Opetus tietoisuuden muuttamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus tietoisuuden muuttamisesta


Opetus tietoisuuden muuttamisesta

Lord Surya, 22 kesäkuu, 2014

MINÄ OLEN Surya.

Olen tullut jälleen Lähettiläämme kautta.

Tänään puheemme omistetaan aikasi tärkeimmälle kysymykselle, nimittäin omistamme tänään puheemme tietoisuutesi muuttamiselle.

Voidaan sanoa ilman mitään liioittelua, että tietoisuuden muuttamisen kysymys ei ole vain kaikista tärkein asia, vaan myös tietoisuuden muutosta koskeva Opetus on tärkein Opetus, jonka lähetämme Lähettiläämme kautta, yhdessä Karman Lain ja Sielun Reinkarnaation Lain kanssa.

Kaikki nämä kolme Lakia, jos seuraat niitä elämässäsi joka päivä merkittävän ajanjakson läpi, pystyvät tarjoamaan kuolemattomuuden sielullesi.

Tietysti, jos et usko Jumalaan, jos et usko Korkeimpaan Lakiin, joka on olemassa tässä maailmankaikkeudessa, Opetuksemme ei tuota tarvittavaa vaikutusta sinussa.

Palatkaamme kuitenkin takaisin tietoisuuden muutosta koskevaan Opetukseen.

Haluan jälleen kerran kiinnittää huomiotasi siihen tosiasiaan, että tämä Opetus pystyy tarjoamaan kuolemattomuuden sielullesi. Miksi se on niin? Se johtuu siitä, että maailmasi on heijastunut, harhanomainen maailma. Ja käytännössä löydät itsesi ulkoisessa illuusiossa, joka vastaa tietoisuutesi tasoa.

Jokainen asuu omassa illuusiossaan. Asuessasi suurkaupungin keskustassa ja kohdatessasi tuhansia ihmisiä, jokainen teistä muodostaisi ymmärryksellään käsityksen ulkoisesta maailmasta, joka vastaa kunkin tietoisuuden tasoa.

Esimerkiksi kaksi samaa katua pitkin kävelevää ihmistä olisivat erilaisissa illuusioissa, jos heidän  tietoisuutensa tasot ovat erilaiset.

Yksi henkilö huomaisi vain negatiivisuutta ympärillään; hän näkisi vain huonolaatuisten tuotteiden, roskakorien tai mauttomasti pukeutuneiden naisten mainoksia.

Toinen, tietoisuuden korkeammalla tasolla oleva henkilö, ohjaisi huomionsa hymyileviin lapsiin, pilviin ja rakastavien äitien kauneuteen.

Kumpikin kahdesta ihmisestä olisi heidän omassa illuusiossaan.

Jumala on niin suuri, että Hän sallii jokaisen teistä olla omassa illuusiossanne – siinä, joka antaa teille parhaat mahdollisuudet kehitykseen.

Opetuksemme erikoispiirre on, että se antaa jokaiselle henkilölle, heidän tietoisuuden tasossaan, hankkia ymmärryksen suunnasta, jota hänen tulisi noudattaa ja parantaa itseään, lähestyessään Jumalallisia malleja.

Tarjoamme ymmärryksen siitä, kuinka yksinkertaisten ja helposti lähestyttävien menetelmien avulla voit muuttaa tietoisuutesi niin paljon, että ympäröivä illuusio kääntää Jumalallisen puolensa sinulle.

Meidän suosituksemme ovat niin yksinkertaisia, että jopa lapsi voi ymmärtää ne.

Jos katsotte jatkuvasti huonolaatuisia televisio-ohjelmia, jos kuuntelette musiikkia, joka on tuhoavaa olemuksellenne, jos päihdytätte itseänne huumausaineilla, alkoholilla ja tupakalla, jos syötte huonolaatuista ruokaa, silloin eikö teistä tuntuisi oudolta, jos onnistuisitte pääsemään todellisuuteen, joka on lähellä Jumalallisia malleja?

Tätä ei voi tapahtua, koska olet tehnyt kaiken erottaaksenne itsenne Jumalallisesta mahdollisuudesta ja Jumalallisesta manifestaatiosta.

Jumala kuitenkin jättää sinulle aina mahdollisuuden, ja voit tehdä ponnisteluja ja päästä eroon yhdestä huonosta tavasta toisensa jälkeen. Voit alkaa puhdistaa olemustasi vähitellen kaikesta haitallisesta ja moraalittomasta, ja jonkin ajan kuluttua voit huomata, kuinka sosiaalinen ympäristösi muuttuu. Tulet vähitellen toiseen illuusioon, joka vastaa muuttunutta tietoisuuttasi.

Jos käännyt Viestien tutkimiseen tosissasi ja harkitusti, silloin tulet huomaamaan, että olemme Opettaneet sinulle 10 vuoden ajan tätä yksinkertaista Totuutta: tietoisuuden muuttamista.

Kymmenissä Viesteissä toistamme väsymättä samat asiat: Jos ympäröit itsesi oikeilla Jumalallisilla malleilla, luovut matalatasoisten mallien tarkkailusta, lopetat huonot tavat, Jumalallinen maailma tulee avautumaan edessäsi.

Olen periaatteessa antanut sinulle opetuksen ytimen, sen ytimen.

Tietysti ymmärrämme, että yleisömme on liian pieni muuttamaan planeetan tilannetta muuttamalla valittujen ihmisten tietoisuuden riittävän nopeasti.

Toistan kuitenkin yhä uudestaan: On olemassa mahdollisuus, ja aina tulee olemaan mahdollisuus muuttaa tilannetta koko planeetalla vain muutamien tuhannen vilpittömien Opetuksemme seuraajan avulla.

Opetuksemme voi tunkeutua ihmisten sydämeen ja sytyttää heidän sisäiset liekit.

Vaikka et pysty muuttamaan planeetan tilannetta, mutta vilpittömästi pyrit kohti kaikkea Jumalallista ja noudatat vanhurskaita elämäntapoja, olet jo saavuttamassa kuolemattomuuden sielullesi.

Mutta jos edistät vilpittömästi Opetustamme ja olet valmis uhraamaan oman henkesi Totuuden levittämiseksi maan päällä ja ihmisten sielujen pelastamiseksi, silloin ansaitset korkeimmat kunnianosoitukset meidän maailmassamme.

Sanon ja toistan teille, että Jumalalliseen Totuuden Palvelemisen polku, tietoisuuden muuttamisen polku, ei tule olemaan helppo, koska heti kun alatte muuttaa värähtelyitänne seuraamalla Jumalallisia käyttäytymisnormeja ja korkeita moraalinormeja , ulkoinen maailma alkaa vastustamaan teitä. Olette edelleen tässä maailmassa, mutta ette enää kuulu tähän maailmaan. Ja koska ympäröivässä maailmassa on alhaisemmat värähtelyt, se alkaa automaattisesti vastustamaan teitä.

Kohtaatte kiusauksia ja kohtaatte suoraa vastustusta. Ettekä voi taistella takaisin ja vastata väkivaltaan väkivallalla, koska se olisi teille askel taaksepäin.

Vain Henkesi voimalla pystyt pysäyttämään ulkoisen vastustuksen ja negatiivisten energioiden sisäisen vastakkainasettelun, jotka ovat yhä ominaisuuksina sinussa.

Monet seuraajistamme uskovat olevansa erittäin korkealla hengellisellä tasolla. He uskovat, että heidän Henkensä voima antaa heille mahdollisuuden kestää ulkoisia vaikutuksia. Monet näistä ihmisistä ovat kuitenkin Polulla etenemisen ensimmäisissä askelissa. Ja teidän itsenne täytyy tuntea se herkkä tasapaino olemuksessanne, joka erottaa teidät hetkeksi, jolloin voitte kestää ulkoiset voimat Hengen voiman avulla. Muiden seuraajiemme täytyy aktiivisesti vastustaa ulkoisia epätäydellisyyksiä.

Sinun on ryhdyttävä toimimaan; sinun on oltava aktiivisesti mukana ulkoisessa toiminnassa ja hankittava kokemuksesi. Ja vasta useiden inkarnaatioiden jälkeen moraalin ja Jumalallisen Lain aktiivisina puolustajina vahvistat Henkeäsi siinä määrin, että pystyt kestämään ulkoiset negatiiviset voimat vain Henkesi avulla.

Paljastan teille salaisuuden, että jo nyt on ihmisiä inkarnaatiossa, jotka vastustavat meitä vastustavia voimia Henkensä voimalla. Kukaan teistä ei kuitenkaan koskaan tiedä heidän nimiään. Nämä rohkeat olennot tekevät kaikkensa, jotta epätäydellinen ihmisen tietoisuus ei tuhoaisi fyysistä alustaa.

Teidän, ne, jotka lukevat Viestejämme, on käytettävä kaikkea energiaanne ja teidän on käytettävä kaikkia taitojanne aktiiviseen osallistumiseen fyysisessä tasossa. Ainoastaan kollektiiviset positiiviset toimet pystyvät voittamaan vallitsevan taipumuksen negatiivisuuteen maailmassa.

MINÄ OLEN Surya, ja olin kanssasi tänä päivänä.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina