Et voi neuvotella Jumalan kanssa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Et voi neuvotella Jumalan kanssaEt voi neuvotella Jumalan kanssa

Rakastettu Jeesus, 28. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN  Jeesus,  olen tullut luoksenne taas.

Tänään haluaisin käsitellä aihetta, joka voi olla hyödyllinen sinulle, mutta josta ei voi ansioitua omistautumisella epätodelliseen maailmaan.

Kuten aina, huomiosi seuraa asioita, jotka ympäröivät sinua illuusiossa. Sinun on hyvin vaikeaa nostaa tietoisuuttasi ja työntää itseäsi ulos sille Jumalallisen todellisuuden havaitsemisen tasolle, jossa koko ympäröivä maailma himmenee ja kalpenee verrattuna siihen kauneuteen, tunteisiin ja pyrkimykseen, jonka voit saada meidän maailmassamme. 

Kuitenkin, asemasi kaksinaismaailmassa erinomaisesti palvelee kehitystäsi ja edistymistäsi. Sinun Polullasi tulee kohta, jonka jälkeen, kun olet tullut sen läpi, et voi enää kokea tyytyväisyyttä mistään ympäröivässä ympäristössä illuusion maailmassa. Ja tärkein tehtävä meille ja sinulle on saavuttaa tämä piste Polullasi. Jos vertaa tätä ylösnousuksi huipulle, voit kuvitella itsesi kiipeämässä paljaita kallioita, ohittamalla syviä jyrkänteitä ja yhtäkkiä tulet vuorenhuipulle, josta lumoava näköala avautuu silmiesi edessä. Ja tämä tuo kyyneleet silmiisi ja ymmärrät, että tämä oli elämäsi vaarantamisen ja itsesi voittamisen arvoista.

Ja sinä ymmärrät, että kiintymyksesi maailmaan, jonka jätit, vähitellen häviää, ja yhdistyt tämän uuden ympäröivän maailman kauneuteen. Ja mikään ei voi vietellä sinua maailmassa, jonka olet jättänyt ikuisesti, sillä huolimatta siitä, että jatkat olemista fyysisessä maailmassa, et enää kuulu siihen.  Sinussa ei ole enää mitään tästä maailmasta. Sinussa ei ole enää mitään energiaa, joka voi vetää sinut takaisin illuusioiden maailmaan. Kuitenkin jatkat asumista maailmassasi, koska olet täysin tietoinen siitä tosiasiasta, että on paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat apuasi ja kokemustasi.

Näet syyn ihmisten kärsimykseen, näet miksi he kärsivät, ja ymmärrät, miten he voivat päästä eroon kärsimyksistään. Mutta siitä huolimatta, että puhut näille ihmisille hyvin yksinkertaisella kielellä ja kerrot heille hyvin yksinkertaisista asioista, vain harvat heistä kykenevät ymmärtämään sinua.

Olin maan päällä, puhuin ihmisille. Vietin tuhansia tunteja kommunikoiden ihmisten kanssa. Yritin saada heidät vakuuttuneiksi asioista, jotka onnistuin ymmärtämään, kun olin toivonut pääseväni eroon epätodellisesta osasta itseäni ja luovuttuani siitä. Mutta kuinka yksinkertaisesti yritinkin puhua ihmisille, näytti olevan vain kaksitoista oppilasta, jotka pystyvät kehittämään osittaisen ymmärryksen antamastani Totuudesta.

Nykyisin sama asia tapahtuu. Riippumatta siitä, kuinka hyvä ja ymmärrettävä on se tapa, jolla tietoa annettaan tämän tai kenen tahansa toisen Lähettilään kautta, on hyvin harvoja ihmisiä, jotka kykenevät omaksumaan sydämeensä Opetuksen ytimen, ja on vielä vähemmän niitä, jotka haluavat seurata tätä Polkua.

Me annamme Totuuden avoimesti. Tule meidän pöytäämme. Voit ottaa kaiken sydämesi kyllyydeksi. Ja ainoa maksu, jota sinun tarvitsee tehdä väistämättömästi, on epätodellisesta itsestäsi luopuminen, joka sinun on vapaasti uhrattava palvelun alttarille Jumalalle, Elämälle, Valon Voimien Hierarkialle.

Näen, että monien ihmisten sydämet, jotka lukevat näitä Saneluja, tulevat innostuneiksi. Näen heidän pyrkimyksensä liekin syttyvän. Mutta ajoittain on niin surullista katsoa henkilöä, joka palaa takaisin tutulle tielle, joka on turvallinen, mutta joka ei johda mihinkään muuhun kuin kuolemaan. 

Olette kuolemattomia henkiä. On surullista nähdä, että ympäröitte itsenne tarpeettomalla hölynpölyillä ja yritätte näytellä palvelemista sen sijaan, että palvelette vilpittömästi. 

Kuinka voitte onnistua yhdistämään hyviä sanoja Jumalasta ja Palvelusta elämässänne, joka on täynnä kaupallista pyrkimystä uraan, vaurauteen ja pinnalliseen joutavaan seurusteluun?

Sinun ei sallita yhdistää näitä vastakkaisia asioita edelleen ja aina vaan. Ennemmin tai myöhemmin tulee hetki, jolloin sinun on pakko tehdä valinta, ketä palvelet. Aiotko jatkaa maailmanne kultaisen vasikan palvontaa tai valita vilpittömän Jumalan ja Elämän palvelemisen? 

Kerroin teille, että on mahdotonta olla kahden herran palvelija. Et voi palvella Jumalaa ja mammonaa samanaikaisesti.

Sanoin nämä sanat kaksi tuhatta vuotta sitten. Mutta näinä päivinä jokainen teistä  kohtaa saman valinnan elämässänne. Jumala vaatii, että sinun tulisi omistautua hänelle. Et voi neuvotella Jumalan kanssa. Ette voi sanoa, katso, Herra, minä teen tämän sinulle, ja nyt, Herra, sinun vuorosi  on tehdä  se, mitä minä pyydän.

Millaista suurta ylimielisyyttä pitäisi olla, salliakseen sellaista kaupantekoa Jumalan kanssa?

Tulet Jumalan temppeliin, kun kohtaat vastoinkäymisiä,  onnettomuuksia, sairauksia ja vaikeuksia. Ja te  kaikki tulette temppeliin järjestääksenne ratkaisun Jumalan kanssa, sytytätte kynttilän ja pyydätte vaikeuksista vapaata ratkaisua ongelmillenne.

Toivotteko vakavasti, että Jumala tulee vastaamaan pyyntöönne?

Oletko  todella varma, että voitte ostaa Jumalallisen armon uhrauksillanne?

Jumala ei tarvitse mitään teidän uhrejanne – ei vasikoita, joita tapatte tai rahaa. Jumala haluaa teidän luopuvan vain yhdestä asiasta – epätodellisesta osasta itseänne – siitä osasta, joka ei ole Jumalasta teissä.

Tämä on niin yksinkertaista. Mutta et voi ymmärtää sitä jostain syystä. Jokainen profeetta tai opettaja tuli maailmaan vain opettaakseen tätä Suurta Totuutta. Ja nyt saat juuri saman Totuuden, josta saarnasin 2000 vuotta sitten. Te luotte täydellisiä lentäviä koneita, suoritatte miehitettyjä avaruuslentoja, voitte mennä suoraan meren pohjaan ja luotte huippu tietokoneita ja viestintäjärjestelmiä. Te ohjaatte väärin mieltänne illuusion täydellistämiseen. Miksi ette voi ymmärtää tätä yksinkertaista Jumalallista Totuutta huolimatta tällaisesta kehittyneestä mielestä mikä teillä on? Se johtuu siitä, että mielenne on lihallinen mieli, mieli, joka kuuluu maailmaanne ja palvelee maailmaanne. Ja tärkein tehtävänne on luopua lihallisesta mielestä,  luopua kaikesta, mikä sitoo teidät illuusion maailmaan.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi jättää kotisi ja lähteä kerjäämään. Silti tämä voi olla hyödyllistä joillekin ihmisille. Sinun täytyy poistaa tietoisuudestasi kaikki kiintymykset maailmanne. Voit jatkaa elämääsi maailmassasi, mutta vain ohjataksesi muita kulkemaan Polkua, jonka olet läpäissyt.

Jokainen teistä kulkee oman Polkunsa. Mutta pohjimmiltaan vain yksi Polku voidaan katsoa olevan tosi –  Polku täydellisestä egosta kieltäytymiseen ja kaikesta kiintymyksestä maailmaanne. Ja suurin synti on yrittää saada Jumala palvelemaan teitä.

Tämä on juuri se kohta, jossa monet sielut menettävät jalansijansa. Käytätte Jumalallista energiaa oman egonne korostukseen sen sijaan, että taivuttaisitte polvenne Jumalalle ja pyytäisitte nöyryydessä, ”Herra, tässä minä olen. Ota minut, käytä minua. Olen orjasi. Minä en ole mitään, Herra, sinä olet kaikki”.

Ajattele uudelleen sanojani, jotka olen kertonut teille tänään. Nämä sanat saattavat tuntua liian tiukalta sinulle tai voit ajatella, että näillä sanoilla ei ole mitään suhdetta sinuun.

Älä kuitenkaan päädy hätäiseen johtopäätökseen. Tutki tarkasti toimiasi, koska nämä sanat ovat merkityksellisiä 99,99 prosentille ihmisistä, jotka ovat nyt inkarnaatiossa.

Minun on täytynyt antaa teille tämä tiukka saarna, koska liian monet teistä tarvitsevat täsmälleen tiukkoja sanoja, jotka voivat ottaa kultauksen pois teidän harhakuvasta maailmasta ja poistaa suomut silmistänne. Vasta sen jälkeen voitte nähdä lopulta Jumalallisen Totuuden ja pyrkiä siihen koko olemuksellanne ja koko sydämestänne.

Tiedän, että jokainen teistä tulee saamaan voiton ja jokainen teistä kestää ja tulee ulos voitokkaana  kamppailustanne illuusion kanssa, joka on kestänyt jo miljoonia vuosia, mutta jonka hiekka on kulumassa loppuu. Illuusioiden maailmalla, erotettuna Jumalallisesta Maailmasta, on alkunsa ja loppunsa.

Kiirehtikää Polullanne todelliseen maailmaan. Älkää odottako mahdollisuuksien porttien sulkeutumista kasvojenne edessä.

MINÄ OLEN Jeesus.