Sinun on pantava koko elämäsi Palveluun

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun on pantava koko elämäsi Palveluun

Kuva(1)
Sinun on pantava koko elämäsi Palveluun

Sanat Kumara, 20. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Sanat Kumara, joka on tullut teille jälleen Lähettiläämme kautta.

Olen tullut, ja minulla on ilon kyyneleet silmissäni!

Ette voi edes kuvitella kuinka Taivas iloitsee paitsi, että meillä on tilaisuus työskennellä uudestaan Lähettiläämme kautta, mutta myös siksi, että on olemassa paljon myötätuntoisia sydämiä, jotka ovat halukkaita hyväksymään värähtelymme ja seuraamaan meidän opastustamme!

Tiedätte, ettei kovinkaan kauan, muutama vuosi sitten, olimme hämmentyneitä, koska meillä ei ollut tilaisuutta työskennellä Lähettiläämme kautta, eikä ollut tätä tilaisuutta tavoittaa niitä henkilöitä, jotka ovat inkarnoituneet ja etsivät yhteyttä meihin, mutta eivät voineet löytää sitä.

Joten siis monet ihmiset ovat valmiita, ja annan tänään sanomani näille ihmisille.

Oletteko koskaan huomanneet, kuinka paljon vaikeampaa on näinä Joulukuun päivinä? Ja se ei ole sitä, ettette tuntisi oloanne hyväksi.  Voitte perustella huonovointisuuttanne liiallisella ylikuormituksella työssä ja kotona.

Tosiasia on, että on tehty päätös maapallon siirtämisestä uuteen värähtelytasoon ja olen tullut kertomaan teille, että on otettu vielä yksi askel loputtomassa askelien sarjassa, joiden tarkoitus on lähentää maailmojamme.

Kun olet lukenut tämän viestin, älä kiirehdi jakamaan tätä uutista tuttaviesi ja kollegasi kanssa. Sanon tämän henkilökohtaisesti jokaiselle teistä. Kun luette tätä viestiä, jokainen teistä saa itselleen merkityksen ja värähtelyn, joka hänelle annetaan henkilökohtaisesti.

Maailmamme ovat lähempänä toisiaan, ja tämä on mahdollistunut teidän pyrkimyksienne ansiosta, Uskonne ja Rakkautenne ansiosta. Ja olen varma, että pystytte vakiinnuttamaan itsenne sille tasolle, jonka olette saavuttaneet nyt.

Oli muitakin ihmisiä, joihin panimme toiveemme ja jotka iloisesti ja innokkaasti ryhtyivät toteuttamaan asioitamme. Missä he ovat nyt? Jokainen heistä on tehnyt valintansa ja jokainen heistä Vapaan Tahdon lain mukaan on sysännyt kehitystään monta inkarnaatiota taaksepäin.

Siksi olen tullut luoksenne tänään muistuttamaan teitä siitä, että jokainen saavutus, jonka olette saavuttaneet illuusion todellisuudessa vaatii jatkuvaa työtä hallitaksenne saavutettua menestystä.

Sinulla ei ole varaa istua ja rentoutua entisten ystäviesi kanssa, eikä sinulla ole varaa levätä lempi paikoissasi. Sinun on jatkettava kovaa työtäsi, jos haluat, että kehityksesi jatkaa nousua Jumalallisen tietoisuuden huipulle.

Heti kun annat itsesi rentoutua hieman, luisut alas vuoren juurelle.

Tämä ei ole uutinen, mitä kehotan sinua tekemään. Olemme aina opettaneet tätä jaloa pyrkimystä eri opettajien kautta. Sinun on voitava yhdistää vapaa-aikasi ja työ, ja sydämessäsi sinun on aina oltava valmis suorittamaan Hierarkian tehtävät.

Monet ovat valmiita, monet ovat saavuttaneet suuria korkeuksia hengellisessä edistymisessään, mutta jostain tuntemattomasta syystä, kun vaaditaan apua tekemään meidän asioitamme, he menevät pois ja alkavat käsitellä tärkeitä asioita, kuten he uskovat. Sinulla ei ole tärkeämpiä asioita kuin auttaa Hierarkiaa, auttaa planeetta Maan evoluutioita. Sinun lihallinen mielesi löytää tuhansia argumentteja hetkenä, jolloin on aika tehdä se, mitä tulit tekemään tähän inkarnaatioon. Sitten, kun sinun on tarjottava olkapääsi ja kuljetettava taakkaa vaarallisella ja vaikealla Polun osuudella, kiirehditkin kadehdittavalla voimalla vastakkaiseen suuntaan. Ja mitä tahansa merkkejä ja jopa sanoja, joita lähetämme Lähettiläämme kautta, eivät tavoita tietoisuuttasi. 

Sinun on kehitettävä Palvelun ominaisuuksia. Sinun on omistettava koko elämäsi Palveluun.

Sanani näyttävät olevan hyvin vaikeita ja hämmentäviä niille, jotka eivät ole valmiita hyväksymään niitä. Siksi, kuten sanoin alussa, viittaan niihin teistä, jotka ovat valmiita, lapsilleni, joiden kanssa olen työskennellyt monien inkarnaatioiden aikana.

Ratkaiseva osa Polkuasi on alkanut. Ja sinun täytyy soveltaa maksimaalisia ponnistuksia, kaikkia voimiasi ja kaikkia kykyjäsi, jotka olet kerännyt aiemmista inkarnaatioistasi.

Tulen jälleen kerran, rakkaani, poikaseni kotkan pesästä. Minä olen vaalinut teitä aikain viisaudella, ja olen antanut teidän juoda Jumalallisen Valon energiaa.  Minulla on oikeus pyytää apuanne, ja minulla on oikeus luottaa teihin tässä vaikeassa ajassa.

Toivon, että vastaat vetoomukseeni – myös te, jotka olette tehneet suuria ja pieniä virheitä – älkää antako periksi. Tulkaa takaisin isällisten siipieni alle. Ei ole sellaisia väärinkäytöksiä, joita ei voi korjata epäitsekkäällä Palvelulla ja omistautumisella Mestareille.

Toivon, että tämän päivän Sanoma antaa sinulle iloa ja eikä saa sinua ryhtymään loputtomaan itse-tutkiskeluun tai johda sinua epäharmonisiin mielentiloihin.

Kaikki, mitä oli menneisyydessä, on jätetty menneisyyteen.  Sinun on ajateltava nykyhetkeä ja sitä, mitä sinun on tehtävä nyt ja miten voit suorittaa Palvelusi.

Nyt ei riitä, että kokoonnutte yhteen ryhmissä rukousharjoituksiin. Teidän on tarjottava konkreettista apua monille sieluille, jotka eivät vielä voi ymmärtää Jumalallista Lakia, joka on olemassa tässä Universumissa. Olemme huolissamme monista ihmisistä, jotka yhä kuluttavat aikaa illuusiossa ja jotka, eivät pääse irti verkosta, johon ovat itsensä saattaneet massakulttuuriin vuoksi tai paremminkin yhteiskunnassa vallitsevan kulttuurin puutteen vuoksi.

Jokaisen teistä pitäisi olla huolestunut monista kadonneista sieluista. Monet eivät voi edes nähdä Valon pilkahdusta elämässään, koska karma, jonka he ovat luoneet itselleen, on erittäin raskas. Jokainen teistä, minun omani, voitte antaa heille Valon hiukkasen, jotta nämä kadotetut sielut näkisivät toisen maailman ja muita esimerkkejä, jotka ovat olemassa. Että on olemassa jotakin, mikä on Todellista ja jonka puolesta kannattaa elää.

Joskus sinulta puuttuu Rakkautta ja luottamusta valitun Polkusi oikeellisuuteen.

Siksi, aina kun epäilyt valtaavat sinut ja illuusion sumu sakeutuu, pidä kuvani edessäni. Minä asetan läsnäoloni tähän kuvaan [1] ja aina kun katsot sitä elämäsi vaikeina hetkinä, minä voi tarjota sinulle tehokkaan tukeni. Maailmassasi se on vain kuvani; minun maailmassani, kuvani toisella puolella, se on käteni, joka on ojennettu sinulle, ja pitämällä sitä voit päästä vaikeasta elämäntilanteesta tai huonosta tietoisuuden tilasta.

Olen tullut luoksesi tänä päivänä, ja nyt lähden luotasi. Nähdään myöhemmin!

MINÄ OLEN Sanat Kumara. OM.

[1] Sanat Kumaran kuva julkaisussa Words of Wisdom Volume 1

© Viestintuoja Tatyana Mickushina