Tehkää toimintanne perustaksi ne Jumalalliset ideat, jotka Mestarit ovat antaneet teille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tehkää toimintanne perustaksi ne Jumalalliset ideat, jotka Mestarit ovat antaneet teilleTehkää toimintanne perustaksi ne Jumalalliset ideat, jotka Mestarit ovat antaneet teille

Mestari Godfre, huhtikuu 21, 2005

Minä olen Godfre. Olen tullut tämän Lähettilään kautta.

Luultavasti ette tunne minua. Minut tunnetaan enemmän Amerikassa, maassa, jota rakastan hyvin paljon, jonne inkarnoiduin monta kertaa. Olin siellä, kun maata perustettiin, ja pyrin aina tukemaan demokratian ja vapauden periaatteita.

Kaikki voi muuttua, mutta demokratian ja vapauden pitää olla tämän maan perustana. Niin kauan kuin nämä periaatteet ovat järkymättömiä, tämä maa menestyy.

Itse asiassa historiallisen kehityksen nykyisessä vaiheessa ei ole mitään tärkeämpää kuin vapauden ja demokratian periaatteet, joiden on oltava nyt kaikkien nykyisten olemassa olevien maiden perustana. Vapaus ja demokratia ovat jokaiselle maalle takaajia, estäen sen vajoamista totalitarismiin ja auttaen sitä tarjoamaan kaikille kansalaisille suotuisat elämän olosuhteet, eikä ainoastaan hallitsevalle eliitille.

Ymmärrän täysin, että tänään viittaan lähinnä Venäjän kansalaisiin ja niiden maiden kansalaisiin, jotka eivät ole tähän mennessä nähneet kuin vain vähän vapautta ja demokratiaa elämässään tähän saakka, mutta jotka eivät edes tunne mitään mikä kaukaisesti muistuttaa näitä periaatteita.

Jos henkilö on syntynyt vankilassa ja viettänyt suurimman osan elämästään siellä, vapaan henkilön tila voi olla niin vaikeasti ymmärrettävissä hänen tietoisuudelleen, että ulkopuolelta tulevien ihmisten tarinat saattavat tuntua hänestä kuin saduilta.

Vapaus on mielentila, sielun tila. Tämä on se päämäärä, johon sinun täytyy pyrkiä koko olemuksellasi.

Uskokaa minua, mitä menestyksekkäämpiä Venäjä ja sen rajanaapurit tulevat olemaan vapauden ja demokratian periaatteiden toteutumisessa lähitulevaisuudessa, sitä nopeammin ja menestyneemmin tulevat näitä maita koskevat Jumalalliset suunnitelmat  toteutumaan seuraavina vuosikymmeninä.

Vapaus ja demokratia yhdistettynä syvään ja todelliseen uskoon Jumalassa tulee vallitsemaan aivan lähitulevaisuudessa Venäjällä ja sen naapurimaissa.

Ymmärrän, että otatte sanani kuin satuna nyt. Ette ehkä kiinnitä paljon huomiota sanoihini. Kuka tietää, mitä Ylösnousseet Mestarit puhuvat? Kaikki tämä eroaa niin paljon ympäröivästä maailmastanne, että se ei näytä olevan missään suhteessa teihin ja elämäänne.

Olette väärässä, rakkaat; Kaikki, mitä kerromme, jokainen puhuttu sana on erittäin tärkeä teille. Ymmärrän, että tällainen runsas Sanelujen määrä saattaa heikentää käsityksiänne monista todellisista asioista, joita olemme lausuneet aikaisemmin. Joten, lupaa minulle, että luet uudelleen nämä Sanelut. Joka päivä tästä hetkestä lähtien lue yksi Sanelu, joka on annettu tämän Lähettilään kautta. Meditoi jokaista sanaa näissä Saneluissa.  Ja sinä tulet ymmärtämään, ettei ole yhtäkään sanaa sanottu, jossa ei olisi tarkoitusta. Jokainen neuvo, jonka me annamme teille, on äärimmäisen tärkeä erityisesti teidän maallenne ja erityisesti Venäjälle tällä erityisellä hetkellä.

Olkaa hyvä ja lähestykää Sanelujen sanoja hyvin tarkasti. Ja pyydän teitä kiinnittämään erityistä huomiota Mestarien teille antamiin runsaisiin harjoituksiin ja neuvoihin.

Rakkaat, tässä on kysymys uskostanne. Mitä syvemmin uskotte Ylösnousseiden Mestarien kykyyn puhua teille ja antaa teille heidän kehotuksiaan, sitä menestyksekkäämpi on Jumalan suunnitelman toteutuminen Venäjälle aivan lähitulevaisuudessa.

En halua sitoutua nyt muistoon viimeaikaisesta surullisesta kokemuksesta Amerikassa. Muista kuitenkin, että lähes koko 1900-luvun Ylösnousseet Mestarit olivat antaneet neuvonsa ja tietonsa tämän maan kansalle. Se oli ennennäkemättömän Valon ja Jumalallisen Viisauden vuodatus.

Minulla on kuitenkin käsitys siitä, että Mestarien Sanelut olivat monien ihmisten mielestä ellei melkein voi sanoa miltei kaikille vain tavallista viihdettä, vastaavaa kuin pesäpallo tai teatteriesitys.

Olkaa hyvä, rakastetut, ottakaa vakavasti tämä uusi Jumalan antama erivapauden tilaisuus.

Menestys ja maassanne ihmisten muuttumisen nopeus riippuu ainoastaan teistä, teidän ymmärryksestänne annettuun informaatioon, ja teidän kyvystänne soveltaa sitä elämässänne.

Jumalalle, rakastetut, ei mikään ole mahdotonta, ja Jumala voi antaa teille parhaan hallituksen ja parhaat olosuhteet maissanne.  Mutta jos ette ole valmis hyväksymään tätä Jumalallista armoa tietoisuudessanne, tämä armo – tämä erivapautus – on edelleen vain mahdollisuus, eikä se voi olla olemassa maailmassanne.

Kaikki elämienne välittömien olosuhteiden suotuisat muutokset ja olemassaolonne olosuhteet maissanne määräytyvät ainoastaan tietoisuutenne tason kautta ja teidän omasta valmiudestanne hyväksyä tietoisuuteenne Jumalan opastuksen periaatteet ja Jumalallinen apu maallenne.

Siksi toistan uudestaan ​​ja uudestaan: ottakaa nämä Sanelut; Lukekaa ne. Tämä on instrumentti, joka pystyy muuttamaan tietoisuutenne ja antamaan teille impulssin, ohjaamaan edistymistänne tulevina vuosikymmeninä.

Muistatte, että melko pitkään teidän pakotettiin tekemään puolueiden kongressien ja marxilaisten ideologisten isien teosten materiaalien tiivistelmiä. Salaisuus on yksinkertainen. Ihmisen tietoisuus on hyvin liikkuvainen ja levoton, ja jotta jokin jäisi mieleen, sitä on toistettava monta kertaa, kunnes se opitaan ulkoa.

Pidättekö Mestarien sanoja vähemmän merkityksellisinä kuin ihmisten sanoja, joihin viittasitte ja opettelitte vuosikymmeniä?

Jotta voisit muuttaa elämäsi, sinun pitäisi muuttaa tietoisuutesi. Olet saanut tarpeeksi tietoa. Lähitulevaisuudessa sinun tehtäväsi on levittää tätä Opetusta ihmisten keskuudessa, jotka pystyvät näkemään ja ymmärtämään tätä tietoa, sitä enemmän heistä on, sitä parempi. Mutta ennen kaikkea sinun on hallittava tämä tieto itsessänne. Muutat tietoisuuttasi, ja tätä prosessia seuraa muutokset ympäröivässä maailmassa. Näin ihmisen tietoisuus on organisoitu: sillä on aina oltava ulkoinen opetus ja ulkoinen ohjeistus johon pyrkiä. Voit kutsua näitä asioita ideologisiksi käsityksiksi, mutta haluan mieluummin ajatella niitä Jumalallisina ohjaavina pääperiaatteina.

Maailma laitetaan liikkeelle ideoilla. Siksi, ole hyvä, ota siis toimintasi pohjaksi ne Jumalalliset ajatukset, jotka Mestarit ovat antaneet sinulle. Ei ole mitään huonoa siinä, että on halukas ottamaan Jumalalliset ohjaavat periaatteet elämääsi. Tällainen omaisuus on ainakin hyödyllisempää sieluillesi kuin kiinnostuksestasi tämän maailman ohimeneviin myyttisiin arvoihin.

Jälleen kohtaat ikuisen valintakysymys. Mitä haluaisit? Voit valita tämän maailman sen kultaisen koristeen ja kultaisen vasikan tai Jumalallisen maailman. Voit valita illuusion tai Jumalallisen todellisuuden. Tämä on ainoa valinta, jonka teet koko elämäsi aikana ja kun siirryt elämästä elämään. Mutta jos palaamme vapauden ja demokratian ominaisuuksiin, haluaisin silti, että voitte erottaa näihin ominaisuuksiin kuuluvia sävyjä maailmassanne ja Jumalallisessa Maailmassa.

Riippumatta siitä, kuinka paljon sanotte, että Venäjä on vapaan demokratian maa, se ei ole sellainen, ennen kuin vapauden, Jumalallinen vapaus, ominaisuus versoaa sydämissänne ja leviää niistä kaikkialle koko maahan ja maailmaan.

Minä olen Godfre, ja olen ollut kanssasi tänään. Annan sinulle Vapauden impulssin säteillen sydämestäni.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina