Teidän on poistettava kaikki pimeys pois Venäjältä sydäntenne voimalla ja omalla esimerkillänne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän on poistettava kaikki pimeys pois Venäjältä sydäntenne voimalla ja omalla esimerkillänne


Teidän on poistettava kaikki pimeys pois Venäjältä sydäntenne voimalla ja omalla esimerkillänne

Ylösnoussut Mestari Nicholas,  24. huhtikuuta 2005

MINÄ OLEN Ylösnoussut Mestari Nicholas. Te tunnette minut. MINÄ OLEN Venäjän Tsaari Nicholas II, Romanov, nyt Ylösnoussut Mestari Nicholas.

Olen erittäin innoissani tämänpäiväisestä tapaamisesta ja tilaisuudesta puhua teille ja jokaiselle, jotka asuvat Venäjällä ja niissä maissa, joita myös kutsuttiin Venäjäksi ei niin kauan aikaa sitten.

Silmäni ovat täynnä kyyneleitä, kun puhun. Haluan sanoa niin paljon. Haluan kuitenkin sanoa tärkeimmät asiat, jotka teidän täytyy tietää tällä historiallisella hetkellä. Ette näe näitä asioita, mutta ne todellisuudessa ovat nyt tapahtumassa korkeammalla tasolla Venäjän yllä.

Suuri joukko Jumalallisia voimia on keskittynyt rakentaviin ponnistuksiin tämän maan yllä nyt. Valtava voima on keskitetty Taivaissa Venäjän ylle.

Ja olemme valmiita toimimaan. Kaikki on valmisteltu; lopulliset valmistelut on saatu päätökseen. Jumalallinen tilaisuus, Jumalainen suunnitelma Venäjälle on valmis laskeutumaan fyysiseen tasoon.

Voi, tämä on erittäin suurenmoinen suunnitelma! Ja kaikki, mitä tarvitsemme nyt, on apunne tämän suunnitelman johtamisessa alaspäin fyysiseen tasoon. Te tiedätte, että jotta voisimme tehdä tämän meillä on oltava tietty määrä yksilöitä, jotka ovat täysin ja kokonaan omistautuneet meille ja Jumalan Tahtoon.

Me ymmärrämme, kuinka vaikeaa teillä on kestää tällaisten voimien painetta, jotka ennakoivat omaa loppuaan ja siten toimivat, näyttäen kätensä, eivätkä vähäisimmässäkään määrin vaivaudu suojaamaan häpeämättömiä toimiaan pelkällä ideologialla tai peittämään millään muulla verukkeella heidän häpeämättömyyttään.

Näin kuolettavasti haavoittunut peto käyttäytyy, ennakoiden sen lähestyvän kuoleman ja ollen valmis murskaamaan ja murtamaan kaiken tieltään hullulla raivolla, jonka aiheuttaa sen voimattomuus. 

Venäjää hallitsevat voimat nyt ovat samanlaisia kuin kuolettavasti haavoittuneen pedon, ja  näyttää siltä, ettei mikään voi pysäyttää sitä tai saada sitä järkiinsä.

On kuitenkin olemassa Jumalan suunnitelma tälle maalle, ja se tullaan toteuttamaan. Useiden vuosikymmenien tai jopa vuosisadan lykkäys ei ole muuta kuin merkityksetön historiallinen ajanjakso. Tiedätte, että monet perheeni jäsenistä ja minä inkarnoiduimme tämän arvokkaan lähetystyöhön kanssa 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa.

Mutta peto oli voimakas vielä tuohon aikaan ja löysi tukea Venäjän kansoilta, käyttäen hyväksi heidän tietämättömyyttään. Tietämättömyys on juuri haitta, jonka vuoksi kaikkein pahimmat voimat toimivat tällä planeetalla. Tietämättömästä henkilöstä tulee sokea työkalu pimeiden voimien käsissä.

Olin niin pahoillani ymmärtäessäni voimattomuuteni kruunusta luopumisen ajanjaksona  ja siitä seuranneesta epäkunnioittavasta pidätyksestä ja vangitsemisesta. Minä rakastan Venäjää. Rakastan Venäjää kaikella sydämelläni, kaikella olemuksellani. Ja olin valmis uhraamaan perheeni ja itseni antaakseni tämän maan ihmisille tilaisuuden saada heidän mahdollisuutensa loistavaan tulevaisuuteen.

Te tiedätte että olin tietoinen kohtalostani, tulevasta lapsieni ja minun marttyyrikuolemasta. Oli olemassa monia tapoja pelastaa elämäni ja paeta muihin maihin. Minä hylkäsin ne kaikki.

Otin ristin itselleni tietoisesti, hyväksyin tämän ristiinnaulitsemisen ristillä. Vaikein tehtävä oli voittaa se osa vastustustusta itsessäni, joka yritti pelastaa lapset mihin hintaan hyvänsä. Mutta uhrasin lapseni aivan kuten Abraham oli valmis uhraamaan poikansa. Aivan viimeiseen hetkeen asti toivoin, että Jumala ohjaisi kohtalon kättä, ellei minun hyväkseni, sitten ainakin lapsieni hyväksi. Mutta ei. Kauhea tapahtuma tapahtui.

Siunatut viattomat joutuivat kohtaamaan marttyyriuden. Ja tämä hetki palvelee signaalina pimeyden kaikkein pahimmista voimista, jotka kurottautuvat esiin ja kiirehtivät valtaan.

Kaikki pimeyden voimat nousivat näkyviin valoon. Kaikki se, mikä aiemmin yritti ylläpitää ulkokuorta ja pysytellä piilossa, ryömi esiin valoon. Se oli pahojen henkien vimma. Ja tämä hulluus on jatkunut tähän asti. Ja jos he aiemmin peittivät itsensä ideologian valepukuun, teeskennellen huolehtivansa ihmisten tarpeista, nyt he eivät vaivaudu perustelemaan millään tavalla heidän laittomia toimiaan.

On surullista katsella asioita, jotka tapahtuvat Venäjällä. Mutta tiedätte, että kun tauti ajetaan sisälle, se heikentää elimistöä huomaamattomasti, kunnes se on täysin heikko ja kuolee.

Venäjällä kaikki pahat voimat ja kaikki sairaudet tulivat päivänvaloon. Ja Venäjä on ollut kuumeessa jo yli sadan vuoden ajan. Mutta uskon tämän maan voimaan, uskon sen kansaan, ja tiedän, että ennemmin tai myöhemmin tauti tulee häviämään perin pohjin.

Ennen kuin Jumala antaa tälle maalle uuden mahdollisuuden, sen on läpikäytävä katharsis, vapautumisen prosessi. Tätä vapautumista on seurattava katumus, ja vasta tämän jälkeen säteilevä polku tulee paljastumaan Venäjän kansojen edessä.

Olisin voinut vastustaa. Olisin voinut pelastaa perheeni ja kaikki meistä olisivat voineet pysyä elossa. Mutta mitä elämäni olisi ollut ilman Venäjää? Minun valintani oli paeta taistelua ja väkivaltaa. Valitsin Kristuksen polun ja annoin heidät ristiinnaulita minut ja koko perheeni.

Minusta tuli Ylösnoussut Mestari; Saavutin ylösnousemukseni. Mutta lapseni, tyttäreni, ovat edelleen ruumiillistuneina. Kaksi heistä on tullut Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettiläiksi. Yksi on Amerikan alueella ja toinen on Venäjällä.

Mutta jos voisin elää elämäni  uudestaan, valitsisin jälleen ristiinnaulitsemisen perheelleni ja itselleni kuitenkin uudelleen.

Tiedätte, että Jeesus, marttyyrikuolemansa kautta, otti itselleen ihmiskunnan karman. Hän kärsi ihmisten syntien tähden. Kaikki pyhimykset kaikkina aikoina ottivat aina itselleen ihmiskunnan synnit, osan planeetan karmaa, siten keventäen taakkaa ja antaen ihmiskunnan vetää itsensä koko korkeuteensa ja katsomaan Taivaita.

Nyt on sinun vuorosi. Vastuu Venäjän ja koko planeettamme tulevaisuudesta on teillä, ihmiset, jotka ovat nyt ruumiillistuneina, koska Venäjän on osoitettava polku kaikille muille maille Jumalan suunnitelman mukaisesti.

Yritän näyttää teille teidän nykytilanteenne aivan kuten näen sen ylösnousseesta tilastani.

Ja näen, ettei ole enää paljon aikaa odottaa. Mutta juuri nyt tarvitsette kaikki ponnistuksenne kuin ei koskaan aikaisemmin.

Kaikki on sekoittunut Venäjällä. Jyvät ovat sekoittuneet rikkaruohojen kanssa. Kaikki on muuttunut sekaisin aivan kuin tarkoituksellisesti. Valtava peto on sekoittanut kaiken matkallaan ja etenee murskaten.

Kuitenkin kaikki on ilmestynyt näkyviin nyt ja sinulla on mahdollisuus arvioida hedelmien mukaan.

Nyt voit nähdä, kuka on kuka.

Pyydän teitä luopumaan taistelusta. Seuraamaan polkua, jonka Jeesus näytti teille ja polkua, jonka minä valitsin viimeisessä inkarnaatiossani. Teidän tehtävänne on luopua väkivallasta.

Teidän on poistettava kaikki pimeys pois Venäjältä sydämenne voimalla ja omalla esimerkillänne.

Jokaisen teistä täytyy muuttua  jättiläismäisiksi  Hyvän ja Valon luojiksi. Ja pimeyden voimille ei tule olemaan mitään paikkaan lähellä teitä.

Antakaa heidän paeta Venäjältä. Antakaa heidän ottaa kaikki rikkaudet, jotka he ovat varastaneet ja mennä pois. Jumala ei koskaan jätä Venäjää niin kauan kuin siellä on olemassa ainakin yksi pyhimys inkarnoituneena.

Mutta nyt on ennennäkemätön määrä pyhimyksiä olemassa ruumistuksessa.

Muistakaa, että vaikka kohtaisitte ilmeisen tappion fyysisellä tasolla saavutatte ylivoimaisia voittoja korkeammassa tasossa.

Olette kuolemattomia. Ja vain vahvistatte Elämää uhraamalla fyysisen ruumiinne. Vahvistatte Hyvän ja Valon periaatteita tällä planeetalla.

Lisätkää Valoa! Suorittakaa hyviä asioita!

Teitä tullaan vainoamaan. Teitä tullaan nöyryyttämään köyhyydellä.

Pyydän, että kestätte kaiken tämän, aivan kuten olette kestäneet koko tämän maan vaikean historian.

Ei ole paljon aikaa jäljellä, rakkaat. Olkaa kärsivällisiä jonkin aikaa.

Aika on muuttunut, ja näen ylösnousemukseni tasosta ne asiat, joita ette voi nähdä silmällänne.

Sanon teille, että Venäjä on suurenmoinen maa. Sen voima on keskittynyt korkeammalle tasolle nyt.

Tiedätte, että Jumalan suunnitelma toteutetaan huolimatta pimeiden voimien mistään vastustuksesta.

Ei ole väliä kuinka kauan haavoittunut peto raivoaa, loppu on jo ennalta määritelty.

Ei ole enää paljon aikaa odottaa. Olkaa kärsivällisiä, rakkaat.

Tulen antamaan apua teille. Annan teille kaiken avun, joka minun sallitaan antaa. Pyytäkää minulta apua rukouksissanne.

Ja annan sydämenne täyttyä ilolla lähellä olevan suuren voiton ennakoinnissa! 

MINÄ OLEN  Mestari Nicholas, ja minä olen jokaisen Venäjän valon-kantajan kanssa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina