Te olette niitä, joiden pitäisi tehdä muutokset Maassa Jumalallisten mallien mukaisiksi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Te olette niitä, joiden pitäisi tehdä muutokset Maassa Jumalallisten mallien mukaisiksi


Te olette niitä, joiden pitäisi tehdä muutokset Maassa Jumalallisten mallien mukaisiksi

Lord Maitreya, 18. kesäkuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, olen tullut luoksenne tänään!

MINÄ OLEN tullut muistuttamaan teitä jälleen kerran siitä, että nyt teillä on mahdollisuus osallistua vuorovaikutusprosessiin kanssamme, Ylösnousseiden Mestarien kanssa, suuremmalla tietoisuudella.

Lähettiläämme kautta, joka on Guru teille, meillä on mahdollisuus luoda läheisempiä suhteita teihin Saneluitemme kautta, joita yritämme antaa teille säännöllisesti. Teillä on mahdollisuus kommunikoida kanssamme tietoisesti. Vaikuttaa siltä, että ulkoinen tietoisuutenne ei osallistu kommunikaatioprosessiin. Kuitenkin, te jo kommunikoitte meidän kanssamme koska nostatte värähtelytasoanne yhteytenne kautta meihin Viestiemme kautta. 

Niin pian kun värähtelynne taso saavuttaa tietyn pisteen, meillä on mahdollisuus olla läsnä teissä, niissä teistä, jotka pitävät tarpeellisena toivottaa minut tai muita Ylösnousseista Mestareista temppeleihinne. Emme voi astua sisään, ennen kuin pyydätte meiltä, mutta niin pian kun kutsu on lausuttu, meidän on vastattava. Se on Kosminen Laki. Emme voi käyttää kutsuanne ja astua temppeleihinne, jos värähtelyjenne taso ei salli meidän tehdä niin. Siksi teidän tulisi olla jatkuvasti valmis kommunikoimaan kanssamme. Aineen ominaisuudet ovat sellaisia, että ne seuraavat kuuliaisesti tietoisuuttanne.

Ja jos asetatte itsellenne tavoitteeksi perustaa yhteyden meihin, silloin ennemmin tai myöhemmin saatte mahdollisuuden tietoiseen viestintään Ylösnouseiden Mestarien kanssa. Koko asia on tietoisuudessanne. Missä määrin tietoisuudessanne myönnätte tällaisen viestinnän olevan mahdollista. Annamme teille köyden Lähettiläämme muodossa. Olkaa hyvät ja käyttäkää jokaista teille annettua mahdollisuutta.

Emme voi auttaa teitä ennen kuin pyydätte meiltä apua, mutta kun tarjoamme teille apua, teidän tulee myös hyväksyä se, koska kaikilla kosmisilla tilaisuuksilla on määräaikansa. Nyt, kun aikaa on nopeutettu ja tila on valmis, sinun toiveesi ja ajatuksesi toteutuvat erittäin nopeasti tottelevaisen aineen kautta. Muista tämä. Muista tämä aina olessanne elämän turhuuksien ja ihmismassojen keskellä.

Olen tullut nyt puhumaan kanssanne vielä yhdestä mahdollisuudesta, joka lähestyy ja joka voi olla avoin edessänne. Haluaisin kiinnittää katseenne ympäröiviin olosuhteisiin Maan päällä. Voitte nähdä kaiken ympärillänne ikäänkuin täydellisenä, mutta uskokaa minua; maailmaanne on hyvin kaukana täydellisyydestä. Mutta kun aika on muuttunut ja mahdollisuudet ovat lähestyneet, tämä on oikea hetki tietoisuudessnne  käsitellä kaikkea ympärillänne tietoisesti. Huomatkaa epätäydelliset mallit ihmisten käyttäytymisessä ja ympäröivässä elämässänne ja korvatkaa nuo epäonnistuneet ilmenemismuodot täydellisemmillä Jumalallisilla malleilla. Aluksi yrittäkää tehdä niin vain tietoisuudessasi. Uneksikaa kuinka olisi mahdollista korvata epätäydellisyys, jonka näette edessänne, täydellisemmällä manifestaatiolla ja tämän jälkeen, katsokaa mitä tapahtuu.  Mitä suurempi pyrkimyksenne on, sitä nopeammin epätäydellinen manifestaatio jättää elämänne. Teidän ei tarvitse kamppailla epätäydellisyyden kanssa; teidän ei tarvitse tuntea mitään kamppailua. Voitte vain korvata epätäydellisen ilmentymän täydellisellä – ensimmäiseksi tietoisuudessanne.

Jos olette kärsimättömiä ja olosuhteet sallivat, voitte välittömästi osallistua ulkoisen ilmentymän korvaamiseen täydellisemmällä mallilla. Voidaksenne tehdä niin, te kirjaimellisesti kääritte hihanne ylös ja ryhdytte  konkreettiseen työhön fyysisellä tasolla. Kaikista tärkein asia on, ettette keskity epätäydellisyyden arvostelemiseen. Älkää lisätkö energiaanne siihen; älkää lähettäkö siihen huomionne energiaa.

Päinvastoin, jos näette täydellisen ilmentymän, lähettäkää energiaanne siihen ja moninkertaistakaa kaikki Jumalallisuuden ilmenemismuodot elämässänne. Oppikaa luomaan kuten Jumalat, koska lähitulevaisuudessa joudutte ymmärtämään vastuunne kaikesta ympärillänne olevasta, ja tärkeintä on ymmärtää vastuunne siitä tosiasiasta, että te olette ne, joiden pitäisi tehdä muutokset Maapallolla Jumalallisten mallien mukaisiksi.

Olen iloinen, että minulla on ollut tilaisuus antaa teille tämä lyhyt Opetus, ja lisäksi olen iloinen, että minulla on ollut tilaisuus antaa tämä Sanelu Lähettiläämme kautta hänen vierailunsa aikana Moskovassa.

Haluaisin myös käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni ja kertoa teille, että nyt, juuri näinä kesäpäivänseisauksen päivinä mahdollisuutenne muuttaa elämäänne, ja kaikkea ympärillänne olevia olosuhteita, ovat erityisen vahvat.

Toivotan teille menestystä ja toivon tulevia tapaamisia Vihkimyksen Polulla!

MINÄ OLEN Maitreya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina