Viestini tarkoitus on herättää ne, jotka pystytään vielä herättämään illuusion suloisesta unesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Viestini tarkoitus on herättää ne, jotka pystytään vielä herättämään illuusion suloisesta unesta


Viestini tarkoitus on herättää ne, jotka pystytään vielä herättämään illuusion suloisesta unesta

Rakas Babaji, 20. kesäkuuta 2021

MINÄ OLEN Babaji!

Tänään olen tullut jälleen muistuttamaan teitä vielä kerran Meidän olemassaolostamme ja Meidän Opetuksestamme.

Olen tullut muistuttamaan teitä Laista, joka on olemassa tässä Maailmankaikkeudessa, muistuttamaan teitä Rakkaudesta, jonka on aina oltava kanssanne, koska ilman Rakkautta, joka syleilee koko Teidän olemustanne ja koko maailmaa, koko Luomakuntaa, ette voi jatkaa olemassaoloa.

Pelko ja negatiiviset tietoisuuden tilat syntyvät paikassa, jossa ei ole Rakkautta.

Sen tähden ensisijainen tavoite elämässänne on palauttaa Rakkauden tunne.

Viesteissäni ja muiden Mestareiden Viesteissä ei ole mitään uutta, mitä olemme antaneet aiemmin, monta tuhatta vuotta sitten, viisaiden, profeettojen ja Lähettiläiden kautta.

Ja kuitenkin yhä, meidän on aika ajoin muistutettava teitä Meidän olemassaolostamme, jotta tiedätte, ettette ole yksin Universumissa.

Me seuraamme jatkuvasti kehitystänne ja edistymistänne hengellisellä Polulla. Ja kun evoluutio lähestyy kehityksensä kriittistä kohtaa ja itse järkevän sivilisaation olemassaolo Maaplaneetalla on uhattuna, emme voi olla tulematta ja muistuttamalla jälleen kerran Opetuksemme peruspostulaatteja.

Olemme puhuneet monta kertaa välttämättömyydestä voittaa halut ja luopua kiintymyksistä tämän maailman harhakuvituksiin ( illuusion ilmennyksiin).

Kuitenkin, laiskuuden ja kohtuuttomuuden vuoksi monet Meidän seuraajistamme eivät kiinnitä asianmukaista huomiota ohjeisiimme.

Esimerkiksi nyt illuusio on nyt tuonut useita uusia ansoja tietoisuudellenne, jotka vievät teidät pois Polulta vaivattomasti ja huomaamattomasti. Puhun kiinnityksestänne älypuhelimiin ja ns. sosiaalisiin verkostoihin. Mikä saa teidät ajattelemaan, että tämäntyyppiset kiintymykset aiheuttavat vähemmän haittaa sieluillenne kuin alkoholi, nikotiini, väärän rytmin musiikki, huumeet, uhkapelit …?

Yksi sosiaalisissa verkostoissa viettämäsi tunti lykkää edistymistäsi Polkua pitkin koko vuoden. Ja vuosi säännöllistä sosiaalisten verkostojen käyttöä voi viedä sielultasi mahdollisuuden evoluutiokehitykseen ikuisesti.

Seuraava kysymys, jota haluaisin korostaa Viestissäni, koskee asennettanne Meidän Lähettilääseemme. Olen jo sanonut edellisissä Viesteissäni (1), että sen mukaan, miten kohtelette Lähettiläitämme, Me tuomitsemme, kykenääkö sivilisaationne kehittymään edelleen vai liittyykö se epäonnistuneiden menneisyyden sivilisaatioiden romukoppaan.

Ajattelkaamme tätä yhdessä.

Olemme työskennelleet ihmiskunnan kanssa Maapallolla miljoonien vuosien ajan. Pääasiallisen hengellisen työn ja koulutuksen teemme erityisissä paikoissa: Veljeskunnan Ashrameissa. Lähettiläämme Lähetystyön alussa sellainen Ashram luotiin lähelle Omsk´ia. Tämä on muinainen voimapaikka, josta aijoimme levittää Meidän Opetuksemme ja nostaa ihmiskunnan tietoisuuden uudelle tasolle.

Chelojemme velvollisuutena on huolehtia Lähettiläästämme ja luoda tarvittavat olosuhteet Opetuksen levittämiselle.

Useita vuosia Me annoimme Viestejä Lähettiläämme Ashramissa, kyllästämällä ympäröivän maan Jumalallisilla värähtelyillä. Teidän tarvitsi vain hyväksyä Lahjamme ja suojella sitä kuin silmäteräänne, vastakkaisten voimien edustajilta.

Mutta vastakkaiset voimat valloittivat Meidän etuvartiomme. Sen Pyhyyttä loukattiin ja tuhottiin.

Tämä luo raskaan karman, joka putoaa niiden valonkantajien harteille, jotka ovat ottaneet inkarnaation nimenomaan Lähetystyömme suojaamiseksi Venäjällä.

Tämä karma on kaventanut valonkantajien tietoisuutta ja kaventaneet heidän visiotaan siinä määrin, että he ovat lakanneet erottamasta Valoa pimeydestä ja lakanneet ymmärtämästä Opetuksemme yksinkertaisimmat säännökset.

Ihmiset, jotka kutsuttiin tulemaan Maan suolaksi(2), osoittivat petoksen ja pettämisen katkerat hedelmät.

Mikä on heidän kohtalonsa? Tulla työnnetyksi tielle, jossa tulevat evoluutiot tulevat marssimaan.

On virheitä, on harhaluuloja; on syntejä. Kaikki voidaan ymmärtää ja antaa anteeksi. Mutta ei ole mitään tekosyytä eikä anteeksiantoa pahimmalle synnille – pettämiselle.

Valon Keskuksen suojaamiseksi, joka on akkuroitu Meidän Lähettiläämme kehoihin, Meidän oli pakko  siirtää Lähettiläämme Venäjän ulkopuolelle. 

Kun henkilö tekee epäoikeudenmukaisen teon Lähettilästämme kohtaan, hän luo karman, joka kaatuu hänen perheensä päälle useisiin sukupolviin.

Lähettiläämme tilanteessa tapahtui se, että Venäjän hallituksen viranomaiset alkoivat vainota ja toteuttaa sortotoimia Lähettilästä ja hänen sukulaisiaan ja ystäviään kohtaan.

Lähettiläämme aseman ominaisuus on, että mikä tahansa teko kohdistettuna Lähettilästämme vastaan heijastuu hänen asemastaan poispäin ​​ja palaa niille, jotka suorittivat tämän teon tuhat kertaa voimakkaampana. Tämä koskee erillisiä yksilöitä – pahan tahdon tekijöitä ja kaikkia maita, jotka eivät tehneet Lähettiläällemme oikeaa kunniaa.

Meillä oli erittäin suuret toiveet Venäjälle. Tällä hetkellä nämä toiveet eivät ole täyttyneet.

Viimeisten 100 vuoden aikana Venäjä on kahdesti hylännyt Suuren Valkoisen Veljeskunnan ojentaman avun.

Ensimmäistä kertaa se tapahtui 1900-luvun alussa, jolloin Roerich-perheen (3)  välittämä Sanomamme hylättiin; toinen kerta oli 2000-luvun alussa, jolloin Lähettilästämme vainottiin Venäjän alueella.

Maa, joka hylkää apumme ja vainoaa Lähettilästämme ei voi olla olemassa merkittävän historiallisen ajanjakson ajan, ja se on tuomittu hajoamaan ja kuolemaan.

Suurin osa maan väestöstä ei ymmärrä sille aiheutuneiden ongelmien ja epäonnen syitä. Toistan kuitenkin vielä kerran: maat tekevät valintansa parhaiden edustajiensa edustamina.

Ja parhaat edustajat osoittautuivat olevan mustia lampaita; ja jotkut susia lampaiden vaatteissa, etsivät kadonneita lampaita saadakseen heidät lopulta pois Polulta (4 ).

Haluan teidän mielessänne ymmärtävän syyt sille, mitä pian tulee tapahtumaan ja mitä jo tapahtuu.

Ei ole  olemassa pahoja demoneja, ennen kuin ne asettuvat tietoisuuteenne. Kun valonkantajat eivät täytä tehtäväänsä, planeetta joutuu vastakkaisten voimien alaisuuteen.

Sivilisaatio, joka on repinyt itsensä irti Jumalasta ja Hänen Laistaan, ei voi olla olemassa mitään merkittävää ajanjaksoa.

Kuten tapahtui monien menneisyyden sivilisaatioiden kanssa. Samoin tulee tapahtumaan teidän sivilisaationne kanssa.

Menetettyään Valon Painopisteen ja suoran Opetuksemme välityksen, Venäjän valonkantajat eivät voineet ylläpitää tietoisuuttaan oikealla tasolla; he tekivät valinnan koko maalle. Ja koska Jumalan suunnitelman mukaan Venäjän oli näytettävä polku koko maailmalle, koko maailma joutui kaaoksen ja sekaannusten aikakauteen.

Mikään ei voi olla olemassa ilman Jumalallista energiaa.

Mikä on tie ulos?

Aina on olemassa tie ulos: palata kehityksen Jumalalliselle Polulle.

Hyväksy Meidän opastuksemme ja noudata Jumalallisia Käskyjä. Seuraa Moraalin Lakia.

Kunnioita Jumalaa, Mestareita ja Lähettiläitämme.

Sanomani tarkoituksena oli tänään herättää ne, jotka pystytään vielä herättämään illuusion suloisesta unesta.

Meidän apumme voi olla aina tarjolla. Mutta tarvitsemme sieluja, jotka kykenevät sankarillisiin tekoihin, itsensä uhraamiseen ja palveluun,  niitä, jotka ovat valmistaneet kehonsa puhdasta Jumalallista energiaa varten, jolla Me olemme aina valmiita täyttämään puhtaat sydämet. 

MINÄ OLEN Babaji.
[1] Rakastettu Babaji, 5. joulukuuta 2009, ”Puhe kuinka lukea Viestejä ja kuinka kohdella Lähettilästä”; 20. kesäkuuta 2010, “Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: tämä maailma tai Jumalallinen maailma.

[2] Matteus 5:13: “Te olette maan suola. Mutta jos suola menettää suolaisuuden, miten siitä voidaan tehdä taas suolaista? Siitä ei ole enää mihinkään, paitsi että heitetään pois ja tallataan jalkojen alle.”

[3] Vuonna 1926 Nicholas Roerich saapui Moskovaan Mahatmojen puolesta. Nicholas Konstantinovich tapasi yhteyksiensä avulla Neuvostoliiton johtajia. Tiedämme erityisesti tapaamisesta G.V. Chicherin ja A.V. Lunacharsky kanssa. Tapaamisessa kansankomissaarien kanssa Nicholas K.Roerich antoi heille Mahatmojen kirjeen Moskovan kommunisteille ja arkun, jossa on  Burkhan Bulatin maata. Valitettavasti Neuvostoliiton johto ei hyväksynyt Mestareiden yhteistyöehdotuksia.

[4] Sanat Kumara, 19. joulukuuta 2020, “Planeetan kohtalo riippuu siitä, kuinka pystyt pitämään liekin palamassa pimeinä aikoina.”

© Lähettiläs Tatyana Mickushina