Puhe Karman Laista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Karman LaistaPuhe Karman Laista

Rakastettu Lanello, 2 heinäkuuta, 2007

MINÄ OLEN Lanello, joka on tullut luoksesi tänä päivänä lähettiläämme kautta.

Kuten aina, olen erittäin iloinen tavatessani teitä! Ja kuten aina, meidän tapaamisemme tänään tapahtuu valtavan Rakkauden merkissä, jota tunnen Maan ihmiskuntaa kohtaan, sinua kohtaan, veljeni ja sisareni, jotka olette nyt inkarnoituneet.

Nykyisestä ylösnousseesta tietoisuudestani katsottuna paljon siitä mitä tapahtui, kun olin inkarnoituneena Mark Profetina, näyttää olleen  hyödytöntä ajan ja energian tuhlausta. Kun tietoisuus vapautuu ihmisen tunteista ja kiintymyksistä, monet olosuhteet ja monet asiat näyttävät täysin erilaisilta. Niinä aikoina, jolloin koet negatiivisia tietoisuuden tiloja, pyydän, katso tätä saneluani ja lue se uudelleen. Tämä johtuu siitä, että tietoisuutenne vaikuttaa huomattavasti kaikkeen siihen, mitä teille tapahtuu. Joka kerta, kun palaat samaan elämääsi koskeviin tapahtumiin, arvioit niitä eri tavoin, koska tietoisuuden tilasi muuttuu. Se on tämä muutos tietoisuuden tilassasi, johon sinun  täytyy pyrkiä elämässäsi. Sinun täytyy ymmärtää, miten tietoisuutesi, tietoisuutesi taso liittyy kaikkeen, mitä tapahtuu elämässäsi. 

Sinun Karmasi, se Jumalallinen energia, jota olet käyttänyt väärin menneisyydessäsi ja väistämättä palaa takaisin sinulle. Kuitenkin, jos olet aseistettu tiedolla ja ymmärrät, että kaikki, mitä sinulle tapahtuu elämässäsi tapahtuu täsmälleen siksi, että siihen on olemassa syitä  menneisyydestäsi, joko tästä tai aikaisemmista inkarnaatioistasi, sinun on paljon helpompaa hyväksyä elämäsi olosuhteet kuin niiden ihmisten, jotka eivät tunne miten Karman Laki toimii. Nämä ihmiset ovat kuin irrationaalisia olentoja, jotka ovat joutuneet kiinni olosuhteisiin, jotka he ovat luoneet itse , ja jotka eivät kykene irrottamaan itseään verkoista. Jokainen väärä liike saa alhaisen tietoisuuden tilan kahleet kiinnittymään yhä tiukemmin ja tiukemmin kiinni. Kun näyttää siltä, ettei tilanteesta ole mitään ulospääsyä, niin ahdistuksissaan nämä ihmiset kääntävät katseensa lopulta Taivaaseen. Sydän avautuu viimeisessä toivossa. Tällaisella hetkellä valaistuminen tulee ennakkokäsityksenä Korkeammasta Maailmasta. Vielä jokin aika kuluu, ja henkilö alkaa pohtia sitä tosiasiaa, että on olemassa Korkein Laki, joka johtaa hänen koko elämäänsä.

Tietenkin on erittäin omahyväistä ajatella, että te teette kaiken elämässänne itse ja hallitsette kaikkea itse. Hallitset elämääsi täsmälleen siinä määrin kuin Jumalallinen Laki sallii.

Älkää ajatelko, että tulette ikuisesti käyttämään Jumalan energiaa ilman kontrollia tyydytääksenne mielin oikkujanne ja alempien kehojenne nautintoja. Kun karmanne kuppi, monien negatiivisten tekojen tuloksena, tulee täyteen, saatte täydellisellä muuttumattomuudella kaiken käyttämänne energian paluun, jota olette käyttäneet väärin. Te kohtaatte ne ongelmat elämässänne, jotka olette itse luoneet menneisyydessä. Vasta kun alatte ymmärtää,  ettei teille tapahdu mitään muuta kuin se, mitä te itse olette luoneet aikaisemmin, kun lakkaatte valittamasta kohtalonne ja syyttämästä muita ihmisiä teidän onnettomuuksistanne ja kärsimyksistänne,  kun kykenette katumaan ja keventämään sydäntänne parannuksen kanssa, silloin karman kiinnikkeet avautuvat ja te pystytte katsomaan eri tavoin maailmaa, itseänne ja asemaanne maailmassa.

Tieto tästä hyvin yksinkertaisesta Laista helpottaa paljon elämääsi, koska sinä opit esimerkkien kautta kuinka tämä Laki toimii.  Tulette kykeneviksi kohtaamaan kaiken mikä tapahtuu elämässä oikealla tavalla. Kun havaitsette asianmukaisesti elämän läksyt, läpäisette testit, selvitätte pois aikaisemmin luodun negatiivisen karman.

Mitä tietoisempana kohtaat kaikki elämän olosuhteet, sitä helpompaa sinun on elää.  Jos tiedät diagnoosin , voit saada asianmukaisen hoidon ja tämä hoito tulee lievittämään tilaasi.

Uskokaa minua, tietoisuutesi määrittelee kaikki olosuhteet elämässäsi. Elämäsi olosuhteet muuttuvat väistämättä yhdessä tietoisuutesi muutoksen kanssa. Siksi niille teistä, jotka seuraavat opetuksiemme  Polkua, suosittelisin, että oppisitte hyväksymään erittäin nopeat muutokset  elämässänne  kaikissa olosuhteissa, kaikessa, joka ympäröi teitä. 

Jos et joko eilen tai tänään tai huomenna kohtaa mitään muutoksia elämässäsi, se merkitsee vain yhtä asiaa – tietoisuutesi ei ole muuttumassa. Kun astutte opetuslapseuden Polulle ja seuraatte sitä sitkeästi, kaikki elämässäsi alkaa muuttua salaman nopeudella. Sinulla tulee olla vain yksi ominaispiirre – kohdata mitä tahansa muutoksia rauhallisesti ja ymmärtää, että kaikki muutokset, olivatpa ne sitten hyviä tai huonoja, tulevat järjestyksessä, koska niiden täytyy tulla,  horjumattoman Karman Lain mukaisesti.

Elämäsi olosuhteet ja elämäsi vaikeudet liittyvät suoraan toimintoihin, joita itse olette tehneet menneisyydessä. Siksi et voi valittaa puolisostasi, lapsistasi tai esimiehestäsi tai ystävistäsi ja tuttavistasi. Tämä johtuu siitä, että te itse olette tuottaneet kaikki seuraukset aikana, jolloin olitte luomassa karmaa väärillä teoillanne.

Ymmärrys tästä yksinkertaisesta Totuudesta ja alistumisesta Laille  antaa sinulle mahdollisuuden toimia tämän lain mukaisesti tulevaisuudessa ja olla luomatta uutta karmaa.

Te myös alatte ymmärtää, että paitsi samoin kun teidän väärät toimet luovat negatiivista karmaa, mutta myös oikeat teot, jotka ovat hyväksyttäviä Jumalan edessä, luovat karmaa; mutta se on hyvää karma. Hyvän karman ja negatiivisen karman välinen suhde antaa sinulle mahdollisuuden säädellä karman paluun prosessia ja ohjata sitä itse käyttämällä Mestarien teille antamia armon erivapauksia (dispensations).

Karma muuttuu kohtalon sokeasta aseesta sinun avustajaksi  ja Opettajasi.

Kun tämä Jumalainen Totuus saavuttaa sinut siinä määrin, että analysoit jokaista suorittamaasi tekoa Karman lain näkökulmasta, sinä oivallat, että  sinä tulet vapaaksi tämän Lain vaikutuksesta ja saavutat todellisen Jumalallisen Vapauden. 

Sama analogia esiintyy maailmassasi. Jos noudatatte yhteiskunnan lakia, oleilette vapaudessa, mutta jos haluatte rikkoa lakia, niin ennemmin tai myöhemmin voitte joutua vankilaan ja  joudutte suorittamaan rangaistuksenne.

Olette kaikki aineen vankilassa. Teidän vapautuminen väistämättä koittaa, kun omaksutte Jumalallisen Lain ja seuraatte sitä elämässänne.

Olin iloinen voidessani antaa teille tämän lyhyen selityksen siitä, miten Karman Laki toimii. Toivon todella, että tämä puheeni on hyödyllinen kaikille teille.

MINÄ OLEN Lanello

© Viestintuoja Tatyana Mickushina