Tatjana N.Mickushinan kirja  “Maitreya” sai viiden tähden luokituksen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tatjana N.Mickushinan kirja  “Maitreya” sai viiden tähden luokituksen


Tatjana N.Mickushinan kirja  “Maitreya” sai viiden tähden luokituksen

 Tämä on korkein pistemäärä suurimmassa kansainvälisessä kirjakilpailussa ”Lukijoiden suosikkikirja – 2021”, joka järjestetään Yhdysvalloissa

Rakkaat ystävät!

Meillä on ilo ilmoittaa teille, että keväällä 2021 Tatjana Mickushinan kirja “Maitreya” esiteltiin Yhdysvalloissa suurimmassa arvostetussa kansainvälisessä kirjakilpailussa ”Lukijoiden suosikkikirja -2021”.  Arvostelija valitsi tämän kirjan ja antoi sille 5 tähden arvostelun!

Tarjoamme huomioonne Astrid Iustulin katsauksen, joka on Lukijoiden Suosikkikirjakilpailun arvioija.

”Kun henkilö löytää tavan muodostaa yhteyden Suurien Viisauden Mestareiden kanssa,  kirja, hän päättää kirjoittaa  tulee paljon mielenkiintoisemmaksi ja monimutkaisemmaksi kuin kirja, jota ei ole kirjoitettu heidän Sanelunsa mukaan. Kirjoittaja-sanansaattajan tehtävästä tulee itse asiassa Mestarin sanojen transkriptio ja niiden esittäminen maailmalle. Tämä on se, mitä  Tatyana N.Mickushina tekee Masters of Wisdom -sarjassaan. Monien hänen jo julkaisemiensa teosten joukossa nykyinen, Maitreya, on omistettu tämän maailman tulevalle Buddhalle. Tässä Mickushina vastaanottaa viestejä, joita hän sai  Maitreyalta  vuosina 2005–2013 tarjojen lukijoille mahdollisuuden pohtia heidän tietoisuuttaan ja laajentaa lukijoiden näkemyksiä.

Viime aikoina olen usein pohtinut vaikeuksia, joita länsimaisella yhteiskunnalla on tietoisuutensa löytämisessä. Tajusin myös, että minulla on sama ongelma, joten olen iloinen, että löysin Maitreyan. Tatjana N.Mickushinan kirja tuli oikeaan aikaan minulle ja auttoi selvittämään joitain hämmentäviä ajatuksia, joita minulla oli edelleen. Erityisesti pidin siitä osasta, jossa kirjailija (tai pikemminkin Maitreya) selittää, kuinka täyttyessämme Jumalallisen Rakkauden tunteesta voimme saavuttaa harmonian ja rauhan tilan. Pidin myös osasta, joka oli omistettu lapsille, aihe, joka on minulle erittäin rakas. En usko, että riittävää lukea Maitreya vain kerran. Tämä on kirja, jota kannattaa lukea ja uudelleen  lukea, ja jokaisen lukemisen jälkeen kutsun teitä meditoimaan sitä. Uskon, että kaikki hyötyvät Mickushinan Maitreyan opetusten transkriptiosta. ”