Tavoitteenamme on herättää niin monta sielua kuin mahdollista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tavoitteenamme on herättää niin monta sielua kuin mahdollista

Tavoitteenamme on herättää niin monta sielua kuin mahdollista

Serapis Bey, 20. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Serapis Bey. Olen tullut tänään pitämään toisen puheenvuoron, tarkastelemaan aiempaa materiaalia ja antamaan sinulle korvaamattoman arvokkaita Totuuden jyviä, joka on upotettu Viestin päätekstiin.

Olette varmaan huomanneet, että olemme hyvin varovaisia antaessamme teille käsityksiä, jotka ovat uusia tietoisuudellenne. Otamme huomioon ihmisten keskimääräisen tason, joilla on mahdollisuus lukea viestejämme. Kaikki, mikä on liian epätavallista tietoisuudellenne, mitä luette, tietyllä tasolla tietoisuutenne kohtaa kaiken sellaisen vastustuksen kanssa ja jopa hylkäyksellä. Siksi yritämme lähettää Viestimme erittäin huolellisesti.

Olette huomanneet, että Viestit lähetetään eri tasoilta ja eri Mestareilta?  Mikä on tällaisen yhdistelmän tarkoitus, useista erillisistä mutta harmonisoiduista tiedonannoista?

Te kaikki olette ainutlaatuisia yksilöitä. Jotain, joka on hyvin lähellä toista henkilöä ja koskettaa hänen sielunsa hienoimpia kieliä, saattaa ärsyttää toista. Siksi yritämme kattaa näiden viestien kanssa niiden sielujen kiinnostuksen kohteiden koko laajan kirjon ja tarpeet, jotka tulevat kosketuksiin näiden Viestien kanssa. 

Kaiken kaikkiaan voimme nähdä, että informaatiomme tulee kylvetyksi hedelmälliseen maaperään ja itää avoimien chakrojen muodossa niissä, jotka hyväksyvät jokaisen Viestin kiitollisuudella. Ja tämä tekee mahdolliseksi sen, että voimme vahvistaa Viestiemme vaikutusta, koska jokainen teistä, joka tarkkaan lukee jokaisen Viestimme Rakkaudella, tulee osaksi Palvelun prosessia. Tietyllä tavalla olette pieniä soihtuja, jotka loistavat kiinteän maailman pimeydessä, ja valonne voi houkutella sieluja, jotka sopivat värähtelyynne.

Koska valonne ovat erittäin heikkoja ja koska ne syttyvät ja sammuvat elämän vaikeuksien vaikutuksien alaisuudessa, lähetämme Viestimme huomattavan pitkän ajan kuluessa, niin että voisitte tulla vahvoiksi pyrkimyksissänne ja alkaa toimia itsenäisesti. 

Samaan aikaan tarvitsette ulkoista tukea. Siksi yritämme auttaa teitä nukkumisenne aikana, kun tietoisesti matkustatte retriitteihimme, jotka sijaitsevat hienovaraisella tasolla. Monille sieluille inkarnaatiossa olon aikana tämä on ainoa tilaisuus, kun he voivat saada ohjausta ja tietoa korkeimmalta tasolta. 

Tulette retriitteihin värähtelyjenne mukaisesti ja tunnette vetoa Mestariin, jonka kanssa resonoitte eniten sisäisellä tasolla. 

Nämä koulut, jotka tällä hetkellä sijaitsevat hienovaraisilla tasoilla, voidaan myös toteuttaa fyysisessä tasossa. Tarvitsemme vain luotettavan, pätevän yhteyshenkilön fyysisellä tasolla, joka palvelisi katalysaattorina. Sitten koulumme voitaisiin luoda fyysiseen tasoon. Tässä koulussa voisimme tarjota koulutusta ensin kaikkein edistyneimpien opetuslapsiemme kautta, jotka ovat inkarnoituneina, ja sitten itse Mestaritkin itse voisivat tulla maailmaanne.  Tarvitsemme todella ihmisiä, jotka kykenevät toteuttamaan suunnitelmamme fyysisellä tasolla. Tarvitsemme todella Suuren Valkoisen Veljeskunnan keskuspisteistä, jotka ankkuroidaan fyysiselle tasolle.

Nyt, lähettämällä nämä Viestimme maailmaanne, saamme lyhytaikaisia epämääräisiä kipinöiden välähdyksiä, lyhytaikaisia valon heijastuksia sydämistänne siellä ja täällä. Jos meillä olisi keskittymä fyysisessä tasossa, voisimme palvella voimakkaana Valon majakkana, joka antaisi virheettömän navigoinnin monille sieluille elämän myrskyjen valtameressä. 

Tarvitsemme vain fyysisen tason yhteyshenkilön, joka kykenee moitteettomasti välittämään energioitamme ja jolla on samalla taito työskennellä nykyisissä Maan olosuhteissa.

Emme vaadi liikaa, rakastettu. Jos katsot ympärilläsi, näet, kuinka paljon materiaalisia resursseja ja rahaenergiaa käytetään ostoskeskusten ja viihdekeskusten rakentamiseen.

Jos pieni osa tästä energiasta käytetäisiin koulujemme luomiseen, jossa voimme tarjota oikeita esimerkkejä ja tietämystä, voimme tehdä läpimurron ihmisen tietoisuudessa pelkästään muutamassa vuosikymmenessä.

Rakastettu Saint-Germain puhui Jumalallisesta mahdollisuudesta, joka on kultaisella tarjottimella ja jota voitte käyttää. Kerron teille, ettei ole ollut yhtään arvoista yksilöä, joka voisi ottaa tämän mahdollisuuden. Joitain

vaikeuttaa heidän sisäiset esteet ja stereotypiat; toisilta puuttuu uskoa ja omistautumista.

Tulemme silti täyttämään suunnitelmamme.  Ja me yhä toteutamme Jumalan suunnitelmaa Maa planeetalle.  Haluaisitko sinä ottaa osaa meidän suunnitelmiimme?

Älä katso ympärillesi. Minä puhuttelen jokaista teistä, jotka lukevat tämän päivän Viestiä. Jokainen teistä, jotka ovat löytäneet nämä viestit Internetistä tai kirjakaupoista, on kyky liittyä joukkoomme ja täyttää suunnitelmamme.

Lähetämme edelleen kutsumme teidän maailmaanne ja Enkelien trumpetit kutsuvat niitä sieluja, jotka olivat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi palvelemaan Veljeskunnan käsinä ja jalkoina fyysisellä tasolla ennen inkarnaatiotaan.

Ymmärrän hyvin, että illuusio on nyt voimansa huipussa. Tämä tekee saavutuksestasi vieläkin suuremman, jos onnistut murtamaan illuusion verkon läpi vapauteen, jossa ei ole raskaita maailmasi energioita ja jossa vallitsee veljeyden, yhteistyön ja Rakkauden henki.

Uuden päivän olisi pitänyt tulla planeetalle jo kauan sitten. Siksi käytämme tämän annetun armolahjan lähettääksemme Viestejä tuomaan mahdollisimman paljon energiaa maailmaanne ja niin, ettet enää voi rauhassa nukkua illuusioissa, vaan pikemminkin, että menetätte rauhallisen unen ja etsitte mahdollisuutta täyttää teidän Jumalallisen suunnitelmanne.

Meidän tehtävämme on herättää niin monia sieluja kuin mahdollista aktiiviseen työhön muuttamaan maapallon fyysistä ja hienovaraisimpia tasoja. Ja me käytämme tätä Viestien lähettämisen armolahjaa, joka on nimenomaan annettu meille Suuresta Keskus Auringosta auttamaan planeetta Maan kehityksen edistämiseen. 

Olen tullut tänään antamaan impulssin opetuslapsilleni, jotka ovat inkarnoituneina, ja herättämään myös niitä, jotka resonoivat energioitteni kanssa, minun säteeni energioiden kanssa. 

MINÄ OLEN Serapis Bey.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina