Täytä tila ympärilläsi täydellisin mallein

      Kommentit pois päältä artikkelissa Täytä tila ympärilläsi täydellisin malleinTäytä tila ympärilläsi täydellisin mallein

Elohim Apollo,  30. joulukuuta 2009 

MINÄ OLEN Elohim Apollo.

Olen tullut tähän vaikeaan aikaan Maapallolle antaakseni sinulle yleismaailmallisen reseptin hyvinvointia, iloa ja inspiraatiota varten!

MINÄ OLEN vastuussa kauneuden ilmentämisestä fyysisessä oktaavissa ja hienoaineisimmissa maailmoissa.  MINÄ OLEN vastuussa inspiraatiosta ja oivalluksesta.

Ihmiset unohtivat olemassaoloni. Ihmiset eivät enää kutsu minua, kun he aloittavat mitä tahansa toimintaa.

Kaikessa ihmisen toiminnassa tulisi olla mukana Jumalallinen inspiraatio. Riippumatta siitä, mitä teet maailmassasi, sinun pitäisi tehdä se ilolla ja inspiraatiolla.

Oi, se on hyvin yksinkertaista, Rakastettu. Et tunne yleviä tunteita, koska sinua ympäröi epätäydelliset muodot ja epätäydelliset äänet.

Ja jotta voitte yhdenmukaistaa maailmanne värähtelyt Jumalallisten värähtelyjen kanssa, teidän tulisi täyttää maailmanne täydellisillä malleilla kaiken tyyppisessä toiminnassa ja, kaikkein ensimmäiseksi, taiteen alalla.

Mutta vaikka et olisikaan taiteilija, säveltäjä tai muusikko, ja olisit kaukana taiteesta, käänny minun puoleeni pyytääksesi apuani, ja minä täytän kaikenlaisen työsi jumalallisella inspiraatiolla. Ja jos teet kakun lomalle tai remontin asuntoosi, minä tulen täyttämään työnne inspiraatiolla ja ilolla. Ja työsi tulos tulee ilmentymään täydellisimmässä muodossa.  Kuvittele, että kaikki ihmiset olisivat Jumalan innoituksen ohjaamia heidän jokapäiväisessä toimissaan. Heidän työnsä olisi inspiroitu, ja heidän työnsä tuloksella olisi täydellisemmät värähtelyt.

Elämästänne puuttuu iloa ja inspiraatiota. Mutta se on vain siksi, että olette riistäneet itseltänne tämän hyvän, kieltäytymällä yhteistyöstä Jumalallisen maailman kanssa. Kaikki suurenmoiset teokset kaikessa taiteessa ovat aina olleet inspiroituja ylhäältä, ja henkilö, joka on luonut ne, on vain antanut Korkeampien hyveiden luoda ne hänen kauttaan. Parhaat taideteokset on luotu tällä tavoin.

Kukaan ei ole ottanut sinulta pois oikeutta yhteistyöstä Jumalan ja Jumalallisten energioiden kanssa, rakastettu. Elementit, kuten olennot, jotka ylläpitävät muotoja, enkelit Korkeamman maailman edustajina, ovat aina valmiita yhteistyöhön ja ovat aina valmiita auttamaan sinua. Aivan samoin kuin minä olen.

Olette luoneet sietämättömät olosuhteet ympärillenne, olosuhteet, joissa minkään Korkeamman maailman olentojen on mahdotonta pysytellä.

Sinun täytyy irrottautua pois tästä noidankehästä. Teidän täytyy ympäröidä itsenne kauniilla malleilla elämässä, pehmeällä lumoavalla musiikilla ja hienostuneilla muodoilla.

Teidän on kehitettävä mieltymys ja tyylitaju kauneudelle uuden sukupolven ihmisissä. Kauneuden tunne, suhteiden tuntemus, hienostuneisuus viestinnässä ei vain ihmisten kanssa mutta myös hienomman maailman edustajien kanssa tulisi tulla osaksi uuden sukupolven ihmisiä jo heidän äidin maidossaan. Sitten aikuisina nämä ihmiset pystyvät järjestämään elämän tilansa siten, että enkelit ja elementaalit voivat aina olla heidän kanssaan. Ja ehkä, minä voin pysyä, ohjatakseni kättäsi työssäsi niin, että se voisi vetää linjan, jonka herkkää ylivoimaista kauneutta monien sukupolvien ihmiset tulisivat ihailemaan.

Kaikki elämässäsi riippuu mieltymyksistäsi ja energioista, joita ylläpidät ympärilläsi. Ja jos käytät aina mustia surullisia vaatteita kuoleman ja helvetin symboleilla, kuuntelet kovaa musiikkia epäsäännöllisellä rytmillä, voin taata, että monien kilometrien säteellä ympärilläsi eivät elementaalit eikä enkelit, puhumattakaan minusta, kykene pysymään.

Kaikki on sinun vallassasi, rakastettu. Ja monet asiat eivät vaadi mitään kuluja. Kaikki riippuu siitä laadusta, mikä on ympärilläsi. On olemassa asioita, jotka sisältävät Jumalallisia värähtelyitä ja on asioita, jotka sisältävät vastakkaisia värähtelyitä. Sinun täytyy oppia tekemään eroja, koska se laatu mikä on ympärilläsi vetää puoleensa joko Valon olentoja tai olentoja pimeyden maailmasta elämääsi.  

Hienostuneet objektit ja asiat ympärillesi tulevat asteittain.  Mutta ensimmäinen askel ja tärkein askel on kutsua Valon energioita ennen mitä tahansa toiminnan alkamista ja mitä tahansa aloitettasi. 

Todennäköisesti on ihmisiä, mutta heitä on Maassa hyvin harvoja, jotka muistavat, että ennen minkä tahansa työn aloittamista on välttämätöntä rukoilla. Suurin osa ihmiskunnasta on syvässä tietämättömyydessä luottaen vain ruumiinsa lihaksiin kaikissa teoissaan. Ja mikä vielä pahempaa, tapahtuu, että pimeiden ja pahojen henkien voimia kutsutaan.

Viattomat sielut, joilta puuttuu tosi ja perustieto Jumalallisesta maailmasta, jotka eivät tunne rukouksen voimaa, joutuvat synnyttämään vastenmielisiä malleja niillä elämän alueilla missä työskentelevät.

Ainoastaan Valon voimien kutsuminen, jonka teette päivittäin ja useita kertoja päivässä ennen kaiken toiminnan aloittamista (työ, kodinhoito, koulutus), kykenee muuttamaan elämänne kokonaan vähitellen ja täyttämään sen Valolla ja sisäisellä tunnolla.

Se ei ole raskasta, rakastettu, eikä se maksa mitään. Vain sinun toivettasi tarvitaan.

Ymmärrän erittäin hyvin, että monet ihmiset, jotka ovat alttiina jatkuvalle maailmanne ei-jumalallisten ilmenemismuotojen paineelle, kokevat jatkuvasti masennustiloja tietoisuudessaan. Se on luonnollista, tietenkin.  Kuitenkin, sinun tulisi saada itsesi liikkeelle, sinun pitäisi vetää itsesi pois maailmanne suosta, täyttämällä asteittain maailmanne yhä enemmän täydellisillä malleilla ja ilmentymillä.

Tarvitsette Renessanssin. Teidän sielunne kaipaavat kauneutta. Sielunne ovat väsyneitä rumuuteen ja maailmanne epäharmonisuuteen.

Täytä ympärilläsi oleva tila täydellisillä malleilla, tee kaikki se, mikä on vallassasi.

Loppujen lopuksi voit ottaa niitä menneisyyden malleja, jotka ovat kestäneet ajan kokeet ja voit uudelleen tuottaa kuvia ja Renessanssin pienoisveistoksia. Käytä kätevyyttäsi.

Ainoastaan kauneus, vain täydelliset Jumalalliset mallit voi ottaa ihmisen tietoisuuden pois suosta.

Jumalallisten mallien täydelliset värähtelyt vaikuttavat kokonaiseen tilaan. Jumalalliset mallit kaikenlaisessa taiteessa voivat suojata tilaa samoin kuin ikoni täynnä rukouksen energiaa.

Minä tarjoan teille apuani sinua ympäröivän tilan muuttamisessa. Kutsu minua: “MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Elohim Apollo, minä pyydän sinua ottamaan tilan minun ympärilläni omaan hallintaasi  ja täyttämään se vain Jumalallisilla ilmentymillä missä tahansa olen: kotona, työpaikalla, julkisilla paikoilla.”

Milloin tahansa voin ilmentää läsnäoloni, minä täytän pyyntösi sinulle.

Siten kauneus ja Jumalalliset mallit jokaisella ihmisen toiminnan osa-alueella on se, mitä tarvitset nyt!

MINÄ OLEN Elohim Apollo.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina