Tietoa mahdollisuudesta purkaa seuraavan kuukauden  karmaasi ja tietoa kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoa mahdollisuudesta purkaa seuraavan kuukauden  karmaasi ja tietoa kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle

Tietoa mahdollisuudesta purkaa seuraavan kuukauden  karmaasi ja tietoa kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle

Rakastettu  Lord Surya, 23. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Surya,  olen tullut teille tänään Lähettilään kautta.

Tänään on sellainen päivä, jolloin voit ponnistella omistautuneesti  ja ohjata rukouksiesi energian seuraavan kuukauden karman muuttamiselle. Pyyntösi vastataan täsmälleen sydämesi puhtauden ja vilpittömyyden laajuudelle ja niin paljon kuin Karman Laki sen sallii.

Siksi suosittelen, ettet ole laiska vaan työskentele tänä päivänä. Voit jopa omistaa kaikki teoksesi tänä päivänä karman muuttamiselle. Kun peset ja siivoat kotiasi, kuvittele, että peset kaikki menneisyyden karmiset kerrokset pois kaikesta, mitä kätesi koskettavat.

Vesi on auttajasi.

Voit laajentaa kokeilua ja siirtää sen mentaali tasoon. Voit kuvitella, että otat pölyhuiskan ja pyyhit pois kaikki pimeät ajatukset, jotka ovat koskaan tulleet mieleesi. Tämän jälkeen voit siirtyä astraalitasolle ja pestä kaikki negatiivisten tunteiden kerrokset.

Kuvittele että  teet kevät puhdistuksen kaikille kehoillesi.

Voit visualisoida, että otat  pois mentaalisen kehon tai astraalisen kehon, kuten vaatteet, ja puhdistat epätäydelliset ajatuksesi ja tunteesi niistä. Ilma on sinun avustajasi.

Voit asettaa kehosi auringon alle ja altistaa ne kirkkaalle kesän auringolle, jotta aurinko muuntaa karman jälkesi. Aurinko on auttajasi.

Voit visualisoida violetin liekin tunkeutuvan kaikkiin kehoihin ja polttamalla kaiken mikä ei ole  Jumalasta neljästä alemmasta kehostasi. Liekki on auttajasi.

Tänä päivänä Karmallisen Neuvoston kokous alkaa maan päällä. Voit tehdä vetoomuksen Karmalliselle Neuvostolle  kirjeiden ja pyyntöjen muodossa. Tehtäväsi on pyytää apua. Karmallisen  Neuvoston tehtävä on tarkastella pyyntöäsi ja antaa sinulle apua, mikä kosmisessa armossa voidaan antaa.  Pyydä enkeleitä toimittamaan kirje vastaanottajalle; älä unohda laittaa nimeäsi, sukunimeäsi ja päivämäärää ja polta kirje. Jos päätät pitää kopion kirjeestäsi, huomaat jo jonkin ajan kuluttua, että Karmallisen Neuvostolle osoittamasi pyyntö on toteutunut joko kokonaan tai ainakin suuremmassa määrin.

Karman lasti ihmiskunnan päälle on liian raskas ja Ylösnousseet Mestarit käyttävät kirjaimellisesti kaikkia mahdollisuuksia auttaakseen teitä, maapallon ihmisiä, jotka ovat nyt inkarnaatiossa. Älä laiminlyö armoa ja mahdollisuuksiasi, jotka sinulle annetaan.

Kosminen Laki ei salli meidän puuttua karmaasi, jos et kysy, pyydä meidän väliintuloamme. Mutta heti, kun pyyntö on esitetty ja kuultu, Ylösnousseet Mestarit ovat valmiita antamaan sinulle kaiken mahdollisen avun.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi  nojautua kokonaan Ylösnousseihin Mestareihin. Jos ihminen kysyy kerran apua päästäkseen eroon raskaasta karmasta, kuten abortin karmasta, autamme. Mutta jos jonkin ajan kuluttua tämä ihminen tekee saman uudelleen ja luo saman karman, Ylösnousseilla Mestareilla on paljon vaikeampana auttaa tässä tapauksessa.

Siksi aina, kun pyydät apua aikaisempien väärien toimiesi seurausten vapauttamisessa, sinun on tietoisesti otettava itsellesi velvollisuus, ettet koskaan toista elämässäsi sellaisia toimia, jotka johtivat karman syntymiseen.

Ja jos sinun on vaikeaa jatkuvasti pitää mielessä velvollisuuttasi olla luomatta uutta karmaa, ota puhdas paperiarkki ja luettele ne ominaisuudet, jotka ajattelet olevan negatiivisia ja joista haluat päästä eroon. Joka kerta, kun aloitat rukouksesi, ohjaa rukouksiesi energia puhdistamaan energioita neljässä alemmassa kehossasi, jotka rasittavat niitä suuresti, aikaisempien menneisyydessä tehtyjen virheiden vuoksi.

Jos Karman lain tai rangaistusta koskevan lain tunteminen olisi laajalle levinnyt Maapallon ihmisten ja etenkin nuorten keskuudessa, olisi mahdollista estää monia tekoja, joita ihmiset tekevät tietämättömyytensä vuoksi.

Karman lakien tunteminen on ensimmäinen askel jokaiselle yksilölle, jotta ei luo syntiä, vaan toimii elämässä Jumalallisten periaatteiden mukaisesti.

Siksi  teidän tärkein tehtävä  lähitulevaisuudessa on paremmin tutustuttaa useampia ihmisiä, mitä enemmän ihmisiä sen parempi, Karman lakiin eli rangaistuksen lakiin.

Teidän oma esimerkki on paras. Osoita esimerkkiä lapsillesi, perheellesi ja työtovereillesi töissä.

Negatiivinen energia ei voi haihtua itsestään. Mutta rukouksesi energia voi liuottaa negatiivista karmaa, aivan kuten sitä voidaan pyyhkiä pois visualisaatioiden avulla, jotka mainitsin tänään tapaamisemme alussa. Ja oikeiden toimien luoma hyvän karman energia voidaan ohjata tahtosi mukaan Karmallisten kuormien keventämiseen ja antaen sinulle helpoimman polun karmasi työstämiseen.

Sinun on selvitettävä väärien toimiesi karma, mutta voit tehdä sen esimerkiksi putoamalla ja saamalla murtuman tai pääsemällä helpommin vain kevyellä mustalla tai ikävällä tahralla.

Siksi suosittelen sinua hakemaan Karmalliselta Neuvostolta pyyntöä tänään tai lähitulevaisuudessa. Voit myös ilmoittaa kirjeelläsi, mitä konkreettisesti lupaat tehdä, jotta voit ohjata toimintasi energiaa Karmallisen kuormituksen keventämiseen.

Tämä voi olla velvoite  sanoa tietty määrä rukouksia tai Rosereita tietyn ajan kuluessa. Tämä voi olla myös velvoite auttaa rahattomia ja sairaita.

Vain sellaiset velvollisuudet olisi otettava, jotka eivät ylitä voimaasi täyttää niitä. Jos otat itsellesi liian monta vastuuta ja toivot, että voit työstää karmaasi mahdollisimman paljon, voit  huomata ettet selviä tehtävän kanssa. Älkää unohtako, että teidän on läpäistävä elämäsi testejä ja pidettävä korkeimman tietoisuuden tilaa huolimatta kaikista esteistä ja elämänhäiriöistä, joita sinun on kohdattava.

Negatiiviset värähtelyt ja ärsytys, jota voit tuntea, jos et selviä ottamastasi tehtävästä, voivat pilata positiivisen vaikutuksen oikeista toimista ja teoista.

Älä ymmärrä, että tehtäväsi ensimmäisenä on tehdä syntiä ja sitten katua. Tehtäväsi ei ole luoda uutta karmaa, mutta sinun täytyy selvittää vanha karmasi yhdessä muodossa. Tästä syystä ole varovainen, älä luo uutta karmaa.

Puheemme on tänään ollut erittäin hyödyllinen, sillä se on tarjonnut sinulle työkalut, jotka, jos niitä käytetään oikein, ovat tärkeä keino menestyä etenemisessä polulla.

Pidä mielessäsi, että epätodellinen osa sinussa, egosi, etsii mahdollisuutta asettaa sinut väärälle radalle ja todistaa sinulle, että rukouksesi ja kirjeesi eivät ole hyödyksi, tai että olet väsynyt tänään ja voit rentoutua ilman että täytät tehtäväsi ja ottamiasi velvoitteita.

Olet luonut karmaasi miljoonien vuosien ajan lukemattomien maallisten inkarnaatioiden aikana. Haluatko todella päästä eroon Karmastasi hetkessä? 

Jos Laki sallisi sinun kokea Karman välittömän paluun seuraukset, kukaan ihminen ei kestäisi sekunnin murto-osaa negatiivisen energian vaikutusta – hänet luhistuisi kirjaimellisesti.  Tästä syystä Karman laki palauttaa karmalliset velkasi vähitellen huomattavan pitkän ajan kuluessa. Ja apua, jota pyydät meiltä, ei voida antaa sinulle heti. Tarvitsemme aikaa auttaaksemme sinua. Aika  avun antamiseen voi olla erilainen kusaakin teidän tapauksessa,  riippuen karman raskaudesta, pyyntösi sisällöstä ja vastuista, joita olette ottaneet itsellenne.

Aika avun antamiseen voi myös olla erilainen ja kestää  puolesta vuodesta 12 vuoteen.

Tämän vuoksi sinun on ryhdyttävä jokapäiväiseen työhön. Ihmeet ovat mahdollisia elämässäsi, mutta sinä  määräät ihmeet elämässäsi  itse luomalla hyvää karmaa päivästä toiseen.

MINÄ OLEN  Surya.

©Viestintuoja  Tatyana Mickushina