Tehtäväsi on pelastaa sielusi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tehtäväsi on pelastaa sielusi


Tehtäväsi on pelastaa sielusi

Sanat Kumara, 20. kesäkuuta 2014

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

Olen tullut tänään täsmälleen aikana, jonka olemme suunnitelleet.

Kuten aina, aion käyttää tätä Jumalallista tilaisuutta antaaksemme Tietämyksen ja ymmärryksen Maassa tapahtuvista muutoksista Maan päällä nyt elävälle ihmiskunnalle.

Olemme todenneet aikaisemmissa Viesteissämme monta kertaa, että Maaplaneetan fyysisen tason värähtelyt ovat nousemassa. Olemme kertoneet teille, mitä teidän on tehtävä, jotta omat värähtelynne ja tietoisuutenne taso vastaa uutta todellisuutta.

Ne teistä, jotka ovat jatkuvasti noudattaneet suosituksiamme, saivat ennennäkemättömän harppauksen kehityksessään. Ennennäkemättömät mahdollisuudet sisäiseen kehitykseen ovat teille avonna. Olette Jumalallisen mahdollisuuden aallon huipulla, ja tämä antaa sieluillenne mahdollisuuden jatkaa evoluutiota uudella tasolla. 

Olette onnistuneet käyttämään annettua mahdollisuutta! Olette onnistuneet tarttumaan apuumme ja kuulleet neuvojamme!

Tämä ei kuitenkaan tapahtunut suurimmalle osalle ihmiskuntaa. Useimmat ihmiset joutuivat energian pyörteisiin eivätkä ole tietoisia kaikista meneillään olevista prosesseista.

He ovat tilanteessa, jossa uudet energiat ovat syrjäyttämässä kaikki karmalliset esteet heidän olemuksestaan, kaikki vanhojen energioiden tukokset. Tämä muistuttaa kevätpuhdistusta, jonka teette kotona. Ravistelette vanhoja asioita, lakaiset roskat pois ja kaaos ja sotku pyörivät ympärillänne jonkin aikaa.

Älä odota jonkun muun tulevan ja siivoavan sotkut talossasi.  Olet ainoa henkilö, joka voi panna asiat järjestykseen olemuksesi sisällä, eikä kukaan muu voi tehdä sitä puolestasi.

Siksi varoitimme, että jokaisen teistä, jotka asutte planeetalla tällä siirtymäkaudella, tulee tehdä valintanne ja tulette tekemään sen. 

Nyt , kaikilla planeetan vähemmän miellyttävien yleisten tilanteiden kanssa, teillä on ennennäkemätön mahdollisuus omaan kehitykseenne.

Se, mikä oli hiljaa piilotettuna olemuksenne syvyyteen vanhoina aikoina, vuosisatoja sitten, on nyt noussut pinnalle muutoksen energioiden ansiosta.

Voitte huomata sen itsessänne ja tarkkailla sitä kirjaimellisesti kaikkialla.

Onko se hyvä vai huono? Epäilemättä se ei ole kovin hyvä ongelmista vapaalle elämiselle fyysisessä tasossa, mutta se on suuri tilaisuus sielunne kehitykselle.

Olemme saaneet valtavan Jumalallisen armon Sanomiemme välittämiseksi etukäteen, 10 vuotta ennen tätä hetkeä. Viestimme on tarkoitettu auttamaan sieluanne valmistautumaan energiahyppyyn.

Ja todellakin, monet saivat apuamme. Pahoittelemme vain sitä, että apumme ja tukemme saaneiden ihmisten määrä ei ole kovin suuri.

Jopa niiden ihmisten joukossa, jotka kykenivät saada yhteyden Viesteihimme, kiitos heidän karmansa tai värähtelytasonsa ansiosta, heistä niiden henkilöiden prosenttiosuus, jotka noudattavat tarkasti suosituksiamme, ei ole kovin korkea.

Luette meidän Viestejämme ja jatkatte tavallista elämäntapaanne. Ette voi vieläkään uskoa, että yksinkertaisesti pelkkä suositustemme noudattaminen tulee tekemään elämästänne paljon helpomman ja tulette varmasti pelastamaan sielunne. 

Uskon puute estää ihmiskuntaa ottamasta suosituksiamme vakavasti. Uskon puute on kompastuskivi monille sieluille.

Tulen selittämään teille, miksi pelkäätte uskoa, miksi olette niin varovainen mistään uudesta opetuksesta ja jopa vanhoista uskonnoista.

Ei ole mitään muuta ihmiselämän aluetta, jossa on niin paljon vääristymiä kuin Uskon alueella. Tämä on ilmeistä ja ymmärretty. Pohjimmiltaan uskon asia on tärkein asia jokaiselle ihmiselle. Jos sinulla on uskoa ja olet vilpitön uskossasi, olet jo pelastunut.

Tämän vuoksi meitä vastustavat voimat tekevät kaikensa saattaakseen huonoon valoon jokaisen Totuuden lähteen maailmassasi ja jokaisen tosi Opetuksen. Yleisin tapa on luoda monia vääriä opetuksia ja lahkoja. Tällaisessa valheiden runsaudessa ei ainoastaan usko ole menetetty, mutta myös toivo paremmasta tulevaisuudesta.

Seuraava menetelmä, jota vastustavat voimat käyttävät sisältää valheita ja panettelua. Kaikkia aitoja asioita mustataan ja vedetään mudan läpi. Tämä vieraannuttaa monet vilpittömät Totuuden etsijät ja vetää heidät pois Jumalalliselta kehityksen Polulta. 

Joten, mitä tarjotaan sen sijaan? Sinulle tarjotaan lukuisia kiusauksia ja paljon ansoja fyysisessä tasossa, ja kun pääset niihin, sinä olet erotettu evoluution kehityksen polusta. 

Polkusi on Vihkimysten Polku. Kohtaatte kovimmat testit ja esteet tällä Polulla.

Ainoataan  kaikista uskollisin henkilö pystyy voittamaan kaikki fyysisen maailman ansat ja kiusaukset.

Siksi muistuttakaa itseänne Jumalasta ja Korkeimmasta todellisuudesta kokoajan päivittäisessä elämässänne. 

Yhtäkään tuntia elämästäsi ei tulisi elää ilman Jumalaa. Vasta kun olet keskittynyt jatkuvasti Korkeimpaan todellisuuteen, sinusta tulee haavoittumaton vastustajille voimille ja hankit erottamiskyvyn lahjan sille mikä on hyvää sielusi kehitykselle ja mikä aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa.

Haluaisin kiinnittää huomionne tähän tosiasiaan vielä kerran: Nykyinen ajanjakso on ensisijaisesti aika erottamaan ne sielut, jotka pystyvät kehittymään edelleen, niistä, jotka eivät kykene.

Aikanne tarjoaa valtavat mahdollisuudet hengelliseen kasvuun. Voitte helposti erottaa kummallla puolella kukin toimii. Tämä johtuu siitä, että poliitikot, finanssialan jälleenmyyjät, hallitusten edustajat ja viranomaiset eivät voi enää kauempaa pitää kauniita naamioita kasvoillaan. 

Kaikki naamiot heitetään pois, ja käy selväksi kuka ottaa minkäkin puolen.

Kun näet tai tiedät kuka asettuu ei-jumalallisten voimien puolelle, mutta jatkat heidän tukemistaan pelon tai voiton vuoksi, sinä tosiasiallisesti otat näiden voimien puolen.

Siksi, ennen kuin teet mitään päätöstä elämässäsi, punnitse perusteellisesti kaikkia seurauksia, jotka se  tulee tuomaan sielullesi.

Fyysinen ruumiisi jää maahan; sinun tehtäväsi on pelastaa sielusi.

Siksi kaikki viisaat ihmiset kaikkina aikoina pitivät parempana sielunsa pelastamista kuin ruumiinsa menettämistä.

Ajattele tätä minun Viestiäni.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina