minun Läsnäoloni Lähettilään chakroihin.

Tämä ei ole ollut koskaan ennen mahdollista. Olemme suorittaneet tämän kokeilun tapahtumien nopeuttamiseksi ja mahdollistaaksemme maapallon ihmiskunnan yhteyden Korkeampien maailmojen kanssa. 

Minun on vakuutettava teitä siitä tosiasiasta, että siirtymisenne turvallisuus korkeampiin värähtelyjen tasoon määräytyy muutosten käsittämisestä, jotka ovat tapahtumassa.

Käsityskykynne laajuus Korkeammista maailmasta tietoisuudessanne ja kykynne noudattaa Korkeampien maailmojen Lakia määräävät ihmiskunnan siirtymisen turvallisuuden uudelle tietoisuuden tasolle evoluution kehityksessä.

Siksi olen tullut muistuttamaan sinua tehtävästäsi ja Alkuperästäsi.

Olet läpi käynyt kehityksen kiinteissä maailmoissa, ja nyt sinun on palattava Minuun, Minun maailmaan, joka on sinun Kotisi.

Nyt olen avannut sinulle Kosmisen mahdollisuuden. Tämä on minun henkilökohtainen sallimukseni ja tilaisuus, jonka annan Maan ihmiskunnalle.

Tästä hetkestä lähtien voit vedota kutsussasi suoraan Minuun. Jos elämässäsi tulee hetki, kun sinusta tuntuu äärimmäisen raskaalta kestää ympäröiviä kärsimyksistä ja ankaruutta,  silloin voit vedota suoraan Minuun kutsullasi, ja teen kaiken mahdollisen helpottaakseni tilannettasi. 

Pyydän kuitenkin vastineeksi sinua pitämään jatkuvasti muistissasi tapaamistamme  tänään tietoisuudessasi.

Jonkin aikaa kuluu ja illuusio alkaa niellä sinut alas kuin upottava suo. Sisäinen Valo himmenee, ja olemuksesi menettää suunnan. Kaikki ympärilläsi muuttuu harmaaksi, etkä enää erota Valoa pimeästä, valkoista mustasta.

Siksi olen tullut tänään: antamaan sinulle Minun tilaisuuteni ja antamaan sinulle mahdollisuuden käyttää sitä milloin tahansa.

Aseta näkyvälle paikalle kutsun sanat, jotka lausut,  kun ympäröivä ympäristö tuntuu kestämättömältä sinulle tai kun sinusta tuntuu, että olet menettänyt voimasi kestää ympäröivän maailman ankaruutta.

Voit lausua kutsuni päivittäin, ja 24 tunnin sisällä siitä, kun olet sanonut ne, sinulla on Minun  henkilökohtainen suojeluni ja holhoukseni käytettävissäsi.

Joten, sinun pitää seistä alttarin edessä. Löytää hetki, jolloin mikään ei häiritse sinua.  Astua sisäiseen tilaasi, ottaa suojaa sieltä ja sanoa seuraavaa sydämesi hiljaisuudessa :

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN – nimessä, Rakas Alpha, Pyydän Sinua aktivomaan sallimuksesi.  Minä pyydän Sinua lähettämään Sinun Isällisen Säteesi minun olemukseeni.  Minä pyydän Sinua ojentamaan Sinun auttavan kätesi minulle ja suojelemaan minua kaikilta negatiivisilta energioilta ja värähtelyiltä seuraavien 24 tunnin aikana. Minä olen Sinun, Oi Herra, tule ja suojele minua!”

Tästä hetkestä lähtien teen tämän kutsu-rukouksen aktiiviseksi ja käytettäväksi teille.

Se on Taivaiden Suuri Armo, saada tilaisuus olla Minun Henkilökohtaisen suojelukseni alla, ollessasi maailmanne kiireessä ja hälinässä.

Voit turvautua Minun suojeluuni niin usein kuin mahdollista ja on sinulle tarpeellista.

Joka kerta, kun lausut kutsuni, jonka olen antanut, sen vaikutus voimistuu.

Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että tämä kutsu samanaikaisesti voimistaa Minun Läsnäoloani maailmassasi. Ja tämä tarkoittaa sitä, että vastakkaiset voimat tulevat seuraamaan paikkaa, jossa lausut kutsusi.

Jos sanot kutsun kerran päivässä, saat Minun suojaukseni 24 tunnin ajaksi. Jos sanot kutsun useammin, Minä ilmaisen Läsnäoloni lähelläsi, ja yhdessä voimme kestää kaiken, mikä ei ole Jumalallista maailmassasi.

Jos olet valmis astumaan Minun sotureiteni riveihin, Minä tule olemaan kanssasi palvelussasi aina loppuun asti.

Kaikki Alphan soturit ovat minun henkilökohtaisen holhoukseni alla. Kuitenkin vain hyvin harvat ihmiset ottavat riskin liittyä Minun joukkoihini, koska Minun liikekannallepanon hetkestä lähtien sinun on käytettävä koko elämäsi Jumalalliseen palveluun.

Maapallolla on hyvin vähän ihmisiä, jotka pystyvät tekemään tämän. Vain harvat ihmiset pystyvät kestämään  lakkaamattoman ponnistuksen ja kehojensa läpi kulkevien energioiden virtauksen.

Haluaisin asettaa lepoon ne, jotka ovat jo alkaneet kokea pelkoa ja epäilyksiä. Et ole valmis, ja tilaisuus liittyä Minun riveihini ei koske sinua.

Mutta on useita ihmisiä, joukossanne, jotka lukevat tämän Viestin, jotka ovat valmiita astumaan Minun sotureitteni riveihin.

Sinä olet valmis astumaan Valon sotureiden ensimmäisiin riveihin.

Jonkin aikaa tulee kulumaan, ja Minun sotureitteni määrä maailmassanne kasvaa. Ja kosmisissa mittakaavassa, melko pian jäävät vain minun Soturini maailmaanne.

Tämä ei tarkoita, että tulee sota. Tämä tarkoittaa, että Valo saavuttaa voiton pimeydestä. Tämä on väistämätöntä, koska tämä on Kosminen Laki.

Olen tullut tänään muistuttamaan teitä Jumalallisesta Lähteestänne ja Jumalallisesta tehtävässänne.

Ole omistautumisen tilassa ja valmiudessa, ja Minä olen aina kanssasi!

MINÄ OLEN Alpha, Taivaallinen Isäsi, MINÄ OLEN!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina